Gość: Rene12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:01 całe swoje życie poświece aby cię chamie dopaść Zacznij się już oglądać za plecy ja tam jestem !!!!!! Chyba wiesz dlaczego? aha i nie jestem komuchem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POPISowy Re: NItras IP: 212.160.172.* 08.08.07, 12:34 hehe więc takich jest więcej :))) większość którym zalazł za skórę nie są komuszkami ....... może jakieś stowarzyszenie obrony przed nitrasowcami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goryl Re: NItras mnie się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:49 Jeżdzi fajowym autem, ma qw d... prezpisy bo jest gość i może parkować gdzie mu się chce i ma też fajowy numer rejetsracyjny też łatwy tak samo jak Łysy od nas z podwórka. Ten Łysy co garował już w podstawówce. Nitras jest gość i mu zazdrościcie frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: NItras mnie się podoba 08.08.07, 13:11 masz rację gorylku jak można nie lubić nitrasa, to taki super koleś, mam propozycję zabiesrz go na wycieczkę do zanzibaru i poproście o azyl polityczny jako uciskani przez IV RP Odpowiedz Link Zgłoś