ohne_zucker 15.05.08, 09:15 kalendarze ?! jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=4&bpm=10&blog=158&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grall Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 09:43 już dawno ptaszki na dachu o tym ćwierkały.Mnie się podoba PIS w sejmiku,bo są kokretni i nie dają się omamić jakimiś układzikami.Słuchałem dzisiaj tego młodego Muchy w radiu pod krawatem.Bystrzak! widać że mają jedną prostą linię działania,to duża zasługa Jacyny-Witt że towarzystwo nie rozpuściło się PO kątach i za to PO ją nienawidzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 15.05.08, 09:47 Jacynka to jednoosobowa opozycja w sejmiku, reszta już dawno dawno sie dogadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płać Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 15.05.08, 09:55 Dobrze Norbert że pożegnałeś towarzystwo. Za długi wyborcze poseł powinien płacić ze swojej kieszeni a nie z naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kiedyś już podałem tu moją teorię - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 11:08 komuniści byli przekonani, że będą wiecznie u władzy i kradli mniej. PO wie, że posuną ich szybko i grabienie kraju oraz samowola polityczna w ich wykonaniu nie miały równego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Kiedyś już podałem tu moją teorię - 15.05.08, 11:10 Gość portalu: . napisał(a): > komuniści byli przekonani, że będą wiecznie u władzy i kradli mniej. > PO wie, że posuną ich szybko i grabienie kraju oraz samowola > polityczna w ich wykonaniu nie miały równego sobie. czasu mało a POtrzeby wielkie :) tak mi się przypomniała przypowieść o muchach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon dlaczego działacze PO milczą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 11:11 może niech powiedzą czy te kalendazre były i co się z nimi stało? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: dlaczego działacze PO milczą? 15.05.08, 11:12 Gość portalu: kokon napisał(a): > może niech powiedzą czy te kalendazre były i co się z nimi stało? nie mają czasu na takie drobiazgi, trzeba likwidować i sprzedawać... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit a tak apropos.. 15.05.08, 11:15 Kto zzarl 8 ton slodyczy ktore UM zakupil ? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: a tak apropos.. 15.05.08, 11:18 - Janie szklankę - po co panie ? - nie czas na dyskusję kiedy biblioteka płonie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a tak apropos.. 15.05.08, 11:36 a niech sie pali, wiekszosc to przeciez "analfabeci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorągiewka Re: a tak apropos.. IP: *.chello.pl 15.05.08, 11:40 jeśli kilkaset tysięcy fikcyjnie idzie na czyjeś konto żeby spłacić zobowiązania wyborcze, to jest bardzo poważna sprawa. ciekawostka że politycy lewicy milczą w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as A plakaty marcinkiewicza kosztowały tylko 20000 zł IP: 85.219.206.* 15.05.08, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: A plakaty marcinkiewicza kosztowały tylko 200 17.05.08, 22:38 no właśnie, co tam słychać u Michała "fetki" Marcinkiewicza ? dalej okrada przełożonych ? niuch, niuch ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. 15.05.08, 14:40 podobno zginęły 2 rolki papieru toaletowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 15.05.08, 15:21 śpiewający rabin taki przekręt wywęszył. gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo ZAPOL IP: *.globalconnect.pl 15.05.08, 17:09 a gdzie Sławek miał wyborcze długi? która drukarnia jest zamieszana w "aferę kalendarzową"? odp jest jedna: ZAPOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Dworcowy Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 15.05.08, 18:08 Radna Sejmiku Jacyna Witt napisała: "Czy kalendarze, które zostały zamówione przez Dyrektora Biura Kowalewskiego (tego, co wyleciał) zostały wyprodukowane i dostarczone do Urzędu Marszałkowskiego, czy nie? A jeżeli zostały dostarczone, to co się z nimi stało? Mamy trzy warianty tego zdarzenia: 1. nie zostały wyprodukowane i dostarczone, mimo że potwierdzono odbiór i za nie zapłacono – sprawa do prokuratora 2. zostały wyprodukowane i je rozdano – nie przedstawiono dokumentów rozdysponowania 2. zostały wyprodukowane i nie rozdano ich – marnotrawstwo." Nie wiem czemu Pani Jacyna nic na ten temat nie wie choć jest radną jakiegoś sejmiku?! U nas na Dworcu Szczecin Główny już od dawna mówiło się, że "Almanach Zachodniopomorski 2008" wyprodukowana przez słynną szczecińską firmę ZAPOL pod redakcją Marka Łuczaka i udziałem Pomorskiego Towarzystwa Historycznego, nosi znamiona publikacji podejrzanej. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 kalendarze piojechały z panem Łuczakiem do Iraku.. 15.05.08, 18:16 zapewne kalendarze pan Łuczak zawiózł dzieciom do Iraku... ;)))) Czy pani MJW pozaluje kalndarze dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OoO Re: kalendarze piojechały z panem Łuczakiem do Ir IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.08, 19:24 totalna samowolka, robią co chcą i z nikim się nie liczą ale wyborcy ich za to rozliczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 22:13 > Nie wiem czemu Pani Jacyna nic na ten temat nie wie choć jest radną jakiegoś > sejmiku?! a skąd ma wiedzieć skoro jest radną a nie pracownicą Urzędu Marszałkowskiego, czy też członkiem zarządu, czy też politykiem którego długi wyborcze są w ten sposób spłacane?Skąd ma wiedzieć skoro dokumenty utajnił Husejko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 16.05.08, 10:02 Ciekawe dlaczego w raporcie kontroli wewnętrznej nie ma ani słowa o tych kalendarzach? Kontrola przymknęła oko? Czy akurat tego miała nie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:04 Ale wy tu pier..., do roboty nieroby, kto wam płaci za klepanie w klawiaturę w czasie pracy. Jesteście zwyczajnymi złodziejami wykorzystujecie parcodawców i publiczne pieniądze. Do roboty, do roboty, a nie jak Jacynka klepać głupoty. Jako wyborcy rozliczymy ją za te mydlenie oczu i promocje własnej osoby. Odrażające, wstrętne, poniżające dla nas mieszkańców Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:19 to byłem ja, działacz PO który ma za zadanie pisać negatywnie o Jacynie. Jestem jednym z darmozjadów i leni z PO którzy żyją z podatków płaconych przez takich ludzi jak Jacyna i inni przedsiębiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.chello.pl 16.05.08, 16:00 bardzo śmieszne. przez takie właśnie bzdety to forum zamienia się w szambo. ktoś najprawdopodobnie kradnie publiczne pieniądze a w komentarzach jakiś POwski sztubak pisze że srutututu. boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. 17.05.08, 15:53 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evrybody Re: Przekręt w Urzędzie Marszałkowskim, gdzie są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 23:05 ty się nie śmiej jak kobieta mówi i ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś