Dodaj do ulubionych

Ale szmata !

22.03.07, 20:34
Słuchałem Oleksego jak sie pocił u Olejnej w "kropce nad i". Ale gnój. Jak on
tak po pijaku klepie, to co on musiał temu Ałganowowi nagadać podczas
biesiadowania. Z taką "wylewnoscią" to się kielicha do ust nie bierze. Co za
parszywiec. Faktycznie to on pewnie wszystkie tajemnice państwowe wyklepał po
pijaku.Mąż stanu morda jego twarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:41
      Mnie wielu po pijaku klepało. Och Józek był delikatny w stosunku do paru tu
      lokalnych liderów. Tak to gnoje. Tylko, że ja nie nagrywam.
      • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 20:48
        Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Mnie wielu po pijaku klepało. Och Józek był delikatny w stosunku do paru tu
        > lokalnych liderów. Tak to gnoje. Tylko, że ja nie nagrywam.
        ........................................................................
        I takie coś było premierem państwa średniej wielkości.Żenada
    • Gość: Stary Re: Ale szmata ! IP: *.chello.pl 22.03.07, 20:45
      Nie obrażaj Premiera III RP, sturba jego mać!
      Stenogram
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=304&ShowArticleId=36593
      Oleksy: Moja sitwa miała Polskę w dupie - zapis dźwiękowy
      www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0011&mediaId=4088&articleId=36711
      PS.

Ukłony, serdeczności i pozdrowienia dla naszego Pana Andrzeja - dzielnego i zacnego człowieka!
    • absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 20:46
      Olejna pochlastala go jak salceson...
      • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:47
        W tej konkretnej sytuacji nie jest to dowód jakiegoś kunsztu u Olejnej.
        • absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 20:49
          To akurat prawda.
          • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:52
            a czy to potwierdzisz ?
            Jesteś pewien , że parę twoich fragmentów rozmów nt JP Two , gdyby były
            nagrane, były inne :-)
            • Gość: Stary Re: Ale szmata ! IP: *.chello.pl 22.03.07, 20:56
              Zbędny, ktoś kto formułuje tego rodzaju porównanie, moim zdaniem jest zbędny nie tylko dla miasta i regionu ale i dla Polski.

Moim zdaniem Osoba Jego Świętobliwości może podlegać tego rodzaju dywagacjom w bardzo określonym gronie postkomuszych degeneratów.
              • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:58
                Nie wiem. Dla mnie wśród zywych nie ma świętości. Są wybitni, mniej wybitni no
                i ...oczywiście zbędni i niezbędni.
                PS
                Nie wiem czy wiesz ale Jacek Piechota ma taką ksywkę JPII
                • Gość: Stary Re: Ale szmata ! IP: *.chello.pl 22.03.07, 21:14

> Nie wiem. Dla mnie wśród zywych nie ma świętości.

Czy masz na myśli fakt, że Karol Wojtyła - Jan Paweł II będzie żywy wśród swojego narodu po kres jego istnienia?

> Nie wiem czy wiesz ale Jacek Piechota ma taką ksywkę JPII

- To znakomicie ilustruje zdegenerowanie postkomunistycznego, szczecińskigo szamba. Ponadto, to porównanie celnie wpisuje się w dialektykę protegowanego pana Jacka Piechoty - Napieralskiego, który przypisał sobie 21 Postulatów Solidarności. Czekać tylko kiedy pan Grzegorz zacznie nosić ksywkę Solidarucha :(

• absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 20:57
              Nigdy nie rozmawialem z Karolem Wojtyla... Widywalem go wylacznie w telewizji.
              • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:00
                Dobrze wiesz absztyfikancie jeden o kogo i o co chodzi:-)
    • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 20:58
      Ale Ałganowowi to musiał cudów natrukać, całe KGB miało uciechę.Order młodego
      czekisty powinien pałuczyć sk....n.
      • Gość: ZBędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:59
        Jak znam komuchów to Józek trukał na Olka a Olek na Józka. To u czerwonych
        kundli normalne. Tak sk.....ny
        • wladekr [...] 23.03.07, 11:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: monty Re: Ale szmata ! IP: *.chello.pl 22.03.07, 21:01
        Ty jak wańka wstańka komuchy rzuciły sie na swego niedawnego towarzysza ,to ty
        razem z nimi , takie lewackie szambo.
        • absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:03
          Zajebia Jozwe na amen.
          • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:05
            On zawsze był taki obły.Taka gó.. rączka.Mięciutka tfuj.
            • absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:06
              W koncu to niedoszly ksiadz.
              • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:13
                absztyfikant napisał:

> W koncu to niedoszly ksiadz.
                >............................................................
                Pamietasz jego na zawołanie obłudną minę natchnionego kaznodziei jak kleczał
                pod okiem kamery na Jasnej Górze ? Co za syf.
                • absztyfikant Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:16
                  Pewnie:) Caly Jozwa. Pamietam tez jak w TVN zaczeli emitowac 'Rozmowy w toku'.
                  Szukali ciekawych tematow, no i zaprosili Oleksego. Jozwa sie przebral za
                  Elvisa i w fikusnej peruce zabawial gawiedz.
                  • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:19
                    absztyfikant napisał:

> Pewnie:) Caly Jozwa. Pamietam tez jak w TVN zaczeli emitowac 'Rozmowy w toku'.
                    > Szukali ciekawych tematow, no i zaprosili Oleksego. Jozwa sie przebral za
                    > Elvisa i w fikusnej peruce zabawial gawiedz.
                    >.......................................................................
                    Człon mu w odbyt, że tak neutralnie sie odniose.Szkoda o gadać bo sie jeszcze
                    obryzgamy.Juz mi odeszło.
              • baba_w_oknie Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:14
                absztyfikant napisał:

> W koncu to niedoszly ksiadz.
                >
                I Góral.
        • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:05
          Gość portalu: monty napisał(a):
          > Ty jak wańka wstańka komuchy rzuciły sie na swego niedawnego towarzysza ,to
          ty
          > razem z nimi , takie lewackie szambo.
          To są typowe reakcje zbiorowego nieformalnego układu. Przykłady to wojsko
          niezaowodwe, mafia, więzienia itp. Jak ktoś zaczyna sypać to wszyscy takiego
          kopią, denucjuja itp Praszczur tak reaguje.
          • praszczur1 Re: Ale szmata ! 22.03.07, 21:11

> Gość portalu: monty napisał(a):
            > > Ty jak wańka wstańka komuchy rzuciły sie na swego niedawnego towarzysza ,
            > to
            > ty
            > > razem z nimi , takie lewackie szambo.
            > To są typowe reakcje zbiorowego nieformalnego układu. Przykłady to wojsko
            > niezaowodwe, mafia, więzienia itp. Jak ktoś zaczyna sypać to wszyscy takiego
            > kopią, denucjuja itp Praszczur tak reaguje.
            ........................................................................
            A nieprawda.Ani mi on brat ani swat.Ale zawsz czułem do niego jakiś
            wstręt.Millera z jego cynizmem wolę od Oleksego z jego obłudą.Akurat nie
            wypowiadałem się nigdy o Oleksym, a reaguję w zwiazku z obrzydzeniem i żalem,
            że był premierem Panstwa w którym zamieszkuję.Teraz też mam podobne uczucia dla
            ścisłości, tyle że inne kryteria oceny.
    • Gość: ZBędny Gdzie w Szczecinie bywał Józef Oleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:20
      Miewał wykłady w Wyższej Szkole Intergracji Europejskiej na zaproszenie Meyera,
      Kamińskiego-kolegi Łuczaka :-)
      • Gość: Stary Re: Gdzie w Szczecinie bywał Józef Oleksy IP: *.chello.pl 22.03.07, 21:22
        KATYŃ 1944 i Katyń 1999 - to jest porównanie!
    • Gość: KomRodz Pełna kompromitacja czerwonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:38
      Oni tylko o szmalu. Jak to lewicowcy.
    • Gość: Zbędnydlaregionu Ten wątek to jak zapach napalmu o poranku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:35
      ""Kocham zapach napalmu o poranku...""
      Oleksy zrzucił bombę. Mam nadzieję , że jak wzejdzie świt i opadnie, zaniknie
      zapach benzyny oraz palonego czerwonego ciała moskiewskiej komuny to nie znajdę
      żadnego czerwonego trupa bo mam nadzieję, że komuna wypali się do kości z
      powodu bomby napalmowej rzuconej przez Oleksego.
      • Gość: zona.pijaka Re: Ten wątek to jak zapach napalmu o poranku.... IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 06:58
        Co wy tu pitolicie ? Jacy komuniści? Jacy czerwoni? SLD i komuniśc? Chyba
        sobie jaja robicie.
        Komunizm z natury jest rządem klasy robotniczej. Józek wreszcie im wygarnął, że
        wycieczki do Davos na spotkania najbogatszych tego świata - to nie komunizm.
        On to dostrzegł, ja to wiem od dawna - tylko Wam jakoś pokićkało się.
        • Gość: Zbędny Re: Ten wątek to jak zapach napalmu o poranku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 07:12
          Żona. W tym rzecz, że władza robotnicza szybko przywdziewała w historii dobre
          garnitury i tworzyła oligarchię. To w zasadzie w historii tzw komunizmu reguła.
          >Komunizm z natury jest rządem klasy robotniczej
          Komunizm jest z natury raczej dyktatura oligarchii nowoutworzonej. Jego cecha
          to zbrodnia i zawłaszczanie majątku poprzednich oligarchów. Opisał to pieknie
          niejaki Orwell.
          • Gość: H56 he, he, to ci czerwony księżulo namieszał IP: *.chello.pl 23.03.07, 07:59
            może i dobrze ? niech rozliczą sekretarzy z ich majatków. Funkcyjni działacze
            PZPR powinni zniknąć z SLD. Mdli mnie na ich widok. Nie mogę zrozumieć też
            Olejniczaka, po jaką cholere mu to przymilanie się do Kwaśniewskiego, przecież
            stare komuchy i tak nie będą głosować na PiS.
            • Gość: Sylwia Kolejna manipulacja IP: *.chello.pl 23.03.07, 09:36
              No to teraz nasi PISowcy zajma sie przez najblizszy czas tą sprawą, aborcja sie
              przejadła, WSI tez, lustracja w toku - to teraz mamy temat zastepczy. A kto tu
              jest szmatą to sie zastanawiam?? Guzowaty czy jak mu tam nagrywa wszystkich
              najpierw Michnik , teraz Oleksy czekam na Tuska. Czy to aby nie podejrzane, że
              ludzie niewygodni PISowi są nagrywani???
          • Gość: Zbędnydlaregionu Rencista Kwasniewski vs emeryt Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:13
            Psy żrą się bo są głodne
    • amt.szczecin Re: Ale szmata ! 23.03.07, 10:57
      Po prostu powiedział prawdę. A jak to zazwyczaj bywa, po pijaku jest
      się "bardziej szczerym". Mnie to nie dziwi. W końcu ktoś powiedział to, co
      wszyscy wiedzą. :)
    • xyz-xyz Re: Ale szmata ! 23.03.07, 11:25
      Jak dla mnie, to ch..em okazuje się Gudzowaty. Nie wiem dlaczego, ale strasznie
      włazi Kaczorom w dupę. Wykorzystał to, że Józka zalała żółć. Widać z tej
      rozmowy, że Oleksy mówił, to co uważał, że Gudzowoaty chce usłyszeć. Miał żal
      do wszystkich. Do Gudzowatego też, że go opuścił. Pochlał Józek i ciągnięty za
      język wylewał z siebie frustrację. Ja mimo wszytko do Oleksego wielkiego żalu
      nie mam. Wku..eni ludzie różne rzeczy gadają przy wódzie. Gudzowaty to szuja
      pierwszej klasy. Z rozmowy wynika, że Józek miał go za przyjaciela. Świnia i
      tyle.
      • Gość: zona.pijaka Re: Ale szmata ! IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 11:31
        Pamietasz? Zapraszałeś mnie kiedyś na wódkę?
        • Gość: monty Re: Ale szmata ! IP: *.chello.pl 23.03.07, 11:52
          Następny ma być , ktoś z otoczenia Kwaśniewskiego Ungier, albo Siwiec,
          To już jest po lewicy i KGB, nie wyślizną się z tego.
          Jak tam koledzy z Platformy nie wstyd wam wchodzić w układy ze złodziejami,
          sprzedawczykami, kretaczami, oszustami i zdrajcami Polski?
          • xyz-xyz Re: Ale szmata ! 23.03.07, 12:08
            Zadziwiająca zbieżność. Bolszewikom też niezwykle łatwo przychodziło okładanie
            inwektywami swoich przeciwników. PiSowcy niczym się od bolszewików nie różnią.
            Pod tym i pod wieloma innymi względami.
            • Gość: Zbędny Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:37
              Ogólnie plujesz co rozumiem bo kompromitacja pełna. Jednak powiedz coś
              treściwego oprócz tego zapluwania sie w złości.
              Co do Oleksego to sądzę, że mówił szczerze bo Gudzowaty to Wasz człowiek i
              zapewne szczere były z nim rozmowy tylko, że nie wiedział , że jest nagrywany.

• xyz-xyz Re: Ale szmata ! 23.03.07, 12:04
          Zaproszenie aktualne. I żeby była jasność: ja nie nagrywam.
          • Gość: zona.pijaka Re: Ale szmata ! IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 13:58
            xyz-xyz napisał:
            > Zaproszenie aktualne. I żeby była jasność: ja nie nagrywam.

OK, weź z sobą na popijawę kumpla Guzka a ja wezmę Renatkę. Zrobimy se sexparty.
          • absztyfikant Re: Ale szmata ! 23.03.07, 15:57
            Michnika tez nagral. A wczoraj w TV mowili, ze ponoc Gudzowaty ma wiecej takich
            nagran. Rzeczywiscie wyglada na to, ze chce sie wkupic w laski kaczystow:P
            • Gość: zona.pijaka Re: Ale szmata ! IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 16:07
              absztyfikant napisał:
              > Michnika tez nagral. A wczoraj w TV mowili, ze ponoc Gudzowaty ma wiecej
              takich
              > nagran. Rzeczywiscie wyglada na to, ze chce sie wkupic w laski kaczystow:P

Ja też nagrywam wszystkich dyktafonem w komórce w amr-ze. I co z tego?
    • pan.zdeb parszywce 23.03.07, 11:59
      i jeden i drugi ktory nagrywał i podjudzał a zapomnial z czyjej reki jadł
    • albin55 Re: Ale szmata ! 23.03.07, 16:20
      praszczur1 napisał:

> Słuchałem Oleksego jak sie pocił u Olejnej w "kropce nad i". Ale gnój. Jak on
      > tak po pijaku klepie, to co on musiał temu Ałganowowi nagadać podczas
      > biesiadowania. Z taką "wylewnoscią" to się kielicha do ust nie bierze. Co za
      > parszywiec. Faktycznie to on pewnie wszystkie tajemnice państwowe wyklepał po
      > pijaku.Mąż stanu morda jego twarz.
      Mądre słowa Znałem kiedys kogoś kogo nazywano praszczur ale to była
      kobieta:))))))))
    • shuja Re: Ale szmata ! 23.03.07, 17:48
      praszczur1 napisał:

> Słuchałem Oleksego jak sie pocił u Olejnej w "kropce nad i". Ale gnój. Jak on
      > tak po pijaku klepie, to co on musiał temu Ałganowowi nagadać podczas
      > biesiadowania. Z taką "wylewnoscią" to się kielicha do ust nie bierze. Co za
      > parszywiec. Faktycznie to on pewnie wszystkie tajemnice państwowe wyklepał po
      > pijaku.Mąż stanu morda jego twarz.

prawdę mówił!!!! po pijaku oczywiście a nie u olejnik
    • Gość: Zbędny Ziobro zapowiedział wkroczenie do akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:51
      W komunie panika. Józek Oleksy może być spokojny. Będą się bali bo jeszcze
      zacznie zeznawać.
    • Gość: Zbędny Czerwoni wytonują wobec Józefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 11:29
      Skończy się wszytsko upomnieniem. Dlaczego ? Ano dlatego :
      wiadomosci.onet.pl/1508142,11,item.html
    • Gość: Zbędny Juziulenia Józefa ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:03
      Oleksy: mógłbym doradzać premierowi Kaczyńskiemu
    • Gość: Zbędny Ale to jest ich sprawa, niech się pozabijają - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:33
      Ale to jest ich sprawa, niech się pozabijają - zakończył swoją wypowiedź
      Gudzowaty.

• Gość: Zbędny wrrr...Nie oddam stanowiska Kwaśniewskiemu wrrr.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 06:09
      Nie oddam stanowiska Kwaśniewskiemu"
      Wojciech Olejniczak

- Nie oddam stanowiska przewodniczącego partii Aleksandrowi Kwaśniewskiemu -
      powiedział przewodniczący SLD Wojciech Olejniczak w wywiadzie z Moniką
      Olejnik "Kropka nad i".
      - Obecne SLD to partia Szejny, Olejniczaka, Napieralskiego i nie ma już w niej
      miejsca dla takich polityków jak Janik, Miller, czy Kwaśniewski - ocenił
      Olejniczak.
      ---------------
      Obława, obława na młode hieny obława .........
    • Gość: Doradca Re: Ale szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:37
      Wczoraj dokładnie wysłuchałem Guzowatego. Mści się za swoje niepowodzenia.
      Zapewne Rosjanie dali takie dyspozycje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka