sylki 21.03.07, 15:57 czy chodzisz moze do szkoły rodzenia w zdrojach? Też chce tam rodzić chociaz z centrum najblizej nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alis82 Re: do alis 21.03.07, 17:27 Chcieliśmy tam chodzić, ale godzina nam nie odpowiadała. Byliśmy w szkole rodzenia Pomorzanka II, na Żołnierskiej. Zajęcia jeszcze trwają, ale już na wszystkie nie chodzimy. Z tego co pamiętam to Ty też rodzisz w Zdrojach. Może się spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: do alis 21.03.07, 17:52 własnie o tym samym myslałam, że może sie spotkamy. Jezeli chodzi o szkołe rodzenia to nie chodze, bo za późno sie obudziłam. Zreszta mój mąż pracuje przeważnie w tych godz w jakich sa w szkołach zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: do alis 21.03.07, 18:12 15 maj według OM a według usg 2 maj i mam nadzieje ze nie dotrwam do 15, bo juz teraz podobno duze, a im dłużej w brzuchu tym większe. Chcialabym rodzic troche szybciej i lżej niz synka Odpowiedz Link Zgłoś
alis82 Re: do alis 21.03.07, 22:15 Ja dopiero za tydzień idę do lekarza i dowiem się jak duża jest córcia. Odpowiedz Link Zgłoś