ohne_zucker 22.05.08, 13:46 Prowadził samochód!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość I cała wiocha się zlazła IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 13:50 Cały Połczy zrobił wielkie oczy? No daj spokój, żeby o czymś takim wątek zakładać...I jak rozumiem ten murzyn znał fonetyczny zapis Stetsin? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: I cała wiocha się zlazła 22.05.08, 13:52 Gość portalu: gość napisał(a): > I jak rozumiem ten murzyn znał fonetyczny zapis > Stetsin? zależy czy był obywatelem USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I cała wiocha się zlazła IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 13:53 No w sumie, bo z Afryki to chyba niezbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: I cała wiocha się zlazła IP: 195.205.242.* 23.05.08, 07:58 a który murzyn jest szybszy afrykański czy europejski? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 13:51 Samochod z pewnoscia kradziony, Murzyn nacpany, a w bagazniku Muminek lezy i wizje ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrr Re: Widziałem dzisiaj murzyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 13:54 on prowadził samochód na smyczy do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Widziałem dzisiaj murzyna! IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.05.08, 13:56 murzyni w Afryce tez* neonazi bo nie lubia, murzynow sa,siadow/ murzyn zabija murzyna murzyn tez* traktuje swoje dzieci z*le, bije Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 13:57 Gość portalu: Christal napisał(a): > murzyni w Afryce tez* neonazi > bo nie lubia, murzynow sa,siadow/ > murzyn zabija murzyna > murzyn tez* traktuje swoje dzieci z*le, bije kocham cię !!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Widziałem dzisiaj murzyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:56 Christal Ty chyba jako jedyna czytasz poprawnie ten Sfeftecin - dlaczego nie piszesz bez tych *,'* - będzie lepiej. Zamiast s' pisz s i tak każdy wie gdzie jest ś, zamiast z*le pisz zle, bo weimy, że to źle, a już jak piszesz: pa,pon ma z*dz*iebl'o - to robię smyk i już jadę dalej. chyba, z*e szukasz roboty w magistracie u Kz*ystka. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 15:37 Christal specjalistką od wizji Fetfetsin2050...? to zaczyna układać się w całość... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 13:58 Ty tu kryska nie pitol krzywo bo niechec do Murzynow az bije z twojej wypowiedzi. To my dzieci bijemy i to pozadnie. Niektore nie przezywaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 14:00 Gość portalu: Christal napisał(a): > murzyni w Afryce tez* neonazi > bo nie lubia, murzynow sa,siadow/ > murzyn zabija murzyna > murzyn tez* traktuje swoje dzieci z*le, bije masz racje. trzeba koniecznie dostarczyc im bialych do zabiajnia. To karygodne, ze zostali pozbawienie mozliwosci wyboru. Acha...i jeszcze troche cudzych dzieci, zeby nie musieli bic swoich. Moze w piwnicach w Austrii znajdzie sie kilkoro do wysylki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość poprawka IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 13:54 Samochód służbowy, murzyn za kołem, Łuczak jako pilot, a Piotrek w bagażniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poprawka IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 14:08 rozpalał bonio i miał kolorową czapę, podobno na tylnym siedzeniu był też Gracjan i śpiewał swoje wesołe pioseneczki, prawda to? I gdzie jechali? Do Amsterdamu czy na zlot hipisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gracjan w Szczecinie? IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 14:19 o to długa droga, a Gracjan na zaproszenie Piotrka zawita niebawem do Szczecina i nagrają podobny filmik: www.youtube.com/watch?v=QSsqJecQvU0 Wrocław już się reklamuje i my też tak chcemy, bonusowo wystapi murzyn, który wytłumacyz o co chodzi z marką i fonetycznym zapisem. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: poprawka 22.05.08, 13:56 Łuczaka w to nie mieszzaj on ma inne pierdoły na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Widziałem dzisiaj murzyna! 22.05.08, 13:57 ohne_zucker napisał: > Prowadził samochód!!!!! > A potrafil przeczytac tse-tsin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Widziałem dzisiaj murzyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:31 murzyn to cos takie czarne o głupawym spojrzeniu ? białą farba go i wyjdzie wielokropek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jedziemy po zioło! IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.08, 14:29 tak jechali w te Andy? www.youtube.com/watch?v=ePpD_xnsdHU :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Jedziemy po zioło! 22.05.08, 14:30 tak jechali do Iraku, przecież to Michaś Ł. jest ekspertem w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Jedziemy po zioło! IP: *.chello.pl 22.05.08, 16:02 Wczoraj na meczu piłkarskim jeden murzyn ( piłkarz o odmiennym kolorze skóry) uderzył Rudego? Ale była tez sprawiedliwość , bo jego druzyna przegrała. Czy nasza drużyna w UM też przegra? Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 ohne_cukier, Ty sie ciesz ze nie udalo mu sie 22.05.08, 19:59 Ciebie zlapac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ja widuje codziennie... IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 20:12 Joseph pozdrawiam! PS Chlopak sie bardzo cieszy kiedy mowi sie do niego Jozef - mowi ze woli Polskie brzmienie swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Ja widuje codziennie... 23.05.08, 08:49 .....Samochod prywatny....Gosc za kolem,Swan na tylnym siedzeniu,"Cukier' robi za GPS,a Krzysiek za tlumacza... I co?... Kochanowskiego przerabiam ......;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Ja widuje codziennie czarnych IP: *.chello.pl 23.05.08, 09:17 co ciekawe, może być białej rasy , a i tak uważany jest za czarnego Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ja widuje codziennie czarnych 23.05.08, 11:03 Gość portalu: H56 napisał(a): co ciekawe, może być białej rasy , a i tak uważany jest za czarnego ''''''''''''''''''''''''' To jest wyjatkowo wredna odmiana czarnego; obludna, leniwa, bez wyzszych uczuc, no i lubi dobrze zjesc i wypic a rachunek zostawic na stole.. ....niezaplacony. Odpowiedz Link Zgłoś