Dodaj do ulubionych

Calbud Developer - jakie opinie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:02
Czesc!

Mam pytanie o opinie na temat firmy Calbud Developer, tzn. czy dobrze i solidnie buduja, czy trzymaja sie obiecanych terminow, cen itp.

Jestem konkretnie zainteresowany inwestycja przy ulicy Klonowica/Wernyhory/Janickiego. Pierwszy etap jest juz caly sprzedany, moze na grupie ktos zakupil tam mieszkanie i chcialby sie podzielic opinia z dotychczasowej wspolpracy z deweloperem?
Za wszelkie uwagi i opinie z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • zbednydlaregionu Re: Calbud Developer - jakie opinie? 26.02.07, 05:57
      Gość portalu: kuba napisał(a):

> Czesc!
      >
      > Mam pytanie o opinie na temat firmy Calbud Developer, tzn. czy dobrze i
      solidni
      > e buduja, czy trzymaja sie obiecanych terminow, cen itp.
      >
      > Jestem konkretnie zainteresowany inwestycja przy ulicy
      Klonowica/Wernyhory/Jani
      > ckiego. Pierwszy etap jest juz caly sprzedany, moze na grupie ktos zakupil
      tam
      > mieszkanie i chcialby sie podzielic opinia z dotychczasowej wspolpracy z
      dewelo
      > perem?
      > Za wszelkie uwagi i opinie z gory dziekuje
      Nic tam nie kupowałem ale znając zarządców i właścicieli tej firmy na pewno nie
      pójdzie do upadku celowego czy tez nie chcący. Możesz zaufać, sądzę.
    • korfi Re: Calbud Developer - jakie opinie? 26.02.07, 07:45
      Jakościowo Calbud buduje chyba najlepiej w Szczecinie. Ale z tego co wiem na
      razie nie sprzedają dalszych mieszkań na tej inwestycji, ale czekają i
      finansują ją sami. Pewnie niedługo zaczną.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • Gość: oko Re: Calbud Developer - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 07:50
        Co do jakości to trudno stwierdzić, bo to pierwsza realizacja developerska.
        Okaże się po zamieszkaniu.
        • Gość: pery Re: Calbud Developer - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:52
          wszystko juz zarezerwowane, wiem bo jestem 5 w kolejce do jednego mieszkania,
          ich postawa jest troche dziwna ale takie czasy. Dzis zeby kupić mieszkanie
          trzeba sie prosić... Zobaczymy jak firma da sobie rade jak się koniuktura
          skończy...
        • Gość: piotr Re: Calbud Developer - jakie opinie? IP: *.szc.vectranet.pl 14.05.07, 15:26
          nie do konca ja kupilem i bylem moje juz prawie wykonczone dziwne troche bo np
          sanitarke prowadza po podlodze zamiast w podlodze lub w sciani ale podobno taki
          standard
    • tylda2 Re: Calbud Developer - jakie opinie? 27.02.07, 10:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=54731725&a=57713992

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka