Gość: romantyk IP: *.espol.com.pl 14.08.03, 21:07 Proszę Was o pomoc w wyborze restauracji, do której mógłbym zaprosić swoją dziewczynę na romantyczną kolację przy świecach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: 64.9.159.* 14.08.03, 21:22 Niestety polecic nie moge ale wtrace swoje trzy grosze w sprawie swiec. Uwazam ze z tymi swiecami to lekka przesada, nigdy nie widac ani co na talerzu ani oczu partnerki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? 14.08.03, 22:24 Bombay. Nie pamiętam jak to jest z tymi świecami, ale wspaniały nastrój i świetne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Stettiner 14.08.03, 22:32 Poszedlbym tam z Toba, ale nie pojde bo do mnie nie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Stettiner IP: *.houston.rr.com 15.08.03, 02:35 swarozyc napisała: > Poszedlbym tam z Toba, ale nie pojde bo do mnie nie piszesz... > > >Jak bys siebie poczytal to tez bys nie poszedl ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: 111.111.51.* 15.08.03, 07:25 stettiner napisała: > Bombay. Nie pamiętam jak to jest z tymi świecami, ale wspaniały nastrój i > świetne jedzenie. z zewnatrz wyglada jak bar mleczny latwo znalezc. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORFI Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: *.espol.com.pl 14.08.03, 22:52 Romantyk, do mnie. Tylko tak jak mówisz, zaproś tylko ją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: *.telan.pl 14.08.03, 23:26 Witaj, Zapros na "Ladoge" - statek przycumowany na Walach Chrobrego. Zupa rybna "ucha" i pielmeni (pierogi syberyjskie) niesamowite. Chilijskie biale wytrawne wino. Swiece nie beda potrzebne. Odra odbija wystarczajaca ilosc swiatla. Na statku jest night club. Rozwaz wynajecie pokoju na statku ( 110 PLN - doba hotelowa) i zjedzenie poznego sniadania. Slonecznie pozdrawiam, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: 62.233.217.* 15.08.03, 01:42 Gość portalu: romantyk napisał(a): > Proszę Was o pomoc w wyborze restauracji, do której mógłbym zaprosić swoją > dziewczynę na romantyczną kolację przy świecach. Polecam Columbus na Wałach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: 111.111.51.* 15.08.03, 07:26 Gość portalu: Ula napisał(a): > Gość portalu: romantyk napisał(a): > > > Proszę Was o pomoc w wyborze restauracji, do której mógłbym zaprosić swoją > > > dziewczynę na romantyczną kolację przy świecach. > > Polecam Columbus na Wałach a co tam jest romantycznego? to raczej pub dla grup. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: 111.111.51.* 15.08.03, 07:27 Gość portalu: romantyk napisał(a): > Proszę Was o pomoc w wyborze restauracji, do której mógłbym zaprosić swoją > dziewczynę na romantyczną kolację przy świecach. zapros ja do innego miasta. wyjedzce na weekend i juz. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? 15.08.03, 13:22 Zabierz ja Romantyku do takiej malej winiarni k. Starego Ratusza (tam byl kiedys Wyszak). Przybytek nazywa sie nomen omen Bachus i pomimo, ze tam sie nie najecie, bo kuchni nie ma, to warto tam isc, by napic sie goracego grogu czy zakosztowac tajemnic ich piwniczki. Tylko uwazaj, bo jest tam baaardzo fajna kelnerka i moze Ci sie obiekt pozadania zmienic:) Tak czy inaczej baaardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk sprostowanie... IP: *.espol.com.pl 15.08.03, 16:34 Słów przy świecach nie traktujcie poważnie. Powinienen był napisać "przy świecach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie zaprosić swoją ukochaną na kolację? IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 15.08.03, 22:53 ja polecam Grand Crue (chyba tak sie literuje?) na Boguslawa. przepyszne jedzenie, i umiejetnosci kucharza nie do opisania. Jedno z najlepszych miejsc w jakich jadlam, a sporo podrozuje po swiecie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś