Gość: Bakara IP: *.anax.pl 03.09.03, 19:12 Brawo! Jedna gruba rybka złapana! Za chwilę wpłaci kaucję 500.000 zł. i wyjdzie na wolność. Dzieci zamykają za legitymację szkolną, ciekawy jestem czy ta SLD-dowska Biznes Łomem ,,siedzi" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mieszkaniec. Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: olympia:* / 192.168.20.* 04.09.03, 09:47 Następni czekają w kolejce. Wystarczy przejrzeć zeznania podatkowe niektórych radnych. Jak w krótkim czasie dorobić się fortun ? Odpowiedź , zapisać do SLD. Przykłady : Dużyński, Wieczorek, cichociemny emeryt wojskowy - radny Nowicki. Koćmiel też godny zainteresowania. ABW pracujcie dalej. Powodzenia. MOże ktoś oczyści to miasto ze złodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:56 Ciekawe, dlaczego gostki z ABW zrobili taki wyrywkowy spektakl? Może tylko szczują resztę, notując kto i o której opuścił nasz kraj. Ale się chlopaki muszą denerwować. SPYLAĆ czy nie SPYLAĆ oto jest ZAGWOZDKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.espol.com.pl 04.09.03, 16:49 Gostki z ABW zawsze robią wielkie spektakle. To już kolejny z nich, wcześniej mieliśmy spektakularne zatrzymanie gościa z NIK Kalasa, a później ABW go przepraszała. A zatrzymanie Malanowksiej to rozgrywka między frakcjami miejskiego SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oci Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: 217.97.130.* 04.09.03, 14:49 Gość portalu: Bakara napisał(a): > Brawo! Jedna gruba rybka złapana! > Za chwilę wpłaci kaucję 500.000 zł. i wyjdzie na wolność. > Dzieci zamykają za legitymację szkolną, ciekawy jestem czy ta > SLD-dowska Biznes Łomem ,,siedzi" Nie ciesz się Marcin. Jak cupną Grochulskiego tobie też się do dupy dobiorą. Grochulski wpłaci kaucję, a ty będziesz siedział. Chłopaki pod celą będą mieli przyjemne chwile;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinky Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: 62.233.253.* 04.09.03, 16:12 Pani Wiceprezydent, taka inteligentna, taka mądra. Na każdym zebraniu w szkole swojej córeczki ogromnie ważna i co to ona nie ma do powiedzenia. Czynnie działała i "pomagała", aż Dyrektor uległ tej złodziejce i zaprosił ją na miejsce jurora honorowego. Mam nadzieje, że usadzicie te eseldelowską socjalistyczną *****. Nie ma miejsca dla złodzieji, szczegolnie czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 17:18 Gość portalu: kinky napisał(a): > Mam nadzieje, że usadzicie te eseldelowską socjalistyczną *****. > Nie ma miejsca dla złodzieji, szczegolnie czerwonych. A co to za różnica, oprócz błędu ortogaficznego, złodziej zawsze pozostanie złodziejem niezależnie od koloru skóry czy też "odzienia ideologicznego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oparator Teleskopu Kinky,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 23:02 Gość portalu: kinky napisał(a): > Pani Wiceprezydent, taka inteligentna, taka mądra. Na każdym > zebraniu w szkole swojej córeczki ogromnie ważna i co to ona nie > ma do powiedzenia. Czynnie działała i "pomagała", aż Dyrektor > uległ tej złodziejce i zaprosił ją na miejsce jurora honorowego. > Mam nadzieje, że usadzicie te eseldelowską socjalistyczną *****. > Nie ma miejsca dla złodzieji, szczegolnie czerwonych. Wyjaśnij proszę różnicę pomięzy złodziejem czerwonym i innym. Bo mnie prostemu człowiekowi wydaje się, że jak ktoś mi ukradł telewizor to ukradł , czerwony czy czarny . Czekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. 04.09.03, 21:58 Abstrahujac od pani M. zadziwia mnie aktywnosc ABW. Mam nadzieje, ze ta nowa instytucja przyczyni sie do oczyszczenia zycia publicznego. I, ze bedzie wolna od nasiskow politycznych. Wierze, ze tak sie wlasnie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 22:01 Absztyfikancie, wiara czyni cuda, a rzeczywistość robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. 04.09.03, 22:03 A coz mi zostalo jesli nie wiara ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:46 absztyfikant napisał: > A coz mi zostalo jesli nie wiara ... ? ...nadzieja i miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 13:46 Gość portalu: stasiek napisał(a): > absztyfikant napisał: > > > A coz mi zostalo jesli nie wiara ... ? > > ...nadzieja i miłość Teraz jeszcze dodatkowo, ewentualny udział w "ściepce" na 100.000,00 PLN, nie zaś jak "prognozowałeś" 500.000,00 PLN, "tytułem" splaty kaucji za Elżbietę M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Zarzuty ABW wobec Elżbiety M. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 01:52 Gość portalu: Bakara napisał(a): > Brawo! Jedna gruba rybka złapana! > Za chwilę wpłaci kaucję 500.000 zł. i wyjdzie na wolność. > Dzieci zamykają za legitymację szkolną, ciekawy jestem czy ta > SLD-dowska Biznes Łomem ,,siedzi" Odpowiedz Link Zgłoś