Dodaj do ulubionych

Co o Snajperze mówią sądowe akta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:11
Z tego snajpera to powoli - przez kota - dojdą do wampira. Śledzę
przeobrażenie w miarę jak go nie mogą złapać - to chyba jakiś ZELIG jest albo
odnalazł schron Coburga i sobie telewizor ogląda na podciągniętym kablu?
Ludzie - zo z tą policją?
Obserwuj wątek
    • op_par Re: Co o Snajperze mówią sądowe akta 26.02.07, 08:41
      Tak jak teraz WSI, dawniej załatwił agenturę Policji Antoś M.! Policja jest
      ślepa. Nic nie wie co się dzieje. Cimilicjanci którzy mieli informatorów w
      terenie zostrali przepłoszeni przez ministrantów
      Teraz w Policji awansuje ten co się podlizuje i jest "swój".
      Jeżeli główny komendant to kompletny laik w sprawach operacyjnych, to co dopiero
      dzieje się niżej?
    • Gość: H.W.D.P Re: Co o Snajperze mówią sądowe akta IP: *.energostal.pl 26.02.07, 08:46
      Jaka policją ostatni policjant który coś umiał odszedł a;bo wyjechał a kaczor
      nie wie co zrobić bo jego państwo policyjne zamienia się w zbiranine pajacy po
      podstawówkach którzy szybko awansowali zobaczcie na te ich medialne poscigi za
      snajperem poczytajcie komentarze jak ludzie umierają ze smiechu z policji banda
      nieudaczników czytaliscie komentarz "poczekajmy do środy będzie kumulacja bo za
      2 tyś to ja nawet numeru do pajacy nie będe szukał" to chyba mówi samo za
      siebie. A prawda jest taka że anglia i irlandia prowadzi nabór do policji w ich
      krajach i ci nieliczni bardziej wykształceni (gimnazjum) już dawno stoją w
      kolejce po legitymacje Scotlandyardu a kaczor został z ekipą podstawowych super
      gliniarzy którzy na to wszystko "co się stało się" buhhhhhhhhaaaaaaaaa nie ma
      to jak poniedziałkowy poranek
    • Gość: chi,chi,chi Co o Snajperze mówią sądowe akta IP: *.chello.pl 26.02.07, 13:12
      A czy biegli zajmą się diagnozowaniem osobowości Zadwornego ? Mają materiał
      do analizy .Sam go wyprodukował.
      • Gość: Szymon Zadworny&Nalewajko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:49
        Adam Zadworny (wraz z Arletą Nalewajko) to są kwitnące kwiaty szczecińskiego
        dziennikarstwa!Fachowe podejście do tematu,rzetelna analiza materiałów i ten-
        wywołujący u czytelników dreszcze-styl!Tępe masy domagają się rzetelnej
        informacji,kto im ma jej dostarczyć,jeśli nie Adam Zadworny!
    • fe77 Re: Co o Snajperze mówią sądowe akta 26.02.07, 15:15
      akta mówią wyrażnie: cały ten system jest chory.
      I trzeba było biednego faceta z puszczy żeby to sobie niektórzy uswiadomili :)
      a)psychiatrzy
      b)prokuratorzy
      c)sedziowie
      d)policja

• Gość: aga Co o Snajperze mówią sądowe akta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:05
      jakos mi sie nie chce wierzyc w 100% w zamieszczony tu artykuł. nie chcę aby
      mnie media tak zaslepily jak to probuja robic! nie przechodzi mi przez mysl ze
      mogł być zakochany skoro kilka wersow a piszecie ze nie posiada uczucia milosc.
      to jakis absurd po co tak ludziom mydlicie oczy? zalosne;/
      • Gość: czlowiek z Gorzowa Ostrzegam przed "dziennikarka"Arleta Nalewajko IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.02.07, 19:58
        Z dziesiec lat udawala dziennikarke w Gorzowie.Nie czytalem jeszcze choc
        jednego porzadnego tekstu tej paniusi.I teraz trafila do Szczecina...Wyrazy
        ubolewania!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka