swarozyc 17.09.03, 20:50 niech klechy zaplaca, wszak kazde zycie jest cenne i trzeba zachowac za wszelka cene... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybak Swarozyc... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 11:40 proponuje lepiej wrocic do tematu milosci slowianskiej - tam az tak bardzo nie razi twoja tepota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack wysil sie, tfaroszku... IP: 81.210.44.* 18.09.03, 11:49 wysil sie i podnies twoje posty do poziomu buractwa, jakos przyjemniej bedzie poczytac, albo cos zacytuj w tym jestes dobry... [przepraszam, poprzednio wyslalo mi sie za szybko] Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc rybak 18.09.03, 12:17 rybak a jaki intelektualnie wyrobiony?... A moze na bezrobociu? i rozwija swoje dotychczas ukryte zdolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack Re: rybak IP: 81.210.44.* 18.09.03, 12:47 swarozyc napisała: > i rozwija swoje dotychczas ukryte zdolnosci? no jesli twoje posty sa znakiem wyrobienia intelektualnego i rozwoju ukrytych zdolnosci, to ani chybi z ksiendzami kiedys miales blisko do czynienia... tak mocno zostales skrzywdzony? wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kto odpowiada za miejskie dziki IP: *.*.*.* 18.09.03, 12:01 a ja wyczytałem - kto odpowiada za miejskie dziwki i myślałem, że to będzie fajny topic... Odpowiedz Link Zgłoś