zbednydlaregionu 23.06.07, 08:17 Prawdą jest absztyfikant, że tora nakazuje zabijanie homoseksulistów ? news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6225444.stm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 09:32 No i co podskakujesz? Przeciez nie znasz angielskiego, co udowadniasz na kazdym kroku. Izraelska policja rozgonila haredim, czyli ultraortodoksyjnych Zydow - to takie moherowe jarmulki:))))) Nie bade taki i swoim zwyczajem dam Ci porzadny, a nawet koszerny, link: www.fzp.jewish.org.pl/erec17.html Czytaj i madrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:07 Nie chcesz widzę tchórzliwie odpowiedzieć na pytanie więc Ci pomogę: Leviticus 20:13: "A man shall not lie with another man as he would with a woman; the two of them have done a toevah; they shall be put to death; their bloodguilt is upon them. Ponieważ słabo znam angielski to przetłumaczę krótko - bezwzględna kara śmierci dla gejów. img.emol.elmercurio.com/2007/06/21/File_200762116729.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Nie mecz sie PiSdzielcu, mam i po polsku:P 23.06.07, 10:11 www.the614thcs.com/40.640.0.0.1.0.phtml www.the614thcs.com/40.568.0.0.1.0.phtml www.the614thcs.com/index.php?id=23,23,0,0,1,0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:02 Nie muszę się męczyć stalinowcu, potomku zbrodniarzy komunistycznych :-o Jak zwykle Ty wybrałeś nazwijmy to sposób rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn 23.06.07, 11:07 Oooo! Jeszcze nie ma poludnia, a widze, ze juz butelka pekla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:31 Zajrzyj na Twój wpis poprzedzający a zauważysz, że nie zauważyłeś, że to u Ciebie wyschła właśnie ta jedna butelka. Nie u mnie. Wpadnij na forum do Israela i sprzeciw się tym religijnym debilom a nastepnie daj mi link, że to uczyniłeś Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn 23.06.07, 12:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60755893&a=60756493 Obejrzyj spot - na koncu postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 09:54 zbednydlaregionu napisał: > Prawdą jest absztyfikant, że tora nakazuje zabijanie homoseksulistów ? My, Polacy - bierzmy przykład z mądrych Żydów. Oczywiście pod warunkiem że jeśliby którykolwiek z nich manifestował i propoagował środkiem ulic swoje zboczenia. Na pierwszy odstrzał proponuję wszystkich bywalców z Alter Ego, którzy z pół roku temu manifestowali na ulicach Szczecina pedalstwo. Na drugi odstrzał wszystkich propagatorów pedrylizmu z tego forum. Anamar, Selavi i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.chello.pl 23.06.07, 09:58 A na przystaweczkę - rozwalić wszystkich pijaków i ich małżonki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:00 Dżonie Pijaku, a co z transseksualistami? Koszula blizsza cialu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 10:24 absztyfikant napisał: > Dżonie Pijaku, a co z transseksualistami? Koszula blizsza cialu? A co, nie dość że jesteś bezszypułkowy to jeszcze transeksualista? Spróbuj wyjść na środek ulicy to i Ciebie ustrzelę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:31 Mialem na mysli Ciebie, nie udawaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.k Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:49 absztyfikant napisał: > Mialem na mysli Ciebie, nie udawaj:) No co Ty. Myślisz że jestem ślepa i nie wiem co mam między nogami? Zapewniam Cię ze doskonale wiem. Ponadto nie wiem czy wiesz ale tu na forum dosłownie wszyscy mogą ukrywać swoją tożsamość i sex za parawanem nicka. Nawet Ty w rzeczywistości możesz być np pochodzenie mongolskiego, bez szypułki i z zaawansowanym Parkinsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:55 No to mnie zdemaskowalas:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK odwalcie sie od Zydow antysemici !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:58 Najpierw ich Polacy mordowaliscie, a teraz gdy staneli na nogi i probuja rozpaczliwie ratowac swoje panstwo to szukacie pretekstow zeby ich atakowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.k Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 11:03 absztyfikant napisał: > No to mnie zdemaskowalas:P Pieprzysz Pietrze wieprza pieprzem. Ani ja ciebie ani ty mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 23:21 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > My, Polacy - bierzmy przykład z mądrych Żydów. Oczywiście pod warunkiem że > jeśliby którykolwiek z nich manifestował i propoagował środkiem ulic swoje > zboczenia. Na pierwszy odstrzał proponuję wszystkich bywalców z Alter Ego, > którzy z pół roku temu manifestowali na ulicach Szczecina pedalstwo. Na drugi > odstrzał wszystkich propagatorów pedrylizmu z tego forum. Anamar, Selavi i tym > podobnych. I sama idiotko zostaniesz! I wtedy ze smutku będziesz propagować semickie pedalstwo bo to okaże się twoim alter ego. Popie..ło cie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant PiSdzielcu! 23.06.07, 19:38 Dla Twojej wiadomosc: w Izraelu kara smierci byla wykonana tylko jeden raz. Na stryczek trafil wtedy pewien Niemiec - niejaki Adolf Eichmann. A teraz poczytaj sobie to: pl.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Asgari_i_Ayaz_Marhoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Niestety Zydzi to najwieksi rasisci IP: *.warzymice.net 23.06.07, 21:37 rzeklbym genetyczni... (jesli wierzyc historii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fural absztyfikant z pianą na mordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:41 nie ma na forum nic piękniejszego jak wściekły atak niejakiego absztyfikanta, uprawiany przez kilka jego nicków!! dawno tak się nie ubawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek ruchenblaum Re: absztyfikant z pianą na mordzie IP: *.chello.pl 23.06.07, 23:46 Abshtyf goja udaje :D A ja z ciocia Rachela na jego BAR MYCWA byli. OJ nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance spienilem siem na mordzie 23.06.07, 23:47 Gość portalu: fural napisał(a): > nie ma na forum nic piękniejszego jak wściekły atak niejakiego absztyfikanta, > uprawiany przez kilka jego nicków!! > dawno tak się nie ubawiłem Ależ siem wściekam!!! A jak siem dowiadujem że on siem bawi mojom wścieklosciom to jeszcze bardziej siem wsciekam! I tak nakrenca siem spirala mojej wscieklosci. a one te ktosie siem smiejom a ja siem wsciekam! Odpowiedz Link Zgłoś