Gość: leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=61863498 jeżeli ktokolwiek normalny prześledzi ten wątek, to dojdzie do wniosku, że człowiek ten jest chory umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:01 Gość portalu: leon napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=61863498 > jeżeli ktokolwiek normalny prześledzi ten wątek, to dojdzie do wniosku, że > człowiek ten jest chory umysłowo. , ...................................................................... Oczywiscie, ale niegrożnie.To nie jest zakażne .Epidemia nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:03 Jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:04 absztyfikant napisał: > Jak wyzej. > Jak wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 06.05.07, 14:23 Ja też mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 06.05.07, 14:29 Na liste absztyfikantow Cie wciagnac? Alez prosze. Pamietaj jednak, ze ordery i aleje zasluzonych przyniesie Ci za to dopiero V Rzeczpospolita. Dozyjesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:03 może ci jakoś pomóc? Nie wolno być takim obojętnym na ludzkie nieszczęście... czy bardzo się z tym męczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:08 Gość portalu: leon napisał(a): > może ci jakoś pomóc? Nie wolno być takim obojętnym na ludzkie nieszczęście... > czy bardzo się z tym męczysz? ................................................................ leon jak masz kompleks ptaka to ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:07 w jedności siła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:04 Jak jego dzisiejszy stan ma być obrazem skuteczności pracy Jurka Pobochy to niech Jurek lepiej zmieni zawód a przynajmniej schowa swoje uprawnienia głęboko do szuflady. Natomiast absztyfikant wyciągnał wniosek z sytuacji i się nie wylogowuje z praszczura :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:06 Gość portalu: Asesor napisał(a): > Jak jego dzisiejszy stan ma być obrazem skuteczności pracy Jurka Pobochy to > niech Jurek lepiej zmieni zawód a przynajmniej schowa swoje uprawnienia głęboko > > do szuflady. Natomiast absztyfikant wyciągnał wniosek z sytuacji i się nie > wylogowuje z praszczura :))))))))))))))) ...................................................................... Pomóz mi, chcę ci odstrzelić kompleks ptaka i wypić piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:09 Fakt . Sobie nie odstrzelisz bo nie ma takich małych kul i pistolecików. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:10 Gość portalu: Asesor napisał(a): > Fakt . Sobie nie odstrzelisz bo nie ma takich małych kul i pistolecików. ...................................................................... Błąd,ja nie mam kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:06 szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2978962 trzeba umiec grac na wielu fortepianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:08 To też wszyscy wiedzą, że się absztyfikant w pani Małgosi kochasz bez wzajemności ale za to namiętnie i natrętnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:09 dlaczego innym przypisujesz swój zły gust? kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:12 beatrix13 napisała: > dlaczego innym przypisujesz swój zły gust? > kompleksy? > Bea? To Ty świntucho też się kochasz w MJ-W? Kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:18 whiteentrance napisał: > beatrix13 napisała: > > > dlaczego innym przypisujesz swój zły gust? > > kompleksy? > > > Bea? To Ty świntucho też się kochasz w MJ-W? > Kurna! > > ....................... kocham się w niej inaczej , a to pytanie było do leona/asesora > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon łatwo go sprowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:10 Łatwo faceta sprowokować ;)))) CBDU Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:13 Leon jest głupi fiutek!:) PRASZCZUR! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:14 whiteentrance napisał: > Leon jest głupi fiutek!:) > PRASZCZUR! ................................................... leon jest mały fiutek :) Whiteentrance Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:13 Gość portalu: leon napisał(a): > Łatwo faceta sprowokować ;)))) > CBDU ................................................................... leon a ty sie w kims kochasz ,czy tylko w sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:14 Leon to zawodowiec Nie odpuści nawet jak mu jaja będą przypiekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesro Re: łatwo go sprowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:16 Nie odpuści nawet jak mu jaja będą przypiekać! Ty cały czas o tym czego nie masz :)))) To zresztą typowa figura zakompleksieńców odreagowujących swoje komplesy i depresje na forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:20 whiteentrance napisał: > Leon to zawodowiec > Nie odpuści nawet jak mu jaja będą przypiekać! .................. założyłeś wersję optymistyczną,ze on/a ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor Re: łatwo go sprowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:14 Bardzo łatwo i gubi się wtedy jak mały dzisiuś. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:15 Gość portalu: Asesor napisał(a): > Bardzo łatwo i gubi się wtedy jak mały dzisiuś. ............................................................ tylko bez pedofilii Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:16 Hola hola! Uważasz mnie za dzidziusia? Przecież tylko dorośli mogą kochać się w MJ-W! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:17 whiteentrance napisał: > Hola hola! > Uważasz mnie za dzidziusia? > Przecież tylko dorośli mogą kochać się w MJ-W! .......................................................... Albo zdziecinniali Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:18 to sie nazywa, kurka, nie pamietam. Nekromancja chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:20 malgorzata_pacyna_kit napisała: > to sie nazywa, kurka, nie pamietam. Nekromancja chyba. > Tylko mi tu bez słów obelżywych! Asesor z Leonem słuchają przecie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:22 www.youtube.com/watch?v=qkaAuvCstvI Leon zawodowiec? Szkoda, ze MJW nie wyglada jak panna Portman:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 asesor Leon 05.05.07, 22:24 Jest jednojajowym z przeproszeniem nekromantą.Ale jestesmy z tobą .Dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: asesor Leon 05.05.07, 22:26 images.epilogue.net/users/jhoneil/necromancer.jpg Strach sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor Re: asesor Leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:26 Śmiszny jesteś (-cie) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: asesor Leon 05.05.07, 22:28 asesorze leonie ,dostałeś już zaproszenie na 51. urodzinowe party MJW? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: asesor Leon 05.05.07, 22:29 Gość portalu: Asesor napisał(a): > Śmiszny jesteś (-cie) ...................................................... to się zdecyduj -eś czy -ście ? Bądż mężczyzna choć raz, może ci sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: łatwo go sprowokować 05.05.07, 22:16 www.youtube.com/watch?v=piFr31cWpEo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:26 Fajnie się bawię, absztyfikant :))) na tym wątku, po sprowokowaniu: - występujesz pod wieloma nickami - próbujesz nakierować dyskucję na panią Małgosię czekam, aż w następnej kolejności zaczepisz panią Lubińską. Podsumowanie: nic nowego, zachowujesz się absztyfikant według starego schematu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: czy absztyfikant jest chory psychicznie? 05.05.07, 22:31 Gość portalu: leon napisał(a): > Fajnie się bawię, absztyfikant :))) > na tym wątku, po sprowokowaniu: > - występujesz pod wieloma nickami > - próbujesz nakierować dyskucję na panią Małgosię > czekam, aż w następnej kolejności zaczepisz panią Lubińską. > Podsumowanie: > nic nowego, zachowujesz się absztyfikant według starego schematu :))) .......................................................................... zacznę jak będzie kandydować na Prezydenta Szczecina.Teraz mam inne preferencje, bo sie muszę przelogować a jestem wypity. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:27 Wszystkie nicki są nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Lubie takie polowania z nagonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:28 Jesteś łatwą zwierzyną. Za łatwą Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:29 praszczur1 napisał: > Wszystkie nicki są nasze. ............................. nicki wszystkich absztyfikantów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor Re: Lubie takie polowania z nagonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:30 Obracanie w przekorny żart to dobre ale w Waszej czerwonej piaskownicy. Pozabierali Ci zabawki więc się pogubiłeś frustracie. Ponoć masz szansę na rzecznika Festiwalu Młodych Talentów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:33 Slyszalam Absztyfikant ze byles w Szwecji ogladac jak ludzie moga mieszkac. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:34 W Szwecji to ja bylem owszem, ale jeszcze w czasach III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:34 baba_w_oknie napisała: > Slyszalam Absztyfikant ze byles w Szwecji ogladac jak ludzie moga mieszkac. > To prawda? Tak! To prawda! Widziałem tam łosia i murzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon nowy nick:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:35 uwaga! uwaga! absztyfikant wprowadził swój następny nick do polowania. Nic ci to nie da. Strzelamy do was jak do naćpanych zajęcy! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nowy nick:))) 05.05.07, 22:36 mamy jeszcze dużo nicków w zapasie, rozmnażamy sie przez pączkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: nowy nick:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:37 Wiem. Dobrze, że zaczynasz się do tego przyznawać. Taka publiczna spowiedź powinna ci pomóc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: nowy nick:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:39 Just do it! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: nowy nick:))) 05.05.07, 22:41 Gość portalu: leon napisał(a): > Just do it! ................................................................ Beatrix znowu po hiszpańsku nawijasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nowy nick:))) 05.05.07, 22:43 w chińskim mandaryńskim:) chłopaki przypomnijcie mi hasło do leona albo nie do leona ,do asesora wolę,bo leon zbedny juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: nowy nick:))) 05.05.07, 22:38 Gość portalu: leon napisał(a): > uwaga! uwaga! > absztyfikant wprowadził swój następny nick do polowania. > Nic ci to nie da. Strzelamy do was jak do naćpanych zajęcy! .................................................................. leon z ciebie to jest jak mówią w Poznaniu ale hu..morysta. Przecież ty jesteś praszczur1 i sie znowu nieprzelogowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:32 praszczur1 napisał: > Wszystkie nicki są nasze. Pra! Udziela mi się ale może to prawda? Może Bea i Asesor to jedna i ta sam osoba?:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:34 whiteentrance napisał: > praszczur1 napisał: > > > Wszystkie nicki są nasze. > > Pra! Udziela mi się ale może to prawda? Może Bea i Asesor to jedna i ta sam > osoba?:) ............................. ergo asesorem i leonem jest praszczur i whiteentrance ,a nawet absztyfikant:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:34 Merde, zapomnialem sie przelogowac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Lubie takie polowania z nagonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:36 Też mam w domu komputer i laptop. łatwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asesor W tym wątku jest śliczne studium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:42 Alkoholizmu , krańcowej depresji psychicznej, paranoi wynikającej z występowania w wielu rolach i powstałej stąd schizofreni paranoidalnej, próby uniknięcia rachunku swoich czynów, paniczny strach przed osadzeniem w środowisku za donoszenie w obliczu zbliżającej się lustracji czyli strach przed napluciem w pysk. Absztyfikant dał takie piękne studium w tym wątku. Nie życzę dobrej nocy bo dobrej mieć nie możesz w dzisiejszym stanie będąc i to nie jest moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś Murzyn Re: W tym wątku jest śliczne studium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:45 Co prawda to prawda.Na twą bystrość nie ma bata.Zawsze mówiłem że Asesor=praszczur1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: W tym wątku jest śliczne studium 05.05.07, 22:45 eee,praszczur to leon i mjw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon łoś asesor Re: W tym wątku jest śliczne studium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:49 praszczur to asesor łoś anie leon murzyn. Inaczej to leon asesesor są beatrix. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: W tym wątku jest śliczne studium 05.05.07, 22:50 A MJ-W jest Murzynem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: W tym wątku jest śliczne studium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:47 A tak swoją drogą, to facet jest słaby. Bardzo sybko daje się wyprowadzić z równowagi i zaczyna popełniać błędy. Wychodzi z niego zwyczajny prostak, mimo że kreuje się na tym forum na i(Y)ntelygenta. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: W tym wątku jest śliczne studium 05.05.07, 22:48 meliski leonku podać? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: W tym wątku jest śliczne studium 05.05.07, 22:52 Gość portalu: leon napisał(a): > A tak swoją drogą, to facet jest słaby. Bardzo sybko daje się wyprowadzić z > równowagi i zaczyna popełniać błędy. Wychodzi z niego zwyczajny prostak, mimo > że kreuje się na tym forum na i(Y)ntelygenta. ............................................................. Nie na Yntelygenta a na Yves St. Laurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: W tym wątku jest śliczne studium 05.05.07, 22:53 Nie obrazaj mnie, bo wyjde na self-hatera.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:35 whiteentrance napisał: > praszczur1 napisał: > > > Wszystkie nicki są nasze. > > Pra! Udziela mi się ale może to prawda? Może Bea i Asesor to jedna i ta sam > osoba?:) ........................................................................... Mówił coś ten beatrix, że nowy nick to będzie Sierra Leone. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:41 Zaraz zaraz! Jak to było! Tu chyba trzeba jakieś permutacje zastosować, żeby wszystkie możliwe krzyzówi rozszyfrować! No bo tak: White/Bea/Asesor - to jedna i ta sama osoba! Pra/Absztyf/Leon - to druga ta sama osoba! A może tylko Pra i Asesor to jedna i ta sama osoba? A może my wszyscy to jedna i ta sama osoba? A może Bea ma jaja? A może ..... Absztyf to MJ-W? Cholera! Nie zasnę a zagadkę rozwikłam! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:42 To ja sie przeloguję na Łosia Murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Lubie takie polowania z nagonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:44 Ten wątek czytasz tylko ty,ja i assesor. Nie wysilaj się :))). Zresztą w taki stanie wzburzenia ciężko ci będzie sięgnąć po dowcip. Łatwa zwierzyna z ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:50 Mam inna teorie na ten temat. Uwazam, ze Absztyfikant jest wirusem, ktory przenosi sie na rozmowce w chwili wklepania tego slowa w klawiature. Wirus powoduje natychmiastowa przemiane w Absztyfikanta. Nietrudno zgadnac, Assesorze Leonie, ze juz zostales zainfekowany. Byc moze nie wiesz jeszcze o tym, i moze wydaje Ci sie, ze wciaz jestes ta sama osoba, ktora byles. Ale pojdz do lazienki i spojrz w lustro. Na swoj widok z pewnoscia wydrze Ci sie gardlowy okrzyk "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:52 No kurna! To jeszcze do tej kombinajcji nicków muszę Bazyla dopisać! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:53 It's obvious... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 22:57 absztyfikant napisał: > It's obvious... > Hard- really hard- to get a point anyway! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 23:00 whiteentrance napisał: > absztyfikant napisał: > > > It's obvious... > > > Hard- really hard- to get a point anyway! >................................................................. To dialekt kantoński czy mandaryński ? Pytam bo nie znam francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 23:02 whiteentrance napisał: > suahili Jak to u Murzynów! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 23:03 whiteentrance napisał: > suahili .............................................................. A to dlatego tak rozmawiasz do murzyna leona. Bo łos Asesor to chyba po renifersku czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 23:05 A slyszeliscie juz "ojcze nasz" w jesyku suahili? Nie? No to uczcie sie natychmiastowo:P www.christophertin.com/samples/BabaYetu.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Lubie takie polowania z nagonką 05.05.07, 23:03 Treat it as a sort of a freestyle session:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon tak, absztyfikant jest chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:54 Spokojnie, każdy lekarz psychiatra po prześledzeniu wpisów absztyfikanta pod różnymi nickami, spokojnie może podjąć taką diagnozę. Tadeusz Bilikiewicz PSYCHIATRIA KLINICZNA PZWL 1969 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 22:56 tak,tak leonku ,ja tobie bardzo współczuje , a teraz idź umyć ząbki i do łóżeczka grzecznie się połóż Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 22:57 Gość portalu: leon napisał(a): > Spokojnie, każdy lekarz psychiatra po prześledzeniu wpisów absztyfikanta pod > różnymi nickami, spokojnie może podjąć taką diagnozę. > Tadeusz Bilikiewicz > PSYCHIATRIA KLINICZNA > PZWL 1969 ......................................................................... Nie podszywaj sie łosiu leonie pod psychiatrę z przeproszeniem klinicznego.Ty jesteś asesor murzyn.i nie ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 22:58 Znowu masz przywidzenia leonku , ale rączki na kołderce, abyś skórką nie ruszał. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 22:59 praszczur1 napisał: > Znowu masz przywidzenia leonku , ale rączki na kołderce, abyś skórką nie ruszał. Murzynowi i Łosiowi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:02 asesor Leon jest łosiem mjw ,ale Murzyn zrobił swoje i może odjechać do Szwecji, bo tam na niego praszczur biały oczekuje w basenie z baba z okna przebraną za bazyl Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:06 beatrix13 napisała: > asesor Leon jest łosiem mjw ,ale Murzyn zrobił swoje i może odjechać do Szwecji > , > bo tam na niego praszczur biały oczekuje w basenie z baba z okna przebraną za > bazyl >...................................................................... Ale tylko 8 marca w miedzynarodowy dzień solidarnosci łosi z leonami. > > Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:07 Ja sie tam nie przebieram za nikogo, bo w majtkach nie chodze. Wietrza sie na sznurku w piewnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:09 baba_w_oknie napisała: > Ja sie tam nie przebieram za nikogo, bo w majtkach nie chodze. Wietrza sie na > sznurku w piewnicy. ...................................................................... Nie wierze .A za łosia leona bez majtek ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:10 To juz nie przebieranie tylko imitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:12 co Ty tak white z tą myszką, źle ją naciskasz i dlatego właściwy nick nie wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:19 beatrix13 napisała: > co Ty tak white z tą myszką, > źle ją naciskasz i dlatego właściwy nick nie wyskakuje > Aha! No bo te francowate kompiutry z tymi kolorowymi przyciskami.... I potem taki łoś asesor z murzynem leonem już sami nie wiedzą że jestem Beatrix i Absztyfikant! Precz z myszami i ich lewymi przyciskami! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:38 Biały nie podszywaj się pode mnie ,zmień nick i to szybciuteńko ,bo lutnę Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:43 beatrix13 napisała: > Biały nie podszywaj się pode mnie ,zmień nick i to szybciuteńko ,bo lutnę > Lutnij! A i tak będę się podszywała! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 06.05.07, 00:15 lutne ,ale najpierw w absztyfikanta się zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 06.05.07, 00:18 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:10 Jak sie masz, Babo, przebierac, jak sama przebranym Swarozycem jestes, ktory przebiera sie za Svatevira. P.S. Whiteentrance, few more nicks for you - but I'sure you'll manage. Just press the right key:). Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:12 Push the button Bialasie! www.youtube.com/watch?v=f_h_rLKTLvs Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:12 Ty Bazyl, ty to musisz byc bardzo inteligentna kobieta. Dlatego musialas wyemigrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:13 Tak jak i Ty, Swarozyc:). Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:15 Ja mowie zawsze skromnie o sobie; glupia i stara jestem choc mam przedwojenna mature. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:16 A, to nie jestesmy podobne. Ja jestem mloda, piekna i nieskromna:). Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:19 z ta gloryfikacja urody bylabym ostrozna; ani sie obejrzysz a bedziesz wygladala jak ja. ale, skoro jestes..to skad to pseudo? Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:22 Z przekory, oczywiscie:). Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: tak, absztyfikant jest chory psychicznie 05.05.07, 23:13 1.bazyl napisała: > P.S. Whiteentrance, few more nicks for you - but I'sure you'll manage. Just > press the right key:). Bazyl! Ty mi tutaj prosto jak do chłopa! Jakimś dziwnym dialektem gadasz i mi się łoś płoszy! A murzyn na drzewo ucieka! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Zbedny 06.05.07, 11:14 poniewaz ktos mi wyrzucil jednak tamten watek Leoana podczas mojego snu zmuszony jestem odpwoiedzic Tobie w tym na Twoje posty tam zawarte, otoz: 1. prosze Cie nadymaj sie tak bardzo i nie moralizuj 2. podejrzewam Cie ze wziales moje slowa na powaznie, a to blad jest bo jakbym chcial wyrzucic to bym wywalil bez forumowej zaczepki 3. i po trzecie: zarowno Ty jak i osoby pokroju Leona maja jakas manie podejrzliwosci, czasem mozna w ten spsob popasc podobno w jakies stany maniakalne;-) z tymi kwestiami wielonikowosci przesadzacie zwyczajnie, napisze Ci dokladnie jak jest: dobrze wiesz ze spotykam sie z Forumami na piwie w realu i moge Ci przysiadz ze pilem piwo zarowno z Absztyfem, Praszczurem, Whitem, Bea i wierzaj mi raz na zawsze Ty i inni ze kazda z tych osob jest kims innym, kims niepowtarzalnym! 4. Watek zalozony przez Leona w ktorym tak mocno mnie strofowales byl najzwyczajniejszym spamem gdyz chwile wczesniej zalozyl tenze Leon watek w tym samym temacie i ten watek widac zostal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: albert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:38 >poniewaz ktos mi wyrzucil jednak tamten watek Leoana podczas mojego snu >zmuszony jestem odpwoiedzic Tobie w tym na Twoje posty tam zawarte, otoz: >1. prosze Cie nadymaj sie tak bardzo i nie moralizuj Tak wiem. Juz mi to napisałeś abym się nie nadymał : Re: Dylemat iscie hamletowski Autor: Gość: asesor Leon Łoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 06.05.07, 08:31 -------------------------------------------------------------------------------- Zbędny nie nadymaj się bo przekracza to twój stan posiadania. Rola moralizatora nie przystoi kołtunowi lotnemu jak płyta chodnikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: albert 06.05.07, 12:45 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > >poniewaz ktos mi wyrzucil jednak tamten watek Leoana podczas mojego snu > >zmuszony jestem odpwoiedzic Tobie w tym na Twoje posty tam zawarte, otoz: > >1. prosze Cie nadymaj sie tak bardzo i nie moralizuj > > Tak wiem. Juz mi to napisałeś abym się nie nadymał : > > Re: Dylemat iscie hamletowski > Autor: Gość: asesor Leon Łoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Data: 06.05.07, 08:31 > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Zbędny nie nadymaj się bo przekracza to twój stan posiadania. Rola moralizatora > nie przystoi kołtunowi lotnemu jak płyta chodnikowa. > > ......................................................................... I to jest prawidłowy wniosek mój ty Narodowy Socjalisto z Czerwonym Podbrzuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBędny Re: albert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:49 > I to jest prawidłowy wniosek mój ty Narodowy Socjalisto z Czerwonym >Podbrzuszem Nie Tobie to oceniać gdyż możesz mieć problemy ze zrozumieniem kolorów posrednich. Ty masz czerwone i czarne i z tym jest Ci dobrze :-) Poniższe dydykuję ze szczególnym uwzględnieniem videoclipu blog-of-freeman.blogspot.com/2007/05/zbowid-bis.html Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: albert 06.05.07, 12:57 Gość portalu: ZBędny napisał(a): > > I to jest prawidłowy wniosek mój ty Narodowy Socjalisto z Czerwonym > >Podbrzuszem > Nie Tobie to oceniać gdyż możesz mieć problemy ze zrozumieniem kolorów > posrednich. Ty masz czerwone i czarne i z tym jest Ci dobrze :-) > Poniższe dydykuję ze szczególnym uwzględnieniem videoclipu > blog-of-freeman.blogspot.com/2007/05/zbowid-bis.html .................................................................. To o tobie tak pieknie spiewają przez to podbrzusze ? Podoba mi się ten free style. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: albert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:09 Trudno dyskutować o czymkolwiek z tchórzem, który ustawia się w komfortowej i bardzo prostej roli recenzenta poglądów, czynów innych osób a w żaden sposób nie wyraża swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: albert 06.05.07, 14:39 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Trudno dyskutować o czymkolwiek z tchórzem, który ustawia się w komfortowej i > bardzo prostej roli recenzenta poglądów, czynów innych osób a w żaden sposób > nie wyraża swoich poglądów. ........................................................................ Ooo, to ty masz pogląd.Ja ich nie zauważyłem, ale to nie przeszkadza w niczym abyś ten pogląd przedstawił.I podyskutujemy, a przynajmniej spróbujemy.Pakuj. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Dlaczego 06.05.07, 14:53 usunieto jeden a pozostawiono drugi durny watek ? Musze zatem powtorzyc to co napisalam w usunietym ( gdy wszyscy juz spali ) Na uwage Bea, ze ja rowniez zostane uznana za ktores tam wcielenie Absztyfikanta odpowiedzialam, ze mnie to nie przeszkadza. Uznanie kogos za Absztyfikanta to zaszczyt i nobilitacja osoby,nicka ktory za Ab uznano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Podziwiam Kaczyńskiego za walkę z tą żulią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 14:36 fakty.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Podziwiam Kaczyńskiego za walkę z tą żulią 06.05.07, 14:42 Gość portalu: leon napisał(a): > fakty.interia.pl/ ............................................................................... Leon, ty Adamie nie spamuj to już było w innym wątku. A kiedy wystąpisz pod imieniem Alfons albo Adolf ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Podziwiam Kaczyńskiego za walkę z tą żulią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 15:50 Zarzuca schizol o kilkunastu nickach. Jaki porządny jak porządku na forum pilnuje. Ty tu innych nie pouczaj tylko ucz się zasad etyki moralności od wejścia do sklepu samoobsługowego , z którego wyjdziesz z takim towarem za jaki zapłaciłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon absztyfikant jest chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:21 Jako, że zlikwidowano mój ulubiony wątke, użyję tutaj zdecydowanego stwierdzenia. Absztyfikant jest chory psychicznie. W związku z powyższym wszystkie jego nicki czyliosobowości też są chore psychicznie. I nie pomoże żadne wstawiennictwo jakichś tam kolesi. Kolesiostwo będziemy tępić i piętnować. STOP kolesiostwu na forum GW! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: absztyfikant jest chory psychicznie 06.05.07, 18:35 Gość portalu: leon napisał(a): > Jako, że zlikwidowano mój ulubiony wątke, użyję tutaj zdecydowanego > stwierdzenia. > Absztyfikant jest chory psychicznie. > W związku z powyższym wszystkie jego nicki czyliosobowości też są chore > psychicznie. I nie pomoże żadne wstawiennictwo jakichś tam kolesi. Kolesiostwo > będziemy tępić i piętnować. > STOP kolesiostwu na forum GW! ........................................................................... Internetowemu wstawiennictwu kolesi na forum GW mówimy nie. I nie płacz, kup se łechtacz He he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: absztyfikant jest chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:35 A jak dzisiaj samopoczucie? Ilu tam was? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: absztyfikant jest chory psychicznie 07.05.07, 22:36 juz ci sie Jarmolinski znudzil? .-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Dobra, Albert, zwijaj ten watek bo nic nie wnosi 07.05.07, 22:47 do naszej forumowej samowiedzy o nas samych.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dobra, Albert, zwijaj ten watek bo nic nie wn 07.05.07, 22:48 nie moge! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Dobra, Albert, zwijaj ten watek bo nic nie wn 07.05.07, 22:50 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dobra, Albert, zwijaj ten watek bo nic nie wn 07.05.07, 22:51 bo obiecalem to komus ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon nie zgadzam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:52 Mogę podać wiele wątków, jako przykład jałowej i bezsensownej dyskusji na forum GW. Oczywiście dyskusja ta nie godziła w żywotny interes agenta na tym forum, jakim jest absztyfikant. Rozumiem, że jest osobą uprzywilejowaną przez właściciela portalu. Jestem gotów to zaakceptować pod warunkiem, że zostanie to jasno wyartykułowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: absztyfikant jest chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:47 A co do absztyfikanta ma Jarmoliński? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: absztyfikant jest chory psychicznie 07.05.07, 22:51 Gość portalu: leon napisał(a): > A co do absztyfikanta ma Jarmoliński? ........................................................................ ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji od zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Ales Zocha zrobila Entre' ! ... :-)) 07.05.07, 22:52 praszczur1 napisał: > Gość portalu: leon napisał(a): > > > A co do absztyfikanta ma Jarmoliński? > ........................................................................ > ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji od > zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: absztyfikant jest chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:54 > ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji od > zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. Mimo wszystko nie odważyłbym się potraktować pana doktora takim grubiańskim słowem. Może pan doktor nie jest doskonały, ale żeby zaraz jełop... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit ale qrwa usmialem....-)) 07.05.07, 22:56 Gość portalu: leon napisał(a): > > ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji > od > > zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. > > Mimo wszystko nie odważyłbym się potraktować pana doktora takim grubiańskim > słowem. Może pan doktor nie jest doskonały, ale żeby zaraz jełop... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: absztyfikant jest chory psychicznie 07.05.07, 22:58 Gość portalu: leon napisał(a): > > ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji > od > > zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. > > Mimo wszystko nie odważyłbym się potraktować pana doktora takim grubiańskim > słowem. Może pan doktor nie jest doskonały, ale żeby zaraz jełop... ;))) ........................................................................... A od czego on doktor, ten degenerat ze zlasowanym mózgiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Zocha przestan, bo sie zleje :-))) 07.05.07, 23:00 praszczur1 napisał: Gość portalu: leon napisał(a): ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji od zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. Mimo wszystko nie odważyłbym się potraktować pana doktora takim grubiańskim > > słowem. Może pan doktor nie jest doskonały, ale żeby zaraz jełop... ;))) > ........................................................................... > A od czego on doktor, ten degenerat ze zlasowanym mózgiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:01 Przepraszam, ale o co chodzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: ? 07.05.07, 23:03 nie widzisz ze Zocha dalej nie kapuje cos ty napisal? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: ? 07.05.07, 23:03 Gość portalu: leon napisał(a): > Przepraszam, ale o co chodzi?... .................................................................. Delirka. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Zocha przestan, bo sie zleje :-))) 07.05.07, 23:02 swantevit napisał: > praszczur1 napisał: > Gość portalu: leon napisał(a): > ten jołop co to pisze to zapijaczony menel, renegat na zasiłku w Szwecji > od zawsze, nachlał się płynu do odwadniania baków i ma kreatura delirkę. > Mimo wszystko nie odważyłbym się potraktować pana doktora takim grubiańskim > > > słowem. Może pan doktor nie jest doskonały, ale żeby zaraz jełop... > ;))) > > ......................................................................... > .. > > A od czego on doktor, ten degenerat ze zlasowanym mózgiem ? >...................................................................... Jak się napijesz to zawsze gnojem popuszczasz , tak mówią śmierdzielu. Nic nowego.Hehehe.Smród tylko większy. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Zocha przestan, bo sie zleje :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:06 Do doktora???!!! Takimi tekstami???!!! Jestem zbulwersowany. Czyżby nie choroba psychiczna a zwyczajny, pospolity cham???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Zocha przestan, bo sie zleje :-))) 07.05.07, 23:08 Gość portalu: leon napisał(a): > Do doktora???!!! Takimi tekstami???!!! > Jestem zbulwersowany. Czyżby nie choroba psychiczna a zwyczajny, pospolity > cham???!!! .............................................................................. ale ja tak lubię onancjuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zocha przestan, bo sie zleje :-))) 07.05.07, 23:10 onania to nie bluzg Zofio, to odprezenie.. Widze ze katolicka optyka postrzegania niektorych spraw udzielila sie i Tobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: absztyfikant jest chory psychicznie 07.05.07, 22:51 Gość portalu: leon napisał(a): A co do absztyfikanta ma Jarmoliński? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' nie wiem, tak mi sie wypsnelo.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus taki wdzięczny temat :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:20 nt Odpowiedz Link Zgłoś