Dodaj do ulubionych

przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumieniec

28.12.06, 14:40
Witam. Poradźcie którą przychodnię wybrać i jakiego lekarza dla dziecka (2,5
roku) w okolicach Gumieniec? Niedawno przprowadziliśmy się i nie znamy
jeszcze okolic.
Obserwuj wątek
    • syrenka70 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 01.01.07, 23:28
      zależy od której strony mieszkasz, ja korzystam z przychodni przy
      MAciejewicza, przepisałam się ostatnio do dr Agaty POzaryckiej która wprawdzie
      pediatra nie jest ,ale sama ma duzo dzieci i chyba w tejze przychodni jest
      najbardziej rozsądna lekarką
      • olas2 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 02.01.07, 12:00
        Dzięki. A dr Pawlus?? Ktoś mówił mi pozytywnie o tej lekarce. Niestety nie
        znam wogóle tej przychodni.
        • martynahpt Re: Dr Pawlus 03.01.07, 09:15
          Ja osobiscie nie polecam tej lekarki, bylam u niej przypadkowo poniewaz akurat
          jak moje dziecko powaznie zachorowalo to moja lekarka nie przyjmowala wiec
          poszlam do Dr Pawlus, no i tak zbadala mojego 2 latka niespela wtedy ze nie
          stwierdzila odwodnienia dziecka i nie zlecila zadnych badan a na drugi dzien
          rano dziecko trafilo pod kroplowki. A lekarka ktora go nastepnego dnirano
          obnejrzala to powiedziala ze mozna bylo temu zapobiec. Nie bede opisywac
          szczegolow ale poprostu nie poszlabym juz do niej wiecej. Jak cos
          powazniejszego sie dzieje to wole isc prywatnie typowo do pediatry. Mamm
          zaufana lekarke. A jak takie mniej powazne sytuacje do nalezymy do Dr Kwas.
    • syrenka70 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 03.01.07, 00:16
      napisałam na adres emailowy
    • violaw1 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 22.02.07, 13:30
      Polecam dr Kamińska z Przychodni na ul. Odzieżowej 33, tel. 424-14-58.
      Przyjmuje codziennie ( w pn. 13-18, wt. 8-14. sr. 13-18, czw. 8-14, pt. 13-18).
      Bardzo szybko przestawiła dziecko na mleko Nutramigen z 50% upustem podczas gdy
      inni lekarze nie zorientowali się, że córka ma alergię na mleko krowie.
      • olas2 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 23.02.07, 09:53
        Dzięki. Ale już zapisałam Malucha do przychodni przy ul. Mickiewicza (w budynku
        byłego kina Bałtyk) i zdaje się że to ta sama przychodnia co na Odzieżowej. Mam
        nadzieję, że okaże się to dobrym wyborem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka