Dodaj do ulubionych

Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu

IP: *.chello.pl 15.04.07, 20:10
Ten Poseł Dobrzyński jest porażką szczecińskiego PIS , arogant i egoista
myślący tylko o sobie, zero inicjatywy, brak pomysłów i zero przebojowości ,
to taki opozocjonista żywcem z lat osiemdziesiątych przeniesiony w dzisiejsze
czasy... jak on ma zachęcać do popierania PISu to życzę im wszystkiego
dobrego....porażka gwarantowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: neu_neu Leszek jest the best IP: 213.155.176.* 15.04.07, 20:22
      tak konspirował w tej Solidarnosci Walczącej... tak SW byla zakonspirowana, ze
      sami nie wiedzieli, czy jeszcze istnieją. Cichcem w kiblu czytał opozycyjne
      ulotki, chodził na msze z ojczyznę... wystarczające kwalifikacje, aby zostać poslem
      • Gość: Zbędnydlaregionu Re: Leszek jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:50
        Tu masz rację. Jego załugi opozycyjne wobec systemu totalitarnego są niczym
        przy opozycyjnej europejskiej socjaldemokracji, która wywalczyła wolność słowa
        i zrezszania się. Tak zawdzięczamy to Piechocie, Napieralskiemu i Jurasowi.
    • absztyfikant Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu 15.04.07, 20:24
      Jezzzzzuu, pani redaktor, swietne!!!!!!!!

>Misję ponownego wcielenia Marka Jurka w szeregi PiS od premiera otrzymał poseł
      Brudziński.
    • Gość: edda7 Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:42
      Masłowska, Brudziński, Dobrzyński - posłowie niechciani. Nie oszukujcie
      wyborców!
      • Gość: La80 Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.centertel.pl 15.04.07, 21:57
        Nasi szczecińscy posłowie PiS-u, mieniąc się katolikami, zagłosowali wbrew
        stanowisku Papieża, Episkopatu i wbrew prawu naturalnemu - w kwestii obrony
        życia od poczęcia do naturalnej śmierci. W ich przypadku zadziałała dyscyplina
        partyjna, a nie sumienie. Teraz wyborcy wystawią im rachunek.
        Ps.
        Zgodnie z prawem kanonicznym należy im się również ekskomunika, tylko czy nasz
        biskup znajdzie na tyle odwagi?
      • Gość: :) Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:21
        ość portalu: edda7 napisał(a):

> Masłowska, Brudziński, Dobrzyński

sam kwiat :)
        • Gość: rozczarowany Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:28
          "13 kwietnia 2007Lista posłów, którzy nie poparli obrony życia

Oto lista posłów z PIS, którzy nie poparli poprawki przewidującej zmiany w art.
          30 i 38 Konstytucji RP, gwarantującej prawo do życia "od chwili poczęcia do
          naturalnej śmierci" oraz gwarantującej „godność człowieka od poczęcia” (celowo
          nie głosowali, choć byli obecni w sejmie, albo się wstrzymali od głosu, co
          oznacza bycie przeciw). Przyjęcie tej klarownej poprawki, wspieranej
          jednoznacznie przez polskich biskupów i w pełni zgodnej z nauczaniem katolickim
          (w tym szczególnie z nauczaniem Jana Pawła II), najpełniej i najlepiej
          chroniłoby życie osób nienarodzonych oraz gwarantowałoby konstytucyjną ochronę
          przed eutanazją. Jedynie Klub Liga Polskich Rodzin w całości poparł tę poprawkę.
          Zapamiętajmy te nazwiska. To ci, którzy z tchórzostwa, albo pod wpływem
          partyjnego szantażu, albo z braku wyraźnej postawy chrześcijańskiej,
          sprzeniewierzyli się swoim deklaracjom przedwyborczym i nie poparli
          jednoznacznie Życia:

• BRUDZIŃSKI Joachim –ws

• Dobrzyński Leszek - ws

• Masłowska Mirosława - ws "

wstrzymali się, panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek.....

• Gość: :) Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 16:23
            >
            > wstrzymali się, panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek.....

grunt to wiedzieć jak się ustawić :)
    • Gość: jerry Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:09
      Jeżeli chodzi o buca to większego niż szef PO w zachodniopomorskiem nie
      znajdziesz. Niejaki Stanisław Gawłowski mógłby być królem buców. Dodajmy do
      kompletu niejakiego Nitras z podejrzeniem o ADHD i mamy niezłe zestawienie. Nie
      zapominajmy o "pięknym Stanisławie", szefie SLD wspieranym przez genseka
      Napieralskiego i barona Piechotę - trzej maszkarowie rządzący w województwie
      zachodniopomorski. Wszystkie urzędy obsadzone są przez ludzi maszkar z SLD.
    • Gość: Adam Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:35
      Myślę, że najlepszym zwiadowcą (zamiast Brudzińskiego ) byłby niejaki Jach czt.
      nijaki poseł Jach "poseł ze Stargadu". Jako były major LWP wyrzucony z wojska
      za brak możliwości awansu na kolejny stopień (model typu Kwaśniewski - nie
      ukończył WAT, wzorcowy katolik z czsów PRL i zwiadowca w wojsku ma bardzo duże
      doświadczenie w zwiadzie. Widać to na codzień. Skutecznie ukrywa się pod
      cudzymi poglądami.
    • Gość: syf Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: 62.69.212.* 16.04.07, 12:14
      syf syfa pogania?
      • Gość: monty Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.chello.pl 16.04.07, 12:22
        rzucacie się jak stęchłe ryby w bajorku, niestety nie będzie rozłamu w PIS.
        Za to bedzie rozliczenie ze złodziejstwem, dekomunizacja i jak tam jdzie wam
        lustracja na uczelniach i w mediach.
        • Gość: :) Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:24
          Gość portalu: monty napisał(a):

> rzucacie się jak stęchłe ryby w bajorku, niestety nie będzie rozłamu w PIS.
          > Za to bedzie rozliczenie ze złodziejstwem, dekomunizacja i jak tam jdzie wam
          > lustracja na uczelniach i w mediach.

ktoś jeszcze pęka na te kity ? :)
    • Gość: cynik Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.chello.pl 16.04.07, 19:47
      A komu ma być wierny, jak jego kariera od Kaczolandii zależy. Zobaczymy, jak
      długo wytrzyma - do pierwszego potknięcia, czy drugiego.
      • Gość: monty Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.chello.pl 16.04.07, 19:55
        Ja mam zupełnie inne poglądy na gospodwrkę niż Kaczyńscy z PC
        I nic u nich nie załatwiałem i nie załatwię. Z zasady, kto by nie rządził?
        Jestem troche takim idealista jak Jurek, ale teraz uważam , że jest zdrajcą
        niech pozdrowi ode mnie Humera z Piotrowskim.
        • zbednydlaregionu Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu 16.04.07, 19:58
          Gość portalu: monty napisał(a):

> Ja mam zupełnie inne poglądy na gospodwrkę niż Kaczyńscy z PC
          > I nic u nich nie załatwiałem i nie załatwię. Z zasady, kto by nie rządził?
          > Jestem troche takim idealista jak Jurek, ale teraz uważam , że jest zdrajcą
          > niech pozdrowi ode mnie Humera z Piotrowskim.
          Zdrajcą ? To człowiek , który zachował się godnie i jest w zgodzie z własnym
          sumienime. Takich nie powinno nazywac się zdrajcami no chyba, ż epolitykę
          traktowac należy jak zacięzne wojsko ale to już było
          • Gość: rozjemca Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.sysnet.pl 16.04.07, 20:04
            to teraz kto jest prawy , a kto sprawiedliwy ?
            • Gość: Zbędny Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:15
              Honorowe zachowanie polutyka może dotyczyć każdej opcji. Pamiętam dymisję
              Cimoszewicza, Olechowskiego. Czy to takie dziwne, że lubię i cenię takie
              wyraziste zachowania.
            • Gość: POprawny Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:38
              Gość portalu: rozjemca napisał(a):

> to teraz kto jest prawy , a kto sprawiedliwy ?

to się teraz okaże
              • Gość: papapa Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu IP: *.sysnet.pl 17.04.07, 19:55
                to mogą się pożegnać z poparciem dzieci Ojca Dyrektora
    • grogreg Re: Szczeciński PiS wierny Kaczyńskiemu 16.04.07, 19:53
      Doooo szereeeegu!!!
      Do calowania kupra przystap.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka