zuzia555 15.05.07, 11:25 Uwaga,tydzień temu moja mama zauważyła koło swojej nogi przebiegającego szczura (na stoisku mięsnym). Dyrektor Hipermarketu był wielce zdziwiony.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AlBo Re: Szczur w Carefourze IP: *.globalconnect.pl 15.05.07, 11:44 Jeśli już podajesz takie "dziwne" informacje to bądź dokładny i podaj w którym sklepie, bo są dwa w Szczecinie. Pasuje mi to do tego przy ul. Mieszka I - bo jak syf był tam za Hipernowy tak niewiele się zmieniło. A szczególnie dupna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Szczur w Carefourze IP: 217.153.4.* 15.05.07, 13:10 przynajmniej wiadomo ze mięsko świeże, jeszcze żywe :D Ja tam nie kupowałabym mięsa w żadnym hipermarkecie, tyle afer już było, szczur to chyba najlzejsza z nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izza Re: Szczur w Carefourze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:21 Szczur tez człowiek gdzies żyć musi. A może to był taki mały piesek co ma kokardkę na głowie ,one wyglądają jak szczury. Szanowna mamusia bez okularów i pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś