Gość: Agaciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:37 No proszę tylko sztab gwiazdeczki medialnej Anulki Drozdowskiej prowadzi aukcje, choć robi to conajmniej 5 sztabów! Ku..cy mozna dostac od tych nierzetelnych informacyjek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agaciak Prostaczek od Anusi sie odezwał?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack_daniels fakt- Ania ma lans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:49 Tomek Jankiewicz ze sceny pod UM /taka rola trefnisia - bez urazy p.Tomku/ zapowiadał jak mógł p.Anię. Prezio Wszystek licytował jak umiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty szczecin pomaga, szczecin nic z tego nie ma IP: *.chello.pl 15.01.07, 00:26 Mam komentarz do Wielkiej Orkiestry. Spojrzcie na statystyki. Przez wszystkie finaly akcja zebrala miliony zlotych. W czasie ostatnich 6-7 lat sa to kwoty rzedu 25-30 mln zlotych. Nie mowiac o poprzednich finalach A teraz spojrzmy na statystyki. Szpitale w Szczecinie otrzymaly pomoc w kwocie 1,1mln zl. Oddzial NOWORODKOWY w Policach dostal 49zl. 49 ZLOTYCH przez 15 LAT GRANIA ORKIESTRY... Szczecinianinie, zamiast wrzucac kase do puszek zacznijcie wspiera nasze szpitale, a nie dajecie kase na wspieranie Warszawy i innych wiekszych miast, podczas gdy nasze dzieciaki nie maja sie gdzie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
ebuszac Re: szczecin pomaga, szczecin nic z tego nie ma 15.01.07, 05:06 przykro czytac takie komentarze. Ja urodziłam zdrową córeczke w Zdrojach miala styczność ze sprzętm WOŚP tylko w diagnostyce słuchu ( dzięki Jurku ), ale inne dzieci nie miały tyle szczęścia i ich życie ratował sprzęt z serduszkiem. A jak się obejrzy komentarz do orkiestry naszego ministra zdrowia to tylko umierac zostaje do tego zaden sprzęt nie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:06 całe 200 zeta to straszne!tyle kasy! ciekaw jestesm czy te wszystkie gwiazdy grały za darmo? Kto zapłacił za ich hotele? Kto zapłaci za policję która ochraniała itp. Wyciaga sie kasę od ludzi którzy płacą najwieksze podatki na świecie i są najbiedniejsi! To kpina, a gdzie są nasze podatki , gdzie jest kasa którą wydziera nam się na zus? Ciekawe jakie bedziemy mieć emerytury - pewnie uchwalą obowiązkową eutanazję bo nie będzie kasy! P{rzekroczysz 60 i do piachu! Służba zdrowia powinna być płatna! Policzcie ile tak naprawdę chorujecie? Jezeli odkładalibysmy swój zus co miesiąc to w przypadku choroby prawie każdego byłoby stać na leczenie w USA! A tak nie dasz łapówki - umieraj. Jak byśmy płacili nie byłoby tych cen w aptekach , bo nie było by dofinasowania! A kiepscy lekarze leczyli by w Urugwaju np. Lekarz któremu płacisz za wizytę nie brałby łapówki, to oczywiste. Mógłbys wybierać tańszego, normalna konkurencja! Lekarze by zarabiali i pacjenci byliby zadowoleni. Tylko administracja poszłaby z torbami i tak powinno byc! Ale jak sobie wybieracie Lepperów i innych matołków to coż - TAK MACIE! tO TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: 213.155.169.* 15.01.07, 18:00 Pieniądze ,które są policzone to nie wszystkie , które "idą" na WOŚP : artystom za występ płaci......Miasto (bo przecież nie wystepują za darmo), koszty prądu pokrywa.....Miasto, służby porządkowe opłaca......Miasto itd itp .....Miasto to nasze podatki...... więc pytanie: czy wydatki poniesione przez Miasto (czytaj:nasze podatki)choć w części są zebrane przez WOŚP? Myślę,że Orkiestra to po prostu impreza. która wciąga całe miasta do wspólnej zabawy, bo podejrzewam,gdyby pieniadze wydane z budżetów poszczególnych miast przeznaczyć od razu na zakup sprzętu do szpitali byłoby go wiecej, ale....nie byłoby imprezy, która wciąga tyle ludzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.07, 11:12 Ja chciałbym o meritum: za ile poszedł bistonosz dody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherek Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:31 przestańcie dawać na jakieś fanaberie, zamiast tego do kościoła i na tacę, kupicie sobie zbawienie i zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: *.chello.pl 15.01.07, 19:11 Za marne 400zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: W Szczecinie gra Orkiestra IP: *.chello.pl 15.01.07, 19:44 Cena byłaby wyższa, gdyby poszedł pierwszy pomysł, że kto dobrze przebije będzie miał możliwoścć sam zdjąć ten staniczek , ale Radek sie dowiedział i pomysł upadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziaba Dali ciała z finałem .. IP: 83.168.80.* 15.01.07, 20:41 zastanawiam się dla kogo były te dwa marne telebimy na prawo i lewo od sceny .. chyba po to sie je stawia żeby osoby z tyłu widziały co się dzieje na scenie a nie te z przodu, które wszystkiemu mogły się przyjżeć z bliska .. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dali ciała z finałem .. 15.01.07, 21:22 była obawa, że moga zniszczyc lub ukraść... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś