Dodaj do ulubionych

sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecinie

25.06.07, 14:32
witam
zostało mi coś około 1,5 miesiąca do porodu i stwierdziłam że chyba czas
zacząć kompletować wyprawkę dla malucha. wiem juz co mam kupić mam tylko
pytanie. Czy możecie mi polecić jakiś sklep w Szczecinie gdzie nie wydam na
wyprawkę fortuny....proszę
dziękuję z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • abc061 Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 25.06.07, 14:49
      jest kilka hurtowni w szczecinie gdzie mozna kupic ciuszki takze w detalu ; np.
      na ul. struga jest bebeclub ( po tej stronie, gdzie kaufland) a taze na struga
      boboland ( na terenie Nomi).
      • arabela27 Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 25.06.07, 20:09
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24112 to jest forum szczecinskie
        ciezarowki tam chyba najszybciej znajdziesz odpowiedz
    • maadam Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 26.06.07, 18:54
      Sprawdz www.bajbus.com.pl To sklep internetowy ze Szczecina. Nie korzystalam
      ale ceny sa atrakcyjne.
    • leila78 Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 26.06.07, 19:52
      na krakowskiej niedaleko kościoła jest hurtownia. ceny bardzo przyzwoite.
    • jo-asiunka Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 27.06.07, 09:00
      ja robiłam na allegro zakupy w maluchowie - są ze Szczecina właśnie. Polecam
      aukcja.onet.pl/my_page.php?uid=4866591
      • leila78 Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 27.06.07, 09:38
        tylko ceny, które są w necie są cenami hurtowmi dostępnymi jedynie on-line i
        dla hurtowników. dla detalistów ceny są w samej hurtowni wyższe.
    • gonia28b forum regionalne: 27.06.07, 13:28
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=610
      • moniaj77 Re: forum regionalne: 29.06.07, 00:45
        na Tobruku jest hurtownia z ciuszkami dziecięcymi
    • bruyere Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 06.07.07, 20:08
      Polecam sklep na Krakowskiej 38, jest to filia jednego ze sklepów na
      prawobrzeżu- chyba bobolandu. Ceny porównałam w kilku sklepach i faktycznie na
      lewpbrzeżu to tam jest najtaniej, wózek kupiliśmy 600 złotych taniej niż o
      Oleńce na Pomorzanach, a pajacyki są o 15-19 złotych tańsze niż w tymże
      sklepie. Ceny WSZYSTKICH artykułów wychodziły korzystniej albo dużo, dużo
      korzystniej niż w Oleńce.
      • aniamalutka Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 13.02.08, 00:04
        Potwierdzam twoje zdanie,to są jedne z lepszych,a napewno najtańszych hurtowni
    • nat_tat Jest nowy sklep w budynku Dany 17.07.07, 11:42
      od strony parkingu przy Fali. Sporo wózków, fotelików, meble, zabawki, różne
      akcesoria do karmienia. Ceny przystępne i fajna obsługa.
      • alka-lalka Re: Jest nowy sklep w budynku Dany 12.03.08, 19:53
        zgadzam się:)
        objechałam wszystkie sklepy ale tam Panie doradziły mi i wszystko
        pokazały,czego nie mogłam się u innych doprosić:(dodatkowo ceny mają
        naprawdę przystępne,i bardzo miłą obsługe polecam sklep My Baby na
        wyzwolenia koło Fali:)))
    • zanetta-1 Re: sklepy z akcesoriami dla niemowlat w Szczecin 13.02.08, 09:18
      polecam sklep boboland na struga zaraz obok nomi lub jego filie na krakowskiej
      swiat dziecka . ja przynajmniej cala wyprawke kupilam w tych 2 sklepach. mam
      porownanie cenowe co do tych sklepow a jego konkurencji bebeclub obok kauflanda.
      łóżeczko w bebeclub bylo o 100 zl droższe niz bobolandzie i siwecie dziecka.
      dodatkowo w wymieniancyh sklepach czujesz ze ktos jest Toba zainteresowany i
      nawet jak przyjdziesz po pewnym czasie dalej Cie pamietaja:))
    • moskirz krakowska 13.02.08, 22:07
      jednogłośnie i bezapelacyjnie ;)

"świat dziecka" na ulicy krakowskiej
      • aniamalutka Re: krakowska 16.02.08, 16:36
        Oj nareszcie ktoś podziela moje zdanie :D i sklep został doceniony heheh
        • karola_tr Re: krakowska 12.03.08, 20:50
          ja tez jak najbardziej jestem za robieniem zakupow w swiecie dziecka
          na krakowskiej:))Super obsluga, duzy wybor i ceny tez niczego
          sobie:))
          Pozdrawiam
          • juszek79 Re: krakowska 13.03.08, 08:56
            Pozdrawiam karole_tr (pewnie kolezanke z porodówki;)) i popieram - najtaniej na
            Krakowskiej w Świecie Dziecka:): i daje wylicznik, bo właśnie tam w tą sobotę
            lub zaraz po świętach zamierzam zrobić zakupy;
            łóżeczko zwykłe (bez szuflady) - 184,50, materac kokosowo-gryczany - 72,20,
            pościel z wypełnieniem Feretti - 226,00, pościel - zmiana - 55,00, przewijak -
            48,45, baldahim do łóżeczka - 90,00, stelaż - 18,00, rożek - 38,90, ceratki -
            7,70 sztuka, wanienka zwykła nieprofilowana - 24,40, kocyk cienki polarkowy -
            14,00, kocyk gruby - 45,00, ręcznik z kapturkiem duży - 24,40, ręcznik z
            kapturkiem mały - 21,50, karuzela do łóżeczka bez światełek z melodyjkami -
            100,00, leżaczek - bujaczek - 98,00 i przybornik do przyczepienia na łóżeczko -
            50,00 i to łącznie daje ok. 1050 zł, a duże najważniejsze rzeczy masz. Kosmetyki
            dla malucha ponoć najlepiej kupować w hipermarketach, bo zawsze są dostępne, do
            kąpieli dla Małej kupię Olilatum, ponoć kilka kropel do wody wystarczy i nie
            trzeba już oliwką ciałka nacierać, bo taki tłusty film zostawia, sol
            fizjologiczna czy coś tam do zagojenia ran poporodowych to i tak w aptece,
            zostają więc jakieś wkłady poporodowe czy nakładki laktacyjne, bo laktator moim
            zdaniem kupuje sie, gdy jest potrzebny, no i butelki ze dwie, aspirator do
            noska, termometr dla maluszka i do wody, czyścik do butelek - to już pierdy, na
            które liczę ze 200 - 300. No i pieluszki tez w hipermarkecie, żeby w razie W
            facet skoczył i kupił i wiedział, gdzie:)) pozdrawiam!
            • karola_tr Re: krakowska 14.03.08, 17:49
              ja wiekszosc zakupow(mebelki, posciel, karuzela, materac) zrobilam w
              internecie, ubranka kupilam wlasnie w swiecie dziecka i tam kupie
              jeszcze pozostale akcesoria typu przwijak, wanienka,itp. Kosmetyki
              rzeczywiscie najlepiej kupowac w hipermarketach lub w rossmanie(ja
              sie zdecydowalam na serie HIPP-wszystkie opinie jakie slyszalam na
              temat tych kosmetykow sa swietne).A wozek kupie w my baby kolo fali.
              Na poczatku bardzo sie obawialam kompletowac wyprawke ale jak sie
              okazalo nie taki straszny diabel jak go maluja:))))
              Pozdrawiam
              • aniamalutka Re: krakowska 25.03.08, 23:27
                Ja zakupki takżę wykonałam w Świecie Dziecka i w Bobolandzie. Ceny porównywalne
                lub niższe niż w internecie a zawsze można zobaczyć co się kupuje na żywo.
                UWAGA!! Przed kupowaniem przez internet ostrzegam,(szczególnie allegro) zostałam
                oszukana na 220 zł ;( a sklepy internetowe niby maja dobre zabezpieczenie ale za
                to ceny wysokie.
    • nglka Jysk koło Media Markt 08.04.08, 01:45
      Nie znam nazwy ulicy, vis a vis Cmentarza w drodze do Media (za wiaduktem w
      lewo). Duży wybór, sympatyczna i wyszkolona obsługa, ceny przystępne.
      • nglka Re: Jysk koło Media Markt 08.04.08, 01:46
        Oczywiście nie mam Jysk mam na myśli, ale wejście do sklepu z art. dziecięcymi
        jest wspólne z Jysk.
        • elolza Re: Jysk koło Media Markt 08.04.08, 12:54
          Nglka chodzi Ci o sklep Tato, dokladnie tak jak piszesz ma wspolne
          wejscie z Jyskiem, ale w porownaniu ze Swiatem Dziecka na
          Krakowskiej Tato jest bardzo drogi.
          • mrowa3 Re: Jysk koło Media Markt 23.06.08, 14:32
            Zgadzam się, ceny są tam dość wysokie. Porównywałam ostatnio ceny w internecie
            (jednak najwygodniej sie robi zakupy siedząc w domu ;) i całkiem korzystnie
            wychodził sklep bacco.pl (są ze szczecina), są tam pieluszki i chusteczki,
            widziałam też z kosmetyków serię Linomag w przystępnych canach
    • aniuta75 Nowy sklep 21.06.08, 16:16
      Na Struga, po tej samej stronie co salon Skody, obok byłego Ekko.
      Duży wybór, szczególnie ciuszków, zabawek. Oczywiście wózki, foteliki i cała
      reszta dla maluchów.

• sylki czy piszesz o sklepie DUK? 22.06.08, 18:50

• aniuta75 Re: czy piszesz o sklepie DUK? 23.06.08, 09:28
          Tak właśnie o tym (sorki, nazwa mi z głowy wyleciała :)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka