Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 15:57 co to takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: ROTARY CLUB 29.12.07, 16:15 towarzystwo wzajemnej adoracji udające dobrych wujków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roto beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 17:28 Zawiść i emocje z powodu niespełnionego życia zakomplesiały nieudaczny prostaku przez ciebie przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix 30.12.07, 18:49 roto, jak takie chamy jak ty bronią/reprezentują Rotary to świadczy o tym,że mazzy miał 100% rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 19:48 to jest tylko odpowiedż na twoje prostactwo bea.jak to przed wojną mawiano chama tylko batem przez pysk. przeczytaj swój wpis, swoją zżartą przez zazdrość i zakomplesiałą wypowiedz.skoro więc chamstwo wprowadziłaś do tej dyskusji to o co te pretensje?sama sobie postaw diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 20:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=73778208&a=73778760 zrób coś w życiu konkretnego dla innych,osiągnij coś dzięki własnej pracy,własnym zdolnościom itp a nie pluj tutaj na tych co coś osiągnęli i cos zrobili,jak robisz to wyżej dla przypomnienia o czym mowa ciebie zacytowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix 30.12.07, 20:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=73778208&wv.x=2&a=73778794 zacznij od siebie roto, a potemn udzielaj życciowych rad innym wuju dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim-bom Re: beatrix IP: *.globalconnect.pl 30.12.07, 20:51 a ty bądź tak uprzejma i spie..j z tego forum, bo tu jesteś zbędna- wprowadzasz tylko chamstwo i głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix 30.12.07, 20:53 oo nastepny kulturalny bim-bom rotarian odezwał sie , teraz juz autor wątku zna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bim-bom Re: beatrix IP: *.globalconnect.pl 30.12.07, 20:54 nie tylko głupuia jesteś, ale i namolna- prawdziwie fatalna beatrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 20:57 beatrix13 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=73778208&wv.x=2&a=73778794 > > zacznij od siebie roto, a potemn udzielaj życciowych rad innym wuju > dobra rada rażacy błąd logiczny.nie byłoby mojego wpisu gdyby nie było twojego.więć gdzie jest przyczyna a gdzie skutek.tak więc wysil umysł zajęty tą zawiścią wobec tych,którym coś się udało i dojdż do wniosku,że twoj wpis byl pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: ROTARY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 16:16 Chór wujów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ROTARY CLUB IP: *.globalconnect.pl 29.12.07, 16:16 Członkami klubu są ciekawi ludzie, m.in. marszałek województwa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: ROTARY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 17:37 To beznadzieja, coś co na zdrowy rozum jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: ROTARY CLUB IP: *.chello.pl 30.12.07, 10:02 jeszcze przy Rotarach działaja dwa LIONSY takie tam magnolie, jantary i tęcze. We wszystkich wyciera sie pan prof Meyer. Podstarzałe lwice wciskaja na siebie świecące kiecki i udają modelki. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Rotarianie i Lwy 30.12.07, 12:03 Gość portalu: mazzy napisał(a): > jeszcze przy Rotarach działaja dwa LIONSY takie tam magnolie, > jantary i tęcze. We wszystkich wyciera sie pan prof Meyer. > Podstarzałe lwice wciskaja na siebie świecące kiecki i udają modelki. znawca się odezwał :D Rotary i Lions Cluby to osobne organizacje - poczytaj sobie mądralo. Co do wieku kobitek nie będę się wypowiadał, bo nie wypada Prawda jest taka, że młode siksy są albo skoncentrowane na własnej karierze albo na rodzinie. Można się z nich nabijać, ale parę złotych zebrały w ciągu swej działalności. Co do Meyera - 'wyciera się', jak piszesz, bo zakładał pierwszy Lions Club męski w Szczecinie. I tyle. M_T Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ROTARY CLUB 30.12.07, 18:46 Gość portalu: mazzy napisał(a): > jeszcze przy Rotarach działaja dwa LIONSY takie tam magnolie, > jantary i tęcze. We wszystkich wyciera sie pan prof Meyer. > Podstarzałe lwice wciskaja na siebie świecące kiecki i udają modelki. ................................ :) pięknie napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy to Re: ROTARY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 10:59 kielnia i cyrkiel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: ROTARY CLUB IP: *.chello.pl 30.12.07, 11:56 Co kielnia i cyrkiel? Wszyscy wiedzą ,że to oficjalna przybudówka masonerii, nawet tych insygniów nie zmieniają. SLD, UW, PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: ROTARY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 13:24 a te fartuszki gdzie oni kupują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: ROTARY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 18:42 Gościu nie-ciekawy ! Nie podszywaj się pod mojego nicka.Ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: ROTARY CLUB IP: *.chello.pl 30.12.07, 21:07 Cofam te określenie "wyciera się" , bo choćby z racji wieku , tytułów i stanowisk panu Profesorowi szacunek się należy. Gdyby tak ministerstwo finansów umorzyło mi spłaty podatków mojej firmy, albo urzędy miasta zamówiły u mojej firmy lukratywne kontrakty poza przetargiem to chętnie dołożę tam parę złotych na inkubator po przez moją kobitę . Niech poszpanuje na balu z Rotary. Uważam , że najpiękniejszą formą charytatywną jest anonimowość i bezinteresowność. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ROTARY CLUB 30.12.07, 21:27 Gość portalu: mazzy napisał(a): > ... Niech poszpanuje na balu z Rotary. > Uważam , że najpiękniejszą formą charytatywną jest anonimowość i > bezinteresowność. .................. otóż to ,a nie jakieś twa dobrych wujków PS. ktoś założył wątek zadając pytanie ,a spotkała się z wulgarnymi ,chamskimi postami obrońców czy wręcz członków tego towarzystwa,to bardzo symptomatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: ROTARY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:07 jestem członkiem Odpowiedz Link Zgłoś