Dodaj do ulubionych

Przemek Thiele - szacunek

IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.07, 01:17
Jest mi cholernie przykro stary, naprawdę z całego serca życzę Ci powrotu do
zdrowia i przede wszystkim powrotu do pracy, którą kochasz i której oddajesz
wszystko... .Nie wiem co mam powiedzieć - wojowaliśmy przeciwko sobie 7 lat -
a mnie jest po prostu i po ludzku Ciebie ŻAL.

...szanujmy swoich wrogów...

to byl zly dzien w Londynie...
Obserwuj wątek
    • Gość: niekolaborant Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 01:28
      a co stalo sie Przemkowi ?
      jakies info plizzz
      • Gość: bezrobotny Re: Przemek Thiele - co sie stało? IP: *.bazapartner.pl 13.02.07, 12:29
        własnie?
        wie ktos?
        • Gość: Off Re: Przemek Thiele - wyrzuty sumienia IP: 83.168.111.* 14.02.07, 14:21
          To taki Pan, który zasiadał w jury pewnego konkursu, który wygrała osoba,
          związana z nim prywatnie.

Myślę, że chodzi o nieuniknione wyrzuty sumienia!
      • Gość: ... Re: Przemek Thiele - szacunek IP: 193.19.145.* 13.02.07, 17:50
        Przemek jest w szpitalu...
        • herman.brunner w szpitalu? 14.02.07, 13:29
          co sie stało?
    • rotunda3 Re: Przemek Thiele - szacunek 13.02.07, 12:32
      Arek nty kretynie co ty wypisujesz. Puknij sie w ten gupi łeb. Takie rzeczy na
      forum. Zasze byłeś nietaktownym debilem.
      • Gość: bezrobotny Re:pochlał? IP: *.bazapartner.pl 13.02.07, 13:11
        i spadł ze stołka?
      • Gość: Arek Przemek Thiele - szacunek IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.07, 13:57
        Najpierw przeczytaj - pozniej komentuj !
        Wyrazam swoj ZAL I WSPOLCZUCIE - zwykly ludzki odruch - na ktory ciebie nie stac
        badz nie miesci sie w twoich kategoriach pojmowania swiata - to zasadnicza
        roznica miedzy nami powodujaca ze dalsza z toba dyskusja jest bezcelowa.
        • Gość: interere Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.globalconnect.pl 13.02.07, 14:47
          no a co sie przytrafiło Thiele ???
          • Gość: nie wiem Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.chello.pl 13.02.07, 14:52
            a kto to jest ten pan Przemek T.
            • Gość: paki A to taki gościu z radia. Były punk czy jakoś tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:31
              Kiedys był nawet wesoły i sympatyczny.
              • Gość: Off Re: A to taki gościu z radia. Były punk czy jakoś IP: 83.168.111.* 14.02.07, 14:19
                To taki Pan, który zasiadał w jury pewnego konkursu, który wygrała osoba,
                związana z nim prywatnie.

Myślę, że chodzi o nieuniknione wyrzuty sumienia!
          • substantiv Re: Przemek Thiele - szacunek 07.03.07, 00:35
            ktos cos wie?

+ + +
            Miałbym rozwiązanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu.
    • Gość: janson Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.reda.net.pl 13.02.07, 17:06
      to napisz mu sms lub maila a nie dyskutuj o tym na forum
      nie przeczyta przeciez tego jesli naprawde cos jest nie tak
      tak sie nie robi!!!
    • Gość: Gapiszon Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 01:44
      tobie jest ŻAL? Chyba ciebie jest żal. Jak faceta znasz 7 lat to możesz do niego
      zadzwonić. Co za pomysł, aby pisać o czyjejś chorobie na forum. Chcesz się
      pochwalić swoim współczuciem, to zamów ogłoszenie przed serialem "Na dobre i
      złe". Kontakty miedzy ludźmi schodzą na ... ech nie będę obrażał psów.

P.S. Skoro piszesz z Londynu, to znaczy, że tamten wygrał wojnę :)
      • Gość: Arek Przemek Thiele - szacunek IP: *.ipt.aol.com 14.02.07, 11:55
        Tu nie ma wygranych i przegranych - IDIOTO !!!. Najpierw poczytaj klasykow
        (Caesar,Napoleon,Clausevitz...itd )- i troszeczke przypomnij sobie
        historie.Dopiero wtedy mozemy pogadac o wojnach, o wygranych i przegranych. Ale
        dziekuje, ze tylko potwierdzacie moja opinie o beznadziejnosci i calkowitym
        upadku szczecinskiego srodowiska dziennikarskiego. Nie dzwonie i nie zamawiam
        ogloszen przed twoim ulubionym serialem - wyrazam zal na tym samym forum na
        ktorym kiedys pluliscie na mnie bez jakiegokolwiek opamietania. I nie oczekuje
        za to medalu ani pochwal.Jest mi cholernie przykro z powodu tego co mu sie
        stalo a to jedyna droga zeby wyrazic swoj zal bedac 1400km dalej.Londyn jest
        miejscem mojej nowej pracy - wbijcie to sobie do tych zakutych glow. Jesli zas
        zazdrosc podwyzsza wam cisnienie i staje gula w gardle - jestem bardzo
        zadowolony,zarabiam swietnie i awansowalem.
        • Gość: kupść Re: złamał noge? IP: *.bazapartner.pl 14.02.07, 13:26
          ? własnie?
        • Gość: Ciekawy Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:25
          Jadziesz na zmywaku?
          • Gość: RPA Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:07
            a o co Ci chodzi z tym zmywakiem arogancie. Uczciwa praca.
            Przemek to radiowiec miał niedawno wylew krwi i jest sparaliżowany z tego co mi
            wiadomo.
            • Gość: Adam Reski Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.szczecin.mm.pl 14.02.07, 17:15
              Arek , zachowałeś się bardzo w porządku.Znam i Ciebie i Przemka , pracuję
              dłużej w Radiu od Was obu.Wiem co było między wami i dla mnie jesteś wporzo
              Gośc że tak napisałeś.Obejrzymy jeszcze nie jeden mecz :)
              Pozdro.
              A wałów nie słuchaj bo na ogół nie wiedzą o co lata a bełkoczą co im do dyni
              przyjdzie.
            • Gość: Gapiszon Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:12
              > Przemek to radiowiec miał niedawno wylew krwi i jest sparaliżowany z tego co mi
              >
              > wiadomo.

jasna cholera! Faktycznie ostatnio go nie słychać w radiu. Mam nadzieje, że sie
              mylisz.
              • herman.brunner wylew?????????? 15.02.07, 11:52
                o kurcze! w takim wieku! jesli to prawda to wspoluczuje i zycze powrotu do zdrowia. do radia i do muzyki. do zycia...
        • Gość: toledo Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.chello.pl 14.02.07, 21:28
          Ty nigdy środowiskiem nie byłeś i nawet nie możesz pretendowac do niego boś
          głupi.
          • Gość: labatt Re: Przemek Thiele - szacunek IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.02.07, 23:36
            Zyczenia zdrowia dla Przemka...Fajny czlowiek....
            • sid15 Re: Przemek Thiele - szacunek 15.02.07, 09:04
              Z całego serca życzę powrotu do zdrowia-kolega z 2 LO Szczecin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka