Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 07:02 money.cnn.com/index.html DJI -2.83%. Mam już dość tej pier.j giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Dow sees 2nd worst day of '07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:44 Masz kasę na giełdzie w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Dow sees 2nd worst day of '07 IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 08:02 Nie nie jestam taka głupia jak np Ungier, Drozda, Niezabitowska, Wójcik i inni - którzy na forexie stracili ok 500 milionów: www.ithink.pl/artykuly/biznes/inwestycje/afera-interbrok-investment-czyli-naiwnosc-i-zadza-pieniadza/ Niemniej wszystkie giełdy świata to system "naczyń połączonych". Już od 2-ch miesięcy wszystko powoli się wali. Od Ameryki po Polskę. Dodam tylko, że tylko w Polsce przez ten mniej więcej okres "wyparowało" z naszej rodzimej giełdy ok 40 miliardów złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Bankrut? Tak to ja. Cieszycie się? IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 18:06 Została mi zaledwie połowa. Tanio sznur kupię. A mogłam zrobic sobie wakacje, pozamykać wcześniej pozycje, wejść w obligi lub przynajmniej w jakieś fundy zrówniooważone lub stabilnego wzrostu. Nie, pazerność chęć szybkiego wzbogacenia - zgubiła mnie. A jeszcze na dodatek Elektrim wystąpił o upadłość. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
clementine_kruczynski czarny piątek 10.08.07, 19:19 Eee tam. Jak się liczy na duże zyski to się trzeba liczyć z pewnymi stratami. (BTW - reklamy TFI mają zawierać takie ostrzeżenie.) Straciłaś już połowę? Bywa i tak... Ja tam przeczekam. Wakacje i tak dopiero za rok... Najwyżej pojadę do Rowów pod namiot i zakończę karierę inwestora giełdowego :-P Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Dow sees 2nd worst day of '07 10.08.07, 19:24 Dobry czas aby dokupic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Dow sees 2nd worst day of '07 IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 19:33 Dobrze że chociaż nie radzisz mi bym szła na pielgrzymke do Częstochowy w intencji końca krachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Dow sees 2nd worst day of '07 IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 20:39 Właśnie Bank Federalny wpompował 38 miliardów dolarów (na nasze 100 miliardów złotych) - dla ratowania Wall Street. Jako wstępny zastrzyk. money.cnn.com/2007/08/10/markets/markets_1200/index.htm?postversion=2007081014 Odpowiedz Link Zgłoś