niewidzialna_l 22.04.07, 20:48 Jakie macie sny,dobre czy złe?latacie w nich czy uciekacie?Ja mam paskudne sny od zawsze,,,moze ,dlatego mam kłopty z zasypianiem,,? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Sny,, 22.04.07, 20:58 Gdy opowiadam komuś moje sny, zawsze spotykam się ze zdziwionym wzrokiem. Może to dlatego, że śnię jak po narkotykach. Mam sny bardzo spokojne i barwne, często leżę na łące, motylki sobie fruwają, dużo kwiatów, pszczoły bzyczą, strumyk szumi. Pełen odlot, a ja tam leżę i patrzę na obłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Sny,, 22.04.07, 21:15 .,,,,wez mnie tam ze soba,,,a ,moze to jest tak,ze zli ludzie snia złe sny,a dobrzy dobre,, Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Sny,, 22.04.07, 21:41 niewidzialna_l napisała: > .,,,,wez mnie tam ze soba,,,a ,moze to jest tak,ze zli ludzie snia złe sny,a > dobrzy dobre,, O taaaaak. W takim razie ja jestem aniołem! Absolutnie! I mam tylko erotyczne sny, te chyba pociągnęłyby całe tabuny za mną :-) darek Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sny,, 22.04.07, 22:15 Erotycznych nie miewam, ale lubieżne czasami się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sny,, 22.04.07, 22:14 Ależ skąd, może zwyczajnie ja umiem się przed snem wyłączyć od toksycznych myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Sny,, 23.04.07, 09:53 Erotyczny miałam tylko raz,bardzo mi sie spodobał,ale codziennie tak śnic????? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Sny,, 27.07.07, 11:08 sniła mi sie piekna tłusta mucha dla Frudzi,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Sny,, 28.07.07, 12:31 snill mi sie dzisiaj prezydent Kwasniewski. fajne mial buty. Odpowiedz Link Zgłoś