enancjo 30.04.03, 09:47 .. taka tam ciekawosc ??? .. ja mam zamiar smigac rowerkiem po naszych lasach i okolicznych ostepach ... wybrac sie na komercyjno zwiedzajacy wyskok do Berlina .. oraz pobyczyc sie w jakims ogrodku ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatazuzi Re: a co robita w ten dluzszy weekend ??? 30.04.03, 10:03 zabieram moją Zuzię do Tierpark Uecekermunde pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co robita w ten dluzszy weekend ??? 30.04.03, 10:17 4 dni niezasłużonego odpoczynku w świnoujściu może nawet z rowerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: zadnych takich IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 10:50 zadnego rowerka zadnego cwalu bokiem tylko grill i piwo i ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: zadnych takich 30.04.03, 10:56 Gość portalu: pakuz napisał(a): > tylko grill i piwo i ksiazka może w trochę innej kolejności i ogródek japoński w Przelewicach. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: malowanie szafek n/t 30.04.03, 10:53 skuter wziął i napisał: Re: malowanie szafek n/t ale w damskiej przebieralni czy kobiecym zakładzie penitencjarnym?? (pamiętaj (jeśli odp a) masz 100 darmowych ememesów!!) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: malowanie szafek n/t 30.04.03, 11:24 moge malowac gdzie chcesz to tylko kwestia stawki Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: malowanie szafek n/t 30.04.03, 14:09 tylko tych staroci nie zamaluj bo kompletnie stracą wartość a na dobry początek można dziś obejrzeć polska-belgia zawsze to jakiś płodozmian po dumie pomorza Odpowiedz Link Zgłoś