Gość: jans IP: 213.155.169.* 17.09.07, 21:04 okręt tonie, a szczury uciekają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka okręt tonie... - PiS ma 33 % poparcia IP: *.chello.pl 17.09.07, 21:10 faktycznie okręt tonie... - PiS ma 33 % poparcia, tendencja zwyżkowa, mamy już dziewiąty ogólnopolski sondaż w którym PiS o 2-4 % wyprzedza PO, ale masz racje - okręt tonie... a co do Marka Goca to kilka razy na zarządzie okręgowym PiS chciano go wyrzucić z partii, ale zawsze ktoś się litował i prosił żeby dać mu szansę... Jak wyszło że działał w SLD, a wcześniej w młodzieżówce SDRP to PiSie dostali białej gorączki, że takiego kreta sobie wpuścili w szeregi... ale cóż takie życie, zawsze się jakaś szuja znajdzie i zakamufluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda obłudne falszywe kłamczuchy IP: *.globalconnect.pl 18.09.07, 23:55 co do Marka Goca to kilka razy na zarządzie okręgowym PiS chciano go wyrzucić > z partii, ale zawsze ktoś się litował i prosił żeby dać mu szansę.. buhaha Odsłuchałem "gwoździe" z zarządów PIS-u i nie znalazłem żeby ktoś chciał GOCA kiedykolwiek wywalić. Ale za to znalazłem jak przyjmują PZPR-owców i SLD-owców do PISU. Ile dajecie za te nagrania ??????? Sztuk 10. Cena wywoławcza 50.000 zł. Kto da więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nic nie tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:18 PiS nie tonie. A ze ktos odchodzi z parti, no coż. Bywa. Ale to dobrze bo spadających gwiazd w PiS - ie nie potrzeba. Jesli maja swoje biznesy to niech sie na tym skoncentrują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Dwóch radnych separuje się od PiS IP: *.smsnet.pl 17.09.07, 22:14 Brawo Marek wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ta separacja wyjdzie obu stronom na zdrowie IP: *.chello.pl 17.09.07, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza nikt nie będzie płakał po cieplaczku... IP: *.szczecin.mm.pl 17.09.07, 22:32 był jak piąte koło u wozu. mała strata. on był błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: nikt nie będzie płakał po cieplaczku... IP: *.szczecin.mm.pl 17.09.07, 23:24 Marek Goc był działaczem ZSMP i SdRP, a niektórzy mówią, że podczas swej edukacji w LO nr II lubił chłopców. A PiSiory zdaje się nie lubią homosex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin [...] IP: *.chello.pl 17.09.07, 23:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Co to będzie z tym PiSem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:55 No, co będzie? Szkoda wielka, ktoś pomyśli, ale jaka tam szkoda partyjniactwo wykańcza partyjniactwo. Na każdego jednego wykończonego dwóch stoi w sieni. Partyjniactwo to stan ducha i umysłu więc w innych partiach jest identycznie. Kielbaska ich obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: przecież to zwykły pedzio, żadna strata dla P IP: *.ipspace.xilinx.com 18.09.07, 00:30 to niezle o nich swiadczy jak sie wyzywaja wzajemnie na swoich spotkaniach. ja myslalem, ze to tylko taka zasada do tych, co nie z pis, ale widac, ze to siedzi gleboko w srodku. zlo sie zawsze obroci przeciwko sobie. pis zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Pseudokatolicyzm, Teofaszyzm IP: *.ipspace.xilinx.com 18.09.07, 00:33 a, i jeszcze cos za twoj temat postu. wasza pseudokatolicka partia mam nadzieje, ze udlawi sie blotem jakie tworzy. chcecie promowac katolickie wartosci swoja nienawiscia? nie wiem jak opisac obrzydzenie jakie wywoluje we mnie wasza obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler [...] IP: *.europe.hp.net 18.09.07, 00:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieraz Re: Pseudokatolicyzm, Teofaszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:38 Katolickie wartości to promuje PO w cynicznym wydaniu. przypomnij sobie ślub kościelny Tuska przez wyborami na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja A ja nie zagłosuję na PiS - w życiu! 18.09.07, 06:34 I właśnie taki jest Brudziński, ja bardziej wierzę Adamowi Rucińskiemu niż jemu. A do Goca, niech Brudziński nie bedzie śmieszny, bo jeżeli forum wiedziało i na nim ten temat forumowicze pisali, to on też wiedział. W szczecińskim PiSie są różni dziwni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: o co tyle hałasu o 2 radnych z ambicjami IP: 85.219.206.* 18.09.07, 07:40 którzy by chcieli wyżej . Jak maja biznesy to niech się tym zajmą , chyba że kandydowali by coś ugrać dla siebie i nie wyszło , dlatego dobrze sie stało że ich zablokowano. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: o co tyle hałasu o 2 radnych z ambicjami 18.09.07, 07:49 To się nie dotyczy ?Adama Rucińskiego, bo on jest ideowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: o co tyle hałasu o 2 radnych z ambicjami IP: *.chello.pl 18.09.07, 08:39 Co to znaczy IDEOWY? Za odejście z PISu dostanie od PO jakies stanowisko, to sie inaczej nazywa, ale nie będę używał brzydkich wyrazów Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: o co tyle hałasu o 2 radnych z ambicjami 18.09.07, 08:42 zapytaj sie o to Brudzińskiego. Zobaczymy w krótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: o co tyle hałasu o 2 radnych z ambicjami IP: 85.219.206.* 18.09.07, 09:13 jak ktoś ma biznes to go pilnuje i raczej nie ma czasu na działalność społeczną. Chyba że liczy na zlecenia albo rozwiązania pod swoją firmę to wtedy kandyduje. Ale wiadomo że PIS w mieście nie rządzi i nic nie może dlatego dlatego są 2 wyjścia albo zapisać się do tych co rządzą w tym przypadku PO albo iść wyżej np do sejmu może tam się zdarzy że formacja będzie rządzić. Można też ale to trzeba być potężnym biznesmenem samemu nie kandydować miec swych ludzi do dyspozycji czy to jako ministrów czy posłów.Ale generalnie nie można na wysokim poziomie prowadzić i biznesu i posłować.Nawet zwykłym bramkarzem nie można być i tu i radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a czy urban nie jest dziwny IP: 85.219.206.* 18.09.07, 10:45 albo radek majdan czy zulu gula jako radny a jakie ma dokonania marcinkiewicz że z 5 startuje. sama zobacz na listę że jak jest 1 w porządku np litwiński to jesy izolowany Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re:a czy urban nie jest dziwny 18.09.07, 11:20 Przecież ja nie piszę o PO i akurat ta partia mnie nie interesuje, bo ja poznałam to może z innej strony i dla mnie obojetne jest czy to PiS czy PO, bo to sa ludzie pewnego pokroju, sam to też określiłeś - każdy kto wchodzi na tą ścieżkę sam się zatraca w ideologii, bo dla niego jest własny interes najważniejszy. Każdy z nich coś ma za skórą. Mówi się należy wybrać mniejsze zło, tylko czasami nie wiemy, że te mniejsze zło może przerodzić się w duże i we frustracje większości społeczeństwa. Niestety pociągnięciami z rodem ZCHN, PiS w moich oczach przegrał - programem społecznym, który własnie może pociągnąć za sobą większe zło, bo zaczynają sie odradzac stare animozje, które mogą się przerodzić w agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a czy urban nie jest dziwny IP: 85.219.206.* 18.09.07, 11:51 akurat kluzik rostkowska jest najlepszym ministrem od programów społecznych i ma rozwiązania rosądne na miarę budżetu i sprzyjające kobietom. A najlepszym programem społecznym jest likwidacja bezrobocia co Pisowi się udaje bo realne bezrobocie jest ok 3%. Natomiast Zchn w pisie jest ograniczany nie ma już jurka, piłki i innych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re:a czy urban nie jest dziwny 18.09.07, 11:56 Ja nic nie słyszałam, aby sie program zmienił, cały czas ta książeczke pokazują w TV i ja promuja - a ten program tam napisany nie pasuje mi. Ostatnio byłam w Anglii i widziałam w jaki sposób zmniejszyło sie bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re:a czy urban nie jest dziwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:04 A czy pan Duklanowski jest jescze w PiS? To wielki fachowiec, co się rymuje z pocztowiec. Kiełbaska swoje wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a czy urban nie jest dziwny IP: 85.219.206.* 18.09.07, 13:47 to popatrz na rozgrzebane roboty drogowe w Szczecinie i spytaj sie zarządzającego dlaczego nie ciagna 2 zmiany brak rąk do pracy. Co do Anglii to moze zwróciłaś uwagę że są tam tez litwini, czesi i inne byłe demoludy. Niestety nasze Państwo musi odrabiać straty 50 letniego zastoju braku planu marshala i długów jakie zaciągneły kolejne ekipy komunistyczne przez co stracilismy by zyć na takiej stopie jak tam.Dlatego młode 18 letnie państwo jeszcze długo nie odrobi tych 50 letnich strat.Jakos nie widziałem żeby Polacy masowo emigrowali do rosji czy czech bo to jest skala z którą możemy sie równać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re:a czy urban nie jest dziwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:54 A co to znaczy 18 letnie , młode panstwo? 1918+18=1936 I co my poza dyskusją mamy? No może kiełbaskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:a czy urban nie jest dziwny IP: 85.219.206.* 18.09.07, 14:39 1989+18=2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re:a czy urban nie jest dziwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:46 O tym mowa. Kiełbaska po osiemnastu latach jest tylko kiełbaską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Dwóch radnych separuje się od PiS IP: 213.155.170.* 18.09.07, 10:06 Ruciński to gracz ale bad=rdzo małego wręcz gminnego formatu. Szuka dla siebie fuchy. Wie, że z takimi cwaniakami i byłymi komuchami jak Jach (sic) nie wygra władzy w lokalnym Pisuarze. Idzie do Nitrasa. Nitrasa też zdradzi bo jest facetem jak twierdzi Brudziński "bardzo ideowym". Pan R po wyborze na radnego z oś. Somosierry nic dla swoich wyborców nie robi. Wręcz przeciwnie ubija tylko swój kapitał polityczny poprzez współpracę z różnymi nieraz bardzo dziwnymi ludźmi o bardzo ciekawej plitycznier przeszłości. Jach zed swoją komunistyczno - LWP wslką przeszłością to małe w porównamiu z nim piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Dwóch radnych separuje się od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:11 PiS to piwo, o tym wielu w Polsce wie. Nawet kiełbaska nie chce byc nim popijana. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a ja wyrwałem taki kąsek z kontekstu 18.09.07, 12:32 "Partia braci Kaczyńskich przestała się podobać prawnikowi Markowi Gocowi i inżynierowi budownictwa Adamowi Rucińskiemu. " PRZESTAŁA SIE PODOBAĆ - no to piekne jest! A moze panom teraz spodoba sie PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Marek Goc dostał kosza od radnych PiS płci męskiej IP: *.chello.pl 18.09.07, 12:43 Marek Goc dostał kosza od radnych PiS płci męskiej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: a ja wyrwałem taki kąsek z kontekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:13 Zawsze to jakaś zmiana, a może bedzie lepsza kiełbaska? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a ja wyrwałem taki kąsek z kontekstu 18.09.07, 14:49 no to smacznego panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apud [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 00:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francio Re: Dwóch radnych separuje się od PiS IP: *.chello.pl 20.09.07, 01:39 Ohhh :D Nie bedzie juz w pisie pana mieszkającego w 40 metrowym mieszkanku - z 4 osobową rodziną, mającego milion złotych na koncie, ktory wzbudza ogolna nienawisc i niechec... oh - to no chyba w Szczecinie PiSowi poparcie skoczy do 60% :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Dwóch radnych separuje się od PiS IP: *.kalisz.mm.pl 21.09.07, 19:54 Marku G. dużo jest "cieplaczków" w PiSie? Odpowiedz Link Zgłoś