Dodaj do ulubionych

naprawa rowerów

09.08.07, 20:29
gdzie w okolicy wyszyńskiego (bliższej lub dalszej) jest jakiś punkt naprawy rowerów, gdzie nie trzeba przepłacac?
Obserwuj wątek
    • forresty Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:21
      a co się zepsuło? Moze coś pomogę? w warsztatach i tak biora dużą kasę za każdą
      bzdurę
      • rawe Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:24
        a zebym to ja wiedziała. zdaje sie ze koło trze o hamulec jak jade, ale głowy nie dam. jak mówie, jeśli koło trzeba wymienic to mam pomocnika, ale problem w tym ze nie wiem czy trzeba.. ale z tego co wiem jest jeszcze coś zwane centrowaniem koła, tylko nie wiem ile to kosztuje i jaka jest różnica pomiędzy tym a kupieniem koła..
        • mamoniowa303 Re: naprawa rowerów 09.08.07, 21:46
          najwyrazniej rabnelas kolem o jakas nierownosc i jest skrzywione,
          stad to tarcie i potrzeba centrowania.
          Slyszalam, ze u Kadrzynskiego na Wojska POlskiego ( dawna zajezdnia
          tramwajowa) jest rzetelny serwis, a inne w Galaxy, Cetusie na
          Traugutta. Najlepeij zadzwonic i zapytac o ceny.
          • mamoniowa303 poprawka 09.08.07, 21:47
            w Cetusie, na Traugutta :)
            • forresty Re: poprawka 09.08.07, 21:53
              możesz też podjechac na struga (koło dawnego netto). To nie jest drogie.
              pokręcić trochę kluczemi i tyle. Moze któraś szporycha poszła. Poruszaj nimi i
              może się poluzowała? Mozesz wtedy sama spróbować to zrobić - dokręcić luźną
              szpryche tak żeby kółko było proste. A jeśli klocek trze po całym obwodzie koła
              to trzeba hamulec wyregulować, ale musiałbym wiedzieć jaki to ; szczękowy,
              vbrake czy canti. na początek wkręć do końca tę śrubę linki przy manetce -
              rozszerzysz szczęki - moze na początek pomoże
              • rawe Re: poprawka 09.08.07, 23:16
                nie trze po całym, stad podejrzenie ze koło skrzywione. paru wyrazów nie zrozumiałam, wiec co najwyrzej obejrze jutro czy coś luźne nie jest :P
    • Gość: Vlad.H. Tylko Synkros na 5 lipca - najlepszy serwis! IP: 80.53.41.* 10.08.07, 00:00
      nie znam chlopakow ale zawsze robie swoj rower u nich, wczesniej probowalem i na
      kaszubksiej i w zajezdni i na skargi - wszedzie byly jakies ale. a teraz i
      kupuje u nich i serwisuje rower i jestem bardzo zadowolony. POLECAM!

firmy.pkt.pl/firma/synkros__rowery__sprzedaz__naprawa_c3p5MDdfMjk0ODdfUm93ZXJ5X19hZHMx.html
      ps
      tak ich reklamuje bo naprawde trudno o kogos sensownego kto zrobi dobrze,
      doradzi i mozna mu zaufac.
      • rawe Re: Tylko Synkros na 5 lipca - najlepszy serwis! 10.08.07, 18:41
        juz tam dzwoniłam i po wizycie w sklepie rowerowym chyba sie tam wybiore :)dzieki wszystkim za odp

optymista, nie wiem czy wiesz, ale trujesz... naprawdę nic lepszego już do roboty nie masz? wyjdź może na spacer..
    • Gość: Optymista Re: naprawa rowerów IP: *.globalconnect.pl 10.08.07, 12:32
      Zbijam temat "głodnego" bo już nie mogę patrzec niech to już zniknie...
      • Gość: gnom Re: naprawa rowerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 23:25
        dołączam się
        • Gość: zawiedziona Re: naprawa rowerów IP: 80.94.30.* 29.04.14, 19:31
          Szczerze odradzam pseudo serwis na Pomorzanach na STARKIEWICZA- współpracują z firmą Goniec. Rowery wróciły praktycznie w takim samym stanie , jak pojechały do nich. zero faktury garażowi pseudo fachowcy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka