fistoffury 13.02.07, 18:29 www.youtube.com/watch?v=aKJonM0fM54 czy wyciecie pierwszego watku bylo przypadkiem, czy tez skutkiem przerazenia i trwogi administratora ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grall [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 18:35 absztyfikant napisał: > Witam serdecznie przyjacielu:) wiecznie zwarty i gotowy... a teraz tnij na drzewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I`m back!!! 13.02.07, 18:37 Kiedy ja sie naprawde ciesze z tego spotkania - long time no see bro:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 18:41 absztyfikant napisał: > Kiedy ja sie naprawde ciesze z tego spotkania - long time no see bro:) > a ja nie... bos klamca, oszust, prowokator, beszczelny manipulator a i doszly mnie sygnaly zes przerzucil sie na wełne...fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grall Re: I`m back!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:43 a mnie od razu czujny redaktor wyciął. Spij absztyfikant spokojnie, ORMO czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 22:20 Gość portalu: grall napisał(a): > a mnie od razu czujny redaktor wyciął. jaki tam redaktor ??? zwykly ciec... > Spij absztyfikant spokojnie, ORMO czuwa! i to jest wlasnie paradoks z zakresu fizyki kwantowej... jak moze spac spokojnie skoro jako ORMOwiec jednoczesnie czuwa ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 18:46 Absztyfikantor na co liczysz... ? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 18:48 andreas.007 napisał: > Absztyfikantor na co liczysz... ? moze na liścia slabszego niz zasluzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury [...] 13.02.07, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 18:57 Twoje IQ najwyrazniej uniemozliwia ci wychwytywanie ironii:) A jesli chciales byc zabawny, to chyba ci nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:03 Twoje za to IQ nie podpowiedziało Tobie, ze jak chcesz uzyc ironii to ";)", a jak nie to ":)", Ty uzyłes tego drugiego przyciskajac shift! Moja jedna ocalała szara komórka, ma widać wiecej cfaniactwa niz Twoje wszystkie tego IQ... I uwazaj bo Tobie widze wychodzi i ironia i zabawnośc, ale bokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:04 Cwaniactwa jesli juz. A teraz odmarsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:09 ale jestes zabawny koleżko... ;)) Nie wiem czy bardziej z tym cfaniactwem czy z tym odmarszem było zabawniejsze! Tobie sie wydaje, że uzywasz ironii, ale nie czytasz jej widze...! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=51504210&a=51504210 Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:14 dobra ciotki!!! koniec drapania sie... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:15 A ty bedziesz wujkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:17 absztyfikant napisał: > A ty bedziesz wujkiem? > uchowaj Boze przed taka rodzina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Absztyfikantor, ale wazelina.... ;))) 13.02.07, 19:29 ja to pisałem pod wpływem, ale to Ty pisałes na trzeźwo: Re: niestety absztyfikant 12.01.07, 11:22 + odpowiedz Antagonizmy lepsze niz totalna olewka, a otrzumuje tutaj sporo bezintersownej milosci i nienawisci. Musisz to przyznac. -- absztyfikant@gazeta.pl ================================= Otrzymujesz powiadasz sporo bezinteresownej miłosci... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: I`m back!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:42 a co na Mącznej tak krótko trzymają,że już wróciłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grall Re: I`m back!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:43 A ty się pytasz, bo się tam wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: I`m back!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:46 dajcie sobie buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 18:46 a co jest na Mącznej bo nie kumam czyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: I`m back!!! IP: *.sysnet.pl 13.02.07, 18:47 fistoffury napisał: > a co jest na Mącznej bo nie kumam czyczy... detoksykacja Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 18:51 Gość portalu: pijak napisał(a): > fistoffury napisał: > > > a co jest na Mącznej bo nie kumam czyczy... > > detoksykacja do tego uzywam wody Perrier i Żurku na zakwasie wlasnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: I`m back!!! IP: *.orange.pl 13.02.07, 19:35 Lubisz fisting? Popros andreasa. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 19:40 Gość portalu: lisica napisał(a): > Lubisz fisting? Popros andreasa. wole facial, a teraz milcz psowata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: I`m back!!! IP: *.orange.pl 13.02.07, 19:50 A to też andreasa poproś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytanium Fisfo zakladasz tutaj kacik milosnikow LK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:54 Nie powiem, szlachetne z jednej strony - krzewienie zaufania do glowy panstwa, wole LK niz AK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Re: Fisfo zakladasz tutaj kacik milosnikow LK ? IP: *.orange.pl 13.02.07, 19:58 Było ich czterech, jest jedenastu... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Fisfo zakladasz tutaj kacik milosnikow LK ? 13.02.07, 20:06 Gość portalu: Tytanium napisał(a): > Nie powiem, szlachetne z jednej strony - krzewienie zaufania do glowy panstwa, > wole LK niz AK... synku nie zabieraj glosu jesli nie wiesz kim zas jest (dla ciebie Pan) fistoffury :)) a co do preferencji to ja wole LSD niz SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuner wiemy, wiemy! 13.02.07, 20:22 fistoffury napisał: > > a co do preferencji to ja wole LSD .................................................................................. A to akurat widać gołym okiem! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: wiemy, wiemy! 13.02.07, 20:26 tuner napisał: > fistoffury napisał: > > > > > > a co do preferencji to ja wole LSD niz SLD > .............................................................................. . > ... > A to akurat widać gołym okiem! > > > > > > uwierz mi, to lepsze niz Berg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spooky Re: wiemy, wiemy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:59 A Szanowna Mamusia kawalerowi pozwala ćpać ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: I`m back!!! 13.02.07, 20:03 Ty na pewno nie musisz mnie prosic, masz to jak w Banku ma prace pan Marcinkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 20:24 andreas.007 napisał: > Ty na pewno nie musisz mnie prosic, > masz to jak w Banku ma prace pan Marcinkiewicz! > daj na wstrzymanie, toz to pasztetowa... a do tego z pretensjami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 20:08 Gość portalu: lisica napisał(a): > A to też andreasa poproś. wole rude... acha... i gdybys mogla zrobic jeszcze porzadek z wiśniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytanium Re: I`m back!!! Fisfo...costam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:02 "synku"? ale zes mi dolozyl... wiesz co z wrazenia chyba odwolam randke z Twoja siostra... tak mnie zdolowales ze moglbym miec klopoty ze wzwodem... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! Fisfo...costam 13.02.07, 21:13 Gość portalu: Tytanium napisał(a): > "synku"? ale zes mi dolozyl... wiesz co z wrazenia chyba odwolam randke z Twoja > > siostra... tak mnie zdolowales ze moglbym miec klopoty ze wzwodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: I`m back!!! Fisfo...costam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:49 Perwery? Powaaaaażnie? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 13.02.07, 21:07 albert_c napisał: > bardzo zem rad > > juz ostrze nozyce > :)))) no bo juz nie wytrzymalem, no!!! przeciez to zrzygac sie z nudow na tym forum mozna... nieprawdaz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytanium walnij jakims blyskotliwym dowcipem politycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:10 moze byc o Kaczynskich i PiS, chociaz nie bedzie oryginalne... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: I`m back!!! 13.02.07, 21:14 z nudow to sie pije a jak sie za duzo czlowiek nudzi to i sie rzygac pozniej chce mi sie chce ciac po prostu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: I`m back!!! 14.02.07, 19:55 gdziezes bywal? Chyba nie w sanatorium ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 15.02.07, 21:54 mamoniowa303 napisała: > gdziezes bywal? Chyba nie w sanatorium ?:) Siedziałem sobie w mieszkaniu Gdy ktoś zapukał do drzwi Wyjrzałem przez ślepe oko I wyskoczyłem przez okno Biegłem przez śnieżne ulice Słyszałem za mną ich krzyki Biegłem, się nie oglądałem Ach, jakże było wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 15.02.07, 22:12 kiciara11 napisała: > a ja myslalam, zes zdezerterowal narazajac sie na kule w leb ? never! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: I`m back!!! 16.02.07, 11:19 ej jaka energia w tym watku sie od razu zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: I`m back!!! 17.02.07, 12:05 zeby nie mnozyc watkow: wyluzuj stary, okej? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: I`m back!!! 17.02.07, 12:06 albert_c napisał: > zeby nie mnozyc watkow: wyluzuj stary, okej? a teraz odpowiedz mi (ale tak szczerze)czy nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: I`m back!!! 17.02.07, 14:05 tylko z czym masz miec ta rcaje, bo nie dogonilem tego o co Tobie chodzi? Jezeli masz na mysli moja opinie o Beatrix - to nie, nie masz racji.przynajmniej ja tej Twojej opini nie podzielam. No i dzieki za wychwycenie tego mojego bledu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś