Dodaj do ulubionych

Brudziński przeprasza za Wiecheckiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:03
Wiechecki, to tak jak wiocha,
i wszystko jasne...
Obserwuj wątek
    • cezas74 Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 31.08.07, 21:26
      Pana Brudziński
      Moze gdyby Pan spedzał mniej czasu w Hotelu Asystenta I Pracownika
      Naukowego U.Sz, z paniami/asystentkami to moze miałby Pan czas na
      lobbowanie za Szczecinem.
    • Gość: Lalo Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.centertel.pl 31.08.07, 22:43
      Przeprośmy wszyscy Polskę za Brudzińskiego i obiecajmy, że to się
      juz nigdy nie powtórzy.
      • Gość: Zbych Nitras idź spać, rano trzeba na kawkę do Golemowni IP: *.chello.pl 31.08.07, 22:48
        Nitras idź spać, nie dorastasz do pięt temu Brudzińskiemu może on czasem troche
        agresywny jest ale to przynajmniej gość z jajami a nie taka miekka ciotka ja Ty.
        Idź spać rano jak codzien spotkanko na kawce na wałach - twoje ulubione zajecie.
      • Gość: donluka Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 81.190.125.* 31.08.07, 23:08
        dowcip jakże na wysokim poziomie, wiesz gdybys troche się interesował tym co się
        dzieje i myslał samodzielnie, to może byś zauwazył że tyle ile jest inwestycji
        rządowych w nasze województwie nie było nigdy wcześniej i choć sukces ma wielu
        ojców i wszystkie nitrasy i piechoty chiałyby sie załapać na odrobinke chwały to
        jest to jednak przede wszystkim zasługa posła Brudzińskiego i choćby za to
        nalezy mu sie szacunek.
        • Gość: peter Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:13
          Brudziński to aparatczyk partyjny ale nie ma wątpliwości że ma u premiera chody.

i ja sie ciesze.

bo wiem że taki np. tunel (inwestycja za 400 mln) dla SLDowskiego prezydenta
          Świnoujścia będzie, tak samo gazoport w co nikt nie wierzył, wczoraj ogłosili
          dokapitalizowanie stoczni przez jakąś tam agencję, także ja sie ciesze z decyzji
          PISu dla naszego regionu.
      • Gość: jojo Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:14
        Popieram!!!!!!
    • Gość: Oliwa Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 213.155.189.* 31.08.07, 23:11
      Jako czlowiek morza i kulturalny facet i nie mam wyboru jak przyjac przeprosiny
      za Wiecheckiego. A temu Panu juz podziekujemy chociazby za zablokowane kwoty
      polowowe Dorsza dla Polski przez Unie i cala reszte niedociagniec. Mlody
      Wiechecki dostal pierwsza prace... zostal ministrem i mam nadzieje ze ostatnia.
      • Gość: PŻM PŻM znów poprze Brudzińskiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:17
        PŻM znów poprze Brudzińskiego bo dla naszej branży robi wiele i jesteśmy mu
        wdzięczni za to i mam gdzieś ty wiecznych krytykantów i malkontentów
        SLDowskich!!!!!!!!!
        • Gość: fred zreszta abstrachujac od tego co robi a czego nie.. IP: 213.155.189.* 31.08.07, 23:19
          jako czlowiek jest wporzadku i to sie liczy.
          • Gość: wunder Re: zreszta abstrachujac od tego co robi a czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:22
            ma chłop jaja! w przeciwieństwie do tych wymiękłych
            Nitrasów,Zarembów czy Litwińskich
          • Gość: maja mi się podoba, energiczny facet IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:22
            www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2007-08-31_1188567811.jpg
            mi się podoba, energiczny facet, a nie rozmiękła gąbka jak Grześ N. czy Sławuś
            N. ;-)
            • fast_wil Re: mi się podoba, energiczny facet 31.08.07, 23:31
              Pięknie, skoro taki chętny, to niech przeprosi jeszcze za tego osła Gawłowicza.
              • Gość: jojo Re: mi się podoba, energiczny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 01:53
                www.umsl.gov.pl/dn.html
                Jóźiu został PiSowany na Dyrektora Urzędu Morskiego w Słupsku ;-)))
    • Gość: Apsztyfikant Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.astro.net.pl 31.08.07, 23:29
      WIECHECKI NA JESIEN JEDZIE DO ANGLII ROBOTY, DAJCIE CHLOPAKOWI
      SPOKOJ, DO SZKOCJI MA ZAPROSZENIE COS Z RYBOLOWSTWEM ZWIAZANE.
      • Gość: VP Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:40
        Brudziński jako zwykły poseł mógł więcej u Ministra skarbu Jasińskiego w
        sprawie stoczni, a u Premiera w strategicznych sprawach jak Gazoport, niż ten
        cały minister konstytucyjny Wiechecki, który może i mógłby, a nie chciało mu się
        coś dla regionu robić, a Brudziński robił i to mi się podoba!
        • Gość: Szczecinianin na zdjęciu - Minister Wiechecki i jego 2 zastępcy IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:52
          static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg
          na zdjęciu powyżej - Minister Wiechecki i jego dwaj zastępcy z ministerstwa.

Dobrze że PIS zrobił z nimi porządek i rozgonił to dziadostwo!

Brawo dla PiS. Brawo dla Brudzińskiego. W końcu porządek!
        • Gość: gdf Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 09:16
          WIECHECKI NAJLEPSZY, ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA!!!!!
    • Gość: J-24 Brudziński powinien jeszcze przeprosić za Port IP: *.uznam.net.pl 01.09.07, 08:07
      Handlowy w Świnoujście, a konkretnie za tolerowanie wyprowadzania kasy z tej
      spółki z 45 % udziałem Skarbu Państwa do lipca tego roku. Bardzo nie ładnie
      wyglądała tam współpraca Portu Handlowego ze spółką prezesów Port Serwisem,
      jeżeli PiS w ten sposób dba o interes Skarbu Państwa to bardzo szybko pójdziemy
      z torbami.
    • Gość: Xbox Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 08:42
      Brudziński to teraz największy ekspert od administracji morskiej, bo był przez parę miesięcy rzecznikiem dyrektora UMS (SLD-owskiego zresztą) i pisał protokoły z posiedzeń dyrekcji (kiepsko pisał).
      Przeprasza Pan za Wiecheckiego, Panie Pośle? A co z ludźmi, których Wiechecki wylał z Urzędu (lub jego dyrektorzy zmusili do odejścia), żeby zrobić miejsce dla swoich piesków? Z Pańskim błogosławieństwem i przyzwoleniem oczywiście?

Mianowanie Gawłowicza do Słupska oznacza jedno - za chwilę Urzędu w Słupsku nie będzie. I to nie jest żart.
    • Gość: Adam Ma rację. IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.07, 09:05
      Rafał to burak i młody pędrak.
    • Gość: Adam Ma rację. IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.07, 09:07
      Rafał to burak i młody pędrak. Nic dla Szczecina nie zrobił a
      przypisuje sobie zasługi innych. Wstyd panie ex-ministrze.
    • Gość: GVFDG Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 09:25
      DZIĘKUJEMY PANIE PANU MINISTRZE WIECHECKI NIKT DLA NAS TYLE NIE
      ZROBIŁ CO PAN CHYLIMY CZOŁA SZCZECINIANIE!!!!
      • Gość: as Re:Ten cały lis to pomyłka a jego ludzie IP: 195.136.49.* 01.09.07, 09:56
        skad maja być fachowcami giertych na niczym sie nie zna nawet na polityce leper
        to dobry rolnik i tak powinien skończyć a narybek to szkoda gadać . Brudziński
        pełne poparcie w tym co robisz.To on niech otwiera listę Pis-u w wyborach bo mu
        sie należy chyba że zechciałby z tego regionu startować Gosiewski.
        • Gość: Swinou Ja tam trzymam kciuki za "Jojo Brudzińskiego" IP: *.chello.pl 01.09.07, 10:23
          też myśle że Brudziński zrobił i robi 10 razy więcej niż ten leń Wiechecki! Ja
          tam trzymam kciuki za "Jojo Brudzińskiego"
    • Gość: gosia obrzydliwe, ale prawdziwe IP: 80.48.132.* 01.09.07, 10:52
      mam jeden komentarz obrazowy: świnie przy korycie. najpierw razem
      żłopią przy żlobie, a potem jak coś się rypie, zaczynają się
      wzajemnie obrzygiwać. obrzydliwy obraz polityki. niestety prawdziwy
      od wielu lat. chyba tylko w tej obrzydliwej polsce.
      • Gość: heniek Re: obrzydliwe, ale prawdziwe IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 10:59
        tak tak tak masz Gosiu rację
        • Gość: anka Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 11:12
          Moim skromnym zdaniem jest po prostu niezły! Brudziński to gość z jajami! Nie
          przekonują mnie ujadania SLDowców którym nadepnął na odcisk.
          • Gość: AdamR Re: Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 11:53
            Gość portalu: anka napisał(a):

> Moim skromnym zdaniem jest po prostu niezły! Brudziński to gość z jajami! Nie
            > przekonują mnie ujadania SLDowców którym nadepnął na odcisk.

Z tymi jajami to masz pewność ?? hehehe. A co do SLDowców to fakt. Nienawidzą go
            jak cholera! Ponoć jak "Grześ Dobra Rada" słyszy "Brudziński" to mu się
            ciśnienie ostro podnosi...
            • Gość: Szczecinianin Re: Brudziński to gość z jajami! IP: *.chello.pl 01.09.07, 12:40
              i jak tu takiego chama nie wywalić:

• Gość: asesor Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobrze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 12:42
      Za szuję Duklanowskiego w następnym konflikcie też będziesz
      przepraszał. To ten sam rodzaj i typ co Marej Jurek, Marcinkiewicz
      itp
      • Gość: monte Re: Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobr IP: *.chello.pl 01.09.07, 13:12
        a kto Duklanowskiego wybrał na radnego Rady Miasta Szczecina? Brudziński czy
        Szczecinianie? Z tego co wiem to Szczecianie, a z tego co pamiętam to ze 2
        tysiące głosów dostał co w naszym okręgu było bardzo dobrym wynikiem, ludzie go
        na dzielnicy szanują, a pieski SLD i od Nitrasa niech sobie szczekają dalej.
        • Gość: asesor Re: Ty mnie Jojo przeproś za Duklanowskiego. Dobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:40
          Wpierw odpowiedz na pytanie kto Duklanowskiego umieścił na liście
          PiS ? Jojo ! Wyborca jest dopiero póżniej. Gdyby na liście PiS w
          miejsce Duklanowskiego był wystawiony Jan Nowak dostałby więcej
          głosów.
    • absztyfikant HWDPiS 01.09.07, 13:33
      1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem
      2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
      3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami
      4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo
      5. 3 miliony mieszkań
      6. Niższe podatki
      7. Tanie państwo i redukcja administracji
      8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję
      9. Afera bilboardowa
      10. Chcemy koalicji z PO
      11. PO jest w koalicji z SLD
      12. Nie będzie TKMu
      13. Moja teczka jest sfałszowana
      14. W rządzie nie będzie przestępców!
      15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB
      16. Wycofamy wojsko polskie z Iraku
      17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS
      18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski
      19. Obniżymy ZUS.
      • Gość: pis Re: HWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:16
    • Gość: szerszeń_stepowy Nie martw się, Rafałek... IP: *.chello.pl 01.09.07, 14:27
      jak tata Romana zostanie preziem, to mianuje cię admirałem. Tylko
      zwalczaj teorię ewolucji Darwina i udowodnij, że smok wawelski
      istniał naprawdę i był dinozaurem.
    • Gość: bvfdgfd Zazdrośnicy!!! IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 14:58
      Tak Was boli Rafał Wiechecki, bo jest wykształcony i ma się czym
      pochwalić. Gdyby ten prostak brudzinski zrobił 1/1000 z tego co nasz
      Pan były minister to już by mógł spojrzeć chodź ukradkiem:))))
      • Gość: opek dobrze!! Brudziński dowalił temu prostakowi !!!!! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:05
        ale jaja, dobrze Brudziński dowalił temu prostakowi co niby jest adwokatem! ale
        najfajniejsze że teraz LPR wspólnie z tymi komuchami z SLD skumplowało się
        atakują Brudzińskiego za mówienie prawdy!
    • Gość: myślący Ząłosny Brudzinski IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 15:04
      Kim TY chodź powinno być to Ty malą literą jesteś żeby przepraszać,
      przecież nie jesteś godzien nawet stać z nim w jednym rzędzie.

Ten Brudzinski to burak, zakompleksiony i do tego niezrównoważony
      • Gość: xyz Re: Ząłosny Brudzinski IP: *.globalconnect.pl 01.09.07, 16:08
        > Ten Brudzinski to burak, zakompleksiony i do tego niezrównoważony

A dużo pije alkoholu ?
      • Gość: VWeos Brawo!! Brawo!! Brudziński mu w końcu dowalił!!!! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:08
        ale Wiecheckiego boli, że go wywalili i pokazali nieudolność!!! To mi sie
        podoba!!! Brudziński mu w końcu dowalił!!!! Popieram!!!
      • Gość: KL wporzo klient z niego! ma jaja! IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:12
        może i jest agresywny i czasem chamski ale zgadzam sie ze ma jaja! i takiego
        ciemniaka Wiecheckiego, Nitrasa czy innego Piechote w każdej dyskusji zjada!
        facet z krwi i kości a nie jakaś niedorobiona kukiełka!!!
    • andreas.007 to nic osobistego, to tylko polityka 01.09.07, 15:08
      prosze panstwa to tylko polityka poliytyków, których wybieramy!
      Ja dziekuje - nie głosuje!

Znam prostytutki, które nie kłamia,
      ale zdaje sie nie ma takiego polityka...
      • Gość: miki "absztyfikant" zaczął wypisywać SLDowskie bzdury IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:01
        od godziny 13.33 odkąd pojawił się w tym wątku "absztyfikant" i zaczął pod
        różnymi pseudonimami wypisywać swoje SLDowskie bzdury i żale że nie ma już tego
        wszystkiego co było za SLD i tow. Piechoty zrobił się syf ideologiczny. Była
        dyskusja na temat dwóch polityków, a zrobiło się szambo!
        • Gość: KL w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:16
          w SLD mówią o nim "szuja brudziński"

nie dziwie sie że ci płatni pisarze także tu wypisują swoje żale, że przyczynił
          się żeby rozgonić to czerwone tałatajstwo!!!

mi się podoba że rozgonił czerwoną sitwę w porcie i spółkach państwowych! a te
          szczekacze SLD-owskie niech szczekają dalej!!!!!
          • Gość: asesor Re: w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:42
            Noooo. Rozgonił sitwę czerwoną i wstawił czarną. Jania i te asy
            AWSu !
            • Gość: KL Re: w SLD mówią o nim "szuja brudziński" IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:44
              Gość portalu: asesor napisał(a):

> Noooo. Rozgonił sitwę czerwoną i wstawił czarną. Jania i te asy
              > AWSu !

czarną? sugerujesz że księża rządzą? weź kolejny apap i połóż się grzecznie do
              łóżeczka, może do jutra przejdzie.
    • Gość: Eduardo Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:09
      P rzeproś I Spieprzaj
      • Gość: Swinou Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.chello.pl 01.09.07, 22:25
        a ty co po układzie dostałeś robotę za Wiecheckiego i żal ci tyłek ściska że go
        pogonili i jego koleszków?
        • fast_wil Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 01.09.07, 23:50
          Gawłowicz był beznadziejny, Wiechecki beznadziejnie nieudolny, a nowy będzie do
          niczego nie zdolny..........Gospodarka Morska to stara chabeta którą kolejni
          ministrowie wraz ze swoimi dyrektorami doginają do ziemi.
    • Gość: gosc PIS przeprasza za siebie ? IP: *.globalconnect.pl 02.09.07, 00:06
      PIS przeprasza za LPR ?,chyba trochę za późno:

na co poszła publiczna forsa z budżetu państwa?odpowiadam :na samochody
      pseudo-słuzbowe i paliwo, na bankiety i catering , na doradców od niczego i
      doradców tych doradców, na lewe wypłaty dla kolesi nierobów zatrudnionych na
      podstawie lewych konkursów.Gawłowicz - dyrektorem urzędu morskiego w Słupsku
      pierwszy sukces nowych rządów PIS - kpina.
    • Gość: George Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: 83.168.106.* 02.09.07, 00:09
      Obydwaj to imbecyle. Jednak Brudziński dodatkowo to cham i prostak.
      • fast_wil Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 02.09.07, 00:14
        Doginają starą chabetę do ziemi a jak się przestanie ruszać, to do
        rzeźni...chyba że znów ktoś wpompuje trochę świeżej krwi podatnika.I jedziemy dalej.
        • fast_wil Gawłowicz 02.09.07, 00:20
          dyrektorem w Słupsku? Narozrabiał w Szczecinie to w nagrodę dostał Słupsk do
          psucia-piroman z pudełkiem zapałek.Ten facet ABSOLUTNIE nie nadaje się na
          urzędnika państwowego,może co najwyżej pisać bajki dla dzieci.
        • Gość: PŻM Od kilku lat PŻM nie był w tak dobrej sytuacji IP: *.chello.pl 02.09.07, 11:24
          nie masz pojęcia o gospodarce morskiej. Od kilku lat PŻM nie był w tak dobrej
          sytuacji ekonomicznej. Stocznia dostała ogromne dokapitalizowanie i jest po pół
          roku opóźnień plan prywatyzacyjny. Stary! Ty nie masz pojęcia o branży i
          wypisujesz bzdury. Popytaj ludzi w porcie, stocznie, i przede wszystkim u
          największego polskiego armatora co ludzie myślą o ostatnich 2 latach! I wszyscy
          może z wyjątkiem zagorzałych komunistów są zadowoleni! Nie mówie że tylko
          zasługa rządu, ale po prostu są zadowoleni!
    • katolkk Re: Brudziński powinien przeprosić za komuchóww uw 02.09.07, 07:56
      brudziński powinien przeprosic za awansowanie i utrzymywanie
      komuchów na stołkach w urzedzie wojewódzkim.Za krupowicza też
      • Gość: Kacper Brudziński ma klasę i tyle. IP: *.chello.pl 02.09.07, 11:19
        Brudziński przeprasza za decyzje swojego rządu i swojej partii! to nie do
        pomyślenia żeby ktoś z SLD wykazał tyle klasy i przeprosił za błędną decyzję i
        to przed wyborami. Tym się PiS różnie od SLD. Potrafi dostrzec własne błędy i
        przeprosić za nie! Mi się podoba. Brudziński ma klasę i tyle.
        • Gość: dziuwa Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: 83.168.96.* 02.09.07, 13:23
          Tylko że gdy ta partia stawiała na stołkach takich "ministrow" a inni ostrzegali że to błąd - to poseł Brudziński obrzucał ich inwektywami.
          • Gość: monte Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: *.chello.pl 02.09.07, 13:53
            ja sobie nie przypominam żeby akurat Brudziński obrzucał kogoś inwektywami kto
            atakował Wiecheckiego, coś ci sie musiało pomylić koleś.

Dla mnie gość ma klasę za to że przeprosił, wątpię żeby taki Napieralski, Wijas,
            Kęsik czy nawet Nitras mieli tyle odwagi i klasy żeby przeprosić. I to się ceni,
            mimo że nie przepadam za PIS
            • Gość: dziuwa Re: Brudziński ma klasę i tyle. IP: 83.168.96.* 02.09.07, 14:16
              To bardzo słabo słuchałeś wypowiedzi p.Brudzinskiego "koleś" on w każdej wypowiedzi musi kogoś atakować.
              A tamci nie muszą przepraszać bo nie zadają sie z typami z samej brony i lpr.
    • Gość: Honeker Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:49
      Ojojoj Brudziński nie zdawał się być zainteresowany Gazoportem. NIGDY. Kamaryla
      Gawłowicz i Catewicz to prawdziwi pogromcy Gazoportu i całej jego koncepcji.
      Może gdyby coś w życiu sprzedali albo czymś naprawdę zarządzali, zamiast sadzić
      tandetne androny, wiedzieliby, że mając do obiecanej dyspozycji (po pozytywnej
      opini KE) 120 mln EUR nie można kupić sobie czegokolwiek za 380 mln EUR, BO TAK
      IM SIĘ CHCE. Absolutna amatorszczyzna tuszowana teraz na żenującym poziomie
      przez PIS- owców z dostępem do mikrofonu. Zalecam jednak ostrożność bo dokumenty
      nie wyparowały i bezwzględnie obnażają bajkopisarskie zapędy "fachowców" z
      PIS-u. Niestety formuła demokracji z jej ciągłymi zmianami na stanowiskach,
      przekazywaniem kompetencji i "rozdzielaniem" odpowiedzialności nie pozwala na
      odpowiedzialne budowanie czegokolwiek za co pierwotny autor pomysłu odpowiadałby
      po jego realizacji...
    • Gość: NSZ Prawica przeprasza za Brudzińskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 00:36
      Prawica przeprasza za Brudzińskiego! Bo koniunkturalnie atakuje, bo źle się
      czuje, bo od nurtu prawdy sie alienuje, bo prawicy nurt psuje, bo o wygranych
      wyborach tylko marzenia snuje, bo dla Ojczyzny chwały swych sił nie wydatkuje,
      bo kłamstwom dla prywaty hołduje, bo myśli że dzięki relatywizmowi sie odkuje,
      bo Gazoportu nigdy nie zbuduje, wszystko zrujnuje....
    • Gość: Cyryl Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:28
      To dopiero początek przeprosin: będzie musiał przeprosić za
      niekompetentnych działaczy w Policach i Porcie!!! np. za Długosza,
      Rysia Kopiarkę, Drzazgę, Pieślę, i oczywiście za geniusza Janię i
      jaśnie oświeconego No i za Stocznię oczywiście - gdzie nawet nie
      wiadomo kto jest prezesem!
    • popzedk Re: Brudziński przeprasza za Wiecheckiego 11.09.07, 11:27
      po męsku postąpił.to się liczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka