Dodaj do ulubionych

Czy albert powinien nadal opieować się tym forum?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:45
CZy albert_c powinien dalej opiekować się tym forum ??? Uważam ze nie !!!
Wycinając posty ktróre nikogo nie obrażają , w których nie ma słów potocznie
uważanych za wulgarne a tylko przedstawione są fakty, udowodnił że to zadanie
go przerasta. Konkretnie mam na myśli wątek o POSG. Ciekawy jestem czy
albercik na innych wątkach poczyna sobie tak samo ??? Piszcie !
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 12:02
      > CZy albert_c powinien dalej opiekować się tym forum ??? Uważam ze nie !!!

No przeczytaj sobie to
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=59185168
      Fajny ten albercik, nie ma co... o POSG poczytam to co zostało na forum. Nie
      znam sprawy, ale się zainteresuję.

>Ciekawy jestem czy
      > albercik na innych wątkach poczyna sobie tak samo ???

No ależ oczywiście!
      • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • andreas.007 obłuda 17.03.07, 13:33
          strasznie obłudny jestes Zabo,
          jeszcze niedawno w watku o opetaniu
          domagałes sie wyciecia watku!
          A teraz wpisujesz sie antycenzorsko... OBŁUDA!
          • swantevit Re: obłuda 17.03.07, 13:40
            OBŁUDA! - podstawowa metoda pracy manipulatywnej KK, wsrod trzodki wierzacej
            katolictwa polskiego.
            • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:14
              • swantevit Re: mmhhmm 17.03.07, 14:18
                czarna ciemnoto (sic!), ty jak nie wspomnisz o SB, emigrantach i PZPR w swoich
                glupawych replikach, to chyba chory bedziesz.
                Retoryke, glabie, to chyba przerabiales w szkolce niedzielnej?
                Retoryke, czyli sztuke przekonywania...
                • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:26
              • Gość: andreas Re: mmhhmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:18
                bardzo Ciebie przepraszam Zabo,
                ale niedawno domagałes sie usunięcia watku o opetaniu,
                a teraz wpisujesz sie w watku "antycenzorskim"...
                to wydało mi sie bradzo smieszne i dziwne i obłudne!!

Czy źle zinterpretowałem ten wpis?

jestes za cenzura, ale po Twojej mysli?
                • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:27
                  • Gość: andreas Re: mmhhmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:38
                    jestem przeciw kazdej cenzurze, kazdej koscielnej czy partyjnej,
                    kazdy powinien móc przeczytac i wypowiedziec sie
                    zarówno na temat opetania, satanizmu, nazizmu czy polityki...

Nie traktujmy sie jak dzieci...

Człowieku mam przytoczyc Twoje słowa z tamtego watku,
                    gdy DOMAGAŁES sie utylizacji watku!!!
                    Nigdy nie znajdziesz mojego postu o skasowanie czegos!!!

POKORY!! Człowieku,
                    jezeli naprawde jestes ksiedzem, a na takiego sie tu lansujesz,.
                    to robisz bardzo zła robote dla Koscioła i wiary!
                    chyba, ze sie podszywasz celem zrobienia złej opinii Kosciołowi i księdzom...
                    • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:44
                      • Gość: andreas Re: mmhhmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:52
                        ja jestem grzeszny w pełni...
                        dlatego nie lansuje sie na ksiedza!

dziekuje za dialog
                        tradycyjnie ad personam...
                        • Gość: Ciekawy Re: mmhhmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:56
                          PAX !!! Celem tego wątku jest rzeczowa dyskusja na podany temat, nie zaś
                          dostarczanie albercikowi argumentów do wycinania wątków !!! Wzajemne wyzywanie
                          się to tylko wodana młyn albercika. Dziwię się że jeszcze nie wykasował tego
                          właśnie wątku.
                        • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:06
                          • absztyfikant Re: jak myslisz? 17.03.07, 16:09
                            Nieglupi ci Francuzi. Nie dosc, ze uporali sie z czarna zaraza, a jeszcze lubuja
                            sie w zabich udkach....
                            • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:16
              • albert_c Zabo 17.03.07, 18:12
                jestes katolickim burakiem tyle mam Ci do powiedzenia w odpowiedzi na Twoj post.

Za to 'pedalskie srodowsiko' bede Cie cial buraku az milo na tym forum.

• absztyfikant Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:24
                  Bardzo ladnie oporzadziles nam to zabie miesko Albercie. A teraz badz
                  konsekwentny i rzuc paroma przepisami. OK, wyrecze Cie:)

Składniki:
                  4 żabie udka (ropuchy są niejadalne)
                  3 główki czosnku
                  25 dag masła
                  2 liście sałaty
                  Bazylia
                  Sól

Przygotowanie:
                  Obieramy czosnek i miażdżymy, po czym nacieramy nim udka żab (surwiwalowcu
                  umiesz oprawiać żaby). Odstawiamy w miseczce do lodówki na 2-3 dni (wariant
                  surwiwal:w menażce w chłodne miejsce na dobę w lecie, w zimę ciężko o żaby). Po
                  w/w czasie rozgrzewamy masło na patelni (wariant surwiwal: menażce) do około
                  200-220 stopni, po czym wrzucamy na patelnię (wariant surwiwal: menażkę) i
                  smażymy na małym ogniu (wariant surwiwal: małym ognisku) przez 25-40 minut aż
                  mięso zacznie odchodzić od kości i zrobi się miękkie. Przełożyć na półmisek
                  (wariant surwiwal: zostawić w menażce), posypać bazylią, oblać stopionym masłem
                  ze smażenia i udekorować sałatą (wariant surwiwal: po co?). Danie gotowe.
                  Podawać z grzankami lub pokrojoną bagietką i sałatą lub surową marchewką.
                  • albert_c Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:26
                    dzieki

do tego tylko dodac troszke buraczkow na talerz i koniecznie dobre wino!
                    :)
                    • absztyfikant Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:28
                      Jadlem kiedys - takie sobie. Bardzo delikatne miesko. Swoja droga czarne zaby
                      podobno sa trujace...
                      • whiteentrance Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:43
                        absztyfikant napisał:
                        ......Swoja droga czarne zaby podobno sa trujace...

I w ten sposób czarne żaby zamieniają się w rozwolnienie.

No a ta czarna żaba to (jak to żaba) nie wiedziała czy stanąć w kolejce po
                        rozum czy urodę. I nie stanęła nigdzie. Jest zwykłą wszą! Kmiotem! Poprostu
                        koorwą.
                        • absztyfikant Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:48
                          Obrazasz cory Koryntu. One sa mile w obejsciu - przynajmniej w godzinach pracy.
                          No i odpowiadaja na rzeczywiste potrzeby narodow swiata, a nie urojone, jak
                          czarne zaby:))))))))))))))))))
                          • albert_c Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:50
                            te cory to rozne sa, porzadnych by White nigdy nie obrazil

czarne zaby ze wzgledu na to ze sa trujace powinno sie rozjezdzac na ulicach

• absztyfikant Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 18:50
                              Narazasz sie ekologom...
                              • Gość: czarna żaba abszyt to koorwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:57
                                Zobaczymy, czy wytnie :)))
                                • absztyfikant Nie wycinaj!!! /nt 17.03.07, 18:58

• whiteentrance czarna żaba to dwie koorwy 17.03.07, 19:23
                                  no i zobaczymy ropuchpo kto się pierwszy znudzi!
                                  • albert_c Re: czarna żaba to dwie koorwy 17.03.07, 19:25
                                    :))))

tak sie usmialem
                                    • Gość: czarna żaba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:29
                                      Abeesie - wielonikowcu, pomnóż sobie koorwa przez wszystkie swoje nicki :))) Z
                                      tego się dopiero uśmiejesz :)))
                                      • absztyfikant Łajti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.07, 19:30
                                        Predzej czy pozniej to sie stac musialo: zostales mianowany absztyfikantem:)))))
                                        • whiteentrance iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:37
                                          absztyfikant napisał:

> Predzej czy pozniej to sie stac musialo: zostales mianowany
                                          absztyfikantem:))))
                                          > )
                                          >
                                          all my pleasure absztyf
                                          Chociaz już kiedys mnie mianowali tez xyz'em, albertem, beatrix, - jeden felix
                                          to nawet mowil ze ja to zona pijaka!
                                          naprawde jestem w wielu osobach! I to wszystko tylko po to zeby czarbna zaba
                                          się nie zorientowała - ale ona ta zaba jednak domyslila się ze ja to absztyf no
                                          i teraz ogłosi prowokację zeby tego white'a (i absztyfa w jednym) przykładnie
                                          ukarać.
                                          • andreas.007 Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:40
                                            mnie chyba nikt nie mianował Absztyfem,
                                            ale takze nikt chyba nie myli mnie z innym nickiem...
                                            ani nie przyrównuje!
                                            no, raz Absztyf tylko!! ;)))

Moje wpisy sa tak... ze nie mozna do niczego porównać...
                                            • dzikaafryka Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:44
                                              a dlaczego mnie sie nie podejrzewa o bycie absztyfem, albo beatrix, albo kim
                                              kolwiek innym??
                                              czy ja taka mizerota jestem ??
                                              buuuuuu..... :((((
                                              • absztyfikant Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:45
                                                Ty absztyfie!
                                              • andreas.007 Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:45
                                                ja Ciebie podejrzewam - no nie rycz juz!
                                              • albert_c Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:46
                                                nikt Cie nie rowna bo jestes nieprzecietna po prostu
                                                • dzikaafryka Re: iś bin absztyf - i bardzo mi przyjemnie:) 17.03.07, 19:49
                                                  :)))))))))
                                                  uffff.....ulżyło mi,
                                                  wszystkim pieknie dziękuję, podbudowaliście mnie
                                                  • Gość: Ciekawy Do alberta_c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:59
                                                    Używanie przez ciebie jako moderatora tego forum takich słów jak : gnida,
                                                    burak, spedalone środowisko, w stosunku do innych jego czytelniów jest nie
                                                    tylko niedopuszczalne ale i skandaliczne. Dowiodłeś że jesteś osobą zupełnie
                                                    nie nadającą sie do tego rodzaju pracy. Człowiek który nie posiada nawet
                                                    minimum kultury osobistej nie powinien piastować tej funkcji !!! Nie pozdrawiam
                                                    cię bo na to nie zasługujesz.
                                                  • Gość: czarna żaba Re: Do alberta_c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:04
                                                    Albert = honor forum Szczecin.
                                                  • whiteentrance Re: Do alberta_c 17.03.07, 21:06
                                                    Gość portalu: czarna żaba napisał(a):

> Albert = honor forum Szczecin.

Czarna żaba = dupa wszechświata!
                                              • Gość: Ciekawy PrOpOzYcJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:30
                                                Proponuję by każdy któremu nie w smak jest prostactwo i hamstwo alberta napisał
                                                w tej sprawie krótkiego meila do Redakcji portalu GW JAJUŻ TO ZROBIŁEM>
                                                POZDRAWIAM PODOBNIE MYŚLĄCYCH
                                                • absztyfikant Re: PrOpOzYcJa 17.03.07, 20:31
                                                  Przy Albercie trwamy i trwac chcemy!
                                                  • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:56
                                                • albert_c Re: PrOpOzYcJa 17.03.07, 21:02
                                                  ja tez juz napisalem, kazdy porzadny forumowicz powinien napisac skarge na alberta

ja zlozylem donos na siebie
                                                  ;-)
                      • Gość: andreas Re: Zabie udka w czosnku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:01
                        ja tez jadłem zabie udka...
                        myślałem, ze to jakies małe beda, a normalnie dośc duze,
                        mi tam smakowało troche, jak kurzak, ale to kwestua przyprawienia...
                        ale nie mam jakiejs potrzeby jeszcze raz!

natomiast owoce morza, które jadłem przez dwa tygodnie w Hiszpanii,
                        nie zapomne do konca zycia - to była wspaniała uczta!
                    • dzikaafryka Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 19:20
                      albercik , no co ty, buraczki do żabich udek???
                      to że żaba jest burak to nie znaczy ze trzeba psuć smak potrawy,
                      raczej delikatna sałata lodowa z pomidorkiem i grzankami
                      smacznego !
                      :)))
                      • absztyfikant Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 19:24
                        Kolezanka dobrze Ci radzi Albert:)
                        • albert_c Re: Zabie udka w czosnku 17.03.07, 19:26
                          moze to dlatego ze ja nigdy tych udek nie jadlem

wezme sobie rade to na powaznie jak mi sie juz trafia jakie udka
                          ;-)
                • Gość: andreas Re: Zabo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:26
                  Albert co TY??
                  daj spokój, przywróc!
                  Proszę...
                  • Gość: andreas Re: Zabo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:27
                    albo wyrzuc tez moje wpisy, jako nie na temat...
                  • albert_c Re: Zabo 17.03.07, 18:28
                    specjalnie dla Ciebie przywracam jeden.

jak mi przejdzie to przywroce reszte, ale nie widze sensu bo nie bede tolerowal
                    takiego zachowania u takiej gnidy!
                    • absztyfikant Re: Zabo 17.03.07, 18:28
                      Jaki rozwrywkowy watek sie zrobil:)
                      • albert_c Re: Zabo 17.03.07, 18:53
                        a Zabo i jeszcze jedno idac twoim tokiem polemiki to wiekszosc chyba uzna za
                        zasadne twierdzenie ze bardziej spedalone srodowisko od kleru to juz tylko mozna
                        spotkac w wiezieniu

tak wiec jezeli gdzies jest tolerancja dla pedalow to przede wszytskim w
                        kosciele katolickim co wynika zwyczajnie z praktyki

• Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:01
                        • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:05
                          • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:09
                            • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:16
                        • sobiepan1 Re: Albert proszę Cię 17.03.07, 23:33
                          Wyłącz ten czerwony, bo przestanę Cię szanować jako ulubionego moderatora i
                          przeleję swój szacunek na Dyrgosię.
                          • albert_c Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 09:47
                            ok, ale stawiam Tobie Sobiepanie 1 warunek doslownie:
                            Ja przestane byc czerwony, ale Ty w tym watku bedziesz niebieski
                            ;-)

wiec jak?
                            • sobiepan1 Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 09:56
                              albert_c napisał:

> ok, ale stawiam Tobie Sobiepanie 1 warunek doslownie:
                              > Ja przestane byc czerwony, ale Ty w tym watku bedziesz niebieski
                              > ;-)
                              >
                              > wiec jak?

No dobra, pospiesz się, bo się zestresuje na amen.
                              ;-)
                              • felerynka Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 10:08
                                skoro Nasi Wspaniali Matka i Ojciec" wzbudzają stosunek emocjonalny/czytaj
                                szacunek/, to tylko im pozazdrościć.Najgorsza jest obojętność, ona to już prawie
                                nicość.

• albert_c Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 11:04
                                  Panie piszesz i masz!

• sobiepan1 Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 12:52
                                    Nie chce być upierdliwy,ale to raczej 'zomoska farba'
                                    Dobrze że tylko w tym wątku.:-)

• absztyfikant Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 13:14
                                  :)))))))))))))))))))))))

felerynka napisała:
                                  .Najgorsza jest obojętność, ona to już prawie nicość.
                                  • albert_c Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 13:15
                                    Sobie Ty sie ciesz ze Cie nie zrobilem na czerwono
                                    • sobiepan1 Re: Albert proszę Cię 18.03.07, 13:32
                                      To też się cieszę.
                                      Choć myślę, że kilku by chciało, łoj i to bardzo!
                                      :-)
                                      • Gość: Ciekawy Re: Albert proszę Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:34
                                        No i myślę że 100 postów wystarczy.
                      • dzikaafryka Re: Zabo 17.03.07, 19:21
                        rozrywkowo-kulinarny, czyli pozyteczny
                        • andreas.007 Re: Zabo i jeszcze ... 17.03.07, 19:28
                          i z wycinankami!!!

Na disco podchodzi gosciu do kolezanki i pyta
                          - Tanczysz...?
                          - Tak - odpowiada zagadnieta - tańcze, wyszywam, gotuje, wypieki robie...
                          ;))

No, to jeszcz dowcipny nam sie zrobił watek!
                          • Gość: czarna żaba Re: Zabo i jeszcze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:32
                            Absztyf kupił nożyczki i wyciął numer :)))))
                • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:51
    • andreas.007 uwazam ze robi to dobrze, ale to nie tylko on 17.03.07, 13:48
      robi to raczej dobrze, ale nie tylko on wycina przeciez!

natomiast zauwazyłem, ze czasami warto by watek sobie był,
      bo i tak najczęsciej spada po prostu z braku zainteresowania!
      Powinni go wyciąc, gdy autor watku sam go podbija...
      a to wiedzą, bo widza z jakiego kompa był!

No, nie mowie o watkach, które godzą w godnośc...
    • Gość: Fugazi dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:15
      Nie ma lepszego opiekuna w tem otoczeniu rodem z piekła.
      Albercik jawi mi sie jako ten anioł stróż.
      Na kolana przeto barany przed cudem swoistym. Anioł w samym środku piekła.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • absztyfikant Malutki Święty Albert Wielki 17.03.07, 16:17
        Święty Albert (1200? - 1280), już za życia nazywany był Wielkim, a to ze względu
        na niezwykły intelekt i aktywność wyrażającą się umiejętnością nauczania,
        śmiałością poglądów i niezliczonymi podróżami, w których łączył cele misyjne i
        naukowe. Był nauczycielem Św. Tomasza z Akwinu, zaszczepił arystotelizm na
        Uniwersytecie w Paryżu, wykładał w Kolonii, podróżował, między innymi do Polski,
        i przez całe życie interesował się przyrodą. To on rozpoczął naukowe zbieranie
        roślin, mówimy botanizował, wędrując pieszo i boso (dosłownie, tak nakazywała
        reguła zakonu dominikanów) w celach duszpasterskich i naukowych. W roku 1931
        papież Pius XI przeprowadził jego kanonizację i uznał go za Doktora Kościoła
        (Doctor Universalis), a w roku 1941 papież Pius XII specjalnym dekretem mianował
        go patronem wszystkich zajmujących się naukami przyrodniczymi.
        Tenże Albert Wielki (Albertus Magnus) był równocześnie bardzo niskiego wzrostu.
        Kiedy w roku 1259 papież Aleksander IV mianował go biskupem Regensburga
        (Ratysbony), taka oto scenka miała miejsce na papieskim dworze. W czasie
        papieskiej audiencji, kiedy to kandydat na biskupa stanął przed jego
        świątobliwością, papież przejawiając swą łaskę odezwał się do niego - powstań,
        nie musisz przede mną klęczeć. Papieska świta zamarła w zakłopotaniu,
        kardynałowie i biskupi udawali, że niczego nie zauważyli. Bo Albert stał przed
        papieżem dumnie wyprostowany. Kiedy papież zauważył pomyłkę, oboje się
        roześmiali, równocześnie.
        • Gość: Fugazi Camus Albert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:20
          "W ludziach więcej rzeczy zasługuje na podziw niż na pogardę"

Pozdrawiam
          Fugazi
          • absztyfikant Re: Camus Albert 17.03.07, 16:22
            Swoja droga Szczecin jest bardzo zadzumiony:))))))
    • Gość: H56 oczywiście, że powinien IP: *.chello.pl 17.03.07, 16:32
      to wy powinniście spadać z tego forum
    • shuja Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 17.03.07, 16:43
      Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> CZy albert_c powinien dalej opiekować się tym forum ??? Uważam ze nie !!!
      > Wycinając posty ktróre nikogo nie obrażają , w których nie ma słów potocznie
      > uważanych za wulgarne a tylko przedstawione są fakty, udowodnił że to zadanie
      > go przerasta. Konkretnie mam na myśli wątek o POSG. Ciekawy jestem czy
      > albercik na innych wątkach poczyna sobie tak samo ??? Piszcie !

albert powinien zacząć opiekować się sobą!!!!
      • absztyfikant Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 17.03.07, 16:44
        Lekarzu lecz sie sam:P

Aha, ucaluj Malgosie:)
        • Gość: Zbędnydlaregionu Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:48
          Ty znowu z ta obesją i niespełnioną miłościa?
          • absztyfikant Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 17.03.07, 17:49
            Nu, jak widac:P
      • dzikaafryka Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 17.03.07, 19:25
        poddaję nową opcję pod rozwagę :
        albercik może poopiekować sie mną :)))
    • Gość: czarna żaba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:17
      Po prostu świetny gospodarz forum :)
    • andreas.007 po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki watek 17.03.07, 19:18
      mamy weekend i na weekend musi zawsze byc taki watek-smietnik!!

Bawmy sie! ;)
      • albert_c Re: po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki 17.03.07, 19:21
        jeszcze troche i bede musial kupic sobie nowe nozyczki
        • absztyfikant Re: po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki 17.03.07, 19:22
          Siekierka lepsza - taka mala i poreczna:)
          • albert_c Re: po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki 17.03.07, 19:23
            chyba bede sie musial wybrac na jakis kurs na drwala
            ;-)
            • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:24
            • andreas.007 Re: po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki 17.03.07, 19:30
              lepsza piła tarczowa,
              jakis gosciu w Niemczech wziął wymierzył dokładnie,
              zakupił piłe tarczowa po czym dokonał podziału majatku... ;)
              I opuscił żone wraz z połowa domku, pojechał do brata!
              • Gość: czarna żaba post do wycięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:06
                Jeszcze tego nie wyciąłeś:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=59185950&a=59208433
                • sobiepan1 Re: Ale Wersal 17.03.07, 22:17
                  Qrwa mać!!!

Tylko taki okrzyk przeszedł mi przez klawiaturę.

• 1.bazyl Re: po prostu mamy weekend i wtedy musi byc taki 17.03.07, 21:27
              Maraton "Masakra teksanska pila mechaniczna" bylby lepszy:).

Kiedys uwazalam, ze opiekun forum powinien byc niewidoczny, obiektywny, nie
              forowac nikogo - takie tam pierdoly.
              Ale jak poczytalam Albercika (i Dyrgosie zreszta tez) - to zmienilam zdanie :).

Albercik - tak trzymaj:).
    • Gość: czarna żaba [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:19
    • Gość: czarny baran [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:20
      • Gość: ET Re: pochwała admina IP: *.chello.pl 17.03.07, 23:35
        albert-c dn.17.03.07, 18:12 - napisał

"jesteś katolickim burakiem tyle mam Ci do powiedzenia w odpowiedzi na Twoj post.

Za to 'pedalskie srodowsiko' bede Cie cial buraku az milo na tym forum."

Czy ktoś cenzuruje alberta?
        - nie!
        Czy albert ma klasę?
        - nawet za grosz!
        Czy ma prawo cenzurować innych, prezentując osobiście taki parszywy poziom?
        - nie ma prawa, bo takim "poziomem" sam sobie je odebrał.

Dołączam sie do opinii tych , którzy uważają, że albert NIE ZASŁUGUJE na
        "opiekowanie się" tym FORUM.

• Gość: czarny baran [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:44
    • Gość: Ciekawy Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:19
      Nie spodziewałem się że ten wątek tak się rozwinie. Dojdziecie do setki ???:)
      • Gość: czarny baran [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:29
        • Gość: zona.pijaka Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 11:07
          Trzeba było im nasr.. i uciec. Niech się delektują.
          • Gość: zona.pijaka Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 15:59
            Pamiętaj zrobiłeś głupstwo żabo - kojarząc Alberta z pedalstwem. Już raczej
            trzeba było się zapytać czy był na manifestacji, w pochodzie - męskich
            przyjaciółek Roniego.
            • albert_c Re: Głupi jesteś Czarna żabo 18.03.07, 16:23
              albert w czasie pochodu pracowal i nie uwaza za konieczne obecnosci na takich
              pochodach bo one dla niego nic istotnego do zycia publicznego nie wnosza.

co innego jakby w takim pochodzie uczestniczylo 10 000 osob a nie ok 400 - wtedy
              to by moze cos wnioslo

niemniej uwazam ze kazdy ma prawo do publicznej manifestacji i jak kto ma ochote
              na takie marsze to prosze bardzo
              • Gość: Ciekawy Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:22
                Dla albercika istotnymi rzeczami które można wnieść do życia publicznego jest
                np. jego niewybredne słownictwo w postaci takich określeń jak cytuję : gnida,
                burak czy spedalone środowisko.
                • whiteentrance Ciekawemu 18.03.07, 18:35
                  Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> Dla albercika istotnymi rzeczami które można wnieść do życia publicznego jest
                  > np. jego niewybredne słownictwo w postaci takich określeń jak cytuję : gnida,
                  > burak czy spedalone środowisko.

O przepraszam najuprzejmiej! Nie wkładaj albertowi w usta słów nie jego!
                  Nie pozwalaj sobie! "Gnida" to moje!
                  • Gość: Ciekawy Re: Ciekawemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:40
                    Zwracam honor ( Tobie ) :)
              • Gość: zona.pijaka Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 19:18
                albert_c napisał:
                > niemniej uwazam ze kazdy ma prawo do publicznej manifestacji i jak kto ma
                ochot
                > e na takie marsze to prosze bardzo

Bardzo ładnie powiedziane, więc proszę dotrzymać słowa. Chcę założyć wątek, i
                masz go przyszpilić jako wyjątkowo ważny dla społeczności szczecińskiej.
                A mianowicie, chcę zaprosić do marszu ulicami Szczecina, wszystkich koneserów
                piwa kuflowego - w najbliższy wtorek Zapewniam że jest nas o wiele więcej niż
                te marne 200 osób na kontrmanifestacji z ostatniego piątku.
                • Gość: ciekawy Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:44
                  Żałośni jesteścieTy alberciku i ty żono pijaka. Mam wrażenie że gdyby takich
                  ludzi jak wy niebyło świat byłby nieco lepszy !!!!
                  • Gość: zona.pijaka Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.icm.edu.pl 18.03.07, 21:00
                    Gość portalu: ciekawy napisał(a):
                    Mam wrażenie że gdyby takich
                    > ludzi jak wy niebyło świat byłby nieco lepszy !!!!

Było, "niebyło" - bęc babę w ryło.
                • albert_c Re: Głupi jesteś Czarna żabo 18.03.07, 21:07
                  Zono jak bedziesz miala pomysl na psie gowna to moze przyszpile, a manifestacji
                  i marszow szpilic nie bede
                  ;-)

• Gość: Mieszkaniec Re: Głupi jesteś Czarna żabo IP: *.chello.pl 19.03.07, 10:55
            Na pewno nie. Czyżby jedna osoba miała decydować co jest właściwe dla innych,
            już to kiedyś przerabialiśmy.
    • fe77 Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 18.03.07, 19:54
      Pozdrawiam alberta_c i żone.pijaka:)
      jak ten go drzwiami to tamten oknem, i co, Ciekawy...brak osobiscie nerwów na
      taka nieszkodliwą wojenkę?
      zbyt powaznie traktujemy tu wszyscy swoje wypociny:)
      Wolnośc to stan ducha :)

• albin55 Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 18.03.07, 20:05
      jest zasada zę normy domowe ustala gospodarz.Czuje sie gościem i jak mi nie
      pasuje zawsze moge wyjsć Natomiast żebym w obcym domu meble przestawiał to
      jakieś nieporozumienie:)))))))))))))))
      • oktomvre Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 19.03.07, 12:03
        ech, i właśnie przy lekturze tego wątku skonczyły mi się suszone kalmary :(
        • Gość: andreas suszone kalmary? - jestem zainteresowany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:03
          a gdzie mozna kupic suszone kalmary?
          Ty piszesz powaznie z tymi kalmarami?
          Mnie to zainteresowało bardzo...
          chyba sama ich nie suszysz...
          • oktomvre Re: suszone kalmary? - jestem zainteresowany! 19.03.07, 15:45
            Wielka Rosja produkuje takie cudeńka. Może ktoś jeszcze, nie wiem, ja akurat
            jadłam produkt stamtąd.

Wygląda to jak kawałki sznurka pakowego, trzeba żuć, bo dość twarde. Smakuje
            nieźle, generalnie trąci rybą, smak słonawo-słodkawy. Taka przekąska do piwa.
          • oktomvre Re: suszone kalmary? - jestem zainteresowany! 19.03.07, 15:47
            A... gdzie kupić? U nas nie widziałam, moje przyjechały z Białorusi, tam można
            kupić wszędzie, w każdej budzie z piwem.
            • hanka41 Re: suszone kalmary? - jestem zainteresowany! 19.03.07, 17:16
              Widze , ze przybylam na odsiecz Albercikowi zbyt pozno, tzn kiedy frontalny atak
              zmienil sie w kalmarowe zagrychy.
              Trzymaj sie Albercik a nie " wyrazaj sie " bo to do Ciebie nie pasuje.
              Alberctwo , podobnie jak szlachectwo zobowiazuje.
              Pozdrawiam wiosennie.
    • blooml Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 19.03.07, 16:24
      no spokojnie, nie leczmy (na modle IV RP) problemow przez uprawianie
      inwazyjnego nabarykadyzmu ;)

Moznaby pewnie przekonac admina do zmiany tego i owego, ale zmiana "calego
      admina" skonczy sie jak zawsze - nowy zacznie jako Gandhi i doprowadzi do
      totalnej anarchii, a potem, przyprowadzony do porzadku, zmieni sie w Attille
      Huna i bedzie nam kasowal posty za bledy interpunkcyjne ;)

Pozdrawiam,
      Leopold
    • Gość: Vlad.H. nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 19.03.07, 23:06
      stronniczy i lekcewazacy - chyba nie bardzo rozumie funkcje jaka pelni moderator
      forum publicznego - moze woda sodowa mu uderzyla do glowy? troche to przykre bo
      w koncu co to za wladza?
      wstyd
      • albert_c Re: nie, jest protekcjonalny 19.03.07, 23:12
        nie tylko woda!

pijam tez co innego, serio

a i pamietaj albert, nigdy, ale to nigdy nie zaprzeczy temu ze jest stronniczy i
        lekcewazacy - taki juz jestem!
        i cholernie bardzo sobie to cenie, bardzo!
        widze w tym same zalety

pozdrawiam,
        • Gość: VERDAD Re: nie, jest protekcjonalny IP: *.chello.pl 20.03.07, 10:29
          albert napisał o sobie :
          "a i pamietaj albert, nigdy, ale to nigdy nie zaprzeczy temu ze jest stronniczy i
          lekcewazacy - taki juz jestem! i cholernie bardzo sobie to cenie, bardzo!
          widze w tym same zalety"

Zakochałeś się albert w swoim odbiciu, ale daleko ci urodą do Dorian`a Grey`a.
          Może sam siebie bardzo cenisz, ale jak widać inni nie podzielają twojego
          samozachwytu.
          Pytam zatem Redakcję "Gazety Wyborczej": dajecie swój logotyp,miejsce i szyld
          albertowi, czy czasami nie napawa Was to totalnym wstydem?

• Gość: Vlad.H. Re: nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 20.03.07, 23:11
          dlatego uwazam ze nie mozesz byc moderatorem forum - po prostu, nawet nie
          probujesz byc obiektywny... nie nadajesz sie na moderatora i sam powienies
          zrezygnowac z tej funkcji po to by byc serio traktowany w dyskusjach.
          pozdrawiam
          • albert_c Re: nie, jest protekcjonalny 20.03.07, 23:15
            nigdy nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby choc przez chwile postarac sie byc
            obiektywnym.

obiektywizm jest nudny, smierdzaco nudny!

a ja nie lubie smierdziec
            ;-)
            • Gość: Vlad.H. Re: nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 21.03.07, 21:51
              inteligencja tez jest nudna, empatia porazajaca w swej nudzie i wiele innych
              rzeczy jest nudnych np dobro...
              Dlatego ze sie nudzisz nie jestes i raczej nei bedziesz moderatorem... to praca
              wymagajaca czegos czego nie masz.
              • Gość: Ciekawy Re: nie, jest protekcjonalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:53
                Alberciku ! Widocznie nie czytałeś moich poprzednich postów. Przeczytaj je a
                znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
                • albert_c Re: nie, jest protekcjonalny 22.03.07, 15:14
                  Do Ciekawskiego: raczej nie znajde, jestem o tym wiecej niz przekonany

Do Vlada: dla mnie inteligencja jest pasjonujaca, jezeli dla Ciebie jest nudna to musisz byc wyjatkowo malo ciekawa osoba.
                  Dobro i empatia sa sprawami fascynujacymi - dla mnie!
                  to tak gwoli wyjasnienia.

Nudny jest obiektywzm - nic a nic mnie nie obchodzi, szczegolnie tu na forum!
                  • Gość: Vlad.H. Re: nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 22.03.07, 23:52
                    nie, ja nie powiedzialem ze dla mnie jest nudna - z twojej wypowiedzi wynika ze
                    nudne sa takie wartosci jak obiektywizm (a wiec i inteligencja), poza tym jak mi
                    sie wydaje dobro i empatia sa tez nudne dla osoby dla ktorej obiektywizm jest
                    nudny...
                    zycze w takim razie ci albercie by wtedy kiedy dla ciebie bedzie cos bardzo
                    waznego ktos kto o tym decyduje nie byl obiektywny.
                    • albert_c Re: nie, jest protekcjonalny 22.03.07, 23:56
                      dziwnym jest rownac inteligencje z obiektywizmem - bardzo dziwnym i
                      niezrozumialym dla mnie wybiegiem!

obiketywizm jest dla mnie nudny bo mnie nie fascynuje, a jak juz Tobie napsialem
                      empatia mnie fascynuje, dobrzy ludzie takze i dobro na codzien nie mniej.

i zle Ci sie wydaje i wg mnie bredzisz piszac, ze 'dobro i empatia sa tez nudne
                      dla osoby dla ktorej obiektywizm jest nudny.'

dziekuje Ci za te zyczenia!

• Gość: Vlad.H. Re: nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 23.03.07, 00:12
                        nie dziekuj... po prostu bedziesz mial jeszcze wiecej emocji i jeszcze mniej
                        nudne zycie - tak jak lubisz :D
                        • albert_c Re: nie, jest protekcjonalny 23.03.07, 00:29
                          Vlad, a tak w ogole to o co Tobie chodzi?

jakis watek czy cos?
                          • Gość: Vlad.H. Re: nie, jest protekcjonalny IP: 80.53.41.* 23.03.07, 23:41
                            ? Mi? raczej pytanie powinno brzmiec o co Ci chodzi Albercie?
    • Gość: Ciekawy Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:55
      Nikt nie twierdzi że śmierdzisz !!!! Natomiast większość twoich wypowiedzi
      (niestety) to wypowiedzi nie jak myślisz kontrowersyjne tylko po prostu głupie,
      aroganckie i obrażające innych.Podzielam zdanie przedmówcy że przynosisz tylko
      wstyd Gazecieno ale skoro oni ciebie tolerują to trudno !
      • albert_c Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 21.03.07, 14:31
        Twoje wypowiedzi za to sa super!

elekwencja pelna i ta glebia przekazu, ze nie ma pola na polemike

super doprawdy!

tak madremu czlowiekowi jak Ty nie powinno sprawic klopotu zeby wskazac te moje glupie wypwoiedzi - moze jakbys to zrobil to wiedzialbym gdzie jest moje pole do poprawy

pozdrawiam,
      • sobiepan1 Re: Czy albert powinien nadal opieować się tym fo 22.03.07, 18:13
        To oczywiste, razem z Dyrgosią.
        To najlepsza para moderatorów.
        Że też ktoś może wątpić???

Sobiepan
        • swantevit Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 19:13
          juz przed wojna jeden z braci Jedrzewiczow, bliski wspolpracownik Dziadka, nie
          pomne juz ktory, ubolewal ze "nie mielismy ludzi zeby obsadzic nawet
          starostow"...
          • albert_c Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 19:28
            ;-)

Swar i w zamian za ta opinie mianuje Cie na niebiesko
            • swantevit Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 19:43
              dozywotnio czy do jutra?
              • albert_c Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 19:53
                tak dobrze nie bedzie zeby dozywotnio
                ;-)

powiedzmy ze do konca tygodnia:)

• swantevit Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 20:05
                  ale chyba nie tylko w tym watku?!
                  • albert_c Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 20:10
                    dla Ciebie zrobie wyjatek

nie tylko w tym
                    ;-)

ps. jestem Ci to winien
                    • swantevit Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 20:14
                      o bosze! a co ja ci zrobilem?!
                      • albert_c Re: Te same problemy, te same zagadnienia.... 22.03.07, 20:18
                        a co to ku.rwa spowiedz jakas?
    • Gość: andreas to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:24
      prosze panstwa kto z panstwa jest gotów zagladac tu codziennie,
      od rana do późnego wieczoru czy nawet nocy,
      siedziec i czytac wszystkie watki, by usuwac nieczystosci?
      Kto jest gotów odpowiadac na pytania Absztyfa
      dlaczego czegos nie usunieto i jednoczesnie tłumaczyc Zonie,
      ze jej watek należało sie usunac i usuwac jej 125 watek
      zakładany automatycznie przez specjalny program... ;))))

Od rana do wieczora, a gdy zrobimy sobie popołudnie czy dzień wolny,
      kto bedzie miał siły tłumaczyć wzburzonym forowiczom,
      że nie jestescie stronniczy, bo watek nadal jest!

Kto jest gotów poswiecic swój czas wolny dla Forum Gazety Wyborczej???

No, to dziekuje za uwage...
      • albert_c Re: to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! 23.03.07, 00:28
        no, trzeba byc niezle po..ym zeby robic to o czym napisales
        ;-)
        • hanka41 Brawo Andre 24.03.07, 00:42
          Doskonale podsumowales pieniacka i niesprawiedliwa napasc na Alberta.
          Na dodatek ci napastnicy to tluki jakies, nie dociera do nich albercikowe
          poczucie humoru.Jego wstawki typu " jestem piekny, mlody, bogaty i stronniczy
          bo taki wlasnie powinien byc moderator " nie do pojecia dla mlotow.
          pozdrawiam
          • Gość: zona.pijaka Re: Brawo Andre IP: *.icm.edu.pl 24.03.07, 07:31
            Ja bym ten wątek już dawno posłała na oslą ławkę.
            Ale cóż, nie ma zasług w kablowaniu, bym dostąpiła zaszczytu mozliwości
            usuwania spamu.
          • mamoniowa303 Re: Brawo Andre 29.03.07, 22:55
            hanka41 napisała:
            bo taki wlasnie powinien byc moderator " nie do pojecia dla mlotow.

czyli kto nie jest z nami jest przeciwko nam ? Pojecie "mlota" jest wzgledne!
          • Gość: Sic! Re: Brawo Andre IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:16
            Albert ma specyficzne poczucie humoru.
            Jak kiwi. Niby ptak - ale nielot, niby ssak , ale jajorodny. Takie ni to ni owo.
            Niech się zdecyduje kim jest.Czy to FORUM GAZETY WYBORCZEJ , czy jego prywatne?
            • albert_c Re: Brawo Andre 30.03.07, 00:03
              nie widze roznicy, wec nie decyduje sie

Ty natomiast powinienes zdecydowac sie na pewno na to kim jestes, bo co rusz
              ukazujesz mi sie jako kto inny
              ;-)

Gość portalu: Sic! napisał(a):

> Niech się zdecyduje kim jest.Czy to FORUM GAZETY WYBORCZEJ , czy jego prywatne?
      • piotr33k2 Re: to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! 30.03.07, 00:08
        ja mysle andreas że ty logistycznie jesteś do tego przygotowany juz dawno ,nie
        jestem pewien natomiast czy merytorycznie, he he.
        • Gość: andreas Re: to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 00:11
          NIGDY W ZYCIU!!!

Wejdź na moje forum, nic nie wyciełem - NIC!

Uwazam troche jak pan Korwin - kazdy sam odpowiada za swoje słowa!
          • albert_c Re: to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! 30.03.07, 00:13
            ?

Gość portalu: andreas napisał(a):

> Wejdź na moje forum, nic nie wyciełem - NIC!
            >
          • piotr33k2 Re: to jest jałowa dyskusja bez sensu całkowicie! 30.03.07, 00:15
            ale właśnie trzeba wycinać ,trzeba tylko wiedziec kiedy co i z jakiego powodu ,
            he he.
            • beatrix13 temat zastępczy typu aborcja 30.03.07, 00:16

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka