Gość: Rol-Banc IP: 195.124.114.* 18.06.07, 13:25 komu w Szczecinie Rol-Banc dostarcza mieso i wedliny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew1000 Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się 18.06.07, 14:13 Tam gdzie mają kiełbasę tzw. świerznowską... czyli prawie wszędzie... ......................................... CSN wycieraczki z klasą wycieraczki i maty sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się 18.06.07, 21:00 Najpierw zatruje ludzi, a potem się wypiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egs123 Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: 212.244.66.* 18.06.07, 14:23 w sklepach rol-banc ostatnio ok.9 czerwca jeżeli mi się soboty nie pomyliły były duze promocje na schab bez kości (12 zł), łopatkę b/k (9 zł), czy możliwe że to mięso też pochodzi z niepewnych źródeł. Mam sporo zamrożonego mięsa w lodówce i co z nim zrobiś? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 takie troche dziwne tłumaczenie zakładu 18.06.07, 14:49 zawsze jak jakas firma zawali, to winien jest konkretny człowiek... Jak zakład nie potrafi zorganizowac odpowiedniej kontroli, to powinien zajac sie czym innym - I TYLE! Moze sprzedaza pamiatek... A osoby odpowiedzialne powinny zjeść reszte zostałego miesa - na surowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK ludzie kupili kielbase firmy "x", firma powinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 14:58 zadbac zeby produkt nie byl trefny. A skoro byl, to klienta guzik to obchodzi. Dawac odszkodowania i refundowac leczenie! A pozniej niech firma sama sobei szuka winnych. To ich biznes. Jezeli do sadu trafia pozwy, a firma zawczasu nie zaproponuje solidnego zadoscuczynienia, to bedzie skandal podwojny! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ludzie kupili kielbase firmy "x", firma powin 18.06.07, 15:00 nie wiem czy wiesz, ale choroba nie jest uleczalna - tylko zaleczalna! Moja mama struła sie w latach 70. metka! Wprawdzie zyje, ale bóle miesni miewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK To tym bardziej powinni szybko zareagowac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:08 Firma powinna niebawem zaproponowac odszkodowania. NIestety, dalo sie ciala, nie byli pewnie ubezpieczeni, wiec... kasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el dottore choroba IP: 195.124.114.* 18.06.07, 15:16 no podobno tego pasozyta nie da sie usunac ale przebieg jest na tyle lagodny ze mozna z tym zyc, chyba ze komus dobierze sie np. do oka wtedy bedzie kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: To tym bardziej powinni szybko zareagowac ! IP: *.chello.pl 18.06.07, 15:19 Stać ich było na specjaliste od wizażu miesa , to jedna z pokrewnych ostatnio specjalnosci w wytwórniach spożywczych , szczególnie mięsa. W hipermarketach to co wyglada na wyroby miesne już dawno nimi nie są. pamietacie jak TVN ,kiedy była jeszcze porządna stacją wykryła aferę jak klientów traktuje sie jak zwierzęta padlinożerne, nikt za to nie poniósł żadnej kary , sprawy w sądzie o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: 212.2.99.* 18.06.07, 15:49 A kto jak nie producent powinien odpowiadac za swoj produkt.Czy jedynym kryterjum jest zysk za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zapewne za zachorowania odpowiada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:03 wydaje mi sie, ze własciciele zakładu sugeruja, ze za zachorowania odpowiada ... swinia! Bo to ona była zakazona i przez nia zachorowali ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Ktos swini probuje podlozyc swinie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:19 Swinstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stare krówsko Re: Ktos swini probuje podlozyc swinie ! IP: *.ias.bredband.telia.com 18.06.07, 16:33 to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Ktos swini probuje podlozyc swinie ! IP: *.chello.pl 18.06.07, 16:47 Kto jest właścicielem tej wytwórni i z jaka partią jest związany właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ktos swini probuje podlozyc swinie ! 18.06.07, 16:55 zauwaz jaka cisza medialna była po zatruciu... a i teraz prasa lokalna bardzo spokojnie opisuje, próbuje sie zwalic wine na swinie, która była chora... ;)) Ja jadam polska kiełbase, kupiłem cała paczke polskiej... Jazeli panstwo nie potrafi kontrolowac systemu kontroli w zakładach żwynosciowych, to ja piernicze takie panstwo!!! Tu powinny poleciec głowy waznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Sanepid, producent IP: *.chello.pl 18.06.07, 18:24 Najpierw trzeba pociągnąc do odpowiedzialności sanepid, że trzymał gebe na kłodke, kto narozrabiał Potem producenta - bez litości J. PS. Swego czasu firma Rol-Banc wydymała znajomą firme reklamową, podp... projekt strategii, której zarysy owa oszukana jej przekazała. Dlatego mi ich nie żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swirek Re: Ktos swini probuje podlozyc swinie ! IP: *.chello.pl 18.06.07, 18:56 AFAIK Pan Balasz tak, że wszystko zapewne szybko ucichnie... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Juz pozamiatane. 18.06.07, 19:03 Ta firma jest skonczona. Jedyne co mozga zrobic to zmienic nazwe i modlic sie, aby nikt sie nie polapal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Juz pozamiatane. IP: *.srg.vectranet.pl 18.06.07, 20:49 Nie jem miesa i ........ To nie takie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Juz pozamiatane. 18.06.07, 20:54 a opowiedziec Tobie jak sie robi pomidory na ładniutkie spalinami... ;) Bo o genetycznie modyfikowanej zywnosci to wiesz... ;)) Nie ma takiej mozliwosci, co by zyc zdrowo! Mleko pamietam jak sie zsiadało... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Niedoinformowany jestes 19.06.07, 13:31 Myslisz ze ktos jeszcze spalinami pomidorki traktuje? Przy tych cenach ropy? Sa tansze metody. Ma mocznik. Wstrzyka sie takiemu pomidorkowi roztwor mocznika i po dobie rumieni sie jak dziewica na widok ...... A skad roztwor mocznika? Z w pelni naturalnego zrodla. Miejmy tylko nadzieje, ze zrodlo nie mialo cukrzycy, bo sie bilans kaloryczny nie bedzie zgadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
szczecinianin6 Zmiana diety. 19.06.07, 06:33 Polacy/Szczecinianie przestancie, qrwa, zrec kielbache. Jestesmy juz w Europie. Czas na zmiane tego kielbasianego przyzwyczajenia. Na pohybel kielbasie! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Producent kiełbasy z włośnicą broni się 19.06.07, 08:00 I dziwić się że Rosjanie nie chą polskiego mięsa, pewnie lepiej wiedza o bałaganie w nadzorze weterynaryjnym niż Lepper który za to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:10 NIE JEST TO WINA NAPEWNO TEGO ZAKŁADU NIGDY ANI SZEFOWA ANI NIKT Z LUDZI TAM PRACUJĄCYCH NIE DOPUŚCIŁ BY DO TAKIEGO CZEGOS PIERDOŁY OPOWIADA WETERYNARJA NAPIŁ SIE JAKIS PALANT I POMYLIŁ A JEZELI NIE TO OLAŁ BADANIE ABY PRĘDZEJ ZAKŁAD DBAŁ CAŁY CZAS O DORE IMIE I NIE POZWOLIŁBY SOBIE NA TAKIE DZIADOSTWO LUB BICIE NIE LEGALNE ONI NIGDY W ZYCIU NIE POSTAWILI ZAKŁADU NA OSTRZU NOZA ZEBY BIC NA LEWO BEZ BADANIA TYLE LAT WSPÓPRACOWAŁEM Z T,AFIRMĄ I NADAL BĘDĘ WSZĘDZIE GŁOSIŁ ZE JEST TO UCZCIWA FIRMA A NIE JAK INNE DOOKOŁ BIJĄ W GARAZU I SPRZEDAJA BYŁA TO NAPEWNO POMYŁKA NADZORU WETYRNARYJNEGO ZE STUCHOWA A MOŻE POWSTAŁ NASTĘPNY PROBLEM DLASŁUZBY ZDROWIA JEST NOWA CHOROBA BO JAK TO MOŻLIWE PRZEBADANO WSZYSTKIE WYROBY GOTOWE Z FIRMY I NIGDZIE NIE ZNALEZIONO WŁOŚNIA CIEKAWE CO ALE MYŚLĘ ZE WSZYSTKO BEDZIE OK CZEGO SZEFOWEJ PRACOWNIKOM I CAŁEJ FIRMIE Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ POZDRAWIAM CAŁĄ ZAŁOGĘ WWWWWW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepki Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: 195.124.114.* 19.06.07, 11:00 jak zalatwiliscie tylko Polakow to Wam to moze na sucho ujdzie, ale jak mieliscie pecha i trafiliscie na Niemca czy Angola to adwokat wam pokaze jakie odszkodowania placi sie w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:40 ADWOKATA TO TY PALANCIE SOBIE POSZUKAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepki Re: Producent kiełbasy z włośnicą broni się IP: 195.124.114.* 19.06.07, 12:34 dla Polaka maksymalnie 10.000 pln wiecej sedzia nie da ale dla obcokrajowca to drobniaki, lepiej zbierajcie chlopaki na dobrego mecenasa bo pojdziecie z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu A mozesz nie drzec ryja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:26 Kmiocie trychyniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Chorzy sami musza sobie fundowac leczenie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:11 Skandal! gdzie jest firma?! znam przyklad biednych ludzi, oboje zachorowali, a teraz beda przez kilka miesiecy bulic z powodu czyjegos zaniedbania 250 zl tygodniowo... Odpowiedz Link Zgłoś