Dodaj do ulubionych

Żydzi są nietolerancyjni

23.06.07, 08:17
Prawdą jest absztyfikant, że tora nakazuje zabijanie homoseksulistów ?
news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6225444.stm
Obserwuj wątek
    • krzepice.city Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 08:51
      hmmm :))))
    • absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 09:32
      No i co podskakujesz? Przeciez nie znasz angielskiego, co udowadniasz na kazdym
      kroku. Izraelska policja rozgonila haredim, czyli ultraortodoksyjnych Zydow -
      to takie moherowe jarmulki:)))))

Nie bade taki i swoim zwyczajem dam Ci porzadny, a nawet koszerny, link:
      www.fzp.jewish.org.pl/erec17.html
      Czytaj i madrzej.
      • Gość: Zbędny Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:07
        Nie chcesz widzę tchórzliwie odpowiedzieć na pytanie więc Ci pomogę:

Leviticus 20:13: "A man shall not lie with another man as he would with a woman;
        the two of them have done a toevah; they shall be put to death; their bloodguilt
        is upon them.

Ponieważ słabo znam angielski to przetłumaczę krótko - bezwzględna kara
        śmierci dla gejów.
        img.emol.elmercurio.com/2007/06/21/File_200762116729.jpg
        • absztyfikant Nie mecz sie PiSdzielcu, mam i po polsku:P 23.06.07, 10:11
          www.the614thcs.com/40.640.0.0.1.0.phtml
          www.the614thcs.com/40.568.0.0.1.0.phtml
          www.the614thcs.com/index.php?id=23,23,0,0,1,0
          • Gość: Zbędny Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:02
            Nie muszę się męczyć stalinowcu, potomku zbrodniarzy komunistycznych :-o
            Jak zwykle Ty wybrałeś nazwijmy to sposób rozmowy.
            • absztyfikant Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn 23.06.07, 11:07
              Oooo! Jeszcze nie ma poludnia, a widze, ze juz butelka pekla.
              • Gość: Zbędny Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:31
                Zajrzyj na Twój wpis poprzedzający a zauważysz, że nie zauważyłeś, że to u
                Ciebie wyschła właśnie ta jedna butelka. Nie u mnie.
                Wpadnij na forum do Israela i sprzeciw się tym religijnym debilom a nastepnie
                daj mi link, że to uczyniłeś
                • absztyfikant Re: Nie mecz sie potomku zbrodniarzy komunistyczn 23.06.07, 12:19
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60755893&a=60756493
                  Obejrzyj spot - na koncu postu.
    • Gość: zona.pijaka Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 09:54
      zbednydlaregionu napisał:
      > Prawdą jest absztyfikant, że tora nakazuje zabijanie homoseksulistów ?

My, Polacy - bierzmy przykład z mądrych Żydów. Oczywiście pod warunkiem że
      jeśliby którykolwiek z nich manifestował i propoagował środkiem ulic swoje
      zboczenia. Na pierwszy odstrzał proponuję wszystkich bywalców z Alter Ego,
      którzy z pół roku temu manifestowali na ulicach Szczecina pedalstwo. Na drugi
      odstrzał wszystkich propagatorów pedrylizmu z tego forum. Anamar, Selavi i tym
      podobnych.
      • Gość: trzeźwy Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.chello.pl 23.06.07, 09:58
        A na przystaweczkę - rozwalić wszystkich pijaków i ich małżonki.
        • absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:00
          Dżonie Pijaku, a co z transseksualistami? Koszula blizsza cialu?
          • Gość: zona.pijaka Re: Żydzi są nietolerancyjni IP: *.icm.edu.pl 23.06.07, 10:24
            absztyfikant napisał:
            > Dżonie Pijaku, a co z transseksualistami? Koszula blizsza cialu?

A co, nie dość że jesteś bezszypułkowy to jeszcze transeksualista? Spróbuj
            wyjść na środek ulicy to i Ciebie ustrzelę.
            • absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:31
              Mialem na mysli Ciebie, nie udawaj:)
              • nowa.k Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:49
                absztyfikant napisał:
                > Mialem na mysli Ciebie, nie udawaj:)

No co Ty. Myślisz że jestem ślepa i nie wiem co mam między nogami? Zapewniam
                Cię ze doskonale wiem. Ponadto nie wiem czy wiesz ale tu na forum dosłownie
                wszyscy mogą ukrywać swoją tożsamość i sex za parawanem nicka.
                Nawet Ty w rzeczywistości możesz być np pochodzenie mongolskiego, bez szypułki
                i z zaawansowanym Parkinsonem.
                • absztyfikant Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 10:55
                  No to mnie zdemaskowalas:P
                  • Gość: EDEK odwalcie sie od Zydow antysemici !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:58
                    Najpierw ich Polacy mordowaliscie, a teraz gdy staneli na nogi i probuja
                    rozpaczliwie ratowac swoje panstwo to szukacie pretekstow zeby ich atakowac !!!
                  • nowa.k Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 11:03
                    absztyfikant napisał:
                    > No to mnie zdemaskowalas:P

Pieprzysz Pietrze wieprza pieprzem. Ani ja ciebie ani ty mnie.
      • whiteentrance Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 23:21
        Gość portalu: zona.pijaka napisał(a):
        > My, Polacy - bierzmy przykład z mądrych Żydów. Oczywiście pod warunkiem że
        > jeśliby którykolwiek z nich manifestował i propoagował środkiem ulic swoje
        > zboczenia. Na pierwszy odstrzał proponuję wszystkich bywalców z Alter Ego,
        > którzy z pół roku temu manifestowali na ulicach Szczecina pedalstwo. Na drugi
        > odstrzał wszystkich propagatorów pedrylizmu z tego forum. Anamar, Selavi i
        tym
        > podobnych.

I sama idiotko zostaniesz! I wtedy ze smutku będziesz propagować semickie
        pedalstwo bo to okaże się twoim alter ego.
        Popie..ło cie i tyle!
    • absztyfikant PiSdzielcu! 23.06.07, 19:38
      Dla Twojej wiadomosc: w Izraelu kara smierci byla wykonana tylko jeden raz. Na
      stryczek trafil wtedy pewien Niemiec - niejaki Adolf Eichmann.

A teraz poczytaj sobie to:
      pl.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Asgari_i_Ayaz_Marhoni
    • grogreg Re: Żydzi są nietolerancyjni 23.06.07, 20:35
      Czyli Wierzejski to zyd.
    • Gość: Vlad.H. Niestety Zydzi to najwieksi rasisci IP: *.warzymice.net 23.06.07, 21:37
      rzeklbym genetyczni... (jesli wierzyc historii)
    • Gość: fural absztyfikant z pianą na mordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:41
      nie ma na forum nic piękniejszego jak wściekły atak niejakiego absztyfikanta,
      uprawiany przez kilka jego nicków!!
      dawno tak się nie ubawiłem
      • Gość: icek ruchenblaum Re: absztyfikant z pianą na mordzie IP: *.chello.pl 23.06.07, 23:46
        Abshtyf goja udaje :D A ja z ciocia Rachela na jego BAR MYCWA byli. OJ nieładnie.
      • whiteentrance spienilem siem na mordzie 23.06.07, 23:47
        Gość portalu: fural napisał(a):

> nie ma na forum nic piękniejszego jak wściekły atak niejakiego absztyfikanta,
        > uprawiany przez kilka jego nicków!!
        > dawno tak się nie ubawiłem

Ależ siem wściekam!!! A jak siem dowiadujem że on siem bawi mojom wścieklosciom
        to jeszcze bardziej siem wsciekam! I tak nakrenca siem spirala mojej
        wscieklosci. a one te ktosie siem smiejom a ja siem wsciekam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka