Gość: Andrew Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.devs.futuro.pl 08.03.07, 20:46 To proste. Dematerializujesz. Już dwa razy udało mi się to zrobić w ten sposób, że wyniosłem stary monitor na śmietnik, wróciłem po śmieni i jak za 5 minut wróciłem, to juz nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.it-g.pl 08.03.07, 20:53 Ten pierwszy sposób jest rzeczywistością. A jeśli chcesz załatwić wszystko formalnie to jeśli masz umowę o wywóz smieci podpisaną z Remondisem to masz w książeczce opłat dwa kupony na bezpłatny odbiór tego typu przedmiotów. Po prostu zadzwoń do nich i umów się w jakim dniu mają do ciebie przyjechać po ten monitor. Tylko nie wystawiaj go za wcześnie na chodnik bo ukradną....... Podobnie możesz zrobić z innymi zbędnymi sprzętami i meblami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:16 jest 5 punktów miejskich które przyimują sprzęt rtv i agd od mieszkanców szczecina duńska dworska gdańska helska firlika i piotra skargi prowadzi je mzgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: 80.53.41.* 09.03.07, 00:16 pod grozba kary masz obowiazek oddac go do wsypecjalizowanej firmy zajmujacej sie utylizacja takich urzadzen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3q4f3qt Ma ktoś może konkretne namiary na te punkty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:13 Albo adresy www? Dzieki wielkie z gory za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Ma ktoś może konkretne namiary na te punkty? 09.03.07, 09:06 Rondko Wierzbowa , Dworska - punkt przyjmowania odpadów spejalnych. Odpowiedz Link Zgłoś