Dodaj do ulubionych

Napieralska chce przeprosin od marszałka

IP: *.devs.futuro.pl 26.04.07, 19:58
Choć go nie lubię, to muszę tu Napieralskiemu przyznać rację. Obrycki mógł
sobie darować jakiekolwiek wycieczki w kierunku żony swojego politycznego
rywala. No, ale nikt przecież nie obiecywał,że będzie dżentelmenem. Zresztą
sam ma rodzinę i na pewno wróci to do niego. Poziom chamstwa polityków się
podwyższa. Niedługo nawet menele będą się gorszyć. Podobnie kolega Jabłoński,
czyli nasz szczeciński Kurski...

KTO ŻAŁUJE, ŻE GŁOSOWAŁ NA P.O. PALEC DO BUDKI !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: muszka Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.centertel.pl 26.04.07, 21:08
      Sluchalam wczorajszej rozmowy pod krawatem z Obryckim, jak rowniez dzisiejszej
      z G.Napieralskim.
      Nie wierzylam wlasnym uszom wczoraj jak uslyszalam do jakiego poziomu zniżył
      się ten czlowiek, kreujący się na mlodego, ale już doświadczonego i ambitnego
      dzialacza PO. Po prostu scielo mnie z nóg. Jak można kogokolwiek tak publicznie
      poniżyć? Nawet jesli ma sie przypuszczenia, odnosnie symulowania choroby -
      nigdy nie ma pewnosci, ze rzeczywiscie tak jest.
      A forma oceny pracy swojego podwladnego, jakiej publicznie dopuscil sie WCZORAJ
      czlowiek kierujący województem jest po prostu skandaliczna!
      Napieralski dzis w rozmowie tez kierowal sie emocjami. ALe nie dziwie sie mu,
      bo Obrycki przegiął maksymalnie.
      Mam nadzieję, że ktoś się wreszcie opamięta i NO zostanie odwołany z funkcji
      marszałka.
      WSTYD PANIE MARSZAŁKU
      kompletne szambo i zgnilizna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mars Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:32
        A kto ma ich odwołać?
        Chłopcy zachłysnęli się władzą i rządzą.
        Narazie rozpoczęli czystkę w urzędzie. Ciekawy jestem czy Norbi będzie miał
        odwagę powiedzieć, że nie chodzi o żadne względy merytoryczne, tylko
        trzeba "czerwonych" wymienić na zgłodniałych kolesiów z PO, którzy już i tak
        długo czekają na biureczko, telefon i comiesięczną pensyjkę.
        I czy przyzna, że wszystkie ruchy kadrowe zatwierdzał mu Nitras ...
      • zbigniews1934 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 28.04.07, 11:52
        Pan marszałek miał racje.Czasy świętych krów z SLD już się skończyły.Żona pana
        Napieralskiego należy do tych świętych krów.Nie należy przepraszać Pana
        Napieralskiego.Najlepiej niech się zajmie swoimi dziećmi.
        • Gość: niedoszły członek Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.sysnet.pl 28.04.07, 11:55
          Najlepiej niech się zajmie swoimi dziećmi.

rozumiem,że zony aparatczyków z Po zajmują się dziećmi i domem, i NIGDZIE nie
          pracują ?

taki program partii ?
    • Gość: neu_neu Obrycki to aparatczyk IP: 213.155.176.* 26.04.07, 21:19
      Przeciez Obrycki to aparatczyk partyjny. Niczym sie nie rozni od ludzi z SLD,PIS
      czy Samoobrony.

Geba pelna wartosci, a co do czego to uwazac trzeba, czy ci portfela nie ukradnie.

Wiec jak to panie Obrycki bylo: narodz partia, partia z narodem...
    • felix_edmundowicz Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augiasza 26.04.07, 21:22
      Ta przechowalnia skoszarowanych kadr rodzinnych SLD pseudosocjaldemokratów i
      uważam że Norbert Obrycki postąpił z klasą!
      Oświadczył jaki jest stan rzeczy i nie wdaje się w pyskówki z SLDmanami!
      Małgosia jest zdruzgotana i załamana, ale bardzo bezczelnie szantażuje pana
      marszałka dając mu 24 godziny na przeprosiny.
      A za co ma przepraszać? za powiedzenie prawdy?
      Grześ Nap.... twierdzi jak Kwaśniewski nie dotykajcie naszych żon,naszych
      chomików,naszych piesków,naszych świnek morskich!
      A co do cholery wy z SLD jesteście nietykalni?????
      Podlegacie prawu , tylko wasze kliki was chroniły!
      • xyz-xyz Kobieta kobiecie wilkiem. Zwłaszcza wzgardzona... 26.04.07, 22:38
        A co może o tym wiedzieć kobitka ze złamanym sercem? Meliski trza zażyć...
        Przykre, że biegłość w agresii nie idzie w parze z urokiem osobistym i urodą...
        • Gość: serce Re: Kobieta kobiecie wilkiem. Zwłaszcza wzgardzon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:54
          ona i serce
      • Gość: Zbedny Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:43
        Czy pani Napieralska jest zona tego Grzegorza , ktory w TV powiedzial, ze On
        nie wierzy w samobojstwo Blidy w oczywisty sposob sugerujac morderstwo
        polityczne ?
      • Gość: KF Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:49
        Imienniku, pieprzysz jak najęty.
        Żona Napieralskiego pracowała w Urzędzie Marszałkowskim znacznie wcześniej niż
        związała się z Napieralskim a potem została jego żoną.
        Marszałek zachował się jak gnojek, który nawet nie potrafi sprawdzić w kadrach
        dokumentów pracownika.
        Kobieta z małym dzieckiem a zwłaszcza z dwoma, ma wiele kłopotów zdrowotnych z
        dzieciakami, byle katar u malucha może być początkiem ciężkiej choroby.
        Dzieci chorują jak im wypadnie,bez względu na członkostwo partyjne swoich
        rodziców i ich przełożonych.
        Łączenie choroby malucha z polityką jest objawem zidiocenia politycznego
        marszałka Obryckiego w stopniu przekraczającycm granice tolerancji.
        • xyz-xyz Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias 27.04.07, 22:25
          A czego Ty się spodziewasz kurde.felku po szmondakach, których szczytem
          możliwości jest przekręcenie kilku miejsc w akademiku i rozpie.rdolenie bryki
          podczas pijackiej eskapady? Przejdź się do Urzędu Marszałkowskiego. Szczyle w
          drogich, ale pasujących do mafiosów garniturkach, pozatrudniali sobie długonogie
          sekretarki i bawią się w zdobytą władzę. Ich nie interesuje region. Oni
          delektują się możliwością gnojenia ludzi, bo tak rozumieja władzę. Szkoda słów.
          Zwykłe gnoje, nic więcej...
          • Gość: ZBędny Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:31
            >których szczytem możliwości jest przekręcenie kilku miejsc w akademiku i
            >rozpie.rdolenie brykipodczas pijackiej eskapady? Przejdź się do Urzędu
            >Marszałkowskiego. Szczyle w drogich, ale pasujących do mafiosów garniturkach,
            >pozatrudniali sobie długonogie sekretarki i bawią się w zdobytą władzę.
            Jakbyś opisywał "swoją władzę". Nie chcę po nazwiskach chyba, że o to
            poprosisz :-) Dojdą zapewne i do ekskluzywnych zarezerwowanych extra Agencji
            Towarzyskich jak SLD , balang kilku dobowych w różnych miejscach itd. Widać, że
            masz tę świadomość xyz , że ta epoka dla Was już mija. Słuchaj możesz to
            kontynuować tylko jest jedne ból....za własne pieniądze tym razem a cieszą się
            teraz inni.
            • xyz-xyz Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias 30.04.07, 14:27
              Jakbyś opisywał "swoją władzę". Nie chcę po nazwiskach chyba, że o to
              > poprosisz :-)

*Proszę o to.
        • absztyfikant Re: Brawo Norbert,ktoś musiał uporządkować Augias 02.05.07, 16:06
          W tym sporze stoje po stronie Napieralskiej, ktora placi cene za dzialanosc
          polityczna swego meza.
    • Gość: Agnieszka Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:16
      Słusznie Pani Małgorzato!
      Bardzo Panią popieram. Marszałek (nie mój, bo na szczęście nie głosowałam na to
      ugrupowanie) powinien Panią publicznie przeprosić. Chyba że nie potrafi wynieść
      swojej dumy ponad polityczne podziały. A obawiam sie ze jest to człowieczek
      takiego pokroju.........
    • Gość: junior Re: mam dosyć tych sldowskich lamentów IP: *.szczecin.mm.pl 26.04.07, 23:10
      jejku jejku ale my biedni ciemiezeni przez 4 rp, ta niedobra platforma jest
      gorsza od pisu, buuuuu, biedna napieralska nie moze chodzic na zwolnienia, jejku
      dzieci chore
    • Gość: max Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.chello.pl 26.04.07, 23:41
      Ja nie lubię PO, ale działacze SLD a w szczególności ich żony, niech wypierda...ą, zawsze gdzieś są polokowane na ciepłych posadkach i to multum, w całej Polsce.
      • Gość: tez zona Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 07:55
        Jak szybko Napieralski zapomnialco "oni"robili jak dorwali sie do wladzy.Moj
        malzonek nie nalezal do zadnej partii ale nie ukrywal swoich pogladow-
        prawicowych.Wziatek wezwal meza do siebie i powiedzial-pan nie pasuje do
        nas,pan jest blisko kosciola i albo pan sam odejdzie albo...Maz zaproponowal to
        niech mnie pan wojewoda zwolni-powiedzial ,ze nie bARDZO JEST ZA co.Maz odszedl
        to co oni wyprawiali -psychicznie dolowali.Przeczytaj sobie zarowno Napieralski
        jak i Obrycki-a gdzie zasady,etyka i zwkle czlowieczenstwo...
        • Gość: gene11 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.idk.net.pl 27.04.07, 08:07
          czy to znazczy, że tak ma być zawsze
          jedna kanalia zastępuje drugą ?
          czy zawsze będziemy żyć w kraju zdegenerowanych politykierów i nie mozemy liczyć na normalność w stylu bardziej cywilizowanych nacji?
        • Gość: lekarz Re: ospę przebywa każde dziecko IP: 62.233.145.* 27.04.07, 08:15
          i trwa ona tydzień i dobrze że w tym wieku a nie jako dorosły . Wiekszośc ludzi
          omija zwolnienia lekarskie na dzieci podpiera sie urlopem albo dziadkami bo
          chcą być dyspozcyjni ale wy chociaż młodzi to nabraliście cech rozczeniowych ,
          tak to pracowało się w komunie.A co robisz z 8 miesięcznym dzidziusiem przecież
          jest pod czyjąś opieką gdy jesteś w pracy to i w czasie choroby może być z
          opiekunem dziecka . Powinnaś być wdzieczna marszałkowi że uwolnił cię od roboty
          wreście poświęcisz się dziecku , Grzes jest obrotny i jest w stanie utrzymać
          was wszystkich
        • xyz-xyz Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 27.04.07, 22:29
          Pic na wodę. Wziątek i zwonienie za stosunki z KK? Prędzej uwierzę w garbate
          aniołki...
          --
          "Zawsze myślałem, że bliźniaki są rozsądniejsze. Tymczasem próba rozwiązania
          problemów Polski za pomocą zaostrzenia kodeksu karnego to, niestety, gry i
          zabawy małego Jasia: dajcie mi dużą pałkę, a wszystkich poustawiam." Stanisław Lem
    • Gość: przedszkolak Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.eranet.pl 27.04.07, 08:01
      Rzeczywiście, wyjątkowo obrzydliwe zachowanie Marszałka Obryckiego.
      Osiągneliśmy DNO. A mogliśmy budować rzeczywistość w Regionie w oparciu o
      konsyliacyjne podejście, z tolerancją i zaangażowaniem różnych środowisk, w tym
      lewicowych, a co mamy: epitety, przepychanki, zagrywki jak z piaskownicy.
      Marszałek z piaskownicy, gdzie sypie piaskiem w oczy tym co ich nie lubi.
    • Gość: Dno Dna Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:08
      Gość portalu: Dno Dno Dno Dno napisał(a):

> Choć go nie lubię, to muszę tu Napieralskiemu przyznać rację.

Choć go nie lubię, to jestem z nim przecież w jednej bandzie.
      • namian Ja słyszalam ze juz nie zona 27.04.07, 08:14
        w gazecie pisali.
    • Gość: amstaf misterny plan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:30
      mi to wygląda na niezłe podpuszczenie N.O. Tylko pytanie przez kogo? Przez
      pretendenta do tronu - W.J.?
    • Gość: benek A kogo tu żałować IP: *.chello.pl 27.04.07, 08:41
      I tak wyjdą na swoje, bo żonę umieści w innej firmie. Oni zawsze sobie dobrze
      radzą. Do pierwszego im nie brakuje. Nie wiem czego tu żałować. Ile jest osób w
      Szczecinie których się notorycznie obraża, wyrzuca, zwalnia z pracy, nie mają z
      czego żyć i są bez przyszłości. A ja mam sie nad nimi litować. Co za dużo to
      nie zdrowo.
      • Gość: przedszkolak Re: A kogo tu żałować IP: *.eranet.pl 27.04.07, 09:40
        No tak, ale Marszałek Województwa powinien swój czas angżować w sprawy regionu
        a nie w prywatne wojenki i chodzić do radia żeby o tym opowiadać. Zenujące nie
        jet to że kogoś zwolniono - tylko jak to się robi!!
    • Gość: tomek Napieralska powinna sie wstydzić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:10
      tyle lat symulacji czyli pobierania świadczeń z panstwowego cycka.a przeciez
      jej mąż jako poseł mało nie zarabia.Bądzmy poważni.
      • Gość: as Re: Napieralska okaż wdzięczność marszałkowi IP: 62.233.145.* 27.04.07, 10:37
        za to że dał ci możliwość opieki nad małymi dziećmi widocznie on wie lepiej co
        bedzie lepsze dla twoich dzieci a choroby twoich dzieci sa takie same jak
        innych tylko że inni z tym nie lecą do prasy.
        • Gość: kier Re: Napieralska okaż wdzięczność marszałkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:29
          Chyba do radia - chciałeć powiedzieć. Choroby innych dzieci nie są omawiane w
          radio przez Marszałków. Norbi wywołał temat.
          • Gość: as Re: Napieralska okaż wdzięczność marszałkowi IP: 62.233.145.* 27.04.07, 13:01
            chyba nie zrozumiałeś to napieralska odpowiedziała do prasy że dzieci chorują
            na ospę marszałek nic o dzieciach nie mówił.Niech normalni ludzie widzą że żona
            niepatyczkowała się jak dawali zwolnienie to brała ilu pracujących rodziców na
            to sobie może pozwolić .Może przez te ciagłe zwolnienia marszałek stwierdził że
            jej nieobecność nie powoduje zakłóceń a więc jej etat jest zbędny.
    • krokus5 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 27.04.07, 11:42
      Czyścić urzędy z komuchów i ich rodzin bo tylko nepotyzm spowodował że się tam
      znależli!
      • lalunia696 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 27.04.07, 11:45
        krokus5 napisał:

> Czyścić urzędy z komuchów i ich rodzin , przecież członkowie rodzin członków
        PO już długo czekają !!!
    • switonemsi Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 27.04.07, 11:59
      Nie żałuję, że w ogóle nie głosowałem!
    • Gość: ala niby chce przeprosin, a kumpl tworzą koalicję w UM IP: *.chello.pl 27.04.07, 12:05
      kolalicja PO z SLD
      szef - wyWijas - poprał wczoraj Krzystka i Masojć

ciekawe... ZA CO???
      • Gość: bezpartyjny Re: niby chce przeprosin, a kumpl tworzą koalicję IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 12:09
        Gość portalu: ala napisał(a):

> kolalicja PO z SLD
        > szef - wyWijas - poprał wczoraj Krzystka i Masojć
        >
        > ciekawe... ZA CO???

za zagwarantowanie pracy żonie, innych sldowców ma w nosie, byle sobie załatwić,
        już takie te "młode wilki" są
        • Gość: monty Re: niby chce przeprosin, a kumpl tworzą koalicję IP: *.chello.pl 27.04.07, 12:37
          Napierdzialski musi zostac w sejmie bo jako sekretarz dzierży czerwony sztandar,
          napewno przy pomocy innych asystentek z prowincji.
          Jego żona nie radzi sobie z dziećmi o czym mówi juz całe miasto i okolice,
          może trzeba oddac dzieci do rodziny zastępczej, jest taka bardzo porządna
          rodzina co prowadzi dom rodzinny Pana posła Dobrzyńskiego, moze oni zlituja sie
          nad dziećmi napierdzialskich.
          Żona powinna być przy mężu w trudnych chwilach dla partii, tak postępują
          prawdziwi konsomolcy, dzieci do dziecińca a wy towarzysze na front.
          • Gość: Czerwony Tako rzecze PiSowski prostak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:40
            Ty monty. Pieprzę żonę jednego PiSowca. Może to twoja?
            • Gość: monty Re: Tako rzecze PiSowski prostak IP: *.chello.pl 28.04.07, 22:15
              No i co Czerwony stać cię tylko na chamówę i prostactwo.
              nic więcej nie wyciśniesz ? Cha.
          • Gość: Czerwony Re: niby chce przeprosin, a kumpl tworzą koalicję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:43
            Zapomniałem dodac. Monty na zebranie na Mickiewicza, a jego żona dzwonie do mnie
            żebym przyjechał. Ma dośc samoluba...
          • Gość: sąsiad Re: niby chce przeprosin, a kumpl tworzą koalicję IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 22:48
            jest taka bardzo porządna
            > rodzina co prowadzi dom rodzinny Pana posła Dobrzyńskiego,

to ten co sobie zafundował dzieci za państwowe pieniądze ?, oczywiście chałupa
            wyremontowana od miasta to drobiazg, szkoda,że tak rzadko bywa w domu
    • Gość: agat A w ZUS jeszcze mocno osadzeni IP: *.chello.pl 27.04.07, 12:30
      Ta reforma ze stołkami powinna juz dotrzeć do ZUS. Tam bastion kolesi i
      koleżanek dobrze się broni. Tylko na jak długo zostanie im amunicji - czyli
      obłudy. Potrafia byc elastyczni i szybko zmieniać skóre.
    • Gość: basia Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:35
      To co się dzieje w UM to oczywiście kpina.
      Jednak nie raz spotkałam się z sytuacją,że w związku z pobytem jakiegos
      pracownika na zwolnieniu lekarskim zostałam odprawiona z kwitkiem. Zmarnowany
      czas, zmarnowane pieniądze. A koleżanki/koledzy bezradnie rozkładają ręce.
      Mnie zastanawia czy przy tak maleńkim dziecku warto wracać tak szybko do
      pracy?
      Pzrecież pracownik ma prawo do urlopu wychowawczego. Nie kryttykuje tej
      sytuacji ale też miałam małe dzieci i nawet nie najlepsza sytuacja finansowa
      nie zmusiła mnie do tak szybkiego powrotu do pracy. A wiadomo ,że zdrowie
      dzieci jest ważniejsze od pracy. No chyba ,że chodzi o ambicje. Z tym nie
      dyskutuję.

• Gość: obserwator Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.sysnet.pl 27.04.07, 18:19
        marszałek nie przeprosi, twardy człowiek, za to nie zwolni żony Wijasa, taki układ
        • Gość: Sylwia Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.chello.pl 27.04.07, 19:39
          I ma racje, młodzi POwcy tylko obrażają innych, zachowują się jak ich bracia
          PISowcy.
    • Gość: miś Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.07, 22:48
      to proste

Obrycki przeciągnął żonę Napieralskiego- za jakiś czas jest szansa,że
      Napieralski odkuje się na Obryckiej :).Mam nadzieję ,że i ona będzie miała
      jakąś ciepłą posadkę
      czekamy na dalszą część tego igrzyska
      cienkie bo cienkie ale zawsze rozrywka!
    • gagatka84 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 28.04.07, 09:25
      Gosia!
      Dziewczyny nie pozwólmy się zaszczuć takim ,,pracodawcom". Marszałek zapomniał
      o kilku podstawowych kwestiach. Jest osobą , która jest przykładem dla innych
      pracodawców. Jak widać przykładem negatywnym. Dziękujemy marszałkowi za zielone
      światło wszystkim tym firmą , które mają chętkę na zwolnienie takich ,,
      wybrakowanych " pracowników.
      To w jaki sposób przedstawił swoje racje jest niedopuszczalne, narusza
      relacje: pracwnik-pracodawca. Dodatkowo wykorzystanie mediów jest w takim
      przypadku dramatyczne, rozpaczliwe, takie chłopięce, niedojrzałe (oj ile
      jeszcze określeń można tu przytoczyć...). Czy kilka tysięcy słuchaczy,
      czytelników obchodzi ,że marszałek bawi się w personalne roszady lub
      najzwyczajniej nie radzi sobie z personelem (ale od tego jest chyba kadrowiec)?
      Mnie nie.
      Może nie powinnam pisać ,że marszałek jako mężczyzna nie pokazał klasy, bo
      przeciez dażymy do tego aby postrzegano nas jako ludzi niezależnie od płci. Ale
      w pewnych kręgach obowiązuje savoir vivre (wiem, wiem -w polityce nie, tak
      przynajmniej chcieliby politycy) a stanowisko reprezentanta województwa wymaga
      odrobiny dobrego wychowania. Wstyd, zupełny brak klasy.
      Przypomina mi się plakat wyborczy z wielkim euro na pierwszym planie:
      ,, pieniądze to nie wszystko". Czy to euro jest tak wielkie aby marszałek
      schował sie za nie ze wstydu?
      Dlatego droga Gosiu walcz o swoją godność, nie daj się zdeptać osobom , które
      godnościnigdy nie miały.
      Pozdrawiam i czekam na pomyślne wiadomości.Brawo

• Gość: femin Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.globalconnect.pl 28.04.07, 11:18
        Witaj droga Agatko,
        jako bliska przyjaciolka pani Napieralskiej raczej zatracilas obiektywizm - ale
        i tak napisze kilka slow.
        Otoz w tej calej sprawie jakos umknelo kilka mega waznych aspektow:
        1. Malgorzata Napieralska byla nieobecna w pracy kilkanascie miesiecy
        (dokladnie trzeba spr bo fama niesie , ze to grubo ponad rok!!!)
        2. w dziale w ktorym pracowala WSZYSCY pracownicy byli na zwolnieniu (a nasza
        kasa leci...) - czyli fizycznie NIKT nie pracowal (zrodlo - DW dyr UM)
        3. wyciaganie argumentu, ze marszalek zwalnia z klucza politycznego - Ok, ale
        dlaczego ta sama kobieta i jej maz wciagaja w to dzieci, chorobe, traume i
        td?!! Podle, niskie i przykre to
        4. no i moja perelka, choc jestem facetem - jestem niezwykle wyczulony na
        przedmiotowe traktowanie kobiet, jak mozna stwierdzic "nie damy ruszyc naszych
        zon, matek" - a co to do cholery towar czy sredniowieczne ubezwlasnowolnione
        bialoglowy, ktorych czci trzeba bronic bez ich udzialu ? Takie meskie
        pojedynki - bardzo rycerskie to w ustach Napieralskiego - tylko feministki
        pewnie szlag trafia:)
        5. wg mnie ta cala reakcja jest niezlym zabiegiem promocyjnych dogorywajacych
        sld-owcow, nie wiem na ile skutecznym - czas pokaze...
        Pozdrawiam Cie Agatko
        zycze milej pracy (choc pewnie wasz dzial "Kuriera Szczecinskiego" ma przerwe
        majowa...)
        • gagatka84 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 28.04.07, 19:45
          Być może obiektywizm nie jest moją najlepszą cechą , dlatego z dziką roskoszą
          nabieram dystansu (proporcjonalnie do ilości km dzielących mnie od
          szcecińskiego splinu). ponieważ podobnie jak Ty , w plotki nie wierzę jutro
          zamierzam obalić mit miejscowego kolosa- pod warunkiem znalezienia wypożyczalni
          skuterów.
          Oczywiście niebawem wrócę do mojej miłej pracy. tymbardzej ,że jak wspomniałeś
          mamy (chodź zachodzę w głowę jaka to forma posiadania) jakiś dział Kuriera
          Szczecińskiego. Zapytam sprzataczek - one zawsze wiedzą pierwsze:)
          pozdrawiam, nie martw się -feministki dadza sobie radę i bez nas;)
          gagatka
          p.s. Za brak klasy nalezy się klaps tyłek, nawet w zgrabny.
          • Gość: ktos Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.ccc.de 28.04.07, 19:53
            gagatka84 napisała:

> mamy (chodź zachodzę w głowę jaka to forma posiadania)
            > Być może obiektywizm nie jest moją najlepszą cechą...

ortografia na poziomie obiektywizmu :)))))
      • Gość: ewe Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.devs.futuro.pl 07.07.07, 14:56
        kpina
    • Gość: obrzydliwe To kapral nie Marszałek IP: *.globalconnect.pl 28.04.07, 11:12
      Po "odważnym" pogonieniu żon i mam, kapral udał się na zasłużoną majówkę w
      gronie najbliższych ....
      • Gość: widzę Re: To kapral nie Marszałek IP: *.sysnet.pl 28.04.07, 19:55
        Gość portalu: obrzydliwe napisał(a):

> Po "odważnym" pogonieniu żon i mam, kapral udał się na zasłużoną majówkę w
        > gronie najbliższych ....

teraz sobie siedzą, otoczeniu wianuszkiem dzieci a kochajaca zona podaje piwo i
        gratuluje sukcesu.....
      • Gość: as Czy ktoś wie ile ta napieralska była na zwolnieniu IP: *.devs.futuro.pl 30.04.07, 13:44
        czy 2 tygodnie czy kilka miesięcy ale wydaje mi się że skoro marszałek idzie z
        tym do Zusu to chyba więcej była na zwolnieniu niż w pracy.
        • beatrix13 Re: Czy ktoś wie ile ta napieralska była na zwoln 30.04.07, 15:20
          w ogóletematu nie rozumiem ,
          przecież każdy pracodawca ma obowiązek dbac o efektywnośc podległych
          pracowników,więc chyba to naturalne ,że rezygnuje z takiego,którego więcej nie
          ma niż jest ,a za niego pracują dodatkowo współpracownicy z danego wydziału ,
          większość pracujących mam stara się w ogle nie brać zwolnień na dziecko,a tu
          kilka m-cy zwolnień i jeszcze paniusia obrażona i ma pretensje??
    • Gość: thommy18 Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.globalconnect.pl 02.05.07, 12:05
      Politycy od lat plują w twarz społeczeństwu. My ich wybieramy a oni snują
      wielkie i piękne opowieści i obiecanki, których potem nie ma komu spełnić. Może
      ktoś nas zwykłych szarych ludzi za to przeprosi. Po drugie wszem i wobec
      wiadomo, że w urzędach pracują ludzie, którzy nie mają pojęcia, po co tam są. I
      nie dotyczy to tylko Małgosi Pana Napieralskiego
      • Gość: miki Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.chello.pl 02.05.07, 13:11
        Jej stary wolał zostać w stolicy zamiast stanąć między wyborcami i dać w pysk
        obryckiemu. Kunedlkowo.
        • Gość: egzegeza Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.chello.pl 02.05.07, 20:07
          "Walenie w papę" to, przypomnę, specjalność partii pn. nomen omen SAMOOBRONA!
          Tylko tam legitymizuje się chamstwo i racjonalizuje przestępstwa.
    • serenita123 ze wstydem i obrzydzeniem przyznaję - głosowałam 02.05.07, 22:00
      jest mi wstyd, że stara i głupia dałam się nabrać
    • Gość: bez przeprosin Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:42
      bezczelność
    • 2-wyborowa Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 22.09.07, 12:02
      dno
    • romanpo40 Re: Napieralska chce przeprosin od marszałka 06.10.07, 10:39
      nie doczekasz sie dziewczyno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka