Dodaj do ulubionych

co zrobic z monitorami zuzytymi?

08.03.07, 20:41

Obserwuj wątek
    • Gość: Andrew Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.devs.futuro.pl 08.03.07, 20:46
      To proste. Dematerializujesz. Już dwa razy udało mi się to zrobić w ten sposób,
      że wyniosłem stary monitor na śmietnik, wróciłem po śmieni i jak za 5 minut
      wróciłem, to juz nie było.
      • Gość: H Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.it-g.pl 08.03.07, 20:53
        Ten pierwszy sposób jest rzeczywistością. A jeśli chcesz załatwić wszystko
        formalnie to jeśli masz umowę o wywóz smieci podpisaną z Remondisem to masz w
        książeczce opłat dwa kupony na bezpłatny odbiór tego typu przedmiotów. Po prostu
        zadzwoń do nich i umów się w jakim dniu mają do ciebie przyjechać po ten
        monitor. Tylko nie wystawiaj go za wcześnie na chodnik bo ukradną.......
        Podobnie możesz zrobić z innymi zbędnymi sprzętami i meblami...
        • Gość: gajowy Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:16
          jest 5 punktów miejskich które przyimują sprzęt rtv i agd od mieszkanców
          szczecina duńska dworska gdańska helska firlika i piotra skargi prowadzi je mzgo
    • Gość: Vlad.H. Re: co zrobic z monitorami zuzytymi? IP: 80.53.41.* 09.03.07, 00:16
      pod grozba kary masz obowiazek oddac go do wsypecjalizowanej firmy zajmujacej
      sie utylizacja takich urzadzen...
    • Gość: 3q4f3qt Ma ktoś może konkretne namiary na te punkty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:13
      Albo adresy www?
      Dzieki wielkie z gory za pomoc!
      • praszczur1 Re: Ma ktoś może konkretne namiary na te punkty? 09.03.07, 09:06
        Rondko Wierzbowa , Dworska - punkt przyjmowania odpadów spejalnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka