Dodaj do ulubionych

Jak jest w Pobierowie?

09.07.03, 11:54
Pytanie być może rozkłada na plecy, ale wybieram się tam na urlop i chciałbym
wiedzieć czego mam się spodziewać. Nie mogę niestety tego sprawdzić
empirycznie, bo mieszkam jakieś 600 km na południe, a właściciel hotelu powie
to co będę chciał usłyszeć.
Będę dźwięczny za opinie.
Obserwuj wątek
    • mika74 Re: W Pobierowie jest super 09.07.03, 13:36
      remo29 napisał:

> Pytanie być może rozkłada na plecy, ale wybieram się tam na urlop i chciałbym
      > wiedzieć czego mam się spodziewać. Nie mogę niestety tego sprawdzić
      > empirycznie, bo mieszkam jakieś 600 km na południe, a właściciel hotelu powie
      > to co będę chciał usłyszeć.
      > Będę dźwięczny za opinie.

J.W. W Pobierownie jest super. Niezła plaża, jest gdzie sie wyłożyc, nadbrzeże
      klifowe, blisko do Trzesacza,Niechorza ,Rewala i Pustkowa :-). Miedzy tymi
      mieścinami dobra komunikacja rowerowa. Miescina zadrzewiona, ładne budyneczki.
      Osobiscie najlepsza obok Trzęsacza dla mnie miescina nadmorska do wypoczynku.
      Własciciel hotele Cie nie okłamal. Nie wiem tylko jak się prezentuje sam hotel,
      który wspominasz...
      mika
      • remo29 Re: W Pobierowie jest super 09.07.03, 14:20
        > Własciciel hotele Cie nie okłamal. Nie wiem tylko jak się prezentuje sam
        hotel, który wspominasz...
        > mika

Miejsce docelowe wygląda tak sternik.nadmorze.pl/index.shtml
        Jadę z dzieciakami i nie chciałbym mieć problemu z poruszaniem sie z nimi w
        tłumie turystów, podpitych dresiarzy, albo słuchać nocnego "hej sokoły!"
        wokalisów wracających z jakiegoś klubu o trzeciej nad ranem. Parę lat temu
        byłem w Mielnie i w życiu nie widziałem tylu ludzi przypadających na 1m2.
        Tandeta oraz drożyzna sięgała zenitu proporcjonalnie do ilości festyniarskich
        wozów z drechami za kierownicą, którzy posuwając się środkiem deptaka oddawali
        się smakowaniu kojącej zmysły muzy "umc-umc-umc!!!" napierdalającej(sic!) z ich
        głośników o mocy równej małej elektrowni atomowej...
        Jadę nad Bałtyk po sześcioletniej przerwie i nie chciałbym znowu stwierdzić, że
        w Polsce dobra jest tylko wódka...
        pozdrawiam
        • remo29 Re: W Pobierowie jest super 10.07.03, 11:59
          Widzę las rąk... Może pan...
          :)
          • franekkk Re: W Pobierowie jest super 10.07.03, 12:02
            remo29 napisał:

> Widzę las rąk... Może pan...
            > :)

obok masz pustkowo jak sama nazwa wskazuje a o wiele spokojniej jest w prawie
            sąsiedniej (drugi koniec gminy) pogorzelicy
            • Gość: Kiki Re: W Pobierowie jest super IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 15:57
              W Pobierowie bywam praktycznie co tydzień, po prostu mam tam własne lokum.
              Sama miejscowość jest dosyć urokliwa, ładna plaża chociaż w tym roku trochę
              zniszczona przez sztormy, dużo zieleni. W sezonie jest tam bardzo tłoczno,
              główną ulicą trudno wręcz się przecisnąć w porze wieczornej. Inny mankament
              Pobierowa to brak jakichkolwiek imprez, pół biedy jeśli jest pogoda ale jeżeli
              jej nie ma to jest po prostu nudno. Wynika to z polityki władz gminy Rewal,
              które wyraźnie faworyzują Rewal i okoliczne miejscowości, a Pobierowo, mimo że
              jest największą miejscowością w gminie traktują po macoszemu. Sorry, że
              pozwoliłem sobie na taką dygresyjkę.
            • piotr33k2 Re: W Pobierowie jest super 10.07.03, 15:57
              jeżeli potrzebujesz spokoju i ciszy to zle wybrałeś ,trzeba było lepiej
              wynająć sobie coś na pojezierzu drawskim nad jakimś jeziorem w lesie ,względna
              cisza i umiarkowane ceny w porównaniu z miejscowościami nadmorskimi .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka