Gość: anna.pl.se IP: *.bredband.comhem.se 23.04.07, 18:11 Gdzie w Szczecinie dobry stomatolog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:50 no wl;asie, bo gdzie najgorszy to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:03 Jest kilka dobrych gabinetów. www.stomatolog24.pl jest tam spis wszystkich gabinetów w Szczecinie. Pozdrawiam dentysta-sadysta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dla chinczyka...chodzi o to zeby sobie kogos polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:36 albo odradzic .. to takie trudne? gabinetow jest pelno ale wiekszosc to niekompetetni naciagacze , ktorzy nie wiedza co to rachunek albo gwarancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: dla chinczyka...chodzi o to zeby sobie kogos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 10:16 ups Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Stomatolog 02.01.18, 15:10 Jeśli potrzebujesz kogoś do zadań specjalnych - tylko tutaj: stomatologia.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fahowiec Specjalne usługi IP: *.centertel.pl 02.01.18, 18:36 Kibel przepchną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katerina Re: Specjalne usługi IP: *.centertel.pl 02.03.18, 02:25 haha, jak z takimi rzeczami idziesz do dentysty, to nie wiem z czym idziesz do hydraulika. i chyba wolę nie wiedzieć :P a tutaj potwierdzam, też chodzę na podzamcze. spoko jest Odpowiedz Link Zgłoś