rawe 09.08.07, 20:29 gdzie w okolicy wyszyńskiego (bliższej lub dalszej) jest jakiś punkt naprawy rowerów, gdzie nie trzeba przepłacac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forresty Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:21 a co się zepsuło? Moze coś pomogę? w warsztatach i tak biora dużą kasę za każdą bzdurę Odpowiedz Link Zgłoś
rawe Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:24 a zebym to ja wiedziała. zdaje sie ze koło trze o hamulec jak jade, ale głowy nie dam. jak mówie, jeśli koło trzeba wymienic to mam pomocnika, ale problem w tym ze nie wiem czy trzeba.. ale z tego co wiem jest jeszcze coś zwane centrowaniem koła, tylko nie wiem ile to kosztuje i jaka jest różnica pomiędzy tym a kupieniem koła.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:46 najwyrazniej rabnelas kolem o jakas nierownosc i jest skrzywione, stad to tarcie i potrzeba centrowania. Slyszalam, ze u Kadrzynskiego na Wojska POlskiego ( dawna zajezdnia tramwajowa) jest rzetelny serwis, a inne w Galaxy, Cetusie na Traugutta. Najlepeij zadzwonic i zapytac o ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: poprawka 09.08.07, 21:53 możesz też podjechac na struga (koło dawnego netto). To nie jest drogie. pokręcić trochę kluczemi i tyle. Moze któraś szporycha poszła. Poruszaj nimi i może się poluzowała? Mozesz wtedy sama spróbować to zrobić - dokręcić luźną szpryche tak żeby kółko było proste. A jeśli klocek trze po całym obwodzie koła to trzeba hamulec wyregulować, ale musiałbym wiedzieć jaki to ; szczękowy, vbrake czy canti. na początek wkręć do końca tę śrubę linki przy manetce - rozszerzysz szczęki - moze na początek pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
rawe Re: poprawka 09.08.07, 23:16 nie trze po całym, stad podejrzenie ze koło skrzywione. paru wyrazów nie zrozumiałam, wiec co najwyrzej obejrze jutro czy coś luźne nie jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Tylko Synkros na 5 lipca - najlepszy serwis! IP: 80.53.41.* 10.08.07, 00:00 nie znam chlopakow ale zawsze robie swoj rower u nich, wczesniej probowalem i na kaszubksiej i w zajezdni i na skargi - wszedzie byly jakies ale. a teraz i kupuje u nich i serwisuje rower i jestem bardzo zadowolony. POLECAM! firmy.pkt.pl/firma/synkros__rowery__sprzedaz__naprawa_c3p5MDdfMjk0ODdfUm93ZXJ5X19hZHMx.html ps tak ich reklamuje bo naprawde trudno o kogos sensownego kto zrobi dobrze, doradzi i mozna mu zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
rawe Re: Tylko Synkros na 5 lipca - najlepszy serwis! 10.08.07, 18:41 juz tam dzwoniłam i po wizycie w sklepie rowerowym chyba sie tam wybiore :)dzieki wszystkim za odp optymista, nie wiem czy wiesz, ale trujesz... naprawdę nic lepszego już do roboty nie masz? wyjdź może na spacer.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: naprawa rowerów IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 12:32 Zbijam temat "głodnego" bo już nie mogę patrzec niech to już zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: naprawa rowerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 23:25 dołączam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: naprawa rowerów IP: 80.94.30.* 29.04.14, 19:31 Szczerze odradzam pseudo serwis na Pomorzanach na STARKIEWICZA- współpracują z firmą Goniec. Rowery wróciły praktycznie w takim samym stanie , jak pojechały do nich. zero faktury garażowi pseudo fachowcy... Odpowiedz Link Zgłoś