Dodaj do ulubionych

Spoty PO kontra PiS

IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 09:52
haha ale się uśmiałem Tusk zarobił 28 tyś miesięcznie, hahha tylko że Jarek K
zarobił tyle samo bo to dieta poselska hahha

Polecam: www.tvn24.pl/-1,1512096,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • miela Re: Spoty PO kontra PiS 28.06.07, 09:56
      Fajne.
      Zabawne.
    • Gość: ferry Re: Spoty PO kontra PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:13
      No właśnie. To jest cała hipokryzja Tuska. Innym wypominać a zapominać o sobie.
      • Gość: Pod wrażeniem Re: Spoty PO kontra PiS IP: *.globalconnect.pl 28.06.07, 10:20
        Może zrobią taki serial ze spotów... czekam na kolejny odcinek Jarek zarobił
        tyle, później PiS, Palikot zarobił tyle i tyle i tak do wyborów.
    • andreas.007 bardzo zabawne, fajnie sie bawia - czy nami ...? 28.06.07, 10:19
      fajnie chłopaki sobie pogrywaja, spoty sobie robia, konwenty na siebie,
      jedni na drugich... limuzyny sobie kupuja, wiadomo traktuja to jak firme!
      Taka rozrywka chłopaków w piaskownicy - czasami jeden drugiemu sypnie piaskiem!
      • Gość: PartIaoSzostów Re: bardzo zabawne, fajnie sie bawia - czy nami . IP: *.chello.pl 28.06.07, 10:25
        Jakie limuzyny? Stara komunistyczna śpiewka. Widzę, że kolega ma wyłącznie
        gazetową wiedzę.
    • pismak_logowany Dziecinada, piaskownica. n/t 28.06.07, 12:04
    • Gość: DamaKier Re: Spoty PO kontra PiS IP: 83.18.220.* 28.06.07, 15:51
      Ile zarabia Tusk będzie mnie interesowało wtedy, kiedy będzie premierem czy
      innym ministrem, a po to żeby nim zostać naoobiecuje nam dobrobyt,
      sprawiedliwość i solidarne państwo.
    • xxtoja jest to szyte nie na miarę 28.06.07, 15:56
      Pajdokracja zawitała w Polsce?
    • andreas.007 PO szykuje spot na spot PiS, ktory był odpowiedzia 28.06.07, 23:07
      PO szykuje spot teraz na spot PiS, który był odpowiedzia na spot PO...
      Bedzie teraz wojna na spoty - podobno zbieraja szmal na wojne spotowa!
      Maja przyjechac jacys amerykanscy specjalisci i beda kierowac spotomania... ;))
    • Gość: Vlad.H. Niech podadza ile kosztuje emisja tych spotow IP: *.warzymice.net 28.06.07, 23:14
      I ich wyprodukowanie i ilu ludziom mozna by za to pomoc fundujac np leczenie...
    • Gość: tapi. Re: Spoty PO kontra PiS IP: *.eranet.pl 28.06.07, 23:19
      Dziwne że zrzeszającej inteligentnych i wykształconych ludzi PO chce się kopać z
      oszołomskim PISowskim koniem?
      • Gość: fagot antyinteligentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:31
        Czy chcesz POwiedzieć, że Nitras, Gawłowski, Zaremba, Pawlak, Łuczak,
        Jabłoński, Marcinkiewicz, Geblewicz i inni są inteligentni i
        wykształceni? :))))))))))))))))))))))
        • Gość: tapi. Re: antyinteligentni IP: *.eranet.pl 28.06.07, 23:36
          Oni akurat nie mają nic do gadania w sprawie spotów, fagociku. Natomiast
          niektórzy z nich są inteligentni,a inni mniej. Wykształceni prawie wszyscy. Wiem
          że to pisowców wkurza. No cóż, mogli się uczyć.
          • Gość: fagot Re: antyinteligentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:35
            Mają czy nie mają do gadania - to nie jest ważne. Ważne że są z tej samej bandy
            PO nieinteligentnych i kiepsko wykształconych. Ukończenie studiów (metodą "na
            samorząd studencki") nie jest równoznaczne ze zdobyciem gruntownego
            wykształcenia. Czy chociaż jedna osoba z tych wymienionych zna porządnie
            jakikolwiek język obcy? ależ skąd! Zresztą oni jęz.polskiego nie znają!
            • Gość: sztabka Re: antyinteligentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:15
              Oj nieładnie kłamać Fagocie! Arek Pawlak zna doskonale niemiecki i nieźle
              angielski, gó..arz Marcinkiewicz angielski perfekt. Języków natomiast ni
              cholery nie znają bracia kaczyńscy. Swoją drogą ciekawe bo to konieczne do
              doktoratu.
      • andreas.007 Re: Spoty PO kontra PiS 28.06.07, 23:35
        pozwole sobie zauwazyc, ze pierwszy spot wyprodukowało PO,
        to przepraszam, kto robi za konia... ;))
        • Gość: tapi. Re: Spoty PO kontra PiS IP: *.eranet.pl 28.06.07, 23:39
          A który był pierwszy? Ten z lodówką? Czy z wermahtem?
          • andreas.007 Re: Spoty PO kontra PiS 28.06.07, 23:48
            a to wybory jeszcze trwaja, ja myslałem ze juz PO...
            ale widac niektórzy nie moga sie pogodzic i nie przyjmuja do wiadomosci... ;)))
        • Gość: Vlad.H. O przepraszam... IP: *.warzymice.net 28.06.07, 23:48
          nie jestem zwolennikiem PO ale nalezy pamietac ze po takie metody (klasyczny
          FUD) jako pierwsza siegnela PiS w czasie kampanii wyborczej - zreszta wlasnie
          nie przyjecie tej ostrej metody kopania sie z PiS przypuszczalnie spowodowalo ze
          PO przegrala wybory 2005 (wlascwie przyjecie z opoznieniem - na odwrocenie
          tendencji bylo juz za pozno). Wiec to co w tej chwili obserwujemy to po prostu
          przyjecie przez PO metod FUD stosowanych przez PiS.
          (pl.wikipedia.org/wiki/FUD)
          • andreas.007 Re: O przepraszam... 28.06.07, 23:53
            ogranicze sie do pytania czy przypadkiem nie jest juz PO wyborach,
            ale widac niektórzy nie przyjeli tego do wiadomosci....

A moze cofnijmy sie jeszcze dalej pamiecia,
            ja pamietam jak pan Tusk przegrał nie otrzymujac nawet progu,
            jako Kongres Liberalno-Demokratyczny...
            widac pan Tusk taki looser, co nie potrafi przegrywac...
            • andreas.007 moze teraz zamiast robic spoty 29.06.07, 00:12
              moze teraz juz chyba dostatecznie jest po wyborach,
              by wziąc sie do roboty, a nie dalej robic tylko spoty wyborcze...
              ja rozumiem, ze pan Tusk nie ma nic innego do roboty,
              to chociaz niech nie przeszkadza, jak nie chce pomagac!

Naprawde nie ma zadnego innego pomysłu, jak tylko na negacji...
              ja moge sobie siedziec w domu po pracy i pisac bzdury na forum,
              ale polityk, na którego tylu wyborców głosowało,
              któremu zaufano - moze cos zrobic wiecej....chyba...
              • Gość: Vlad.H. chyba ze zblizjaja sie kolejen wybory IP: *.warzymice.net 29.06.07, 00:26
                a PO odrobila bolesna lekcje i postanowila teraz nie dopuscic do sytuacji gdy
                PiS przejmie inicjatywe w kopaniu... slyszalme dzis wypowiedz Spiewaka z PO
                ktory uwaza ze to zle strategia i jedynie zniecheca wyborcow przesylajac im
                (wyborcom) jasny sygnal ze partie i dzialacze partyjni to gowniarze.
                • andreas.007 Re: chyba ze zblizjaja sie kolejen wybory 29.06.07, 00:36
                  ale moze nie jestem na biezaco, to jakies wybory - opróczy wybory Miss,
                  czy jakies wybory sa planowane... czy teraz PO bedzie juz tylko spoty robiło?
                  Zeby nie wyjsc z wprawy... ;)))

Własciwie, wiesz co, oni chyba tylko do tego sie nadaja,
                  niech se robia te spoty...
                  • Gość: Vlad.H. Re: chyba ze zblizjaja sie kolejen wybory IP: *.warzymice.net 29.06.07, 00:48
                    hehehe a mnie to ogolnie wali - kasy tylko szkoda bo moznaby komus dzieciaka
                    uratowac i troche radosci sprawic...
              • st32 Re: moze teraz zamiast robic spoty 29.06.07, 10:18
                andreas.007 napisał:

> moze teraz juz chyba dostatecznie jest po wyborach,
                > by wziąc sie do roboty, a nie dalej robic tylko spoty wyborcze...
                > ja rozumiem, ze pan Tusk nie ma nic innego do roboty,
                > to chociaz niech nie przeszkadza, jak nie chce pomagac!

To by znaczyło że Kaczyński też nie ma nic do roboty, bo PIS robi spoty...

• Gość: sztabka Re: O przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:12
              To może cofnij się Andreas do porozumienia centrum ? I ty śmiesz pisać na forum
              , że jesteś bezstronny i obiektywny? Ty nawet nie wiesz co te słowa znaczą.
              • Gość: doradca Re: O przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:27
                Jedni i drudzy jesteście siebie warci.
              • andreas.007 Re: O przepraszam... 29.06.07, 10:39
                ale Kaczynscy wreszcie wygrali,
                a pan Tusk musi dalej prowadzić kampanie wyborcza!
                Chyba tak juz mu zostanie... ;))

Kto Tobie takich bzdur Sztabka powiedział, ze ja jestem bezstronny,
                ale Ciebie nakłamali... ;))
                Nie jestem bezstronny ani obiektywny!

Ja zawsze trzymam swoja strone!
                Ale po mojej stronie nie ma nikogo innego - tylko ja,
                nie ma tam zadnego partyjniactwa ani innych cyklistów... ;))
                Zas obiektywizm, to wymysł ludzi nieobiektywnych... ;))
                • Gość: doradca Re: O przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:58
                  sztabka robi tu swoja partyjna robotę i już. Takie sa jego partyjniackie
                  obowiązki. Nic w tym złego tylko trzeba mieć świadomość tego.
                  • anamar Re: O przepraszam... 29.06.07, 11:05
                    a doradca,przepraszam w jakim charakterze?
                    • andreas.007 Re: O przepraszam... 29.06.07, 11:26
                      ktos kto mówi, ze jest obiektywny,
                      to znaczy, ze jest bardzo nieobiektywny... ;)))

Kazdy człowiek kazda opinie przepuszcza przez siebie, swoje doswiadczenie
                      i moze sie silic na jakąs obiektywnośc, ale nie osiagnie jej nigdy...
                      mozna sie mniej czy bardziej tylko zblizyc!

Zreszta obiektywizm, to jakas bzdura!
                      To nic nie znaczy, bo kazdy ma inny interes, inaczej widzi, inne wartosci,
                      to jak tu mówic o obiektywizmie....
                      To kłamstwo po prostu, bo nie moze byc obiektywizmu!
                      • anamar Re: O przepraszam... 29.06.07, 11:34
                        no mnie akurat,nie musisz andreasie przekonywać,że nawet się do obiektywizmu
                        zbliżyć nie usiłujesz.ale masz rację,pamiętam jak na zajęciach z filozofii
                        wbijali nam do głowy,że obiektywne nie istnieje...
                        • andreas.007 Re: O przepraszam... 29.06.07, 11:43
                          bo to słowo klucz uzywaja tacy politykierzy,
                          by zgnebic przeciwnika bez uzywania argumentów!
                          Nie ma obiektywizmu, a jest to słowo uzywane jak antysemita...
                          rzucasz i nie ma argumentów... ;)))

NIKT nie jest obiektywny, bo jest to niemozliwe, niewykonalne,
                          kazdy z nas ma inne doswiadczenia, normy, interesy, wychowanie...
                          inaczej postrzegamy innych i dookolna rzeczywistosc!

ba, nawet kolory widzimy inaczej - zyjemy w innych swiatach, kazdy z nas!
                          • andreas.007 Re: O przepraszam... 29.06.07, 11:56
                            a swoja droga Anamar nawet w dyskusji o obiektywizmie
                            starasz sie personalizowac i jestes nieobiektywna... ;))

Do mnie bardziej przemawia relatywizm!
                            • Gość: DamaKier Re: O przepraszam... IP: 83.18.220.* 29.06.07, 17:32
                              A we mnie walczy obiektywizm z relatywizmem.
                              Obiektywnie - spot PO mi się nie podoba bo posługuje się obrzydliwymi metodami
                              PiS, relatywnie - cieszę się, wreszcie bez cackania pokazali prawdę o obłudzie
                              Pisu, obiektywnie wiem, że z PiSem nie mają szansy w te klocki - PiS zawsze ich
                              pobije, relatywnie mam nadzieję, że jednak dołożą pisowczykom skutecznie...
                              Obiektywnie - do dupy ta cała polityka!
                              • andreas.007 Re: O przepraszam... 29.06.07, 18:56
                                alez moja droga przyjaciółko, chyba moge tak sie zwracac do Ciebie Damo... ;)
                                postaram sie byc obiektywny i nie dostrzegam za grosz jeden nawet
                                ani odrobiny obiektywizmu w działaniach ani Po ani PiS,
                                to typowa manipulacja wodą, jaka robia ludziom z mózgu....

Nawet relatywizm tu nie ma odniesienia... ;)))

Moze raczej jakas teoria o wyrównywaniu poziomów wody
                                w naczyniach połaczonych...
                                a te naczynia to głowy, a woda... to jak wyzej z mózgów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka