czekajac.na.godota 04.06.08, 16:30 www.tvn24.pl/-1,1552108,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujtarabuk Re: Patrzcie co nowego biurwy wymyśliły 04.06.08, 16:34 "Myślę więc żyję" - ta myśl Monteskiusza na pewno nie może być mottem polskiego urzędnika. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Cogito, ergo sum IP: *.chello.pl 04.06.08, 19:05 wujtarabuk napisał: > "Myślę więc żyję" - ta myśl Monteskiusza na pewno nie może być > mottem polskiego urzędnika. "Myślę, więc jestem" powiedział Kartezjusz, wujku... :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Cogito, ergo sum 04.06.08, 19:45 Gość portalu: . napisał(a): wujtarabuk napisał: "Myślę więc żyję" - ta myśl Monteskiusza na pewno nie może być > > mottem polskiego urzędnika. > > "Myślę, więc jestem" powiedział Kartezjusz, wujku... > :-0 ''''''''''''''''''''''''''''''''''' Oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanyska to jeszcze małe miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:45 Mój kolega miał niedawno następujący problem. Zmarł jego Ojciec ale umierając nie miał dowodu osobistego przy sobie i dowód nie odnalazł się też ten w domu. Leżał w kostnicy 19 dni aż sprawy nie załatwiono. W katowickim USC kazano mi zrobić zdjęcie aby wyrobić nowy dowód i dopieo wtedy oczywiście USC wystawi Akt Zgonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek wesoły Re: to jeszcze małe miki IP: *.chello.pl 04.06.08, 18:47 pewnie o zasiłek pogrzebowy poszło i jak znam zycie pewnie nic z tego nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: to jeszcze małe miki 04.06.08, 18:56 Gość portalu: Hanyska napisał(a): > Mój kolega miał niedawno następujący problem. Zmarł jego Ojciec ale > umierając nie miał dowodu osobistego przy sobie i dowód nie odnalazł > się też ten w domu. Leżał w kostnicy 19 dni aż sprawy nie załatwiono. > W katowickim USC kazano mi zrobić zdjęcie aby wyrobić nowy dowód i > dopieo wtedy oczywiście USC wystawi Akt Zgonu. > > Zartujesz. Podaj to do prasy i do innych mediow. A co z np. ofiarami wypadkow, bez jakichkolwiek dokumentow, rozpoznawanymi na podstawie identyfikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota biurwy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:42 Z tego wynika, że należy zawsze mieć ze sobą dokumenty gdyż w razie wypadku można być w u r z ę d n i c z y m c z y ś c u czyli byc tak trochę żywym a trochę umarłym. Cholerka tylko co wtedy oświadczyć jak przyjdzie pismo z żądaniem potwierdzenia czy jesteś żywy a Ty tak naprawdę nie wiesz ...czy jesteś żywy czy umarły. Odpowiedz Link Zgłoś