Dodaj do ulubionych

Chamom śmiecącym w lasach STOP

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:00
Wypowiadam wojne wszelkiej maści inteligencji szpagatowej , która
posprzątawszy swoja wychuchane obejścia , w swoich samochodzikach wywozi
śmieci do lasu lub na pobocza dróg.Jeżli spotkam takiego palanta , bez
zahamowań upublicznie numer rej jego samochodu a jak uda się zrobić zdjęcie
to i ono się znajdzie w internecie. Palancie ,posprzątałeś u siebie i masz
czysto , szpanujesz czystością swojego obejścia to nie niszcz przyrody.Wstyd
przed światem za nasze zaśmiecone lasy i pobocza dróg.Tych , którym też to
przeszkadza , proszę, powalczmy z chamstwem. Może się uda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karuzelowy Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.04.03, 10:17
      PO TYM CO TE GNOJE WYRZUCAJĄ MOZNA CZASEM POZNAĆ SKĄD TO WSZYSTKO SIE WZIĘŁO.
      UPUBLICZNIENIE NUMERÓW TO DOBRY POMYSŁ , ALE TRZEBA NA FRAJERSTWO MIEĆ
      MOCNIEJSZEGO HAKA , BO SIE WYŁGAJĄ.
      NAJLEPIEJ FOTO , ALE CZY ZAWSZE NOSISZ PRZY SOBIE FOTOAPARATURĘ?
      MOŻE REDAKCJA GAZETY ZORGANIZUJE NAS , WKURZONYCH TYM STANEM RZECZY ???

kARUZELOWI WSZYSTKICH KRAJÓW - SWOJE ŚMIECI DO SWOJEGO WSYPU!
    • spik Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP 27.04.03, 10:55
      Śmieci to my istotnie, mamy elitarne ;)
      Dość przejść się po Lasie Arkońskim w okolicach osiedla Wiśniowy Sad.
      Szok i przerażenie - po polsku. Nuworyszowskie tałatajstwo tonami
      dziadostwa zdegradowało najpięknieszy chyba fragment lasku.

Popieram wszelkie działania obywatelskie ale nielegalny wywóz śmieci
      jest chyba jeszcze chyba w tym kraju czynem karalnym. Także dopóki
      tak jest, trzeba ich kapować. A może taki byt jak Straż Miejska
      dałby sygnał, że nie jest wyłącznie od nakładania blokad na koła
      samochodów i przeganianie handlujących pietruszką staruszek ???
      • jurek.orwell Opanuj się ! 27.04.03, 14:44
        spik napisał:

> Nuworyszowskie tałatajstwo tonami
        > dziadostwa zdegradowało najpięknieszy chyba fragment lasku.

Facet. Opanuj się ! Dlaczego Ty, prawie wszystkim tak z zawiścią ubliżasz.

• spik Re: Opanuj się ! 27.04.03, 15:02
          jurek.orwell napisał:

> Facet. Opanuj się ! Dlaczego Ty, prawie wszystkim tak z zawiścią ubliżasz.

w tym wątku padła cała gama usprawiedliwionych (moim zdaniem) inwektyw
          pod adresem niszczących swoje otoczenie
          ciekawym dlaczego przypiołeś się akurat do mnie ?
          poza tym jurku.orwellu :)))jesteś jakoś dziwnie mi znajomy

jeżeli masz coś do powiedzenia w temacie, chętnie poczytam ...
          • longplay Opanuj się ! 27.04.03, 18:56
            spik napisał:

> jurek.orwell napisał:
            >
            >
            > > Facet. Opanuj się ! Dlaczego Ty, prawie wszystkim tak z zawiścią ubliżas
            > z.
            >
            >
            > w tym wątku padła cała gama usprawiedliwionych (moim zdaniem) inwektyw
            > pod adresem niszczących swoje otoczenie
            > ciekawym dlaczego przypiołeś się akurat do mnie ?
            > poza tym jurku.orwellu :)))jesteś jakoś dziwnie mi znajomy
            >
            > jeżeli masz coś do powiedzenia w temacie, chętnie poczytam ...
            >
            Dlaczego mam Ci udzielać bezpłatnych sesji psychoterapeutycznych.
            • jurek.orwell Zachowuj się 27.04.03, 19:05
              longplay napisał:

> spik napisał:
              >
              > > jurek.orwell napisał:
              > >
              > >
              > > > Facet. Opanuj się ! Dlaczego Ty, prawie wszystkim tak z zawiścią ub
              > liżas
              > > z.
              > >
              > >
              > > w tym wątku padła cała gama usprawiedliwionych (moim zdaniem) inwektyw
              > > pod adresem niszczących swoje otoczenie
              > > ciekawym dlaczego przypiołeś się akurat do mnie ?
              > > poza tym jurku.orwellu :)))jesteś jakoś dziwnie mi znajomy
              > >
              > > jeżeli masz coś do powiedzenia w temacie, chętnie poczytam ...
              > >
              > Dlaczego mam Ci udzielać bezpłatnych sesji psychoterapeutycznych.

Szanowna płyto długogrająca. Nie zamierzałem nawet kontunuować dyskusji. W
              sprawach oczywistych trudno dyskutować. Domyślam się, że jesteś
              psychoanalitykiem czy kimś w tym rodzaju ? Dzięki za wsparcie we wskazywaniu
              nie umiejących się zachować arogantów, jeżeli oczywiście trafnie odczytałem
              Twoja reakcję.
              • spik ale wpadka,zapomniałeś się przelogować:))))))n/t 27.04.03, 19:33
                jurek.orwell napisał:

> Szanowna płyto długogrająca. Nie zamierzałem nawet kontunuować dyskusji. W
                > sprawach oczywistych trudno dyskutować. Domyślam się, że jesteś
                > psychoanalitykiem czy kimś w tym rodzaju ? Dzięki za wsparcie we wskazywaniu
                > nie umiejących się zachować arogantów, jeżeli oczywiście trafnie odczytałem
                > Twoja reakcję.
            • spik Re: Opanuj się ! 27.04.03, 19:27
              longplay napisał:

> Dlaczego mam Ci udzielać bezpłatnych sesji psychoterapeutycznych.

arsen.lupin, spokojny, black.night, jurek.orwell, longplay,
              minister.jacek ...

odczuwasz potrzebę rewanżu za ostatni swój blamaż ?
              darujmy innym tego żałosnego performansu.

• jurek.orwell Spik to Marek Koćmiel ! Włamałem się do niego ! 27.04.03, 21:13
                spik napisał:

> longplay napisał:
                >
                >
                > > Dlaczego mam Ci udzielać bezpłatnych sesji psychoterapeutycznych.
                >
                >
                > arsen.lupin, spokojny, black.night, jurek.orwell, longplay,
                > minister.jacek ...
                >
                > odczuwasz potrzebę rewanżu za ostatni swój blamaż ?
                > darujmy innym tego żałosnego performansu.

? Ta choroba jest u Ciebie w dosyć poważnym stadium. Ja rozumiem panie Marku,
                że ma Pan problem z czasem, że nikt pana nie chce do władzy, do partii , do
                Rady konsultacyjnej. Ale ten stres mógł wywołać aż takie zmiany w organizmie ?
                • spik :O over n/t 27.04.03, 21:33
    • Gość: Quszcz Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 12:27
      TAAAAK. Ale tym chamom nie tylko STOP.
      Mam dla nich w samochodzie aparat...
      A potem...
      No właśnie... Co potem ??? Niska szkodliwość...
      A jeszcze będę miał problemy z brakiem ochrony jego (CHAMA)
      danych osobowych. Obiecuję zrobić fotkę... i zobaczymy.
      Może Gazeta pomoże?
    • Gość: ***** Nie wiecie dlaczego tak jest??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 13:41
      Bo w Szczecinie nie ma szeryfa !!!!!
    • Gość: Edi Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP IP: *.anax.pl 27.04.03, 13:43
      Dla pełnej jasności - Jestem przeciw tego rodzaju chamom i prymitywom . Ale
      jest to pewien skutek - pomyślmy o przyczynie. Jeżeli "taki jeden" posprząta
      swoje obejście, załaduje swoje śmiecie w swoje autko z zamiarem wywiezienia, to
      może by tak "raz około Wielkiej Nocy" -w czasie totalnego sprzątania- wskazać
      mu miejsce gdzie mógłby te skarby zdeponować. Bezpłatnie i bez czychających
      fotografów. Nie mówię tu o śmieciach w ilości -jeden worek- bo od tego są zsypy
      i śmietniki.
      • jurek.orwell Można kupić specjalne worki 27.04.03, 14:50
        Gość portalu: Edi napisał(a):

> Dla pełnej jasności - Jestem przeciw tego rodzaju chamom i prymitywom . Ale
        > jest to pewien skutek - pomyślmy o przyczynie. Jeżeli "taki jeden" posprząta
        > swoje obejście, załaduje swoje śmiecie w swoje autko z zamiarem wywiezienia,
        to
        >
        > może by tak "raz około Wielkiej Nocy" -w czasie totalnego sprzątania-
        wskazać
        > mu miejsce gdzie mógłby te skarby zdeponować. Bezpłatnie i bez czychających
        > fotografów. Nie mówię tu o śmieciach w ilości -jeden worek- bo od tego są
        zsypy
        >
        > i śmietniki.

Pomysł jest bardzo dobry zarówno dla nuworyszy, staroryszy i mieszkańców
        bloków.
        Pragnę dodać tytułem informacji, że w Retmanie można kupić mocne, duże worki
        za bodaj 4 zł. Worek jest ze specjalnym nadrukiem i w cene worka jest wliczona
        opłata za wywóz. Więc warto kupic np : dwa worki, zapakować bałaganem i
        wystawić przed dom, czy przed blok. Oni to zabierają. Ale to Rethmann, jak to
        robią inne firmy nie wiem.

• Gość: Gryf Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 15:50
      Gość portalu: kos napisał(a):

> Wypowiadam wojne wszelkiej maści inteligencji szpagatowej , która
      > posprzątawszy swoja wychuchane obejścia , w swoich samochodzikach wywozi
      > śmieci do lasu lub na pobocza dróg.Jeżli spotkam takiego palanta , bez
      > zahamowań upublicznie numer rej jego samochodu a jak uda się zrobić zdjęcie
      > to i ono się znajdzie w internecie. Palancie ,posprzątałeś u siebie i masz
      > czysto , szpanujesz czystością swojego obejścia to nie niszcz przyrody.Wstyd
      > przed światem za nasze zaśmiecone lasy i pobocza dróg.Tych , którym też to
      > przeszkadza , proszę, powalczmy z chamstwem. Może się uda.

Rewelacja, super w tym przypadku nie ma taryfy ulgowej, tepimy od dzisiaj
      chamstwo z cala determinacja.Przyroda jest bezbronna trzeba jej pomoc.Ja woze
      ze soba lornetke w samochodzie a od dzisiaj bede wozil aparat
      fotograficzny.Wladza nasza niewoele robi w tym kierunku dlatego bronmy sie
      sami.Niech prezydenci zajmuja sie srajacymi psami a my sprobujemy pomoc
      przyrodzie.Te dzikusy ktore wysypuja smieci gruz wszelkiego rodzaju
      nieczystosci na Dziewokliczu strzezcie sie czesto tam jestem.Wypowiadam wam
      wojne!!!

Powietrze:magazyn swiatla, wody i ognia.
      • Gość: Swarozyc Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP IP: *.telia.com 27.04.03, 16:07
        A wszystkich chcacych skrzywdzic Gryffinka ostrzegam ze dziala on w koalicji z
        Amerykanami!...
        • Gość: Karuzelowy Re słabiutka koalicja IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.04.03, 17:56
          z amerykanami???????????
          toż oni tak wytropią tych frajerów jak osame i saddama.......

sami musimy sie z nimi napierwalczyć. aparaty to dobry pomysł,ale komu przesłać
          zdjęcia??

gazeto! zajmij stanowisko!!!!

karuzelowi wszystkich krajów-wybaczcie orwellowi
          • Gość: Zuzia Re: Re Jestem za!!!! IP: 217.153.5.* 27.04.03, 18:09
          • Gość: Zuzia Re: Re Jestem za!!! IP: 217.153.5.* 27.04.03, 18:17
            Ale mi sie zrobiło?

Panowie Ja też jestem za, można szału dostać jak się obserwuje pańcie
            wysypujące swoje drogie pety wprost na ziemię na parkingach leśnych. Ja też
            przyłączam sie do akcji i od dziś wozimy ze sobą aparat foto .Jeśli jurczyk ze
            swoją świtą woli zajmować się duperelami może faktycznie z G W uda się zrobić
            coś pożytecznego.
    • longplay Ci popierający robienie fotek z ukrycia to ... :-( 27.04.03, 18:12
      Ci popierający robienie fotek z ukrycia niech założą STOWARZYSZENIE UMARŁYCH
      UBEKÓW.
      Absolutnie stoję za karaniem za taki stan rzeczy, ale kilku tu przecholowało z
      tym tajniactwem (lorneta, noktowizor, aparat cyfrowy).
      Następnie proponuję zastapic policję i złąpać podejrzanych o ... cokolwiek,
      nastepnie zastąpić sąd wraz z redakcją, i zastąpić kata i dokonać samosądu.
      Prezes Waluś czeka ! Precz z metodami ubeckimi !

• Gość: Zuzia Re: Ci popierający robienie fotek z ukrycia to .. IP: 217.153.5.* 27.04.03, 18:20
        longplay napisał:

> Ci popierający robienie fotek z ukrycia niech założą STOWARZYSZENIE UMARŁYCH
        > UBEKÓW.
        > Absolutnie stoję za karaniem za taki stan rzeczy, ale kilku tu przecholowało
        z
        > tym tajniactwem (lorneta, noktowizor, aparat cyfrowy).
        > Następnie proponuję zastapic policję i złąpać podejrzanych o ... cokolwiek,
        > nastepnie zastąpić sąd wraz z redakcją, i zastąpić kata i dokonać samosądu.
        > Prezes Waluś czeka ! Precz z metodami ubeckimi !
        >
        >
        Ale może właśnie takie działanie powstrzyma brudasów od wyrzucania śmieci tam
        gdzie nie trzeba
      • Gość: Karuzelowy shortplay! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.04.03, 20:19
        a tobie co sie chłopie porobiło?
        jaka esbecja?
        jak nie można NIC normalnie załatwić, to sprowokujmy choć tych do ktorych ta
        sprawa należy!
        longplay, może ty masz igłę brudną?

karuzelowi wszystkich krajów-fotografujcie brudasów!
        • Gość: Obserwator Szwadrony śmierci w Szczecinie??????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 22:20
          Czemu nie - skoro prawo nie działa. Nic lepiej nie oddziaływuje na wyobraźnie
          jak konkretny przykład:

Ul Kurza w Kijewie. Ulica tą do lasu podążają uliczne prostytutki z klientami i
          w towarzystwie "osobistej ochrony" czyli sutenerów. Efektem ich wytężonej pracy
          są śmieci w lesie. Głównie prezerwartwy, ale i inne. W części osiedla
          przylegajacego do lasu mieszkają dzieci. Dzieci te chodza do lasu i napotykają
          te specyficzne powiedzmy sobie odpady. Ta sytuacja bulwersuje okolicznych
          mieszkańców. W zwiazku z tym postanowili oni wydać walkę lesnym prostytutkom.

Biedne te kobiety pewnie wystraszyłyby sie zdecydowania mieszkańców gdyby nie
          ich opiekunowie. Ci walczą o niezłe pieniadze i nie są zbyt strachliwi.
          Kilku mieszkańców postraszono i wszystko powróciło do "normy".

Jednak mieszkańcy nie w ciemie bici postanowili o problemie powiadomic policję.
          Właściwie w tym momencie można przerwać ten opis, bo zakończenie jawi sie samo
          przez się. Powiem tylko, że policja powiedziała, że odbywanie stosunków
          płciowych przez osoby dorosłe w lesie nie narusza prawa. Innych zwiazanych z
          procederem spraw nie da sie udowodnić, wiec...

Reasumujac - inicjatywa obywatelska jest jedynym chyba mozliwym do zastosowania
          srodkiem, na obecnym poziomie naszego rozwoju cywilizacyjnego.

Tylko, że my tu sobie piszemy na Berdyczów...

Pozdrawiam zbulwersowanych

Obserwator
      • Gość: kos Re: Ci popierający robienie fotek z ukrycia to .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 22:12
        longplay napisał:

> Ci popierający robienie fotek z ukrycia niech założą STOWARZYSZENIE UMARŁYCH
        > UBEKÓW.
        > Absolutnie stoję za karaniem za taki stan rzeczy, ale kilku tu przecholowało
        z
        > tym tajniactwem (lorneta, noktowizor, aparat cyfrowy).
        > Następnie proponuję zastapic policję i złąpać podejrzanych o ... cokolwiek,
        > nastepnie zastąpić sąd wraz z redakcją, i zastąpić kata i dokonać samosądu.
        > Prezes Waluś czeka ! Precz z metodami ubeckimi !
        > w Twojej wypowiedzi jest kilka nieścisłości , wysypujacy smieci to nie
        podejrzany , to ewidentny złoczyńca a ten co robi zdjęcie nie musi go robić z
        ukrycia , raczej ten co śmieci robi to tak aby nikt nie widział . Gdzie tu
        ubeckie metody?
    • franekkk Re: Chamom śmiecącym w lasach STOP 28.04.03, 12:33

czasem idąc na spacer można wziąć ze sobą worek i samemu trochę posprzątać
      a że nikt zdjęcia nie zrobi i nie pochwali to już trudno ;)

inna sprawa to brak miejskiego kompostownika, pomyślcie ile jest ludzi co za
      cholerę nie zapłacą za worek ale na wyznaczone miejsce zamiast w las to by
      przywieźli (za darmo!!) i podejrzewam że z odpadami nie organicznymi byłoby
      podobnie

najpierw zrobić za darmo i ludzi przyzwyczaić do ordnungu a potem dopiero
      kasować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka