anaana3 20.06.07, 10:15 czy ktoś wie coś na temat polisy dla dziecka? gdzie najlepiej i najkorzystniej ją założyć? proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaklaudia2 Re: polisa dla dziecka 20.06.07, 20:15 Do mnie przychodzi pan który jest doradcą finansowym i zna wszystkie fundusze,polisy itp.Jeśli chcesz mogę dać ci na pv do niego namiary.Sama mam zamiar założyć w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaana3 Re: polisa dla dziecka 21.06.07, 07:27 jestem ciekawa co zaproponuje, tyle tego jest przecież na rynku. Ale z chęcią bym się kogoś poradziła, więc proszę podaj mi jakieś namiary na niego na maila anaana3@gazeta.pl. Czy on bierze coś za swoje doradztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
natka_natka Re: polisa dla dziecka 21.06.07, 11:10 ja założyłam polisę swojemu dziecku i jestem całkiem zadowolona. Wpłacam mu raz na rok przez 5 lat, potem już nie muszę wpłacać, a pieniądze dalej pracują. Ulokowane są w funduszach akcyjnych i po 1,5 roku przyniosły spory zysk. Namiary na tę firmę wyślę Ci mailem jeżeli chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 do natka 22.06.07, 10:23 Jeśli nie sprawiłoby Ci to kłopotu to również poproszę o namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_natka Re: do natka 22.06.07, 11:27 nie ma problemu, tylko podaj mi proszę maila, na którego mogłabym Ci te namiary wysłać, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: do natka 22.06.07, 12:36 Dzięki, może być na gazetowy albo gag10@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala.maly Re: polisa dla dziecka 25.06.07, 11:07 hej, a czy ja też mogłabym dostać jakiś kontakt do polecanej przez ciebie osoby. Bardzo mi na tym zależy, bo tak właściwie to do założenia jakiejś lokaty dla synka zabieram się od 3 lat:) a przed wakacjami muszę to zrobić, bo znowu pieniądze mi się skończą i dalej będę w punkcie wyjścia. Proszę o maila na adres gazety, ok? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaana3 Re: polisa dla dziecka 25.09.07, 12:46 wielkie dzięki dziewczyny, a Tobie Natka w szczególności, w końcu udało mi się sfinalizować transakcję!!! Polisa założona!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaspadi Re: polisa dla dziecka 22.07.07, 16:09 Też prosiłabym o namiary na takiego agenta. Mój adres: Monika_Gromadzinska@o2.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1975 Re: polisa dla dziecka 10.10.07, 10:23 no właśnie, ja tez sie zastanawiam. Podobno najlepsze są fundusze akcyjne, bo te w długim czasie przynoszą spory zysk. Jakie byści poleciły? Napiszcie mi dziewczyny na maila namiary na polecanych agentów, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
magcia81 Re: polisa dla dziecka 16.11.07, 10:52 jak można to ja też poproszę o namiary na agenta i informacje odnośnie polis na maila gazetowego lub na madziaciacho@wp.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
gwarek176 Re: polisa dla dziecka 18.11.07, 08:14 ja tez poprosze na adres rzewusia@wp.pl dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
karola810 również poproszę namiary 21.11.07, 10:25 j/w kchreptowicz@op.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: również poproszę namiary 24.11.07, 15:24 też proszę na adres gazety Odpowiedz Link Zgłoś
patrynia82 Re: również poproszę namiary 29.04.08, 15:12 Cieszę się że trafiłam na taki temat. O założeniu polisy myślę już od kilku miesięcy i odwiedziłam kilka miejsc (głównie banków), ale jakoś te oferty z banków mnie nie przekonały. Bardzo prosze o podanie kontaktów do polecanych przez Was osoób, będę bardzo wdzięczna. Proszę pisać na adres patrynia82@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izqa www.expander.pl 18.06.08, 18:35 mają najszerszą ofertę funduszy i tzw. regularnego oszczędzania - specjalnie dla dzieci właśnie. Wiem, że w Szczecinie są doradcy, którzy dojeżdżaja do klienta i załatwiaja wszystkie formalności na miejscu. U mnie była pani Kasia - 692489114. Odpowiedz Link Zgłoś