Dodaj do ulubionych

Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS !?!?

IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:56
Ponoć jest na nowo już tak skłócony z Nitrasem, że powiedział mu że w każdej
chwili może odejść z PO i narobić lokalnie niezłego smrodu. Twierdzi że jest
ponoć z Brudzińskim ułożony że może wejść do PiSu i przy następnych
parlamentarnych ma miejsce na ich liście poniżej 7. Nie wiem ile w tym prawdy,
ale konflikt między Nitrasem i jego ludźmi, a resztą znów się zaostrza, a było
pare miesięcy spokoju w szczecińskiej PO....
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 12.06.07, 23:49
      skłócony to jest , ale zeby wypiąc sie na Nitrasa i całe to towarzystwo to wątpie.
      • andreas.007 może udałoby sie załozyc partie bezpartyjnych...;) 12.06.07, 23:55
        taka co by nie kierowała sie "interesami politycznymi",
        ale interesami miasta, taka nastawiona na samorzad i na rozwój miasta,
        a nie na polityczke... ;)

Może, w koncu tak blisko to morze...
        • Gość: kmicic Re: może udałoby sie załozyc partie bezpartyjnych IP: *.chello.pl 13.06.07, 00:00
          Ostatniego bezpartyjnego fachowca w tym kraju zabito w grudniu 1922...
    • Gość: kmicic Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 12.06.07, 23:54
      a było
      > pare miesięcy spokoju w szczecińskiej PO....

Generalnie tam jest spokój cały czas. Jak to na cmentarzu...
      • Gość: asik Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 00:02
        na cmentarzu nikt nie wyzywa kolegów od "ty szujo" a w biurze PO zdarzało się...
        • Gość: kmicic Stara piosenka lwowskich batiarów IP: *.chello.pl 13.06.07, 00:48
          "Na cmentarzu wrzask i krzyki,
          faj-duli-faj-duli-faj,
          Tam się biją nieboszczyki,
          faj-duli-faj-duli-faj".
    • Gość: wiwa dlaczego dają się zastraszyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 07:14
      Ja to się dziwię takim ludziom jak Urban, Dymkowski, Niedzielski że dają się
      szachować ludziom pokroju Nitrasa czy Gawowskiego. Przecież ci ludzie doszli do
      czegoś dzięki wsłasnym talentom i wiedzy, skąd więc tak podległość pod takich
      degeneratów? Bo przecież banda złożona z Marcinkiewicza, Łuczaka, Pawlaka,
      Geblewicza na czele z Nitrasem to straszni ludzie
      • Gość: młody Re: dlaczego dają się zastraszyć? IP: 195.28.182.* 13.06.07, 09:20
        Gość portalu: wiwa napisał(a):

> Ja to się dziwię takim ludziom jak Urban, Dymkowski, Niedzielski że dają się
        > szachować ludziom pokroju Nitrasa czy Gawowskiego. Przecież ci ludzie doszli do
        >
        > czegoś dzięki wsłasnym talentom i wiedzy, skąd więc tak podległość pod takich
        > degeneratów? Bo przecież banda złożona z Marcinkiewicza, Łuczaka, Pawlaka,
        > Geblewicza na czele z Nitrasem to straszni ludzie

też mam podobne odczucia, przecież ci ludzi swoimi znanymi nazwiskami firmują
        młodych szakali
    • Gość: sz Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:51
      Nitras to zero
    • Gość: ja Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: 195.28.182.* 13.06.07, 09:57
      a było
      > pare miesięcy spokoju w szczecińskiej PO....

bo dzielili stołki, teraz się kończą , to znów się zacznie...
    • anamar pedofil? 13.06.07, 11:23
      "ponoć" i "nie wiem ile w tym prawdy"...fajna wiadomość.ponoć jesteś
      pedofilem,kacper ale nie wiem ile w tym prawdy.
      • Gość: kejsha Nitras i jego "psy obszczymury" IP: *.chello.pl 13.06.07, 11:41
        Nitras otoczył się takimi wiernymi "psami obszczymurami" i myśli że on i jego
        ekipa będzie zawsze na wierzchu w PO... wkrótce to się skończy i nawet "psy
        obszczymury", które sikają na wszystko - nasikają wtedy na Nitrasa. I taki
        będzie finał kariery dawnego działacza SKL.
        • Gość: wyborca Re: Nitras i jego "psy obszczymury" IP: 195.28.182.* 13.06.07, 11:50
          Gość portalu: kejsha napisał(a):

> Nitras otoczył się takimi wiernymi "psami obszczymurami" i myśli że on i jego
          > ekipa będzie zawsze na wierzchu w PO... wkrótce to się skończy

oby jak najszybciej, bo notowania spadają
          • Gość: monty Re: Nitras i jego "psy obszczymury" IP: *.chello.pl 13.06.07, 12:04
            Myslałem ,że Litwiński to będzie naturalnym kandydatem PO na prezydenta.
            Walczył bym o jego kandydaturę. Porównajcie sobie teraz doświadczenie i
            kulture osobistą Litwińskiego do Krzystka i Nitrasa?
            Jeżeli ta wiadomość to nie blef to rzeczywiście Arek powinien wykonać jakiś
            ruch ,żeby nie rozmienic na drobne swojej dotychczasowej działalności społeczno
            politycznej.
            • Gość: kejsha Re: Nitras i jego "psy obszczymury" IP: *.chello.pl 13.06.07, 12:09
              Dziwie się że tak inteligentny i doświadczony w samorządzie facet jak Arek daje
              się traktować jak szmatę przez Nitrasa który go nienawidzi.
              • anamar Re: Nitras i jego "psy obszczymury" 13.06.07, 16:17
                Gość portalu: kejsha napisał(a):

> Dziwie się że tak inteligentny i doświadczony w samorządzie facet jak Arek daje
                > się traktować jak szmatę przez Nitrasa który go nienawidzi.

a ja się dziwię,że cię żona leje.
                • the.bill1 Litwiński i Nitras, to jakby porównać... 13.06.07, 23:43
                  to jakby porównać hm... nie, tego nie da się porównać.....
      • andreas.007 Re: pedofil? 13.06.07, 13:20
        wydaje mi sie, ze w swoijej nienawisci poszłas za daleko...
        okreslenie uzyte w tytule postu jest gruba przesada -
        teraz moja droga, ulubiony adwersarzu przesadziłas zdecydowanie!
        • anamar Re: pedofil? 13.06.07, 16:19
          andreas.007 napisał:

> wydaje mi sie, ze w swoijej nienawisci poszłas za daleko...
          > okreslenie uzyte w tytule postu jest gruba przesada -
          > teraz moja droga, ulubiony adwersarzu przesadziłas zdecydowanie!
          >
          andreasie!o nienawiści mowy nie ma.nie sądź wszystkich po sobie...a swoją
          drogą,to też jesteś specjalistą od "podobno"...
          • andreas.007 Re: pedofil? 13.06.07, 16:30
            Anamar ja wszystkich kocham i nikogo,
            powtarzam nikogo nie nienawidze... słowo honoru!
            Nie sądź podle siebie...
            A jak mam to udowodnic - powiedziec ze sie znam czy przyjaznie
            z niektórymi osobami o ktorych tu pisuje... ;)

nadto, nie przypominam sobie bym rzucał jakies tresci typu "podobno",
            o A6 pisałem duzo wczesniej - i zadne podobno!
            Juz przy okazji wizyty pana Tuska!

Natomiast nie posunąłbym sie do sugestiii, do jakiej Ty sie posunęłas... ;)
    • Gość: zaq Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: 83.168.90.* 13.06.07, 12:47
      I dobrze. On nie pasuje do tej sfory która go zawsze wycinała. Jest od nich o kilka klas lepszy. Pomimo spuszczenia na 7 miejsce na liście dzieki własnej pracy dostał się do sejmu(ponad 7tys głosów). PiS poraz kolejny sie w Szczecinie wzmocni po Lubińskiej, Jacynie i bedzie miał fajnego prezydenta Szczecina w następnej kadencji :). Sondaże pokazują że PO jest na równi pochyłej i to tendencja wprost związana z jakością rządów w samorządach. Szczecin aż świeci na tym tle. STOP przywilejarzom władzy z PO!!!
      • absztyfikant Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 13.06.07, 12:50
        Wlasnie, co slychac u tych Sloneczek Pomorza Zachodniego?

>Lubińskiej, Jacynie
      • anamar chała 13.06.07, 16:23
        Gość portalu: zaq napisał(a):
        > STOP przywilejarzom władzy z PO!

Chała pszczelarzom!
        Wała pszczelarzom!
        Chwała szczarzom!
        Chwała pszczelarzom,chciałam powiedzieć.
      • Gość: tady Litwiński+Jacyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:47
        pragmatyzm + wrażliwość
        ja myślę że Jacyna dogadałaby się z Litwińskim bez problemu i razem mogliby
        rządzić miastem. może to jest pora na jasne deklaracje na przyszłość i wspólne
        robienie przez nich już teraz kampanii wyborczej? najlepiej żeby bez szyldu
        partyjnego a tylko z poparciem różnych grup
        • andreas.007 Re: Litwiński+Jacyna=WP 13.06.07, 16:54
          kiedys pisano by WM - wielka miłośc,
          a teraz wielka partia?

Takie spotkanie w ciemno... ;)

Widzem pana Litwinskiego, a niewidoczni dla niego
          pani Jacyna, pan Nitras i pan Piechota...
          i wybiera!
        • Gość: Pod wrażeniem Re: Litwiński+Jacyna IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 17:02
          Litwiński ok ale Jacyna bardzo sie zmieniła od czasu przystąpiena do PiS,
          zreszta to jest taki przyklad jak mozna z przekonaniami UW'owca stac się
          PiS'owskim betonem - spisek, spisek, spisek - troche zal bo kobieta wytorzyla
          sobie dobry wizerunek a tu takie rozczarowanie.
          • Gość: janka Re: Litwiński+Jacyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:29
            a konkretnie jak się zmieniła?
            • Gość: weru Re: Litwiński+Jacyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:23
              Nie zmieniła się,mam z nią częsty kontakt z tytułu pełnionych przeze mnie
              funkcji. Najlepszy jest zawsze dobry humor Jacyny-Witt oraz obśmiewanie nadęcia
              ludzi mających kompleksy. Wielokrotnie robiła to publicznie, co nie przysparza
              jej przyjaciół :))
              • Gość: love Re: Litwiński+Jacyna IP: *.globalconnect.pl 14.06.07, 15:17
                No dobra też ją kocham tylko szkoda że blondynka.
            • anamar Re: Litwiński+Jacyna 14.06.07, 12:02
              Gość portalu: janka napisał(a):

> a konkretnie jak się zmieniła?

a konkretnie to na gorsze!
          • anamar Re: Litwiński+Jacyna 14.06.07, 12:01
            Gość portalu: Pod wrażeniem napisał(a):

- spisek, spisek, spisek - troche zal bo kobieta wytorzyla
            > sobie dobry wizerunek a tu takie rozczarowanie.

to nieprawda!!!!!!!!!!!!!!gosia rozczarowywała od zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze
            nie wiedzieliście co to słowo znaczy,a ona już dawno rozczarowywała!!!!!!!!!!!!!
        • anamar Re: Litwiński+Jacyna 14.06.07, 11:58
          Gość portalu: tady napisał(a):

> pragmatyzm + wrażliwość
          > ja myślę że Jacyna dogadałaby się z Litwińskim

to już nigdzie małgosi nie chcą?
          • Gość: real do absztyfikanta vel anamar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:24
            absztyfikant, twoje plwociny na Jacyne i Lubińską straciły jad. Już wszyscy
            wiedzą,że jesteś chory psychicznie i odczuwają litość do twojej osoby, a nie ma
            bardziej upokarzającego dla ciebie uczucia niż litość...
            spójrz na siebie...
            masz biodra szersze od ramion...

www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r7.jpg
            • Gość: heyah Re: do absztyfikanta vel anamar IP: *.chello.pl 14.06.07, 23:04
              Arek nie pozwól by ten cep sławek robił z ciebie debila, olej go!
    • Gość: ZBędny Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:48
      Sądzę, że ten wątek jest kontrolowaną prowokacją wobec Arka Litwińskiego.
      • Gość: edek Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:52
        Arek idź do Pisu to nie będę załowac ze na Ciebie głosowałem
        • Gość: heyah Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 14:01
          Arek ma poparcie jest bystry i lubiany przez szczecinian i dlatego nitras go nie
          lubi i stara sie marginalizowac, jak na razie wychodzi mu to swietnie, ale do czasu.
        • anamar Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 13.06.07, 16:24
          Gość portalu: edek napisał(a):

> Arek idź do Pisu to nie będę załowac ze na Ciebie głosowałem

edziu,to ty głosowałeś?kiedy?????
      • Gość: Pod wrażeniem Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 14:18
        Pewnie trzeba odwrocic karte z Chochulskim i radnym sejmiku ktory odszedl od
        PiS, szum musi byc. - nadal pod wrazeniem.
        • Gość: Myśliciel Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 14:29
          Arek nie daj się podejść pisuarom.W PO masz pozycje i perspektywy.U pisuarów
          będziesz zmarginalizowany do zera.W Szczecinie to partia kilku ludzi i służy
          tylko ich prywatnym interesom.
          • Gość: sko nie myśliciel a MUCHozol :) IP: 83.168.90.* 13.06.07, 14:31
          • Gość: Zbędny Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:31
            Gość portalu: Myśliciel napisał(a):

> Arek nie daj się podejść pisuarom.W PO masz pozycje i perspektywy.U pisuarów
            > będziesz zmarginalizowany do zera.W Szczecinie to partia kilku ludzi i służy
            > tylko ich prywatnym interesom.

...a jak jest w PO ? :-))
            • Gość: Janusz Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 14:51
              PO w szczecinie słabnie.
              zresztą nie dziwie się.
              po tym co wyprawiają w mieście i województwie.
              o wybrykach parlamentarzystów PO nie wspomnę...
              a PiS jaki jest każdy widzi... nic specjalnego, ale przynajmniej nie mają tylu
              wpadek i syfów wokół siebie jak PO.
              • andreas.007 polecam raczej PCK lub PTTK 13.06.07, 14:57
                ostatnio zbulwersowała mnie wypowiedź pana Duklanowskiego...
                o moralnosci mieszkańców!
                Byc moze PO zbyt patrzy przez pryzmat kaski,
                ale PiS boje sie, ze zacznie nas umoralniac... ;))
                Zas SLD... sprywatyzuje poprzez Szwajcarie!

PS.
                Gosciu przychodzi do szwajcarskiego banku z waliza i SZEPCE do kasjera:
                - Mam tu milion euro chciałem zdeponowac...
                - Słucham, prosze wyraźniej - rzuca kasjer.
                - Mam milion euro w walizie, chce zdeponowac - mówi głosniej gosciu!
                - Prosze głosniej - mówi kasjer - bieda nie hanbi.... ;))
            • anamar Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 13.06.07, 16:25
              Gość portalu: Zbędny napisał(a):
              >
              > ...a jak jest w PO ? :-))

rozsądniej.
    • Gość: Observer Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 18:10
      Nic dziwnego, przecież już gołym okiem widac, że nawet kanadyjscy inwestorzy
      odsuwają się ;)
      www.szczecin.pl/UMSzczecinImages/3087443B_kanadyjscy_przesiebiorcy.jpg
    • Gość: Q2 Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 22:20
      Źle się dzieje w państwie Polskim.
      • Gość: Observer Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 23:25
        Jeżeli chodzi o Państwo pod rządami pisiorów to jestem spokojny - wyraźnie się
        wzmacnia. Niestety, nie dotyczy to naszego miasta, na które PO nasłała Piotra
        Krzystka.
      • Gość: szczecinikak Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.szczecin.mm.pl 13.06.07, 23:29
        Arek Litwiński na Prezydenta Szczecina! Bezjajeczna miernota, Krystek musi
        odejść!
        • Gość: Q2 Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 23:31
          Masz rację
        • Gość: Observer Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 13.06.07, 23:39
          Gość portalu: szczecinikak napisał(a):

> Krystek musi odejść!

Wykrzycz to platfusom, które wyniosły go na stolec.

> Arek Litwiński na Prezydenta Szczecina!

Popieram, to dobry kandydat.
          Niestety, ta funkcja chyba go nie interesuje :(
    • the.bill1 KTO ma Media.... tego komedia.... 13.06.07, 23:35
      Jakos GW nie pisze o tak znaczącym konflikcie. CIekawe czemu....
      No cóż, kiedys mawiało się kto ma media, ten ma władzę.

Czytając GW bardziej pasuje "kto ma media, tego komedia"
      • Gość: Zbędny Re: KTO ma Media.... tego komedia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:45
        Jak GW o tym nie pisze to znaczy , że sprawa nie istnieje. Proszę tę zasadę
        przyjąć do wiadomości !
        Ponieważ nawiązałeś do tzw starych czasów więc dostosuję się i wspomnę, że
        kiedyś w kabarecie Zenka Laskowika (piosenka w wykonaniu Smolenia) to było
        mniej więcej tak:
        "Przecież gdyby coś się działo ty by pewnie Polskie Radio już dawno to podało "
        • Gość: 318 Re: KTO ma Media.... tego komedia.... IP: *.chello.pl 14.06.07, 00:05
          nawet gruby zaremba sie w miare dogaduje z nitrasem, ręce sobie podają i
          wogóle... w porównaniu do tego co było niedawno to wielki sukces ;-)
        • Gość: Observer Re: KTO ma Media.... tego komedia.... IP: *.chello.pl 14.06.07, 00:06
          Oczywiście!
          Sam pamiętam jak zaraz po tragedii w Czarnobylu wszystkie media reżimowe głośno
          trąbiły o występującym zagrożeniu :(
          Tutaj od 1945-go roku zawsze tak było, że jak coś ważnego się dzieje to i zaraz
          polskie gazety o tym piszą ;)
        • anamar Re: KTO ma Media.... tego komedia.... 14.06.07, 12:06
          Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Ponieważ nawiązałeś do tzw starych czasów więc dostosuję się i wspomnę, że
          > kiedyś w kabarecie Zenka Laskowika (piosenka w wykonaniu Smolenia) to było
          > mniej więcej tak:
          > "Przecież gdyby coś się działo ty by pewnie Polskie Radio już dawno to podało "

obecnie niestety kabaret został przez pis ocenzurowany...
      • anamar Re: KTO ma Media.... tego komedia.... 14.06.07, 12:05
        the.bill1 napisał:

> Jakos GW nie pisze o tak znaczącym konflikcie.

a ty uważasz,że powinni napisać o tym,co kacperek wymyślił....
        >
    • arkadiusz_litwinski Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 14.06.07, 14:40
      Kiedy wczoraj tego rodzaju pytania zdawały mi dwie miłe Panie Redaktorki ze
      szczecińskich mediów intrygowało mnie skąd taki pomysł. Czyżby inspiracją był
      ten wątek?
      Sadząc po ilości wpisów być może będzie Was interesowało moje zdanie na ten
      temat.A zatem krótko:
      - Pomimo aktualnych "standardów" polskiej polityki nie zamierzam rezygnować z
      czynnego zabiegania o pozytywne zmiany w naszym mieście i kraju.Nie zamierzam
      się również poddawać owym "standardom" ani - co niekiedy kusi perspektywą
      bieżącej "popularności" - stać się ich realizatorem.

- Niemal na całym świecie dominują systemy społeczno-polityczne w których
      wiodącą rolę w podejmowaniu decyzji władzy publicznej odgrywają instytucje
      określane jako partie, stronictwa itp. Partia podobnie jak człowiek lub
      państwo nie jest tworem idealnym.W różnym zakresie, w zależności od wielu
      czynników występują w nich różne patologie. Można i należy je eliminować.
      Głównie od środka, choć i rola mediów i organizacji pozarządowych
      etc.działających z zewnątrz też jest istotna.

- Platforma Obywatelska była od początku jej istnienia i pozostaje dzisiaj
      środowiskiem politycznym w którym odnajduję najwięcej bliskich mi poglądów co
      do kształtu ustrojowego naszego kraju, swobód obywatelskich i gospodarczych,
      realcji państwo- samorząd i państwo- obywatel, spraw międzynarodowych etc.
      Platforma Obywatelska jest jedynym ugrupowaniem, które ma realną szansę
      urzeczywistnić w najbliższych latach te poglądy. Dlatego czynnie ją współtworzę
      i staram się doskonalić, do czego zapraszam i innych jeszcze nie przekonanych.

- Poza ww. okolicznością jest jeszcze i inne, które czynią dywagacje o moim
      rzekomym zainteresowaniu przejściem do PiS całkowicie bezzasadnymi.Po pierwsze
      uważam, że każdy poseł powinien - poza sytuacjami ekstremalnymi - być wierny
      swoim poglądom, swoim wyborcom i swojemu ugrupowaniu.Właśnie w takiej
      kolejności. Zapewne dla części Moich Wyborców istotne było to, że kandyduje z
      ramienia PO.Po drugie Prawo i Sprawiedliwość jest środowiskiem politycznym o
      zasadniczo odmiennym spojrzeniu na sprawy ustroju naszego państwa, swobody
      obywatelskie i gospodarcze etc. Nie będę już pastwił się nad kwestiami
      błotnistej taktyki politycznej której bogoojczyźniany sztafaż nie upiększa, a
      wręcz czyni tragikomiczną . To, że wśród lokalnych działaczy PiS mam wielu
      dobrych znajmych, czy wręcz kolegów to jedno. Brak zgody z ich poglądami i
      niektórymi działaniami ( a raczej poglądami i działaniami ich liderów na
      szczeblu krajowym) to drugie. Osobiste sympatie nie powinny mieć wpływu na
      merytoryczne dezycje. Ugrupowania politycznego nie należy mylić z dobrym
      towarzystwem zapewniającym miłe spędzanie czsu na zasadzie wzajemniej
      adoracji.Nawet gdyby było to istotne kryterium ocen :) to nie mogę narzekać na
      brak przyjaznych gestów, zachowań w PO. Dotyczy to również Sławka Nitrasa z
      którym miewamy od czsu do czsu odmienne poglądy w tej czy innej sprawie, co nie
      podważa pozytywnej w sumie oceny naszej współpracy.

Pozdrawiam.
      • anamar Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 14.06.07, 15:56
        dzięki za jasną i jednoznaczną reakcję,panie arku.no i widać,co warte"podobno"...
        • andreas.007 Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 14.06.07, 16:03
          Anamar czytaj uwaznie, pan Arek nie wyparł sie konfliktu...
          natomiast jak podkresla jest daleki od zmiany barw,
          ale uwaza, ze nalezy zmieniac duzo wewnatrz partii,
          w ktorej dostrzega taka potrzebe...

Tak wiec akurat w tym nie było nic podobno...
          i ja sie panu Arkowi nie dziwie, bo takie same prawo do kreaowania PO ma on,
          jak kazdy inny członek tej partii z którym moze sie nie zgadzac,
          ale to nie jest powód by On wystepował...
          • anamar uważnie! 14.06.07, 16:44
            czytam uważnie,andreasie.a napisał kacperek tak:"...twierdzi,że jest z
            brudzińskim ułożony,że może wejść do pisu" "w każdej chwili może odejść z po i
            narobić lokalnie niezłego smrodu"...tak więc po zaleconym przez ciebie uważnym
            czytaniu,stwierdzam,że napisał nieprawdę...
            • andreas.007 Re: uważnie! 14.06.07, 19:30
              Anamar przyjaciólko, to była prowokacja jawna,
              bo pozostałe fakty pan Litwinski potwierdził...
              tak, nie odejdzie z PO, ale wyznał, ze nalezy je zreformowac!

Prawdopodobnie gdyby nie ta prowokacja i pytania dziennikarek za tym,
              to ten post by zdechł... a tak doczekalismy sie pewnej reakcji
              i pewnych juz faktów z "ust" pana Liwtinskiego... ;)

Dziennikarze czasami musza posunac sie do prowokacji...
              • andreas.007 Re: uważnie! 14.06.07, 19:33
                Anamar patrz co Kacper napisał i myslisz,
                ze to by zadowolilo pana Litwonskiego...
                "ponoć z Brudzińskim ułożony że może wejść do PiSu i przy następnych
                parlamentarnych ma miejsce na ich liście poniżej 7"
                • anamar Re: uważnie! 15.06.07, 10:36
                  andreas.007 napisał:

> Anamar patrz co Kacper napisał i myslisz,
                  > ze to by zadowolilo pana Litwonskiego...
                  > "ponoć z Brudzińskim ułożony że może wejść do PiSu i przy następnych
                  > parlamentarnych ma miejsce na ich liście poniżej 7"
                  >

jasne,że by nie zadowoliło.dlatego od razu wiadomo,że to bzdura.od relatywizmu
                  zaczyna ci się w głowie mieszać,andreasie.kłamstwo to kłamstwo,podsrywanie jest
                  podsrywaniem a śmierdziele są śmierdzielami.nazywanie pisanych na zlecenie
                  ,obrażających kogoś dyrdymałów to nie prowokacja intelektualna...
                  • andreas.007 Re: uważnie! 15.06.07, 10:44
                    alez Anamar dla kazdego było to jasne, tam było tyle...
                    ze doprawdy trudno to nazwac podsrywanie czy czyms takim,
                    troche realizmu Anamar - odrobinke... ;))

Czy naprawde musiał dodac, ze nawiazał kontakt z marsjanami pan AL... ;))
                    wtedy byłoby jasne?
                    • anamar Re: uważnie! 15.06.07, 10:47
                      andreas.007 napisał:

>
                      > Czy naprawde musiał dodac, ze nawiazał kontakt z marsjanami pan AL... ;))
                      > wtedy byłoby jasne?
                      >
                      cóż,the bill pisywał takie rzeczy na poważnie...
                      • andreas.007 Re: uważnie! 15.06.07, 10:52
                        powiem Tobie, ze predzej uwierzyłbym w kontakt z Marsjanami
                        niz to ponizej 7 miejsca na liscie PiS... ;))
            • the.bill1 Litwiński lubi NItrasa? to dowcip 15.06.07, 15:46
              To tylko świadczy o klasie Arka. Skoro jednak Nitras nie ma klasy, to nie wiem
              za co Arek moze go lubić....
              partyjna niepoprawnośc po prostu. GW was chroni, wiec możecuie smiąło pisać co
              czujecie... ;-)
              • anamar Re: Litwiński lubi NItrasa? to dowcip 15.06.07, 15:56
                the.bill1 napisał:

GW was chroni, wiec możecuie smiąło pisać co
                > czujecie... ;-)
                >

jakby zapis stanu świadomości...
        • Gość: Tomek Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:08
          Panie Arku!
          Po raz kolejny widzę, że jest pan człowiekiem niezwykle inteligentnym i
          wrażliwym społecznie. Co więc robi pan w organizacji, którą w Szczecinie kierują
          osoby pokroju Pana Nitrasa? Przecież jest Pan od nich całkowicie inny! Zresztą
          sposób w jaki Pan Nitras i jego najbliżsi politycznie współpracownicy zachowują
          się w stosunku do Pana jest żałosny.
          • Gość: monty Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS IP: *.chello.pl 14.06.07, 17:29
            Kamień spadł mi z serca! Wspaniale ,proszę dalej pracować na niwie kultury
            politycznej I krocząc razem z Platformą w te Morze Czerwone podnosić jej cele i
            zadania . Tusk na przykład strasznie sie dusi , duchota poltyczna PISu
            zaaplikowała mu astmę jak stwierdził Komorowski- Jamajka.
            • Gość: observer Litwiński nie spełnia "nitrasowej zasady BMW" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:32
              jak ktoś mi powie że Litwiński się realizuje w PO to pękne ze śmiechu! Nikt go
              tam nie lubi, bo nie dał się zwasalizować Nitrasowi i jego ekipie. Dla Nitrasa
              liczy się BMW - Bierny, Mierny, ale Wierny. Litwiński nie spełnia "nitrasowej
              zasady BMW" więc jest marginalizowany i traktowany jak chłopek co przez
              przypadek został posłem.
            • rewers10 Re: Litwiński rozważa możliwość wstąpienia do PiS 15.06.07, 10:20
              po co ma wstępować do PiS ?, szczecińska PO to PiS w pełnym wydaniu
      • Gość: Obserwator Szczecin to miasto Piotra Krzystka IP: *.chello.pl 14.06.07, 21:16
        arkadiusz_litwinski napisał:

> uważam, że każdy poseł powinien - poza sytuacjami ekstremalnymi - być wierny
        > swoim poglądom, swoim wyborcom i swojemu ugrupowaniu.Właśnie w takiej
        > kolejności. Zapewne dla części Moich Wyborców istotne było to, że kandyduje z
        > ramienia PO.

Tak samo ważne jak brak tej przynależności partyjnej u kandydata na Prezydenta
        Miasta Piotra Krzystka. Niestety, ten człowiek zdradził swoich wyborców i zaraz
        po elekcji wszedł w posiadanie legitymacji Platformy Obywatelskiej.
        W tym przypadku zapewne dla większości jego wyborców istotne było to, że
        kandydując nie był "członkiem z ramienia".
        Obawiam się, że haracz wyborczy pana Krzystka, (wyborów które się odbyły jak i
        tych, które się dopiero odbędą w 2010 roku), jest zbyt wysoki wobec możliwości
        Szczecina.
        Panie Arku, może być pan wierny platfusom ale jestem przekonany, że po ich
        rządach, nie będzie pan w stanie tu niczego dźwignąć. Nawet jeśli zapisze się
        pan do PiS.
        • Gość: znajomy Re: Szczecin to miasto Piotra Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 15.06.07, 20:14
          Arkadiusz będzie miał jeszcze swoje pięć minut, ma trzy lata, aby przygotować
          się do walki o prezydenturę Szczecina. Nie ważne, że jest z PO, na tle mieronty
          Krystka, Litwiński jest lokalną gwiazdą. Wydawało się, że po Marianie nic nas
          gorszego nie może spotkać, a tu proszę bezjajeczny chłoptaś mizernego wzrostu,
          otaczający się ludźmi marnymi (vide: Masojc) i do tego zasiadający w dwu radach
          nadzorczych. I do tego Rada Miasta z takimi ludźmi jak niedorobiony pleyboy z
          solarium Arakdiusz P., czy chłopczyk o nazwisku nomen omen Marcinkiewicz, czy
          były działacz ZSMP i SdRP, dziś w barwach PiS - Marek G. Żenada.
    • absztyfikant proba p o d s u m o w a n i a 15.06.07, 20:28
      Akurat to, ze na tym forum grupka osob z kilku partii od kilku lat regularnie
      oczernia Litwinskiego nie jest chyba dla nikogo tajemnica.

Nikogo tez juz pewnie nie dziwi to, ze przez takie 'podsrywanka' probuje sie
      Litwinskiemu przyprawic gebe faceta stojacego w rozkroku i tym samym oslabiac
      jego pozycje w PO. Nie bede pisal komu jest to na reke, bo nie lubie wywazac
      otwartych drzwi.

Mnie osobiscie jednak strasznie zaskoczylo to, ze jakies dziennikarki zagladaja
      jeszcze do tego szamba:)
      • Gość: dudek a kto ci dał prawo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 02:27
        a kto ci dał prawo do podsumowań? chyba że światłość spłynęła na twój chory,
        skołatany umysł i musiałes
      • andreas.007 Re: proba p o d s u m o w a n i a 16.06.07, 23:17
        akurat ja mam odmienne podsumowanie i Twoje twierdzenie,
        ze ktos próbuje oczerniac pana Litwinskiego jest chyba zbyt mocne...
        bo na forum akurat pan Litwinski ma samych zwolenników,
        moze nie w ciemno, moze czasami adwersarzy, ale zawszec przychylnych... ;))

natomiast jezeli sa jakies rozgrywki wenatrzpartyjne i zagrania,
        to wybacz... zawsze w kazdej partii sa rózne opcje...

Natomiast, jak chyba zaden, a na pewno zaden z PO pan Litwinski
        ma na forum wiecej zwolenników, a co najmniej przyjaźnie nastawionych...

Co do zas zagladania tu przez dziennikarzy,
        to masz wypaczone zdanie o dziennikarzach,
        którzy powinni patrzec tylko w oficjalne strony partii...
        dziennikarz ma zagladac wszedzie... takze tam gdzie swiatło nie pada,
        by własnie rozswietlic swoja promienna wiedza!
        I to forum jest własnie takim miejscem... ;))
        • Gość: kejsha Re: proba p o d s u m o w a n i a IP: *.chello.pl 19.06.07, 17:40
          Arek żal mi ciebie, może kiedyś to zrozumiesz kim dla nich jesteś, oni mają cie
          głęboko w tylku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka