olas2 28.12.06, 14:40 Witam. Poradźcie którą przychodnię wybrać i jakiego lekarza dla dziecka (2,5 roku) w okolicach Gumieniec? Niedawno przprowadziliśmy się i nie znamy jeszcze okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syrenka70 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 01.01.07, 23:28 zależy od której strony mieszkasz, ja korzystam z przychodni przy MAciejewicza, przepisałam się ostatnio do dr Agaty POzaryckiej która wprawdzie pediatra nie jest ,ale sama ma duzo dzieci i chyba w tejze przychodni jest najbardziej rozsądna lekarką Odpowiedz Link Zgłoś
olas2 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 02.01.07, 12:00 Dzięki. A dr Pawlus?? Ktoś mówił mi pozytywnie o tej lekarce. Niestety nie znam wogóle tej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Dr Pawlus 03.01.07, 09:15 Ja osobiscie nie polecam tej lekarki, bylam u niej przypadkowo poniewaz akurat jak moje dziecko powaznie zachorowalo to moja lekarka nie przyjmowala wiec poszlam do Dr Pawlus, no i tak zbadala mojego 2 latka niespela wtedy ze nie stwierdzila odwodnienia dziecka i nie zlecila zadnych badan a na drugi dzien rano dziecko trafilo pod kroplowki. A lekarka ktora go nastepnego dnirano obnejrzala to powiedziala ze mozna bylo temu zapobiec. Nie bede opisywac szczegolow ale poprostu nie poszlabym juz do niej wiecej. Jak cos powazniejszego sie dzieje to wole isc prywatnie typowo do pediatry. Mamm zaufana lekarke. A jak takie mniej powazne sytuacje do nalezymy do Dr Kwas. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka70 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 03.01.07, 00:16 napisałam na adres emailowy Odpowiedz Link Zgłoś
violaw1 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 22.02.07, 13:30 Polecam dr Kamińska z Przychodni na ul. Odzieżowej 33, tel. 424-14-58. Przyjmuje codziennie ( w pn. 13-18, wt. 8-14. sr. 13-18, czw. 8-14, pt. 13-18). Bardzo szybko przestawiła dziecko na mleko Nutramigen z 50% upustem podczas gdy inni lekarze nie zorientowali się, że córka ma alergię na mleko krowie. Odpowiedz Link Zgłoś
olas2 Re: przychodnia i lekarz dla dziecka-okolice Gumi 23.02.07, 09:53 Dzięki. Ale już zapisałam Malucha do przychodni przy ul. Mickiewicza (w budynku byłego kina Bałtyk) i zdaje się że to ta sama przychodnia co na Odzieżowej. Mam nadzieję, że okaże się to dobrym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś