Dodaj do ulubionych

Kto okradł żonę Wassermanna?

09.08.07, 16:17
BORowiki do gara!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniPiSnij Wassermann jest żenujący,pewnie kapał się w wannie IP: *.szc.vectranet.pl 09.08.07, 16:23

www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U
      • uookasz bedzie komisja sledcza ? 09.08.07, 17:35
        • kaczomowa Nie będzie. Wsadzi się za to Kaczmarka. 09.08.07, 18:13
          Nikt nie zaprzeczy, że to on mógł ukraść, więc pewnie ukradł.
          • konread Re: Nie będzie. Wsadzi się za to Kaczmarka. 09.08.07, 18:31
            Mógł tego przestępstwa także dokonać Lepper, gdyż ma zbyt silne alibi (chyba
            jeszcze leży w szpitalu), o Platformersach i LIDowcach nie wspominając, wszyscy
            czyhają na Wannomanna:)
            • Gość: bab Re: Nie będzie. Wsadzi się za to Kaczmarka. IP: *.core.lanet.net.pl 09.08.07, 19:11
              jak mnie okradli -rowery z piwnicy i przyszła policja to nie było mowy o
              zdejmowaniu jakichkolwiek odcisków palców - policja zaśmiała się z mojej
              naiwności mówiąc ze nie należy oglądać kryminałów ;(
              • Gość: Z pijanego gangu [...] IP: 62.233.214.* 09.08.07, 20:00
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • emigrancik Bo nie nalezysz do KC, 09.08.07, 20:01
                przez co prawo i sprawiedliwosc nie sa twoje. A prawo i sprawiedliwosc to polska. Wiec polska nie do ciebie nalezy. Zostala odzyskana przez KC, ktore w 89r. wladze utracilo. Teraz ja odzyskuje.
                • tetlian Re: Bo nie nalezysz do KC, 09.08.07, 20:11
                  To się dopiero nazywa mieć pecha.
                  • Gość: ale nie ksiezyc _________________________o dwoch takich co ukradli IP: *.0.251.72.1dial.com 09.08.07, 23:25
                    hm
              • Gość: Egghead Re: Nie będzie. Wsadzi się za to Kaczmarka. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.07, 21:54
                "Traktujemy tę sprawę jak każdą inną" - akurat, moje straty z piwnicy były dużo
                większe (min. 2600 zł) i policjanci tylko śmiali się - "przyjdzie pismo o
                wszczęciu śledztwa a za dwa tygodnie o umorzeniu". I tyle. Nie ośmieszałby się
                ten rzecznik.
        • Gość: Lilka Re: bedzie komisja sledcza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 08:39
          Nooo,to ten Wasserman ma pecha,kiedyś wanna elektryczna,a teraz
          torebka żony...hahhha.Co robiły borowiki?plywały z ministrem?,a
          głupia żona torebke z kartami bankowymi zostawia? Noooo,nie!srednia
          klasa władzy IV RP!
    • absztyfikant Inny kierownik? 09.08.07, 16:25
      Bolszewia z PiS-u nie pilnuje swoich rzeczy, a cierpia niewinni
      ludzie.
      • Gość: marcin Re: Inny kierownik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:16
        cholera! Byczy się nieudacznik ze swoją kobitą + borowcy i diabli
        wiedzą kto jeszcze , a my za to płacimy!!!!!To jest skandal!!PiSuary
        są gorsze od PZPR-u!!!!
        • Gość: Hegemon a moze chlopaki Leppera Andrzeja szukali ...tasm ? IP: *.0.251.72.1dial.com 09.08.07, 23:23
          hm ?
    • Gość: żul ponoć jej kochanek, ale mężowi mówi co innego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:53
      :)
    • shuja hydraulik:) 09.08.07, 16:53
      .
    • Gość: WaLker Jaka szkoda,że nie ukradli jej męża... IP: 83.168.96.* 09.08.07, 16:59
      • piotr33k2 Re: Jaka szkoda,że nie ukradli jej męża... 09.08.07, 17:38
        torebke ukradł ten co mu montował wanne pzy pomocy tego co mu do
        domku podciągli słynną rure z gazem , he he.
        • Gość: miś żenujące, że urzędnik średniego szczebla jak waser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:54
          man ma do dyspozycji ochronę... niedługo każdy sołtys będzie miał swojego borowika
      • Gość: sewer Re: Jaka szkoda,że nie ukradli jej męża... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:20
        z beżową torebką
    • Gość: pgruch Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:46
      To porażające jak te Chłopaki ze WSI sie nudzą....;-))))
      • Gość: echo-sonda lTo byli ludzie Jarka zakładali podsłuch we wannie IP: *.euronet.net.pl 09.08.07, 17:56
        Pewnie kolejny "wierny" do zdymisjonowania,trzeba być czujnym,wokół
        sami wrogowie.
        • Gość: Łazienny Re:Premier paranoik kontroluje wszystko IP: *.euronet.net.pl 09.08.07, 18:00
          Nie wiadomo kto zdradzi.ha,ha,ha.
          • az100 Re:Premier paranoik kontroluje wszystko 09.08.07, 19:02
            A ci złapani jeszcze żyją czy już dostali po kulce?
    • Gość: mlaszczacy.kaczor Re: Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 17:57
      Chrzanic naszych pseudovipow z PiS wszyscy to szuje nieudacznicy i
      liza kuper Kaczorom.Na pochybel PiSuarom
    • Gość: naprawdetrzezwy To trzeba jeszcze zwonić: IP: *.chello.pl 09.08.07, 17:58
      sołtysa, wójta, naczelnika powiatu, wojewodę, szefa policji, ministra spraw wewnętrznych, premiera i prezydenta...

Albo, jeśli ten Wodnik ma honor - zwalniac wszystkicj kierowników czegokolwiek, jeśli tylko ktoś zostanie na ich terenie okradziony...

No to jak? Macje jaja, panie Wodnik?
    • Gość: PiS i SLD to socja Jak wycieczka włamała się do obozu to kto odszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:02
      kukuryku na patyku
    • Gość: FanWasserMan Waser-manna ?? :-D Pierwsza linijka artykułu cyt.: IP: 80.48.211.* 09.08.07, 18:03
      "Dzień po kradzieży minister Wassermanna wraz z małżonką opuścił rządowy ośrodek"
      To już nie Wodnik tylko Zalewajka (kasza na wodzie):-D
    • Gość: szyderca Chciał oskubać żonę bo cofnęła mu kieszonkowe IP: *.euronet.net.pl 09.08.07, 18:04
    • Gość: No nie mogę Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.08.07, 18:04
      "zajmujemy się tą sprawa tak samo jak każdą inną". Od kiedy to przy włamaniu do
      domku letniskowego pobiera się odciski palców i zatrudnia psa tropiącego ?.Mnie
      spotkała podobna przyjemność tj włamanie. Policjant przyszedł,pooglądał i po 3
      miesiącach dostałem pismo o umorzeniu z powodu niewykrycia sprawców.
      Już nie mogę patrzeć na RP Kaczyńskich i ich BMW.
      Oby do wyborów. Pozdrawiam
      • Gość: Okradziony Re: Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.08.07, 18:36
        Dokładnie mnie też coś takiego spotkało i jakoś odcisków ani psa ..przynajmniej
        tego tropiącego nie widziałem. Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje a tu proszę
        jak nie rurę zamontują, to i torebkę odnajdą. I to jest uczciwe podejście do
        sprawy. W_pis_du.....
      • untochables Re: Kto okradł żonę Wassermanna? 09.08.07, 19:00
        "Gazeta" dowiedziała się, że w domku zamieszkiwanym przez
        Wassermanna policja pobrała odciski palców. Na miejsce zdarzenia
        sprowadzony został pies tropiący. Podjął ślad i biegał od domku do
        domku - co oznacza, że złodzieje także w innych miejscach szukali
        łupów.

