Dodaj do ulubionych

Husaria groźna dla Diabłów

IP: *.bazapartner.pl 02.05.07, 00:00
mecze powinny byc organizowane w centrum miasta!wieksze zainteresowanie ludzi
+ potencjalnych zawodnikow
Obserwuj wątek
    • Gość: gengis Re: Husaria groźna dla Diabłów IP: *.chello.pl 02.05.07, 08:28
      Prawda. Ale i tak było grubo. Dawno nie widziałem takiej atmosfery. Wszystko
      dopięte (poza pilotem bombowca:)) Duża piątka. Czekam na następne meczyki,jakby
      co to kopne sie nawet na skolwin czy zdunowo:). Szkoda że na rugby nie ma
      takiego ciśnienia, ale muszę przyznać że nie doceniałem futbolu amerykańskiego.
      I akcja promocyjna musze przyznać, imponująca. Ktoś tam wie co robi:)
    • Gość: SEDZIA FA Okropne warunki < karygodne przyjecie gosci ! IP: 81.219.52.* 02.05.07, 12:01
      Pamiętajmy ze warunki panujące w Szczecinie pozostawiaja wiele do życzenia.
      Począwszy od boiska a skończywaszy na szatniach i sanitariatach.
      Jednym słowem karygodne, mecz powinien zakonczyć sie walkowerem za
      nieodpowiednie przygotowanie spotkana przez Husarie Szczecin.
      Zapomnijmy o fakcie ale oby taka zniewaga byla ostatni raz!!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: vielgovia Sędzia Kalosz. IP: *.chello.pl 02.05.07, 13:41
        Pamiętajmy jednak o tym że sędziowie są od sędziowania(umówmy sie że
        pozostawiającemu do zyczenia, ale to dopiero początki, więc głowa do góry
        chłopaki), a nie od komentowania w mediach. Pamiętajmy że w szczecinie było
        1500 ludzi a Warszawie z tego co słyszałem 600. Sport w powijakach a tu jeszcze
        takie kwiatki od sędziów. Nieznalałem na stronie ligi żeby jakiś zespół
        przygotował tyle atrakcji w trakcie meczu. Z tego co wiem tez był jakiś problem
        z jednym z sędziów (był nim trener wrocławian) ale organizatorzy przymknęli na
        to oko.
        Mam nadzieję że następne spotkania odbęda się juz bez takich incydentów.
        Pozdrawiam panie sędzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka