arek5001 28.01.07, 10:24 Jestem zamkniety w jakims obcym, bezdusznym mieszkaniu! Czy ktos mógłby mnie wypuścić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiteentrance Re: HELP! 28.01.07, 11:08 no ładnie!!!! Aśka!!!!! oddaj Arka! Nie rób mu krzywdy! Arek - zaraz wołam odsiecz. Odbijemy Cię! Trzymaj się! Uwaga uwaga! Trzecia pancerna na lewą flankę przy knajpie golemy; Eskadra f16 w pełnym uzbrojeniu kierunek zero-osiem-trzy; Baterie rozpoznawcze ustawić przy redakcji GW; Alert!!!!! Prezydencie Kaczyński - zwołuj posiedzenie Rady Bezpeczeństwa Narodowego! Przejmuję dowodzenie! Dzwonię do Rumsfelda! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: HELP! 28.01.07, 11:20 Ogłaszam ciszę w eterze! Od teraz żadnych nazwisk! Obowiązują pseudonimy. Kontakt: FSp (czyli na kanale gdzie wszystko się zaczęło). Jak mnie słyszycie? Poruczniku albertos - przejmujecie dowodzenie nad siłami lądowymi! Major oldrat - przygotować atak marynarki! Kapitanie byłychłop- obejmujecie dowodzenie nad eskadrą! Czekać na dalsze wytyczne! podpisał: białywchodek Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: HELP! 28.01.07, 11:24 Proszę o zachowanie spokoju..., posiłki w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: HELP! 28.01.07, 11:36 Rumsfeld już przekazał kody do głowic atomowych. Mam władze nad guzikiem- jak mi zaraz Arek się nie znajdzie to....... bum bum. Lotniskowce w drodze! Marines i Gwardia Narodowa przegrupowują siły na kierunek "europe-poland-shchecheen" Zaczynam odliczanie. Mam kontakt z Włodkiem Putinem - też deklaruje pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachman Re: HELP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:08 Czy po suficie i ścianach chodzą pająki ? A czy w okolicach nie stoją lub leżą puste butelki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Siostro! Pacjentowi spod 5-ki kaftan się rozluźnił IP: *.chello.pl 28.01.07, 11:29 PROSZĘ O NATYCHMIASTOWĄ INTERWENCJĘ! bo sobie krzywdę zrobi i znów będzie, że to POwina Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: HELP! 28.01.07, 12:13 :) ale sam nie możesz wyjść? przywiązali Ciebie do kaloryfera czy do łózka kajdankami przypięły? pzdr mozesz liczyc na moja pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: słodki jasyr IP: *.icm.edu.pl 28.01.07, 17:05 Otwórz okno, to nieważne że dziesiate piętro. Innym się udawało to i tobiie się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: słodki jasyr 28.01.07, 17:19 tak szybko do Wrocławia dojechał? szybkie pociągi PKP ma...no ...no Odpowiedz Link Zgłoś