Gość: 738 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:03 Wiechecki, to tak jak wiocha, i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezas74 Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 31.08.07, 21:26 Pana Brudziński Moze gdyby Pan spedzał mniej czasu w Hotelu Asystenta I Pracownika Naukowego U.Sz, z paniami/asystentkami to moze miałby Pan czas na lobbowanie za Szczecinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalo Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.centertel.pl 31.08.07, 22:43 Przeprośmy wszyscy Polskę za Brudzińskiego i obiecajmy, że to się juz nigdy nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Nitras idź spać, rano trzeba na kawkę do Golemowni IP: *.chello.pl 31.08.07, 22:48 Nitras idź spać, nie dorastasz do pięt temu Brudzińskiemu może on czasem troche agresywny jest ale to przynajmniej gość z jajami a nie taka miekka ciotka ja Ty. Idź spać rano jak codzien spotkanko na kawce na wałach - twoje ulubione zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donluka Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 81.190.125.* 31.08.07, 23:08 dowcip jakże na wysokim poziomie, wiesz gdybys troche się interesował tym co się dzieje i myslał samodzielnie, to może byś zauwazył że tyle ile jest inwestycji rządowych w nasze województwie nie było nigdy wcześniej i choć sukces ma wielu ojców i wszystkie nitrasy i piechoty chiałyby sie załapać na odrobinke chwały to jest to jednak przede wszystkim zasługa posła Brudzińskiego i choćby za to nalezy mu sie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:13 Brudziński to aparatczyk partyjny ale nie ma wątpliwości że ma u premiera chody. i ja sie ciesze. bo wiem że taki np. tunel (inwestycja za 400 mln) dla SLDowskiego prezydenta Świnoujścia będzie, tak samo gazoport w co nikt nie wierzył, wczoraj ogłosili dokapitalizowanie stoczni przez jakąś tam agencję, także ja sie ciesze z decyzji PISu dla naszego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:14 Popieram!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwa Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 213.155.189.* 31.08.07, 23:11 Jako czlowiek morza i kulturalny facet i nie mam wyboru jak przyjac przeprosiny za Wiecheckiego. A temu Panu juz podziekujemy chociazby za zablokowane kwoty polowowe Dorsza dla Polski przez Unie i cala reszte niedociagniec. Mlody Wiechecki dostal pierwsza prace... zostal ministrem i mam nadzieje ze ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŻM PŻM znów poprze Brudzińskiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:17 PŻM znów poprze Brudzińskiego bo dla naszej branży robi wiele i jesteśmy mu wdzięczni za to i mam gdzieś ty wiecznych krytykantów i malkontentów SLDowskich!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred zreszta abstrachujac od tego co robi a czego nie.. IP: 213.155.189.* 31.08.07, 23:19 jako czlowiek jest wporzadku i to sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder Re: zreszta abstrachujac od tego co robi a czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:22 ma chłop jaja! w przeciwieństwie do tych wymiękłych Nitrasów,Zarembów czy Litwińskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja mi się podoba, energiczny facet IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:22 www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2007-08-31_1188567811.jpg mi się podoba, energiczny facet, a nie rozmiękła gąbka jak Grześ N. czy Sławuś N. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Re: mi się podoba, energiczny facet 31.08.07, 23:31 Pięknie, skoro taki chętny, to niech przeprosi jeszcze za tego osła Gawłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: mi się podoba, energiczny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 01:53 www.umsl.gov.pl/dn.html Jóźiu został PiSowany na Dyrektora Urzędu Morskiego w Słupsku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsztyfikant Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.astro.net.pl 31.08.07, 23:29 WIECHECKI NA JESIEN JEDZIE DO ANGLII ROBOTY, DAJCIE CHLOPAKOWI SPOKOJ, DO SZKOCJI MA ZAPROSZENIE COS Z RYBOLOWSTWEM ZWIAZANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VP Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:40 Brudziński jako zwykły poseł mógł więcej u Ministra skarbu Jasińskiego w sprawie stoczni, a u Premiera w strategicznych sprawach jak Gazoport, niż ten cały minister konstytucyjny Wiechecki, który może i mógłby, a nie chciało mu się coś dla regionu robić, a Brudziński robił i to mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin na zdjęciu - Minister Wiechecki i jego 2 zastępcy IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:52 static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg na zdjęciu powyżej - Minister Wiechecki i jego dwaj zastępcy z ministerstwa. Dobrze że PIS zrobił z nimi porządek i rozgonił to dziadostwo! Brawo dla PiS. Brawo dla Brudzińskiego. W końcu porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdf Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 09:16 WIECHECKI NAJLEPSZY, ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-24 Brudziński powinien jeszcze przeprosić za Port IP: *.uznam.net.pl 01.09.07, 08:07 Handlowy w Świnoujście, a konkretnie za tolerowanie wyprowadzania kasy z tej spółki z 45 % udziałem Skarbu Państwa do lipca tego roku. Bardzo nie ładnie wyglądała tam współpraca Portu Handlowego ze spółką prezesów Port Serwisem, jeżeli PiS w ten sposób dba o interes Skarbu Państwa to bardzo szybko pójdziemy z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xbox Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 08:42 Brudziński to teraz największy ekspert od administracji morskiej, bo był przez parę miesięcy rzecznikiem dyrektora UMS (SLD-owskiego zresztą) i pisał protokoły z posiedzeń dyrekcji (kiepsko pisał). Przeprasza Pan za Wiecheckiego, Panie Pośle? A co z ludźmi, których Wiechecki wylał z Urzędu (lub jego dyrektorzy zmusili do odejścia), żeby zrobić miejsce dla swoich piesków? Z Pańskim błogosławieństwem i przyzwoleniem oczywiście? Mianowanie Gawłowicza do Słupska oznacza jedno - za chwilę Urzędu w Słupsku nie będzie. I to nie jest żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Ma rację. IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.07, 09:05 Rafał to burak i młody pędrak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Ma rację. IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.07, 09:07 Rafał to burak i młody pędrak. Nic dla Szczecina nie zrobił a przypisuje sobie zasługi innych. Wstyd panie ex-ministrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GVFDG Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 09:25 DZIĘKUJEMY PANIE PANU MINISTRZE WIECHECKI NIKT DLA NAS TYLE NIE ZROBIŁ CO PAN CHYLIMY CZOŁA SZCZECINIANIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:Ten cały lis to pomyłka a jego ludzie IP: 195.136.49.* 01.09.07, 09:56 skad maja być fachowcami giertych na niczym sie nie zna nawet na polityce leper to dobry rolnik i tak powinien skończyć a narybek to szkoda gadać . Brudziński pełne poparcie w tym co robisz.To on niech otwiera listę Pis-u w wyborach bo mu sie należy chyba że zechciałby z tego regionu startować Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinou Ja tam trzymam kciuki za "Jojo Brudzińskiego" IP: *.chello.pl 01.09.07, 10:23 też myśle że Brudziński zrobił i robi 10 razy więcej niż ten leń Wiechecki! Ja tam trzymam kciuki za "Jojo Brudzińskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia obrzydliwe, ale prawdziwe IP: 80.48.132.* 01.09.07, 10:52 mam jeden komentarz obrazowy: świnie przy korycie. najpierw razem żłopią przy żlobie, a potem jak coś się rypie, zaczynają się wzajemnie obrzygiwać. obrzydliwy obraz polityki. niestety prawdziwy od wielu lat. chyba tylko w tej obrzydliwej polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: obrzydliwe, ale prawdziwe IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 10:59 tak tak tak masz Gosiu rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 11:12 Moim skromnym zdaniem jest po prostu niezły! Brudziński to gość z jajami! Nie przekonują mnie ujadania SLDowców którym nadepnął na odcisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamR Re: Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 11:53 Gość portalu: anka napisał(a): > Moim skromnym zdaniem jest po prostu niezły! Brudziński to gość z jajami! Nie > przekonują mnie ujadania SLDowców którym nadepnął na odcisk. Z tymi jajami to masz pewność ?? hehehe. A co do SLDowców to fakt. Nienawidzą go jak cholera! Ponoć jak "Grześ Dobra Rada" słyszy "Brudziński" to mu się ciśnienie ostro podnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 12:40 i jak tu takiego chama nie wywalić: static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobrze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 12:42 Za szuję Duklanowskiego w następnym konflikcie też będziesz przepraszał. To ten sam rodzaj i typ co Marej Jurek, Marcinkiewicz itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobr IP: *.chello.pl 01.09.07, 13:12 a kto Duklanowskiego wybrał na radnego Rady Miasta Szczecina? Brudziński czy Szczecinianie? Z tego co wiem to Szczecianie, a z tego co pamiętam to ze 2 tysiące głosów dostał co w naszym okręgu było bardzo dobrym wynikiem, ludzie go na dzielnicy szanują, a pieski SLD i od Nitrasa niech sobie szczekają dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:40 Wpierw odpowiedz na pytanie kto Duklanowskiego umieścił na liście PiS ? Jojo ! Wyborca jest dopiero póżniej. Gdyby na liście PiS w miejsce Duklanowskiego był wystawiony Jan Nowak dostałby więcej głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant HWDPiS 01.09.07, 13:33 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo 5. 3 miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję 9. Afera bilboardowa 10. Chcemy koalicji z PO 11. PO jest w koalicji z SLD 12. Nie będzie TKMu 13. Moja teczka jest sfałszowana 14. W rządzie nie będzie przestępców! 15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB 16. Wycofamy wojsko polskie z Iraku 17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS 18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski 19. Obniżymy ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń_stepowy Nie martw się, Rafałek... IP: *.chello.pl 01.09.07, 14:27 jak tata Romana zostanie preziem, to mianuje cię admirałem. Tylko zwalczaj teorię ewolucji Darwina i udowodnij, że smok wawelski istniał naprawdę i był dinozaurem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvfdgfd Zazdrośnicy!!! IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 14:58 Tak Was boli Rafał Wiechecki, bo jest wykształcony i ma się czym pochwalić. Gdyby ten prostak brudzinski zrobił 1/1000 z tego co nasz Pan były minister to już by mógł spojrzeć chodź ukradkiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opek dobrze!! Brudziński dowalił temu prostakowi !!!!! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:05 ale jaja, dobrze Brudziński dowalił temu prostakowi co niby jest adwokatem! ale najfajniejsze że teraz LPR wspólnie z tymi komuchami z SLD skumplowało się atakują Brudzińskiego za mówienie prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Ząłosny Brudzinski IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 15:04 Kim TY chodź powinno być to Ty malą literą jesteś żeby przepraszać, przecież nie jesteś godzien nawet stać z nim w jednym rzędzie. Ten Brudzinski to burak, zakompleksiony i do tego niezrównoważony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ząłosny Brudzinski IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 16:08 > Ten Brudzinski to burak, zakompleksiony i do tego niezrównoważony A dużo pije alkoholu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VWeos Brawo!! Brawo!! Brudziński mu w końcu dowalił!!!! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:08 ale Wiecheckiego boli, że go wywalili i pokazali nieudolność!!! To mi sie podoba!!! Brudziński mu w końcu dowalił!!!! Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL wporzo klient z niego! ma jaja! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:12 może i jest agresywny i czasem chamski ale zgadzam sie ze ma jaja! i takiego ciemniaka Wiecheckiego, Nitrasa czy innego Piechote w każdej dyskusji zjada! facet z krwi i kości a nie jakaś niedorobiona kukiełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to nic osobistego, to tylko polityka 01.09.07, 15:08 prosze panstwa to tylko polityka poliytyków, których wybieramy! Ja dziekuje - nie głosuje! Znam prostytutki, które nie kłamia, ale zdaje sie nie ma takiego polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki "absztyfikant" zaczął wypisywać SLDowskie bzdury IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:01 od godziny 13.33 odkąd pojawił się w tym wątku "absztyfikant" i zaczął pod różnymi pseudonimami wypisywać swoje SLDowskie bzdury i żale że nie ma już tego wszystkiego co było za SLD i tow. Piechoty zrobił się syf ideologiczny. Była dyskusja na temat dwóch polityków, a zrobiło się szambo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:16 w SLD mówią o nim "szuja brudziński" nie dziwie sie że ci płatni pisarze także tu wypisują swoje żale, że przyczynił się żeby rozgonić to czerwone tałatajstwo!!! mi się podoba że rozgonił czerwoną sitwę w porcie i spółkach państwowych! a te szczekacze SLD-owskie niech szczekają dalej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:42 Noooo. Rozgonił sitwę czerwoną i wstawił czarną. Jania i te asy AWSu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:44 Gość portalu: asesor napisał(a): > Noooo. Rozgonił sitwę czerwoną i wstawił czarną. Jania i te asy > AWSu ! czarną? sugerujesz że księża rządzą? weź kolejny apap i połóż się grzecznie do łóżeczka, może do jutra przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eduardo Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:09 P rzeproś I Spieprzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swinou Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 01.09.07, 22:25 a ty co po układzie dostałeś robotę za Wiecheckiego i żal ci tyłek ściska że go pogonili i jego koleszków? Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 01.09.07, 23:50 Gawłowicz był beznadziejny, Wiechecki beznadziejnie nieudolny, a nowy będzie do niczego nie zdolny..........Gospodarka Morska to stara chabeta którą kolejni ministrowie wraz ze swoimi dyrektorami doginają do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc PIS przeprasza za siebie ? IP: *.globalconnect.pl 02.09.07, 00:06 PIS przeprasza za LPR ?,chyba trochę za późno: na co poszła publiczna forsa z budżetu państwa?odpowiadam :na samochody pseudo-słuzbowe i paliwo, na bankiety i catering , na doradców od niczego i doradców tych doradców, na lewe wypłaty dla kolesi nierobów zatrudnionych na podstawie lewych konkursów.Gawłowicz - dyrektorem urzędu morskiego w Słupsku pierwszy sukces nowych rządów PIS - kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 83.168.106.* 02.09.07, 00:09 Obydwaj to imbecyle. Jednak Brudziński dodatkowo to cham i prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 02.09.07, 00:14 Doginają starą chabetę do ziemi a jak się przestanie ruszać, to do rzeźni...chyba że znów ktoś wpompuje trochę świeżej krwi podatnika.I jedziemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Gawłowicz 02.09.07, 00:20 dyrektorem w Słupsku? Narozrabiał w Szczecinie to w nagrodę dostał Słupsk do psucia-piroman z pudełkiem zapałek.Ten facet ABSOLUTNIE nie nadaje się na urzędnika państwowego,może co najwyżej pisać bajki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŻM Od kilku lat PŻM nie był w tak dobrej sytuacji IP: *.chello.pl 02.09.07, 11:24 nie masz pojęcia o gospodarce morskiej. Od kilku lat PŻM nie był w tak dobrej sytuacji ekonomicznej. Stocznia dostała ogromne dokapitalizowanie i jest po pół roku opóźnień plan prywatyzacyjny. Stary! Ty nie masz pojęcia o branży i wypisujesz bzdury. Popytaj ludzi w porcie, stocznie, i przede wszystkim u największego polskiego armatora co ludzie myślą o ostatnich 2 latach! I wszyscy może z wyjątkiem zagorzałych komunistów są zadowoleni! Nie mówie że tylko zasługa rządu, ale po prostu są zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
katolkk Re: Brudziński powinien przeprosić za komuchóww uw 02.09.07, 07:56 brudziński powinien przeprosic za awansowanie i utrzymywanie komuchów na stołkach w urzedzie wojewódzkim.Za krupowicza też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Brudziński ma klasę i tyle. IP: *.chello.pl 02.09.07, 11:19 Brudziński przeprasza za decyzje swojego rządu i swojej partii! to nie do pomyślenia żeby ktoś z SLD wykazał tyle klasy i przeprosił za błędną decyzję i to przed wyborami. Tym się PiS różnie od SLD. Potrafi dostrzec własne błędy i przeprosić za nie! Mi się podoba. Brudziński ma klasę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: 83.168.96.* 02.09.07, 13:23 Tylko że gdy ta partia stawiała na stołkach takich "ministrow" a inni ostrzegali że to błąd - to poseł Brudziński obrzucał ich inwektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: *.chello.pl 02.09.07, 13:53 ja sobie nie przypominam żeby akurat Brudziński obrzucał kogoś inwektywami kto atakował Wiecheckiego, coś ci sie musiało pomylić koleś. Dla mnie gość ma klasę za to że przeprosił, wątpię żeby taki Napieralski, Wijas, Kęsik czy nawet Nitras mieli tyle odwagi i klasy żeby przeprosić. I to się ceni, mimo że nie przepadam za PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: 83.168.96.* 02.09.07, 14:16 To bardzo słabo słuchałeś wypowiedzi p.Brudzinskiego "koleś" on w każdej wypowiedzi musi kogoś atakować. A tamci nie muszą przepraszać bo nie zadają sie z typami z samej brony i lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honeker Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:49 Ojojoj Brudziński nie zdawał się być zainteresowany Gazoportem. NIGDY. Kamaryla Gawłowicz i Catewicz to prawdziwi pogromcy Gazoportu i całej jego koncepcji. Może gdyby coś w życiu sprzedali albo czymś naprawdę zarządzali, zamiast sadzić tandetne androny, wiedzieliby, że mając do obiecanej dyspozycji (po pozytywnej opini KE) 120 mln EUR nie można kupić sobie czegokolwiek za 380 mln EUR, BO TAK IM SIĘ CHCE. Absolutna amatorszczyzna tuszowana teraz na żenującym poziomie przez PIS- owców z dostępem do mikrofonu. Zalecam jednak ostrożność bo dokumenty nie wyparowały i bezwzględnie obnażają bajkopisarskie zapędy "fachowców" z PIS-u. Niestety formuła demokracji z jej ciągłymi zmianami na stanowiskach, przekazywaniem kompetencji i "rozdzielaniem" odpowiedzialności nie pozwala na odpowiedzialne budowanie czegokolwiek za co pierwotny autor pomysłu odpowiadałby po jego realizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSZ Prawica przeprasza za Brudzińskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 00:36 Prawica przeprasza za Brudzińskiego! Bo koniunkturalnie atakuje, bo źle się czuje, bo od nurtu prawdy sie alienuje, bo prawicy nurt psuje, bo o wygranych wyborach tylko marzenia snuje, bo dla Ojczyzny chwały swych sił nie wydatkuje, bo kłamstwom dla prywaty hołduje, bo myśli że dzięki relatywizmowi sie odkuje, bo Gazoportu nigdy nie zbuduje, wszystko zrujnuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyryl Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:28 To dopiero początek przeprosin: będzie musiał przeprosić za niekompetentnych działaczy w Policach i Porcie!!! np. za Długosza, Rysia Kopiarkę, Drzazgę, Pieślę, i oczywiście za geniusza Janię i jaśnie oświeconego No i za Stocznię oczywiście - gdzie nawet nie wiadomo kto jest prezesem! Odpowiedz Link Zgłoś
popzedk Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 11.09.07, 11:27 po męsku postąpił.to się liczy Odpowiedz Link Zgłoś