goniek45 18.02.07, 21:57 Hej ! Dziewczyny poszukuję dobrego laryngologa dla mojej córki. Jeśli znacie i macie namiary na takiego będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montobs Re: Laryngolog 12.06.07, 22:41 dr Teresinska. przyjmuje w przychodni na Kostki Napierskiego w szczecinie (rowniez prywatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Laryngolog 13.06.07, 10:31 polecam również dr Teresińską, pozbylismy się dzięki niej 3 migdała bez zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
angelika9910 Re: Laryngolog 29.06.07, 13:18 Byłą z synem u tej pani 2 razy i podziękowałam przenieśliśmy się na unie lubelską przez 3 miesiące leczyła dziecku uszy i zatoki i nie wyleczyła.Powiedziała tylko że syn jest alergikiem i tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_natka Re: Laryngolog 29.06.07, 14:27 ja polecam dr Dałka. Jest b.dobry, szczególnie jeśli chodzi o małych alergików. Potrafi trafnie połączyć jedno z drugim:) Odpowiedz Link Zgłoś
anajka Re: Laryngolog 13.07.07, 00:48 ja wlasnie wczoraj bylam z moim 6latkiem u tejze pani dr. skierowanie mialam od alergologa, bo a;ergologicznie jest zdrowy, a ciagle ma zielony katarek. dostalam wiec na dzien dobry masc do noska za prawie 60 zl (3 mg!!!!) i skierowanie na badanie sluchu. w dodatku pani dr powiedziala mi, ze mam ten lek podawac do noska tylko na noc, a na recepcie napisala, ze dwa razy dziennie. szczerze mowiac.... zglupialam! a tak w ogole.... zero wywyiadu o dziecku. wszystko na sile musialam mowic sama. acha! i jeszcze jedno...... to bylo dobre! kiedy spytalam sie jej, czy dziecko moje dalej ma brac buderhinna noc w dawce dwa do jednej dziurki noska... odpowiedziala, ze moge jak chce... jedna, albo dwie, bo to w zasadzie jest to samo! qrde, to przeciez silny steryd! a dla niej dwie dawki lub jedna to to samo! no nic. chyba bede szukac dalej. a jakies namiary na tego dr. dalka mozna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelika9910 Re: Laryngolog 15.07.07, 19:28 Byłam z synem na uni,całkiem inaczej dziecko dokładnie zbadane zobaczył Patryka wypisy ze szpitala karte z przychodni odrazu dał na tomograf.Nasza pediatra powiedziała że ta dr.jest dobrym teoretykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
casiabalka Re: Laryngolog 24.07.07, 22:03 Ja gorąco polecam dr.Teresinską, pozytywne opinie o niej znalazłam na forum. 5-letni syn miał wiecznie katar oraz zauważylismy niedosłuch na jedno uszko. Bylismy w przychodni państwowo, syn został zbadany, umówiony na specjalistyczne badania słuchu (bezpłatnie).Okazało sie, że ma bardzo powiększone migdały i to jest przyczyną kataru i osłabionego słuchu. Dostalismy maść do noska i ziołowe krople do picia (dostepne tylko w Niemczech). Leki nie były tanie ale po 2 miesiącach słuch wrócił do normy i skończył sie katar co jest dla nas najważniejsze. Obecnie mineło 4 miesiące od zakończenia kuracji i syn miał tylko raz krótki katar związany z przeziębieniem. Tak więc ja gorąco polecam bo po wielu nieefektywnych leczeniach wreszcie ktoś znalazł sposob na nasze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
anetos00 Re: Laryngolog-nie polecam drTeresińskiej Elżbiety 21.07.08, 23:57 dr Teresińska Elżbieta -na pewno nie plecam. Może trafiłam do tej Pani doktor na jej zły dzień, ale jak mam zgadnąć kiedy jest dobry a kiedy zły dzień?Po dr Teresińskiej trafiłam na NFZ do Pani dr Dzięciołowskiej-Baran -konkretna,miła i sama informuje, mimo,że także bardzo zabiegana. Odpowiedz Link Zgłoś