esmeralda_2 08.10.07, 07:42 Ile kosztuje was wynajmowanie pokoju,mieszkania?? podajcie lokalizacje i cene za calosc.Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amok Re: Wynajem - ile płacicie? IP: *.chello.pl 08.10.07, 10:36 Tutaj ci nie odpowiedzą, trwa amok polityczny na tym forum, ale sobie myslę, że chyba pokój za 400 złotych mozna znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Wynajem - ile płacicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 10:49 Amok jest dobry na wszystko, tak jak kiełbaska. Mieszkanie 80 metrasów 2000 plus opłaty. To dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Wynajem - ile płacicie? 08.10.07, 13:20 Liverpool - Everton 500 funtow. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Wynajem - ile płacicie? 08.10.07, 22:52 Oj Liverpool kojarzy mi sie z żółtą łodzią podwodna, a Ty co tam robisz, jeżeli znasz tam ceny, a jaki standard tam masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wynajem - ile płacicie? IP: *.chello.pl 09.10.07, 08:54 Kanał portowy w kartonie. To i tak jest luksus , my musieliśmy gnieździc się w samej wodzie. jak mawiał Monty Python Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Dziury w wiedzy 09.10.07, 15:00 Ten skecz pochodzi z "At Last the 1948 Show". Ale tworcy ci sami. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Wynajem - ile płacicie? 09.10.07, 14:59 W Polsce by to byla duza kawalerka. Mieszkanie o wysokosci 5m. Na dole kuchnia z salonem, toaleta i pralnia, na andresoli sypialnia z lazienka. Ogrzewanie elektryczne, kuchania elektryczna, garaca woda elektryczna. Kablowka i lacze komunikacyjne. Wewnetrzny "part" z miejscem na grilla i miejsce na parkingu Budynek ze by bylo zabawniej ma ponad 200 lat i jest w stylu neogotyckim. To byla szkola. W latach 90 przebudowano ja na apartamentowiec. Co robie? Pracuje sobie. Na razie dorywczo w serwisie komputerowym, ale probuje sie zalapac do British Telekom (zajebisty program szkolen). Ceny? Za te same pieniadze moglibysmy wynajac szeregowiec na peryferiach, ale....... w centrum jest bezpieczniej. Niestety Anglicy dopuscili sie pewnych zaniedban w dziedzinie urbanistykispolecznej i stworzyli getta etniczne i ekonomiczne tworzac warstwe blokersow. Co do zoltej lodzi podwodnej, to w Liverpoolu powstal prawdziwy przemysl turystyczny oparty o Beatlesow. Z czasem zaczyna to smieszyc. Polecam Liverpool w 2008 roku. Teraz miasto jest rozkopane. Przygotowuja sie do objecia stanowiska kulturalnej stolicy Europy i wszystko albo remontuja, albo przebudowuja. Oj bedzie sie dzialo. Warto bedzie wpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wynajem - ile płacicie? IP: 83.168.75.* 09.10.07, 10:37 60 metrów z hakiemm, dwupokojowe, standard b.dobry 800 zł+rachunki, 5 min do centrum na piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Wynajem - ile płacicie? IP: *.zwikszczecin.pl 09.10.07, 10:59 35 metrów 800 zł dobra dzielnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł A ja chromole.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 14:29 Wynajmowałem 60m, wysoki standard 3 pokoje, za 1000zł + opłaty (dodatkowo za garaż 100 zł). Przez pierwsze dwa lata wynajmowałem studentkom z US i było OK, a ostatni rok....studenci z AR. Tragedia....mieszkanie zniszczone....rozpacz. Teraz (po odmalowaniu, polepieniu dziur itd itp) wystawiłem je na sprzedaż na 280 tyś zł.....miełam trzymać je dla córki, ale nie wyobrażam sibie tego mieszkania po 20 latach wynajmowania.....chyba że pracującym, dorosłym, najlepiej rodzinie z dzieckiem....NIGDY STUDENTOM Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Bo w Polsce nie ma porzadnego prawa... 09.10.07, 15:02 .... ktore regulowalo by kwestie wynajmu. Sa potrzebne przepisy chroniace zarowno wlascicieli nieruchomosci jak i lokatorow. Odpowiedz Link Zgłoś