Gość: sztabka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:38 Jeden z forumowiczów publicznie, na forum zarzucił Pani wzięcie łapówki. Podał kwotę 500 tys. Pln i okoliczności. Czy podjęła Pani w tej sprawie jakieś kroki prawne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terry Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:01 tel 0 606 68 26 16 priv mjw56@wp.pl info ze strony sejmiku myślę że to jest dobra forma do kontaktu a nie przez forum którego normalny człowiek nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.icm.edu.pl 05.04.07, 14:19 Należy z tego mniemać, wnioskować, że jeśli zostanie zgłoszone przestępstwo a prokuratura nie "wszcznie"-) postepowania. - wtedy na zasadzie negacji - uprawdopodobni się teza. Czekajmy więc cierpliwie, może niedługo się pośmiejemy z tej krowy. No i ze sztabki w głowie zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Pytanie do Jacyny- Witt 05.04.07, 14:53 Prokuratura jest zajęta czym innym. Teraz na tapecie lekarze i inne wykształciuchy, a nie swoi działacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:49 Po pierwsze na wysłane do niej maile p. Jacyna nie ma zwyczaju odpowiadać, poza tym wielokrotnie dawała dowody, że czyta forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elza Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:53 A dlaczego tak piszesz? Mnie odpowiedział w tym samym dniu, w którym wysłałam do niej e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pytanie do Jacyny- Witt 06.04.07, 15:05 Gość portalu: elza napisał(a): > A dlaczego tak piszesz? Mnie odpowiedział w tym samym dniu, w którym wysłałam > do niej e-maila. to to jednak facet jest?eeee,kurdupel i z rzadkim zarostem... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pytanie do Jacyny- Witt 05.04.07, 16:44 Gość portalu: terry napisał(a): a nie przez forum którego normalny > człowiek nie czyta :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar [...] 05.04.07, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 15:21 Po za tym, to bardzo wyrozumiała kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 15:23 sobiepan1 napisał: > Po za tym, to bardzo wyrozumiała kobieta. > > zarozumiała? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 15:44 I fotogeniczna bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 16:30 sobiepan1 napisał: > I fotogeniczna bardzo. jak jesień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:55 Raczej późny listopad! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 16:57 anamar napisała: > sobiepan1 napisał: > > > I fotogeniczna bardzo. > > jak jesień... ..................................................................... Średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuga Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:51 absztyfikant vel anamar vel praszczur! proszę cię, spójrz do lustra i podejmij decyzję. Tylko proszę, cię, nie oskarżaj mnie za namawianie cię do samobójstwa z powodu twojego paszczurowatego wizerunku www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 05.04.07, 17:59 Gość portalu: fuga napisał(a): > absztyfikant vel anamar vel praszczur! proszę cię(.....) Pra - nie jesteś w porządku:)! Nigdy bym Cie nie podejrzewał że Ty i "absztyfikant" to jedno (zresztą absztyfikanta też bym nie podejrzewał:):):)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 06.04.07, 15:04 ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 06.04.07, 15:06 hallo,pani małgosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 06.04.07, 15:13 Malgoska, slij pozew do sadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 10.04.07, 11:33 A jak ktoś napisał, że mu się jej fryzura nie podoba reagowała natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:32 A gdzie reagowała?Konkretnie?podaj link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeti Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:17 nie poda bo tuner to absztyfikant a absztyfikant nic tak nie ma opanowanego jak linki. jak nie podał to znaczy że znowu pomówił i skłamał Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO 10.04.07, 14:25 A jeszcze jedno, apropos reagowania radnej: zauważyliście, że KAŻDY wątek na jej temat wywołuje NATYCHMIASTOWY wysyp postów pisanych z JEDNEGO konta, podpisanych "nowymi" nickami. Naprawdę, dzieje się tak za każdym razem. Przykłady tylko z tego wątku: elza, terry, oburzony, fuga, yeti. Pozdrowienia, pani Małgosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Pani Małgorzata jest za uczciwa ty mendo z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:10 jaki ty jesteś detektyw.może ty w ABW pracujesz bo cie jeszcze nie zweryfikowali;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti do absztyfikanta inaczej tunera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:11 absztyfikant,a gdzie ten link do tego komentarza o włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar abewu????jej! 11.04.07, 16:43 Gość portalu: yeti napisał(a): > jaki ty jesteś detektyw.może ty w ABW pracujesz bo cie jeszcze nie > zweryfikowali;) ty poważnie sądzisz,że ABW powinno się sprawą zająć?no yeti,skoro tak twierdzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: abewu????jej! IP: *.icm.edu.pl 11.04.07, 20:41 Kilka słów tytułem wyjaśnienia. - po pierwsze, ta krowa nie wystapiła do prokuratury o ujawnienie prawdy, albowiem musłałaby ujawić prawdę. - po drugie: nie wierzę żeby postujący poniżej, a wzywający o ujawnienie nawzwiska i imienia - nazywał się Yeti. Choc tak podaje. Myslę że kłamie - chowając się za parawanem anonimowości. Może conajwyżej nazywać się pitekantrop, genetycznie podobne zwierzę. - po trzecie, jeszcze czuć mi z gęby po właśnie zakończone,j trzydniowej libacji, przednich trunków. - po czwarte, oczywistym jest że mam nazwisko: "Pijaka" a imię: "Żona". Do usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:11 z jaką łapówką? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Pytanie do Jacyny- Witt 10.04.07, 20:57 Łapówka, takie brzydkie słowo. a feee! Wziątka, dowód wdzięczności itd. To samo, ale jak brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Pytanie do Jacyny- Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:09 Nie, to normalne słowo.kto wziął łapówkę i za co?proszę mieć odwagę cywilną napisać kto wziął łapówkę, za co, i podpisać się imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar teoria ewolucji 11.04.07, 16:41 widzisz yeti oto powód dla którego nawet szympansem nie zostaniesz...przeczytaj najpierw pierwszy post tego wątku.jak nie zrozumiesz-jeszcze raz,ale powoli.wierzę w ciebie!paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:29 teoria ewolucji w twoim wydaniu to jak po kolei z absztyfikanta powstaje anamar, później praszczur1 w międzyczasie tuner i tak po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:36 A co z odpowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:29 A pytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta 17.04.07, 14:26 Gość portalu: real napisał(a): > A pytałeś? wiele osób pyta.tylko jakoś odpowiedzi nie słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta IP: 81.190.127.* 17.04.07, 22:31 Gadajcie gadajcie a ja bym ją wylizał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany redakcji Re: teoria ewolucji wg absztyfikanta IP: 81.190.127.* 17.04.07, 22:32 jak mawia mój kumpel no kakao no fun!!!!!!!!!!!! pozdrowienia wszystkim koneserom Odpowiedz Link Zgłoś