Gość: all IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:35 ach szkoda że nie u nas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja IP: *.szczecin.mm.pl 26.07.07, 23:21 A kto z władz miasta wie kto to Rod Stewart? co innego Doda , albo Ace of Base Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 27.07.07, 06:30 fr.youtube.com/watch?v=GuvAhqJ6Xlw fr.youtube.com/watch?v=Bpbuqh12oj4&mode=related&search= i pomysleć, że ten człowiek ma 62 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 27.07.07, 06:48 Blondynki go tak konserwują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: Koncert w Gdańsku - Rod S. IP: 195.28.182.* 27.07.07, 07:50 fajnie - tylko dancing klasyk, zresztą Rod był kiedyś po ksywce kelner :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 27.07.07, 12:13 Suchajcie zabawa była pierwsza klasa... :)))))))))))))) Wprawdzie Rod zapomniał sie pozegnac po bisie, ale wybaczam mu... zabawa pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabina Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.07, 23:23 Byłam, widziałam, słyszałam - jestem pod wrażeniem. Niewiele się zmienił. Ma facet kondycję, że pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja IP: *.chello.pl 28.07.07, 08:10 Jak sie ma kasiorę , to kondycję można sobie kupić w prywatnej klinice w Szwajcarii. To były piłkarz. Słuchałem jego nagrań jeszcze z początków jego kariery koniec lat 60 tych. Bardziej tak bluesrockowo, głos nie ustępował gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 28.07.07, 11:07 szczęśliwi,ci którzy tego doświadczyli Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 28.07.07, 12:38 ja tylko sobie obejrzałam na TV2, ale to nic, że piosenki znane, zawsze go z przyjemnością słucham Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Koncert w Gdańsku - Rod rewelacja 28.07.07, 21:13 muzyka.onet.pl/10172,1427044,wywiady.html Gdzie leży fenomen Roda Stewarta? W długowieczności? A może - jako że muzyk równie dobrze czuje się w rocku, swingu, soulu, jazzie i popie – we wszechstronności? Po części na pewno, ale nikt, kto choć raz go usłyszał, nie zaprzeczy, że największym atutem wokalisty jest jego głos. Niezwykły i nie do podrobienia. Ciepły i łagodny, ale charakterystycznie zachrypnięty. ... Pierwszą gitarę otrzymał od ojca, gdy miał trzynaście lat. – Kupił ją w komisie i dał mi w prezencie, mówiąc, że to dobra inwestycja – wspomina. - Ja co prawda wolałem dworzec kolejowy do mojej kolejki, ale szybko ją polubiłem. Moi rodzice byli wspaniali. Nigdy nie namawiali mnie do szukania normalnej pracy. Mówili, że jeśli chcę robić coś własnego, w co wierzę, na przykład śpiewać, nie powinienem się zastanawiać.I śpiewa po dzisiejszy dzień ..... Dwa lata temu, w 25. rocznicę Sierpnia '80, na terenie gdańskiej stoczni wystąpił francuski muzyk Jean Michel Jarre. Rok temu gwiazdą koncertu "Przestrzeń Wolności" był b. lider zespołu Pink Floyd, David Gilmour. .. No właśnie, a dlaczego Szczecin tak nie obchodzi swojego święta sierpień 80 - tylko taka sobie martylologia pod Aniołem, Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 żeby nie było to ponarzekam.... WSTYD Gdańsk! 28.07.07, 23:47 otóz moi drodzy koncert... był, jak dla mnie i zebranych rewelka! Pewnie poziom lotów takich sobie, ale przeciez dobra zabawa najwazniejsza... Natomiast nie wiem czemu tego placu w Stoczni nie wyrównali i nie posypali jakims zwirem?! Przeciez tam jest jedno wielkie klepisko, sam piach i kepy jakies... w ogóle otoczenie co najmniej KATASTROFA! Nasza Łasztownia to rewelka przy tym! Odbywaja sie tam koncerty - ile kosztuje taka wysypka? A jak by spadł deszcz, to tam by było po prostu błotnisko! Nawet był juz koncert kiedy gwiazda nie chciała rozpoczac koncertu, bo gdy spadł deszcz ludzie stali w błocie ... Prosił by jego goscie mieli powiedzmy przyzwoite warunki, wtedy podobno wysypali czyms i wyrównywali... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja WSTYDż się andreas 29.07.07, 09:05 widzisz oni się po prostu dobrze bawili i w tej zabawie nic im nie przeszkadzało. Pewnie zazdrościsz Rodowi kondycji i urody w tym wieku. Gdyby w Szczecinie zagral w stoczni, tobym bilet kupiła. Pendercki grał, ale ponoć strasznie było zimno. A teraz pogoda Rodowi i gdańszczanom sprzyjała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: WSTYDż się andreas IP: *.chello.pl 29.07.07, 10:31 U nas w stoczni buduje sie statki , a w Gdańskiej wiatr hula Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: WSTYDż się andreas 29.07.07, 11:47 nie rozumiem czego ja mam sie wstydzic? Bawiłem sie super z przyjaciólmi, darłem sie tak, ze na drugi dzien mówic nie mogłem - jak Rod... ;) Ale powtarzam, tyle koncertów tam było, zwracała juz im uwage na to gwiazda, a dalej jest tam klepisko - wystarczyłoby wysypac grysik i ubic walcem... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: WSTYDż się andreas 29.07.07, 12:09 przeciez sie dobrze bawiłeś i zadaj sobie pytanie dlaczego jestes takim malkotentem, ze akurat to pamietasz i robiesz z tego problem, jakos na forum Gdańsk nie bylo tego problemu.Kurcze grysik jest okropny, ja juz wolę lepisko.Przecież to wcale nie był amfiteatr, tylko tradycyjne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: WSTYDż się andreas 29.07.07, 12:23 moja droga jeste s w błedzie... bo zerknij na mój pierwszy wpis - zadowolony jestem z konceru! Bawiłem sie super, mam foto, pamiatki... Dopiero teraz, gdy przyszło mi myc buty z piachu i w kontekscie Regat, w kontekscie naszych narzekan na stan nawierzchni na Łasztowni.... zauwazyłem, ze tam warunki były straszne, a powtarzam zwracali im na to uwage takze gwiazdy wystepujace... nawet opózniajac wystep! Organizatorzy musza zapewnic nie tylko gwiazde, bezpieczenstwo, ale i stosowne warunki gosciom... swiat sie zmienia... Jak bym chciał dobrej muzy w naturalnych warunkach, to bym pojechał do Jarocina... lub na lotnisko w Gdyni na Opener.... Jak idziesz do kina, to stare twarde krzesła kinowe zauwazysz, bo teraz to fotele z podstawkami na napoje... no i klima musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: WSTYDż się andreas 29.07.07, 12:32 tak napisze k.u.w.a ciez się z życia tak jak to Rod robi, jezeli masz takie możliwości.Ja nie mam pieniędzy, ale poczucie szczęścia mam i nie wspominam , że mnie ziarnko grochu uwierało, tylko co fajnie dla mnie było.Niestety nie było mnie stać na bilet, tylko oglądałam w telewizji, na która tez mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 12:48 Hej Toja, ja rozumiem, ze trudna sytuacja... ale Twoje nastawienie jest bardzo negatynwe. Wiecej pozytywnych emocji... Musze Tobie powiedzieć, ze mnie ten wyjazd kosztował prawie nic! Jechała akurat zaprzyjaźniona rodzinka i zabrałem sie z nimi, zerujac na ich srodku lokomocji i stawianych obiadach! Zas bilety przed koncertem mozna było kupic i za 20 zeta, a nawet 7 pod scena! Wyłacz telewizje i zrezygnuj, a bedziesz szczęsliwsza, jako ja uczyniłem wiele, wiele lat temu... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 13:00 ku.ź.w.a to się porobiło, to dlaczego Ci przeszkadzało klepisko, bo mi nie chociazby pamietasz, jak to było na lotnisku w Dąbiu jak był Owsiak. Było super, i szkoda, że nie ma tego koncertu. Kto komu przeszkadzał.Woodstok Szczeciński był super Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 13:11 moze dlatego, ze jak byłem na Depeszach, to rozłozono na płyte stadionu taka mate i była rewelka... naprawde, jak ktos chce, to wszystko mozna... Żałuje, bardzo załuje, ze nie pojechałem na Rolling Stonesów! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 13:40 jak będzie koncert z rozłożonymi matami to ja jadę! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 13:41 poleżę sobie,prześpię się i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 22:00 no tak a jakby padał deszcz to co by było na tych matach? Ej ale Rod mi sie podoba, nie masz jakiś fotek z tego koncertu? Rod robi pewna atmosferkę i ludzie maja na twarzach różne uczucia - nie masz fotek z koncertu Andreasie? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 22:06 mata jest taka przepuszczajaca wode, jak pod prysznicem - pomysleli o tym! Ale sprawy nie ma, bo tam ma byc: "nie tylko apartamentowce:) oprócz dwóch wież mieszkalnych 90m, powstanie biurowiec 120m oraz centrum handlowo-usługowe z kompleksem kin (IMAX) inwestor - TK DEVELOPMENT początek budowy - wrzesień/październik 2007 koniec - jesień 2009" Poinformowano mnie na forum 3miasta! Fotki mam, ale na forum Szczecin chyba sie nie nadaza, dam na forum 3miasta i tu wrzuce link! na koncu był fajerwerk malutki... na Rolling Stonesach tez .... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Hej Toja wiecej pozytywnych wibracji 29.07.07, 22:09 kurcze te szczęście Roda mnie rozmarzyło. I twierdzę ludzie jedźcie z tej Polski ku swym marzeniom. Odpowiedz Link Zgłoś