Gość: stawros IP: *.chello.pl 04.04.07, 20:55 Artykuł daje do zrozumienia ,że fotoreporter sam sie pobił, tym bardziej że nikt nie zgłosi się jako świadek, bo będzie bał sie zemsty mafii. Po 4 dniach gazeta sie obudziła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szcz. Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: 217.153.6.* 04.04.07, 21:08 Panie Radosławe-życzę powodzenia w walce z hienami FAKTU, dziennikarz Faktu - śiesznie to brzmi, to raczej łapacz senasji, który dla zarobienai kilku zlotych jest w stanie poświęcić idee, czy nawet ludzi trzymam kciuki za Majdana, bo gdyby ktoś obraził moją żonę-sam z miłą chęcią zrobiłbym mu z nosa buraka, tylko, że jak ktoś liczy kasę - to woli to zrobić gwieździe sportu sprawa śmierdzi - po publikacji Głosu ty bardziej WO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:53 prowokacja na Majdanie się nie udała Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.asystent.ds.polsl.pl 05.04.07, 14:48 To już druga prowokacja przeciwko Majdanowi. W pierwszej wziął udział jego kolega z zespołu (mam na myśli "pobicie" sędziego). Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 "Nikt... nie widział" - to baaardzo znamienne. 05.04.07, 15:00 "We wtorek policja przesłuchała właściciela lokalu, obsługę i ochroniarzy. Nikt jednak zdarzenia nie widział. " Gdyby p. Majdan nic nikomu nie zrobił, to by raczej zaprzyjaźnieni świadkowie widzieli. Rośnie nam kolejny p. Gołota? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol haha- ktoś pisał o pobiciu sędziego IP: *.chello.pl 13.04.07, 00:42 i pewnie też tej sytuacji nie widział - bardzo poszę - oto link do skrótu meczu - pod koniec jest cała sytuacja - wideo.gazeta.pl/wideo/44,79149,4031010.html haha- i co? Majdan pobił??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex co robi piłkarz o 4 na miescie??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:08 tak sie dba o forme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: co robi piłkarz o 4 na miescie??!! IP: *.chello.pl 13.04.07, 00:43 ależ argument- zwalający z nóg...macie ich zamkniętych w Łodzi - niedobrze, są w Szczecinie - niedobrze...a co ma robić? trenować 24h na dobę... człowieku... zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 co sie dzieje w szczecinskich klubach!! 04.04.07, 21:30 Prosze panstwa nie wnikam czy działacz PO pobił czy obronił... Dla mnie smieszne, ze policjant mówi, ze poszkodowany ma przedstawic swiadków... POSZKODOWANY!!! Ale wazniejsze co innego! W klubie NIKT NIC NIE WIDZIAŁ! kamery nie nagrywały, nikt nie patrzył na monitor, ochrony nie było, pracownków tez innych nie było... Podobnie było w Alter Ego gosciu nawalony zaczepia, jest obsługiwany - znaczy sprzedano mu piwo, potem z kuflem wychodzi z klubu... i zabija przed klubem! Teraz bojka w klubie bodaj Rocker i nikt nic nie widział... to jest dla mnie podejrzane i sugeruje zła opieke ochrony i właścieciela NIE POTRAFIA ZAPEWNIC BEZPIECZEŃSTWA W KLUBIE! Moim zdaniem klub powinien byc zamkniety - nie wolno czekac na tragedie! Klub nie zapewnia bezpieczenstwa, teraz doszło do bojki i nikt nic nie widział, a co by było gdyby zadźgano nozem!! W srodku klubu i tez nikt by nic nie widział! NALEZY NATYCHMIAST ZAMKNĄC KLUB, przebywanie tam jest wysoce niebezpieczne i moze skonczyc sie TRAGEDIA! Czekamy na tragedie.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! 04.04.07, 21:53 twierdzenie, ze nikt nic nie widział jest tego samego rodzaju co komendant Strazy Miejskiej powiedział, ze nie pamieta kto mu wydał polecenie... Zakładam, ze ani nikt z klubu nie kłamie ani komendant! Bo inaczej załozyc nie moge! Nalezy wiec wyciagnąć z tego wnioski! W przypadku komendanta - jego przełozony, a w przypadku klubu policja powinna zamknąc klub na brak zachowania bezpieczeństwa dla jego bywalców! Chyba, ze policja chce poczekac az tam kogos zabija na srodku parkietu! Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! 05.04.07, 17:10 W Łodzi to by było nie do pomyślenia. Bo w Łodzi poseł Misztal z samoobrony, regularnie bada bezpieczeństwo w klubach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! IP: *.icpnet.pl 04.04.07, 22:00 Koleś, przestań bredzić. Byłeś kiedyś w Rockerze? Chyba nie bo w dresie nie wpuszczają. To najbezpieczniejszy lokal w Polsce jaki znam. Ochroniarze działają szybko i sprawnie. Generalnie uczęszczam tam od samego początku i goście są należycie chronieni. Co do zamieszania z Radosławem Majdanem to wcale bym się nie zdziwił jeżeli ten fotoreporter sam by sobie to zrobił bo jego zdjęcie jakie opublikowała prasa wygląda śmiesznia. Widzieliście kiedyś kogoś pobitego i tak śmiesznie zakrwawionego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! IP: *.centertel.pl 04.04.07, 22:06 Ziomal byłem tam nie raz i wiem, ze o 4 rano dobrze widac co kto robi! A kilku barmanów i ochroniarzy dobrze obserwuje... Lubie ten klub bardzo! A szef czesto tez stoi na bramce... albo wiec jednak podupadł klub wzgledem bezpieczenstwa albo nie chca mówic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol swiadek IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.07, 22:15 na własne oczka widziałem ze ten mętny koleś wystartował do Majdana z lapami ale ta mała blondynka co z nim siedziała pociągnęła natrętowi z liścia .-) radnemu Majdanowi głupio się przyznać ze kobita go obroniła wiec marudzi coś o jakimś NN, którego notabene nikt nie widział :-) tak było jak pragnę zdrowia, już pisałem do Super Expresu mam tez przypadkowo zrobione zdjęcia i nagrana rozmowę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: swiadek IP: *.dsl.bell.ca 05.04.07, 05:05 tak jest zgadza sie - ja tez widzialem : mala blondynka tancowala z tym "wickiem" i rozbila mu nos duzym cyckiem...i ktos krzyknal - doda j mu Odpowiedz Link Zgłoś
tuner jaki klub tacy zawodnicy 05.04.07, 11:46 Adasiu! Rocker to mordownia gdzie bez przerwy dochodzi do awantur. Lokal ponury, nie na poziomie i niebezpieczny. Dziwne, że majdan chadza do takiego, no ale o gustach się nie dyskutuje. Osobiście nie chce mi się wierzyć, by reporter szmatławca sam się pobił. Ucieczka majdana przed przybyciem policji też wiary w jego wyjaśnienia nie zwiększa. Dodatkowo przypominam, że tego samego dnia, co widziała cała Polska napadł w trakcie meczu na sędziego liniowego. Majdan wydaje się niebezpieczny dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Macie tu napad Majdana na sędziego - IP: *.chello.pl 13.04.07, 00:44 wideo.gazeta.pl/wideo/44,79149,4031010.html śmiać mi się chce z tych, którzy nie widzieli sytuacji a -opisują ją jak zbrodnię... Odpowiedz Link Zgłoś
maskulinapablo Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! 11.04.07, 10:02 Chyba żartujesz. Poziom bezpieczeństwa w klubie Rocker jest żałosny. Nie chodzę tam od kilku ładnych lat kiedy pobito tam (a dokładniej, bramkarz pobił) mojego przyjaciela. Może należało się chłopaczynie, ponieważ na studenckiej imprezie, gdzie laski tańczyły na stołach, on trzymal nogi na stoliku. Ochroniarzy pamiętam jeszcze z lokali nad morzem, wiecznie nastukani białym cwaniaczki, które potrafią jedynie wyżywac się na gościach. Karetka i policja podjechała pod klub, Ale ochroniarz się ulotnił. Mojego przyjaciela zabrano a szef klubu zgodził się ze mną rozmawiać dopiero gdy zagroziłem, że pójdę do gazety...oczywiście wtedy też nikt niczego nie widział, ale najlepsze było to, że sprawcy pobicia mojego przyjaciela nie było oczywiście na liście płac w Rockerze...żałosne, żałosny klub i żałośni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:46 maskulinapablo napisał: >Rockerze...żałosne, żałosny klub i żałośni ludzie. ŻAŁOSNE TE DEBILE CHODZĄCE PO TANCBUDACH ZWANYCH "KLUBAMI". to, że wpie..dostajecie, to za to płacicie a jak klient płaci, to MA Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! 05.04.07, 00:03 > ze poszkodowany ma przedstawic swiadków... POSZKODOWANY!!! A to takie dziwne? Póki co, to winę trzeba w sądzie udowodnić, a nie niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: co sie dzieje w szczecinskich klubach!! IP: *.rzeszow.mm.pl 05.04.07, 01:02 zależy co to za sąd... jest taki sąd w naszym kraju, który nic nie udowadnia, a jedynie stwierdza że tak było, jak chce ktoś, komu na tym zależy. i jeszcze uzasadnia to bzdurami nie mającymi pokrycia w rzeczywistości, a tym bzdurom dodatkowo zaprzeczają dokumenty z innego sądu! nie dacie wiary? kwity są. gg 3001070 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: 62.69.212.* 04.04.07, 22:22 No Majdan pamietam jeszcze w czasie wyborkow - szkole dla biednych dzieci zrobie chyba boksu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Dobrze zrobił wrednemu prowokatorowi z brukowca IP: *.centertel.pl 04.04.07, 23:11 Jakoś w teh sprawie wierzę Majdanowi, bo to spokojny człowiek. Ale jeśli to on dał w ryja temu pseudodziennikarzynie z kłamliwego (Wileoryby w Wiśle, jezioro pełne wódki) to dobrze zrobił. Prowokator namawiając dziewczynę, aby siadła obok Majdana ju ż pewnie oczami wyobraźni widział te tytuły w Fakcie: Doda w trasie, a Radek podrywa w barze nową laskę. A tak zobaczył gwiazdy i dobrze mu ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dobrze zrobił wrednemu prowokatorowi z brukow 04.04.07, 23:23 ja wprawdzie spotkałem pana Majdana raz w zyciu w kasynie, był rzeczywiscie miły i spokojny, nawet zdaje sie cos gadalismy... ale z tych fotek z meczu, to na spokojnego nie wyglada! Dziennikarz - pewnie chciał zarobic pare groszy jakimis fotkami... teraz dziennikarze stosuja takie metody - a to nagrywaja z ukrycia, a to podstawiaja laski... szczególnie tego FACK! Ale niestety osoba, która jest Duma Szczecina, jako piłkarz tej klasy i radny PO, a wiec polityk musi niestety liczyc sie z czestymi prowokacjami... i umiec sobie z tym radzic! Wyobraźmy sobie, ze kazda osoba publiczna bedzie teraz biła, bo ktos chce zrobic jej zdjecie... Trzeba umiec sobie z tym radzic! Kiedys bodaj Joanna Brodzik zachwiała sie czy usiadła na chodniku i poszły zdjecia w swiat! Ale to nie jest tak, ze dziennikarze, to sa na pstrykniecie - teraz róbcie fotki, bo potrzebuje rozgłosu, a teraz spadajcie bo mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dobrze zrobił wrednemu prowokatorowi z brukow IP: *.cable.mindspring.com 04.04.07, 23:59 To, co pisze Gazeta Wyborcza wola o pomste do nieba. Tak bardzo chca wyprzedzic Fakt, ze nie uchylaja sie od wypaczania rzeczywistosci. Aby dokopac najlepiej sprzedajacej sie gazecie w Polsce, nie wahaja sie na atak na dziennikarza Faktu. Probuja sugerowac, ze pobil sie sam, a w najlepszym razie dostal po glowie, bo mu sie to nalezalo. To jest wstretne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Gazeta Wyborcza manipuluje IP: *.cable.mindspring.com 05.04.07, 00:01 To, co pisze Gazeta Wyborcza wola o pomste do nieba. Tak bardzo chca wyprzedzic Fakt, ze nie uchylaja sie od wypaczania rzeczywistosci. Aby dokopac najlepiej sprzedajacej sie gazecie w Polsce, nie wahaja sie na atak na dziennikarza Faktu. Probuja sugerowac, ze pobil sie sam, a w najlepszym razie dostal po glowie, bo mu sie to nalezalo. To jest wstretne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gazeta Wyborcza manipuluje 05.04.07, 00:06 > atak na dziennikarza Faktu. Jakiego dziennikarza? Fotoreporter "faktu" to zaraz dziennikarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Gazeta Wyborcza manipuluje IP: *.eranet.pl 05.04.07, 00:34 jutro w naszym dzienniku napiszą że to michnik go pobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Gazeta Wyborcza manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 02:30 Te - nie nazywaj hieny trzymajacej aparat fotoreporterem dobrze? Nawet paparazzi /ci prawdziwi, a nie polskie podróbki/ maja swoj kodeks etyczny - nie prowokuja i dotrzymuja danego słowa. W naglaamnezje swiadków nie wierzę, dziwi mnie taki falstart policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptpt Re: Gazeta Wyborcza manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 01:30 Na Dziennikarza...lol! Na hienę znaczy>?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos 05.04.07, 00:05 > Artykuł daje do zrozumienia ,że fotoreporter sam sie pobił Najprawdopodobniej tak. Wygląda na oblanego ketchupem. A gdyby nawet, to przecież rozkwasić kinol takiemu Kuczewskiemu, to żaden grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo nie macie innych problemów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy "Fakt" zatrudnia bydlakow i stosuje bydlece metody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis I to są radni PO:))))Fakt- PO_paprańcy tacy jak Ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 01:36 jDan i jego cymbałkowata doda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: I to są radni PO:))))Fakt- PO_paprańcy tacy j IP: *.bois.qwest.net 05.04.07, 02:27 obu do ksiedza i niech sie wyspowiadaja[tylko niech chociaz wtedy mowia prawde]. nastepnie po z nim rozmowie,jak przystalo na prawdziwego meszczyzne,ten winny w pokorze sie przyzna,przeprosi i podda sie dobrowolnie,swej konsekwencji,karze. i sprawa zamknieta,a zwyciezca pokora i milosc do blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killy Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.mylly.jyu.fi 05.04.07, 02:47 Domniemanie niewinnosci, cos ci to mowi? Czy ogladajac ally mcbeal, przez 50 minut gapiles sie na cycki renee??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd To Fakt zatrudnia jakichś dziennikarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 03:00 Jakoś po treściach zawartych w tej tragicznej gazecie tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe A kto uwierzy "dziennikarzowi" szmaty znanej ... IP: 204.13.236.* 05.04.07, 04:05 ...jako 'Fakt' :))) Jedynym faktem jest fakt, ze jest to kolejna odnoga niemieckiego wycierucha, ktory zajmuje sie tworzeniem podobnych afer po drugiej stronie granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: A kto uwierzy "dziennikarzowi" szmaty znanej IP: *.bois.qwest.net 05.04.07, 04:26 ale w przez was chcianej demokracji to normalne.a komunizm juz nie wroci. wiec przyjemnej zabawy.i sie nie przeciwstawiac.to dozwolone tylko przy urnie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 06:38 prymitywny wiejski przyglup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geno Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.chello.pl 05.04.07, 07:23 Pan bramkarz i radny prowadzi sportowy przykładny tryb życia-wzór dla młodzieży i wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: 195.124.114.* 05.04.07, 08:15 niemiecki papier toaletowy dotarl i do Polski, do czytania sie nie nadaje a i do podcierania dupy tez nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzebiez Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:13 tak ale to nie jest powod aby kogos bic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: siła sprawiedliwości czy sprawiedliwość siły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:33 Przyleje człowiek takiemu niesłusznie, słusznie w ryj, a tu gostek się po chwili zbiera z gleby i krwawiac z kional lekko oszołomiony sepleni 'dziennikarz jestem' i awantura gotowa na pół kraju. Fakt, sprzedaż rośnie, a z karzącego ramienia sprawiedliwości, człek staje się winowajcą. Paragraf 22 przy tym to pestunia jest. Wykombinowałem, że nic innego nie zostaje tylko po takich słowach i faktycznym wypierdku to należy niesłusznie prać dalej, bo się kuchnia, nie przedstawił, a powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz To najlepiej swiadczy o tym szmatławcu 05.04.07, 12:01 Redakcja "Faktu" odmówiła podania jego numeru telefonu. Redakcja szmatławca, który włazi wszędzie i obsrywa wszystkich, jak ferajna chroni swojego kamrata. Tak wygląda wg. Fucka wolność prasy. Kiedy ich samych nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..pismakow No i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:28 Pismaki do gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Niech dziennikarzyna zaskarży właściciela knajpy IP: 83.238.88.* 05.04.07, 12:32 ......za niezapewnienie klientowi bezpieczeństwa. W końcu jak jest ochrona, to i musi być bezpiecznie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sm21 Majdan, "Fakt" i złamany nos 05.04.07, 13:27 "Fakt" i wszystko jasne.Szmatława gazeta i tacy sami dziennikarzyny.Nie żałuję go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakciarz Re: Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:27 Jesli kogos (np. reporterow Wyborczej) interesuje nr telefonu do Manka Kuczewskiego to moge podac (za odpowiednia oplata). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:37 Pajac pobił debila... czymże tu się ekscytować ? Dostanie Majdan parę tauzenów,zrobi sobie przeszczep włosów,Fakt zarobi na zamieszaniu i wszyscy będą zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treter Majdan, "Fakt" i złamany nos IP: 83.2.110.* 05.04.07, 13:42 Majdan ten polityk z PO .Niech swojej DODZIE walnie z główki oj przydało by jej się na opamiętanie. Odpowiedz Link Zgłoś
credit28 No Majdan, teraz to juz przesadziliście... 05.04.07, 13:48 No Majdan, teraz to juz przesadziliście... Odpowiedz Link Zgłoś
credit28 Znacie tzw. cios z Majdana??? 05.04.07, 13:53 Jak taki Zidane mógł z grzywy strzelić, to Majdan będzie gorszy??? Odpowiedz Link Zgłoś