Dodaj do ulubionych

internet na kaliny Aeris firma?

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 09:59
wczoraj chodzil po mieszkaniach koles z firmy AERIS
maja zakladac internet na osiedlu
ktos cos moze powiedziec o tej firmie
czy na tym osiedlu ma dzialac jakas inna gryfnet?
Obserwuj wątek
    • Gość: Patryk Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 13:52
      Na Kaliny działa już firma Gryfnet, obiecują, że całe Kaliny okablują w
      przeciągu 2 - 3 miesięcy (budują swoja kanalizację teletechniczną dlatego
      trochę to trwa), szkielet mają mieć oparty na światłowodach - nie stosują
      radiolinii czyli można mieć nadzieję na stabilny internet.
      W ulotkach jakie dostarczali do domów oferują dostęp z prędkością 128 kbps za
      50 zł miesięcznie i co chyba najważniejsze za symboliczną opłatę przyłączeniową
      10 zł. :)), dodatkowo rozprowadzają również telewizje kablową 57 kanałów za 42
      zł.
      Pozdrawiam Patryk
      • Gość: drwal Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 17:39
        dzieki ale wlasnie czytalem ta ulotke tylko sprawa wyglada tak
        pod blokiem jest juz studzienka na kable okoliczne takze maja
        ale to nie robi gryfnet tylko ta druga firma
        gryfnet jak sie pytam kiedy cos zaczna robic to slysze moze w przyszlym ruszymy
        wiec zaczela robic to ta druga firma
    • Gość: kolo Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 22:04
      no wlasnie takze mnie to ciekawi ktos cos wie
      • Gość: jURCVZYK Aeris firma PRYMITYWNY SZEF IP: *.telia.com 04.05.03, 14:47
        Aeris ma prymitywa szefa, spasionego tłuściocha, ktory kiedyś katował starego
        passata a teraz jezdzi debilnie laguną nową.Popatrzcie na buta szefa firmy
        internetowej- porwane sznurówki z supłami w brudnych butach. Reszta firmy to
        jacys przestraszeni i zabiedzeni kolesie, z ktorych jeden zrobil parodie
        tuningu oklejac domowym sposobem folia rozpadajacego sie kadeta.
        • Gość: Re Re: Aeris firma PRYMITYWNY SZEF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 00:54
          jURCVZYK ujawnij się to porozmawiamy o tym
    • Gość: drwal Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 13:59
      hmm czyli nikt nic nie wie dzieki
    • Gość: Antyspółdzielca AERIS i "mafia spółdzielcza w spółdzielni" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 18:59
      Jest to firma , która jest firmą rodzinną "mafii spółdzielczej" w SSM, która
      pomiata tą spółdzielnią od lat.
      Właściciel AERIS ten grubas jak tu piszą i arogant (to prawda) mieszka w
      jednym mieszkaniu z przewodniczącą Rady Nadzorczej tej S-ni Zofią Drumlak
      przyszłą teściową właściciela AERIS (ślub cywilny w lipcu). Z kolei teść
      właściciela AERIS jest szefem Rady Osiedla tej samej spółdzielni czyli tego
      osiedla na którym kasuje pieniądze AERIS. Od lat bezprawnie i korupcyjnie nie
      dopuszczają tańszych firm internetowych na to osiedle dzieki czemu
      rodzina "spółdzielców"-Drumlaków żyje z Internetu AERIS. Na ich życie płacą
      wszyscy klienci firmy AERIS na tym osiedlu gdyż jak nie mogą wejść tam firmy
      tańsze to ceny są (AERIS) wysokie i jest to rodzaj "zrzutki" na budżet
      rodzinny Przewodniczącej Rady Nadzorczej SSM Zośki Drumlak. Ludzie z SSM
      obudżcie się !
      • firmaaeris Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' 20.05.03, 16:45
        Szkoda ze ludzie wypowiadajacu sie na tym forum robia to jako goscie a wiec
        nie maja cywilnej odwagi powiedziec kim sa
        Chce zdementowac wszystkie powyzsze pogloski i oswiadczyc ze sprawa oszczerstw
        i pomowien oraz naruszeniem dobr osobistych w dniu dzisiejszym zajela sie
        szczecinska prokuratura
        Pozdrawiamy
        Zespol Aeris
        • Gość: martunia To dobry pomysł. Czas najwyższy ... IP: 212.14.60.* 20.05.03, 17:06
          firmaaeris napisał:

> Szkoda ze ludzie wypowiadajacu sie na tym forum robia to jako goscie a wiec
          > nie maja cywilnej odwagi powiedziec kim sa
          > Chce zdementowac wszystkie powyzsze pogloski i oswiadczyc ze sprawa
          oszczerstw
          > i pomowien oraz naruszeniem dobr osobistych w dniu dzisiejszym zajela sie
          > szczecinska prokuratura
          > Pozdrawiamy
          > Zespol Aeris
          aby tą spółdzielnią zajęła się Prokuratura. Mimo, że sprawy internetu nie są mi
          zupełnie znane. Miałam okazję (niestety) poznać inne geszefty spółdzielców z
          SSM.
        • leeshy Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' 20.05.03, 19:55
          Wow!
          Pewnie okaze sie ze slub nie cywilny, tylko konkordatowy i nie w lipcu tylko w
          sierpniu i w ogole nic sie nie zgadza, hehe!
          Mnie tez prosze podac do sadu, bo przeczytalem na glos kolezankom w pracy te
          oszczerstwa i pomowienia! :)
          • firmaaeris Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' 20.05.03, 20:15
            leeshy napisał:

> Wow!
            > Pewnie okaze sie ze slub nie cywilny, tylko konkordatowy i nie w lipcu tylko
            w
            > sierpniu i w ogole nic sie nie zgadza, hehe!
            > Mnie tez prosze podac do sadu, bo przeczytalem na glos kolezankom w pracy te
            > oszczerstwa i pomowienia! :)

Pozdrowiemia
            Zespół Aeris
            • leeshy Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' 20.05.03, 23:58
              firmaaeris napisał:

> Pozdrowiemia
              > Zespół Aeris

I wzajemnie! :)
              (ach coz za wymiana uprzejmosci! :)
              • Gość: Zuzia Re:UWAGA ! SPAM :) IP: *.aeriscomputers.net 21.05.03, 09:30
                Jeśli kogoś średnio interesuje, kto z kim śpi i czym jeździ,
                to ja klient mogę się wyrazić całkiem bezinteresownie, że AERIS to zacna firma.

Pozdrowienia dla Hadesu ;)
        • Gość: Tanto Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 10:55
          czy ta prokuratura zajela sie rowniez niezaplaconymi przez firme Aeris rachunkami?
          Jesli przez poltora roku nie uzbieraliscie 2 000 zl na uregulowanie platnosci, to pewnie cienko piszczy wasza firma.
          • Gość: Ciekawski Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 05:29
            A za co te racunki nieuregulowane?
            2000 tys. to nie jest kwota rzucajaca na kolana, grozaca upadkiem firmy
            Jezeli ktos zarzuca komus takie rzeczy na publicznym forum powinien zastanowic
            sie co robi. Znam gorszych platnikow
            Ciekawe rzeczy piszesz tylko chyba bez pokrycia
            Buziaki
            • Gość: Tanto Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:00
              Gość portalu: Ciekawski napisał(a):
              > A za co te racunki nieuregulowane?

za wykonana usluge

> 2000 tys. to nie jest kwota rzucajaca na kolana, grozaca upadkiem firmy

ta kwota powalilaby niejednego ;-)

> Jezeli ktos zarzuca komus takie rzeczy na publicznym
              > forum powinien zastanowic sie co robi. Znam gorszych platnikow

Zastanowilem sie i nawet sprawdzilem czy przypadkiem nie wplynely pieniadze na konto, bo jeszcze firma Aeris naslala by na mnie prokuratora

> Ciekawe rzeczy piszesz tylko chyba bez pokrycia

Podpisana faktura, zaplacony od niej podatek i brak kasy na koncie to jak dla mnie wystarczajace pokrycie
      • Gość: Piotr Re: AERIS i 'mafia spółdzielcza w spółdzielni' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 22:07
        Witam Antyspółdzielcę.
        NIe jestem przyjacielem p. Leona z Aeris a nawet jestem konkurencją w stosunku
        do niego. Ale żeby od razu walic z takich grubych dział i uzywać takich słów?
        Czemu go tak mocno nie lubisz? Czyżby bzyknął Ci starą?

pozdrowienia
    • Gość: eee Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 10:58
      super fimra, od kilu tygodni net na kaliny prawie nie dziala;-)
      szczerze polecam!!!:D
      • Gość: dodo Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: 80.51.17.* 07.07.03, 13:21

nie dajcie sie nabrac tej firmie tragedia mimo cudownych obietnic netu nie ma
        oczywiscie co sie zadzwoni to juz zakladaja podlaczaja
        kompletna ignorancja i dno

• piotr33k2 Re: internet na kaliny Aeris firma? 07.07.03, 15:49
          za to espol się poprawił, już od dłuższego czasu niema żadnych przerw i
          wszystko chodzi elegancko.
    • Gość: oleg Re: internet na kaliny Aeris firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 17:23
      a ja mam dsl i chromole firme ares ,rates szmugles i blindes .wszyscy to
      cwanaki wykupia od tpsay kawalek netu dziela go na 4 tys mieszkancow i bija
      kapuche za to.a predkosci ponizej modemu wiem cos na ten temat.nie dajcie sie
      omamic.lepiej wziasc dsl.po 320zl za mc i podzielic miedzy kolesiami wypada po
      32 zl za mc bez problemow chodzi mi to juz pol roku.polecam.]
      oleg.
      ps.faktycznie jezeli chodzi o cwaniakow ktorzy maja uklady w spoldzielni to
      prawda.zawsze ktos kto zaklada net na osiedlu to szwagier ,syn
      wujek.kuzyn.stryj pana prezesa.u nas na zakolu to samo pogonili inne firmy i
      siedzi teraz helion.a szefem jest synek pana ktory siedzi w zarzadzie.alejuz mu
      sprawe szykujemy do sadu czy sie odbyl przetarg prawidlowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka