Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:06 zawodniczki złamały regulamin, człowieku sam złamałeś tyle punktów w regulaminie i nie masz prawa karać dziewczyn obcinając im pensje których nawet nie dostały!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motylek Mówi prezes Łącznościowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 16:41 Najśmieszniejszy fragment tej rozmowy jest związany właśnie z nałożeniem na zawodniczki kary,że "niby" złamały regulamin.Szkoda,że "PAN PREZES" nie pomyśli o tym,że dziewczyny,które nie dostawały wynagrodzenia mogły zerwać z klubem rozmowy i dopiero zarząd miałby wielki problem,bo nie miałby składu do zakończenia rozgrywek.Dziewczyny uwierzyły,że zarząd sobie z tym poradzi i teraz mają.Nie dość,że tyle czekały to jeszcze teraz mają zaległe obcięte pensje.Śmiechu warte!!!Człowieku zastanów się co mówisz!!!WIELKI PAN PREZES!!!Dziewczyny powodzenia w nowych klubach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekiełko ;p Re: Mówi prezes Łącznościowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:14 Najlepszy fragment "...można było wyciągnąć wobec nich jeszcze dalej idące konsekwencje. Mam tu na myśli zawieszenie. Kara powinna być dotkliwsza dla tych zawodniczek, którym zabrakło zaangażowania w końcówce sezonu. Było to widać chociażby w meczu z Politechniką Koszalin, gdzie niektóre dziewczyny nie zdobyły się na walkę o honor Łącznościowca." TO DO JASNEJ CHOLERY TRZEBA BYLO JE ZAWIESIC, CIEKAWE TYLKO KIM BYSCIE GRALI I CZY NIE ZAPLACILIBYSCIE KARY ZA NIEPRZYSTAPIENIE DO ROZGRYWEK??? POZA TYM O JAKIM HONORZE MOWA?? ZARZAD HONORU NIE POSIADA, CO ZA TYM IDZIE- LACZNOSCIOWIEC JAKO ZESPOL JUZ DAWNO PRZESTAL BYC POWAZNIE TRAKTOWANY. DZIWIE SIE DZIEWCZYNOM, ZE TYLE WYTRZYMALY, BO DYSKUSJE Z MALO ROZGARNIETYM ZARZADEM JAK WIDAC DO NICZEGO NIE PROWADZA. TROCHE POWAGI PANOWIE!! CZAS NAJWYZSZY DOROSNAC! CHYBA ZE MAJA PANOWIE PROBLEM Z ROZWOJEM, ALE W TAKIM WYPADKU PROPONUJE UDAC SIE DO SPECJALISTY, BO DOMOWE SPOSOBY LECZENIA NA TAKA "DOLEGLIWOSC" NIESTETY NIE POMOGA. DZIEWCZYNY- POWODZENIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mówi prezes Łącznościowca IP: *.chello.pl 20.06.07, 14:02 Piekielko;p swietny komentarz. sto procent racji! pozdrawiam kibicow i zespol lacznosciowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: Mówi prezes Łącznościowca IP: *.devs.futuro.pl 20.06.07, 19:19 Słuchajcie wcale się im nie dziwie bo jak ja bym się dowiedziała ze moje zawodniczki dwa dni o ostatnim meczu trenują już w Gdyni wraz z panem trenerem to też bym się wkurzyła. A mogłyby byc zawieszone na długo. co do honoru sorki ale albo sie jest normalnym zawodnikiem, gra i chce się zawsze wygrywac, albo sie jest himeryczną, niby zawodniczka, która tylko widzi kase i koniec swojego nosa. A pan trener to tez troche dziwny jest ciągnie swoje i Łącznościowca niby zawodniczki na treningi integracyjne jak one maja jeszcze dwa miesiące kontraktu. Zenada panie niby trenerze, bo pan tez przestał walczyć, już długo wzesniej( chyba długo w tył sie przygotowywal do emigracji). Reszcie zespołu i tym które wróciły bo nie chciały grać u pana Grzegorza powodzenia i gratulacje za odwage!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekiełko Do prawdziwego kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:23 "Słuchajcie wcale się im nie dziwie bo jak ja bym się dowiedziała ze moje zawodniczki dwa dni o ostatnim meczu trenują już w Gdyni wraz z panem trenerem to też bym się wkurzyła." ok...powiedz mi tylko co mialy robic po ostatnim meczu?? Mi wydaje sie normalnym, ze poszly na trening do klubu z ktorym JUZ DAWNO mialy podpisane kontrakty ( przeciez zadna z nich tego nie ukrywala). Chyba powinnismy sie cieszyc, ze wytrzymaly do konca, bo kontrakty ( co poniektore) mogly zerwac juz dawno. Poza tym o co to cale hallo?? Dziewczyny znalazly nowe zespoly, w ktorych beda mialy NORMALNE WARUNKI DO PRACY i NORMALNY ZARZAD, ktory nie bedzie olewal wszystkiego i wszytkich. Jesli bylabys prawdziwym kibicem, cieszylabys sie, ze zawodniczki maja szanse na normalne kluby, systematyczne pensje i o wiele wieksze mozliwosci niz w Szczecinie. W tym miescie na razie nikt nie dba rozwuj sportu, znajac zycie obudza sie z reka w nocniku, tyle ze juz bedzie za pozno. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Mówi prezes Łącznościowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:24 piekiełko świetny koment:)!!!Widzę,że jednak pozostało jeszcze kilku prawdziwych kibiców starej ekipy Łącznościowca.A co do komenty "prawdziwego kibica"...coś mi tu pachnie jakąś juniorką,która po odejściu seniorek będzie teraz grała w łącznościowcu....Pozdro dla Dziewczyn z Łącznościowca sezonu 2006/2007:) Odpowiedz Link Zgłoś