Gość: szumi IP: *.bazapartner.pl 02.05.07, 00:00 mecze powinny byc organizowane w centrum miasta!wieksze zainteresowanie ludzi + potencjalnych zawodnikow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gengis Re: Husaria groźna dla Diabłów IP: *.chello.pl 02.05.07, 08:28 Prawda. Ale i tak było grubo. Dawno nie widziałem takiej atmosfery. Wszystko dopięte (poza pilotem bombowca:)) Duża piątka. Czekam na następne meczyki,jakby co to kopne sie nawet na skolwin czy zdunowo:). Szkoda że na rugby nie ma takiego ciśnienia, ale muszę przyznać że nie doceniałem futbolu amerykańskiego. I akcja promocyjna musze przyznać, imponująca. Ktoś tam wie co robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEDZIA FA Okropne warunki < karygodne przyjecie gosci ! IP: 81.219.52.* 02.05.07, 12:01 Pamiętajmy ze warunki panujące w Szczecinie pozostawiaja wiele do życzenia. Począwszy od boiska a skończywaszy na szatniach i sanitariatach. Jednym słowem karygodne, mecz powinien zakonczyć sie walkowerem za nieodpowiednie przygotowanie spotkana przez Husarie Szczecin. Zapomnijmy o fakcie ale oby taka zniewaga byla ostatni raz!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielgovia Sędzia Kalosz. IP: *.chello.pl 02.05.07, 13:41 Pamiętajmy jednak o tym że sędziowie są od sędziowania(umówmy sie że pozostawiającemu do zyczenia, ale to dopiero początki, więc głowa do góry chłopaki), a nie od komentowania w mediach. Pamiętajmy że w szczecinie było 1500 ludzi a Warszawie z tego co słyszałem 600. Sport w powijakach a tu jeszcze takie kwiatki od sędziów. Nieznalałem na stronie ligi żeby jakiś zespół przygotował tyle atrakcji w trakcie meczu. Z tego co wiem tez był jakiś problem z jednym z sędziów (był nim trener wrocławian) ale organizatorzy przymknęli na to oko. Mam nadzieję że następne spotkania odbęda się juz bez takich incydentów. Pozdrawiam panie sędzio. Odpowiedz Link Zgłoś