Gość: franek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 07:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek Re: Jurczyk odkłada wizytę za ocean IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 07:57 w sprawie utworzenia banku komunalnego.Wizyta musi być przygotowana należycie mówi sekretarz miasta.I słusznie.Po co jechać w ciemno.Chodzi o 40 mln zł od amerykanów na wkład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorshik Re: Jurczyk odkłada wizytę za ocean IP: 217.153.168.* 02.09.03, 08:23 franku, albo jesteś płatnym protagonistą wydelegowanym przez mariana do walki o ideały w cyberprzestrzeni, albo zwykłym cymbałem nie potrafiącym w żaden znany sobie sposób wyrazić myśli, albo jednym i drugim jednocześnie, która to wersja wydaje mi się być najbardziej prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.s. Re: Jurczyk odkłada wizytę za ocean IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 00:21 Gość portalu: Dorshik napisał(a): > franku, albo jesteś płatnym protagonistą wydelegowanym przez mariana > do walki o ideały w cyberprzestrzeni, albo zwykłym cymbałem nie potrafiącym > w żaden znany sobie sposób wyrazić myśli, albo jednym i drugim jednocześnie, > która to wersja wydaje mi się być najbardziej prawdopodobna. w.c.napisał;wierzę w misję Marian a moje iq=148. Odpowiedz Link Zgłoś