dokładnie tak samo, napadnięto mnie w nocy w domu, policja łąskawie
        przyjechała, kazała sobie zrobić kawę, nawet na taras nie wyszli
        skąd nastąpiło włamanie, coś popisali a po kilku tygodniach umorzyli
        sprawę

ale widac w tym kraju są równi i równiejsi
    • Gość: Gienek-gienierator Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:11
      Pewnie ów kierownik też pokazał swoją prawdziwą twarz, podobną do
      twarzy Kacza Marka.
    • Gość: Klitorliz Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.07, 18:15
      Pieprzonym Kaczorom pali sie kolo kupra zrobili syf wiec teraz
      wymyslili torebke ala Ziobro vel Jedrek z Brony i inne przydupasy z
      PiSiorow i Koali.To hanba dla Polski rzady tych kretynow.
    • Gość: zośka Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:19
      Qrna, zajmują sie jak każdą kradzieżą ,mnie na działce okradziono na kwotę
      2000tysięcy było to 16.06.2007i do tej pory nic ,no nic .Nikt nie pobierał
      odcisków palców , sama zabezpieczyłam kasetę w Banku Millenium a pan policjant
      do tej pory nie raczył wystosować wniosku do prokuratury na zgodę przejrzenia
      tych kaset , Dziś już nie wiem czy cierpliwość banku będzie trwać tak długo ale
      co tam nie jestem żoną Wasermana i bardzo dobrze .
      • Gość: c.rayback Re: Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.07, 22:51
        Hm,na 2 nowe banki mowisz?
    • mniklas5 Kto okradł żonę Wassermanna? 09.08.07, 18:23
      dlaczego kierownk jest wyrzucany ze stanowiska, czyzby po kazdym
      napadzie na bank szef policji tez byl wyrzucany w Polsce, z jednym
      wyjatkiem ze zostal zamordowany, dlaczego minister bedac na
      prywatnym urlopie za spoleczne pieniadze oglada parade zaglowcow,
      czy dlatego ze ma co do zaglowcow podejrzenia i robi z urlopu wyjazd
      sluzbowy ktorego koszt sobie pozniej odpisuje w zeznaniu podatkowym,
      prosze bardzo, arogancji wladzy ciag dalszy a ludzie to toleruja
    • Gość: anna Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.retsat1.com.pl 09.08.07, 18:27
      Szkoda kierownika ośrodka. Miał w obowiązkach dozorowanie domków? Zawiniła
      przecież firma ochroniarska. A tak w rzeczywistości nie ma sposoby na złodzieja.
      Jakby pan minister przebywał z normalnymi ludźmi, to może ktoś by coś widział, a
      tak ........ .
    • Gość: elemeledudki Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.ugent.be 09.08.07, 18:27
      Powinien był jechać z czterema Borowikami, dwóch do ochrony a dwóch
      do pilnowania rzeczy w pokoju
    • Gość: Emeryt Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.asta-net.com.pl 09.08.07, 18:28
      To do qrwy nędzy jeden borowiec nie mógł pilnować domku. Co winien
      jest dyrektor, że jakiś porypaniec olewa wszystko. To jak mu
      uykradna auto to w cholerę pójdzie komendant policji i ewentualnie
      wojewoda. To są własnie idiotyzmy porypanego pis-u.
    • rodak.z.kurduplowa Kto okradł żonę Wassermanna? 09.08.07, 18:37
      Ciekawe ile nas taki pobyt państwa Wassermannów kosztuje???
    • Gość: beta Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 18:37
      i dlatego zagłosuję na PIS bo zwalczył przestępczość hihihihi
    • rodak.z.kurduplowa Kto okradł żonę Wassermanna? 09.08.07, 18:39
      Czy to tez torebka od Gucciego? Coś ostatnio damskie torebki sa na fali >>>
    • Gość: Znajomy Kto okradł żonę Wassermanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:41
      To straszne. Wypuścić ZŁODZIEI bo okradać rodzinę Wassermannów można dowoli,
      można ich obrażać, można ich niszczyć, opluwać - i kary za to nikt nie może
      otrzymać. A Wassermannowie? Nie mogą się bronić (bo nadużywają władzy), nie mogą
      reagować, nie powinni dzwonić na policję ws. kradzieży etc. Powinni tym leszczom
      łapska poucinać na miejscu, nigdy więcej by niczego nie ukradli. Kto Was
      dziennikarzy GW uczy takiego dziennikarstwa. Straszny syf
    • Gość: benia Kto okradł żonę Wassermanna? IP: 83.142.217.* 09.08.07, 18:42
      Jak okradną szraczka to policja namawia go by nie składał informacji
      o przestępstwie, ale jak okradli szychę to przeszukali chyba
      wszystkie domy drobnych złodziejaszków na Wolinie. Szkoda, że wanny
      nie ukradli łatwiej byłoby ich złapać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka