Gość: Zbędny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:13 Kwaśniewski na Ukrainie jako były polski prezydent , na wykładach, znowu chwiejący się i sepleniący z chorą golenią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbędny Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:17 W Berlinie chociaż na całę szczęście zrezygnował z udziału w : www.tvn24.pl/12691,1522008,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń IP: *.icm.edu.pl 22.09.07, 19:41 Właśnie obejrzałam TVN, zaczyna mi się Kwach na powrót podobać. Chleje podobnie jak ja i tłumaczy też podobnie. Jak wyjaśnił niewazne ile wypił czy jedną lampkę czy dziesięć - to jego sprawa. Pije z przyjaciółmi, rozmawia z przyjaciółmi - widać po brawach jakie dostał - że jego humor udzielił się wszystkim na sali. Niestety wasze plwociny nie dolecą tak daleko, na Ukrainę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydo Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:47 to ty się w końcu facet zdecyduj: kiedyś byłeś za PIS, potem za LPR, potem za Samoobroną a teraz za LID? rozumiem, że kadrowy z Polic musiał się umieć z każdym dogadać ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń 22.09.07, 19:55 to dobrze, że Kwachu jest imprezowy. Po pierwsze dobrze, że można sobie z nim dziabnąć, a nie jest taki nadęty jak te chmurne prawiczki w naszym rządzie, a po drugie - widocznie nikt z Was nigdy nie był na Wschodzie i nigdy nikt Was nie witał w iście wschodnim stylu. Ukraińcy traktują to jako afront i pogardę, jak się nie walnie z nimi kielicha na dzień dobry. Co kraj, to obyczaj, u nas na ulicach w morde obrywają geje i Murzyni, a na Ukrainie można dostać w dziób, jak się nie strzeli "malucha" z miejscowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kwach nieczego sie nie nauczył IP: 195.136.49.* 22.09.07, 20:19 tym bardziej po ostatnich odkryciach w Charkowie może będzie znowu przepraszał który to już raz. TO PIS mu wóde podsunął i czy nie była to ich prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: kwach nieczego sie nie nauczył IP: *.chello.pl 22.09.07, 20:42 Widać było ,że Ukraińcy byli zażenowani ta sytuacją. Ale cieszę sie, to położyło już Unię Wolności z reszta pijaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: kwach nieczego sie nie nauczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 20:44 Demokracja ukraińska nie zniosła by na.walon.ego prezydenta Ukrainy nad grobami żołnierzy ukraińskich na obczyznie. Demokracja polska znisła taka potwarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Swój chłop! IP: *.chello.pl 22.09.07, 20:23 Dobry wykładowca. O coś mu chodzi, ale za cholere nie wiem o co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny video z TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 20:37 www.tvn24.pl/-1,1522272,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: video z TVN 24 22.09.07, 20:44 Zbędnemu wódy polejcie, bo chyba nie ma z kim pić, skoro tak sie tym jara :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: video z TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:38 Mógłby się w końcu zabrać za lecznie alkoholowej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: video z TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:48 Jak długo ten Pan będzie nas ośmieszał w oczach świata? Jak długo ja kiełbaska, mam się za niego wstydzić? Niech choć więcej zakąsza i nie zaczyna przed obiadem. Ale, ale, ale jak już się leczy to chociaż bez widowni i niech mi nie mówi, że to jego sprawa. Jego sprawa to co pije, a nie ile i gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku... 22.09.07, 23:10 Zrobiem, proszę panią, włonczyć, szansom, czeba etc. Synowie polonistki, hehehe. A Kwachu nawet na bani sprawnie gada po rosyjsku i angielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:30 Łykanie i gadanie już opanował, czy może jeszcze, coś zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 22.09.07, 23:33 przyznam ze zachowanie Kwasniewskiego traci dla mnie duzo mniejsza lipa niz dzisiejszy kretynski tekst Kaczynskiego ze jak bedzie PO-LID po wyborach to bedzie to drugi 13 grudnia 1981. Zbedny wez mi napisz ze byl trzezwy jak to gadal i wez to napisz z przekonaniem ze mozna bedac trzezwym takie debilizmy wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 22.09.07, 23:36 Kaczynski jest moralna szmata, ktory dla zachowania wladzy powie najwieksza glupote. Dzisiaj mysle, ze wtedy mowil od serca: youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:41 A co to, czas na uczciwośc w polityce? Kaczyński przesadził, to fakt, a peowcy o Stasi, ciotce Honeckera to co dobranockę opowiadali? Pijaka nazywaj pijakiem, głupca głupcem, naiwniaków wyborcami mianuj. Kiełbaską możesz zakąsić. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 22.09.07, 23:47 Jak widze dzisiaj cala Polska zyje Kwasniewskim i zastanawia sie czy wypil 1 kieliszek czy cala flaszke. Kwachu lubi sobie wypic i to wiadomo nie od wczoraj. To naprawde smutne, bo kampania skupia sie na duperelach, a nie na sprawach waznych dla Polski. Mysle, ze zawetowanie przez Kaczynskich europejskiego dnia przeciwko karze smierci byl 100 razy wiekszym obciachem, a przede wszystkim siarczystym policzkiem dla Jana Pawla II, na ktorego to kaczysci nieustannie sie powoluja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:58 Dzień przeciwko karze smierci to bzdura jakich wiele w takich neofickich glowach. Sam jestem zadeklarowanym przeciwnikiem kary śmierci od zawsze, ale nie o tym tutaj. Jestem też zadeklarowanym przeciwnikiem glupoty na pokaz (w domu każdemu wolno), a do takiej kategorii zaliczam ten bzdurny pomysł. Może lepiej uchwalić dzień przeciwko komarom. Nigy też dnia przeciwko kielbasce. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 00:01 i ja sadze ze dzien bez kary smierci to idiotyczna idea - ale jeszcze bardziej idiotyczne jest zachowanie PIS wzgledem tego dnia - powinni przemilczec temat - powiedziec ze okej i najwyzej nic nie robic. Czy dzien bez samochodu tez tak glosno dzis PIS bojkotowal? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 00:07 Stosowania kary śmierci zabrania art. 2 ust. 2 Europejskiej Karty Praw Podstawowych. Czytamy w nim, że: „Nikt nie może być skazany na karę śmierci ani poddany jej wykonaniu.” UE działa na całym świecie na rzecz zwalczania kary śmierci, starając się zachęcać do publicznej debaty, wzmacniać społeczny sprzeciw wobec tej praktyki oraz wywierać presję zmierzającą do zniesienia kary śmierci w krajach, które nadal ją utrzymują. Zaangażowanie polityczne UE idzie w parze ze znacznym wsparciem finansowym projektów realizowanych w ramach Europejskiej Inicjatywy na rzecz Demokracji i Praw Człowieka, dla której zniesienie kary śmierci jest jednym z podstawowych celów. Od 1994 r. wydano ponad 11 mln euro na wsparcie projektów społeczeństwa obywatelskiego mających na celu podniesienie świadomości społecznej w krajach utrzymujących karę śmierci poprzez edukację społeczną, kampanie skierowane do opinii publicznej, badania na temat zgodności państwowych systemów prawnych stosujących karę śmierci z minimalnymi normami międzynarodowymi, na finansowanie strategii informacyjnych i strategii wspierania procesu znoszenia kary śmierci oraz działań zmierzających do zapewnienia dostępu do pomocy prawnej dla skazanych na śmierć i szkoleń dla prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 00:10 smieszy mnie jednak robienie takiej imprezy jak 'dzien bez kary smierci' a zenujace dla mnie jest juz bojkotowanie takiego dnia jak to uczynil polski rzad. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 23:48 Albercik - jako społeczny cenzor tej strony, powinieneś - chyba, milczeć, a nie wyrażać swoje preferencje wyborcze - to było by z twojej strony chociażby ksztą przyzwoitości. Kwaśniewski był pijany i nie ma dla niego żadnego usprawiedliwienia. Po raz kolejny ośmieszył nasz kraj i mnie osobiście, i nie przez to co mówił ale jak mówił reprezentując mnie jako Polaka. Gdyby występował tam jako Kwaśniewski, to niechby nawet się położył w alkoholowym zamroczeniu. Tam jednak występował jako były prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 22.09.07, 23:50 www5.patrz.pl/uplx/img/60518.jpg Maryska:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:00 Jak widać Kaczyńscy działają, Kwaśniewscy gadają. Kiełbaska zawsze dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 22.09.07, 23:55 wazac na jednej szali kto robi wiekszych obciach to niechybnie wiekszym grubasem w tej kategorii jest Kaczynski a nie Kwasniewski. smieszy mnie to Twoje wyczulenie na wstyd jaki Ci sprawia Kwasniewski - czy jest Ci tak wstyd ze zakryles lustra w domu przescieradlem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:03 Ty do mnie mówisz, czy się spowiadasz? Kiełbaska ci wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 00:05 a i Kaczynski dzis gadal takze cos o 'cofaniu do tylu' troche kicha zeby premier tak gadal, ale co mi tam, nie moja kielbaska, a pozniej premier powiedzial ze my(????) chcemy do przodu, bo oni sie 'cofaja do tylu' i co wazne sa podobno tacy co to rozumieja co pan premier mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 11:17 Albert- ty nie rozumiesz to co mówi premier bo zrozumieć nie chcesz, czy nie rozumiesz bo jesteś inteligentny. Cz zatem będąc inteligentnym, wiesz co to takiego lapsus, a co zwykłe zapicie mordy? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 11:34 jak Kaczynski to lapsus, a jak Kwasniewski to wstyd - nic nie rozumiem przyznam z tego co mowi Kaczynski. jezeli Ty to rozumiesz to wyjasnij mi jak zawiazanie koalicji PO-LID bedzie nowym 13 grudnia 1981 r - i czy nie sadzisz ze cynizm w polityce ma swoje granice? Czy nastepnym krokiem ma byc wystapienie Kaczynskiego w ktorym powie ze wygrana PO to bedzie nowy Katyn? i co z tym Twoim wstydem - jak juz sie obudziles to czy czujesz go nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:43 Dla Alberta. lapsus memoriae [łac.], błąd pamięci. lapsus linguae [łac.], pomyłka w mówieniu, przejęzyczenie się. lapsus calami [łac.], błąd w piśmie. Tak więc różnica między wystąpieniem Kaczyńskiego, a Kwaśniewskiego polega na tym że Kwaśniewski nie popełnił lapsusu, a zwyczajnie się zachlał. Jako męża stanu, powinien posiadać cechy patrioty. A więc każde jego publiczne wystąpienie, zwłaszcza poza granicami kraju powinno być nacechowane patriotyzmem. Czy zatem jego publiczne wystąpienie pod wpływem, to zachowanie patriotyczne? Co do kwestii wystąpienia Kaczyńskiego, który mówił o groźbie powtórki z 13 grudnia 1981r, ty jako inteligent powinieneś wiedzieć, że sens zdania wyrwanego z kontekstu, może znaczyć wogóle coś innego niż cała wypowiedź. A zatem jeżeli chcesz wiedzieć co powiedział Kaczyński, mówiąc o tej dacie to sobie ją odtwórz. Masz chyba takie możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 15:42 rozumiem ze ten lapsus Kaczynskiego polegal na tym ze chcial pwoiedziec ze bedzie kolejny Katyn jak wygra PO-LID a sie przejezyczyl i pwoiedzial o 13 grudnia. no tak zdarza sie nawet Kaczynskiemu w koncu nic go nie przekona ze biale jest biale... co do Kwasniewskiego to czy zalozenie ma byc takie ze jak ktos jest ex prezydent to powinien byc 'zaszyty' bo nie bardzo rozumiem za co sie wstydzisz Czy za to ze znacznie boieglej niz nasz obecny prezydent wlada jezykami obcymi? Czy za to sie wstydzisz ze w przeciwniestwie do Kaczynskiego Kwasniewski jest zapraszany z wykladami? Gość portalu: Gościu napisał(a): > Dla Alberta. > lapsus memoriae [łac.], błąd pamięci. > lapsus linguae [łac.], pomyłka w mówieniu, przejęzyczenie się. > lapsus calami [łac.], błąd w piśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 19:26 Ty po nie jesteś mądry, ty jesteś poprostu "inteligentny" inaczej. Teraz wiem dlaczego wycinasz niektóre wpisy - jesteś uzprawiedliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kaczynscy nawet na trzezwo belkocza po polsku 23.09.07, 00:07 nie, nie do Ciebie, z mych obserwacji wychodzi ze Kielbaska sie nie czerwieni na widok Kwasniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Nowe hasło wyborcze LiDu : "Wódko pozwól żyć !" 23.09.07, 06:07 pl.youtube.com/watch?v=Lt61G1DW6qY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anz. Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:02 www.tvn24.pl/-1,1522272.1,wiadomosc.html chory na goleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant zarobkowa warum ? IP: 217.116.110.* 23.09.07, 12:32 Rozumiem, ze dawni czlonkowie opozycji nie lubieja Kaczynskiego. zgadzam sie z nimi ! tylko co spowodowalo, ze tak wielcy ludzie jak Frasyniuk, Mazowiecki maja jak przewodniczacego swojej koalicji wyborczej "twarz" pijanego bylego czlonka komunistycznego politbiura. co warte jest takiego upodlenia. wystapcie z LiD. zachowajcie honor i poprzyjcie Platforme Obywatelska . to naturalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: warum ? 23.09.07, 12:37 "twarz" pijanego bylego czlo > nka komunistycznego politbiura. co warte jest takiego upodlenia. wystapcie z Li > D. zachowajcie honor i poprzyjcie Platforme Obywatelska . to naturalne ! oraz wyczekiwany POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Twarz LiDu znowu zachorowała na goleń IP: *.globalconnect.pl 23.09.07, 12:57 A podobno agenci KGB byli szkoleni w piciu alkoholu. Widać na kursach skupili się na wódzie, a wino bywa zdradliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo ! :-)))) róbcie czerwone nieudaczniki tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:32 wiadomosci.onet.pl/1610652,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: :-)))) róbcie czerwone nieudaczniki tak dalej IP: *.icm.edu.pl 23.09.07, 15:30 Rządam usunięcia ze sklepów wszystkich wódek, win, whiski a nawet piw. Vivat Bielarous, Vivat Ocet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: :-)))) róbcie czerwone nieudaczniki tak dalej IP: *.icm.edu.pl 23.09.07, 15:32 Żądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny prasa ukraińska zniesmaczona Kwaśniewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 06:49 www.tvn24.pl/-1,1522373,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: prasa ukraińska zniesmaczona Kwaśniewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 06:50 Zwróćcie uwagę na ten fragment : "Kwaśniewski wziął udział w imprezie, która była bezczelną agitacją polityczną na rzecz premiera Wiktora Janukowycza i jego Partii Regionów." Odpowiedz Link Zgłoś
romanpo40 Re: Twarz Lidu problem alkoholowy 06.10.07, 10:28 on ma problem alkoholowy Odpowiedz Link Zgłoś