Dodaj do ulubionych

Laryngolog

18.02.07, 21:57
Hej !
Dziewczyny poszukuję dobrego laryngologa dla mojej córki. Jeśli znacie i macie namiary na takiego będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • montobs Re: Laryngolog 12.06.07, 22:41
      dr Teresinska. przyjmuje w przychodni na Kostki Napierskiego w szczecinie
      (rowniez prywatnie)
      • gag10 Re: Laryngolog 13.06.07, 10:31
        polecam również dr Teresińską, pozbylismy się dzięki niej 3 migdała bez zabiegu
      • angelika9910 Re: Laryngolog 29.06.07, 13:18
        Byłą z synem u tej pani 2 razy i podziękowałam przenieśliśmy się na unie
        lubelską przez 3 miesiące leczyła dziecku uszy i zatoki i nie
        wyleczyła.Powiedziała tylko że syn jest alergikiem i tak będzie.
    • natka_natka Re: Laryngolog 29.06.07, 14:27
      ja polecam dr Dałka. Jest b.dobry, szczególnie jeśli chodzi o małych alergików.
      Potrafi trafnie połączyć jedno z drugim:)
      • anajka Re: Laryngolog 13.07.07, 00:48
        ja wlasnie wczoraj bylam z moim 6latkiem u tejze pani dr. skierowanie mialam od
        alergologa, bo a;ergologicznie jest zdrowy, a ciagle ma zielony katarek.
        dostalam wiec na dzien dobry masc do noska za prawie 60 zl (3 mg!!!!) i
        skierowanie na badanie sluchu. w dodatku pani dr powiedziala mi, ze mam ten lek
        podawac do noska tylko na noc, a na recepcie napisala, ze dwa razy dziennie.
        szczerze mowiac.... zglupialam! a tak w ogole.... zero wywyiadu o dziecku.
        wszystko na sile musialam mowic sama. acha! i jeszcze jedno...... to bylo dobre!
        kiedy spytalam sie jej, czy dziecko moje dalej ma brac buderhinna noc w dawce
        dwa do jednej dziurki noska... odpowiedziala, ze moge jak chce... jedna, albo
        dwie, bo to w zasadzie jest to samo! qrde, to przeciez silny steryd! a dla niej
        dwie dawki lub jedna to to samo! no nic. chyba bede szukac dalej.

a jakies namiary na tego dr. dalka mozna?

pozdrawiam
        • angelika9910 Re: Laryngolog 15.07.07, 19:28
          Byłam z synem na uni,całkiem inaczej dziecko dokładnie zbadane zobaczył Patryka
          wypisy ze szpitala karte z przychodni odrazu dał na tomograf.Nasza pediatra
          powiedziała że ta dr.jest dobrym teoretykiem.
    • casiabalka Re: Laryngolog 24.07.07, 22:03
      Ja gorąco polecam dr.Teresinską, pozytywne opinie o niej znalazłam na forum. 5-letni syn miał wiecznie katar oraz zauważylismy niedosłuch na jedno uszko. Bylismy w przychodni państwowo, syn został zbadany, umówiony na specjalistyczne badania słuchu (bezpłatnie).Okazało sie, że ma bardzo powiększone migdały i to jest przyczyną kataru i osłabionego słuchu. Dostalismy maść do noska i ziołowe krople do picia (dostepne tylko w Niemczech). Leki nie były tanie ale po 2 miesiącach słuch wrócił do normy i skończył sie katar co jest dla nas najważniejsze. Obecnie mineło 4 miesiące od zakończenia kuracji i syn miał tylko raz krótki katar związany z przeziębieniem. Tak więc ja gorąco polecam bo po wielu nieefektywnych leczeniach wreszcie ktoś znalazł sposob na nasze problemy.
      • anetos00 Re: Laryngolog-nie polecam drTeresińskiej Elżbiety 21.07.08, 23:57
        dr Teresińska Elżbieta -na pewno nie plecam. Może trafiłam do tej Pani doktor na
        jej zły dzień, ale jak mam zgadnąć kiedy jest dobry a kiedy zły dzień?Po dr
        Teresińskiej trafiłam na NFZ do Pani dr Dzięciołowskiej-Baran -konkretna,miła i
        sama informuje, mimo,że także bardzo zabiegana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka