wojtasmagoria 04.06.08, 23:35 inne miasta placa za takie eventy?????? porabalo ta pania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 mamy dobrych menedzerów w urzedzie 05.06.08, 00:05 Lublin firmie BNA zapłacił 50 tys. Szczecin - 480 tys. tej samej BNA... A teraz stawiane namioty piwne i rozwieszane reklamy piwne, za która to dzialanosc firma reklamowa bierze szmal, ale miasto nie bierze NIC? Cóz to za układ, ze firma posredniczaca bierze, a miasto nie bierze... Jakis POrąbany... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 to miasto jest ku..ko skorumpowane 05.06.08, 00:35 mieszkancom za postawienie donic z kwiatami przed brama ku ozdobie - naliczono kary, kazano zabrac donice albo płacic dzierzawe! Kobiecie, która naprawiła chodnik przed domem naliczono kare, bo zrobiła to bez zgody! A firmie, która w imieniu koncernu piwowarskiego bogatego stawia namiot piwny nie majac zgody jeszcze - NIC, rozwiesza elementy reklamowe bez zgody - NIC! TO MIASTO MUSI BYC KU..KO SKORUMPOWANE, bo inaczej nie potrafie sobie tego wytłumaczyc... moze mi ktos wytłumaczy, moze mój móżdżek nie pojmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: to miasto jest ku..ko skorumpowane 05.06.08, 00:39 za naprawienie chodnika - mandat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=80192180 za donice - mandat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=77265659&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: to miasto jest ku..ko skorumpowane 05.06.08, 00:43 wiem, ze Straz Miejska daje mandaty za wkladanie ulotek za szybe aut... a tu prosze jaka Straz POkorna - ŻADNYCH KAR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: to miasto jest ku..ko skorumpowane IP: 195.205.242.* 05.06.08, 08:04 Straż to tresowana świnia do zbierania trufli. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: to miasto jest ku..ko skorumpowane 05.06.08, 16:21 W Poznaniu jest to samo - flagi, zielony dywan w przejściu podziemnym na Kaponierze. Nie wiem czy zapłacili miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 00:17 Kurna, jakoś to wszystko bokiem przemyka i kasiora znów nie zostaje w mieście. Chyba nikt nikomu nie "POsmarował" za to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Mnie interesuje IP: 80.53.41.* 05.06.08, 00:18 co za szczecinianie kupuja wyroby Kompani Piwowarskiej SA - czyli Poznanskiego Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Pasn Posel Litwinski 05.06.08, 00:54 z pewnoscia nam wyjasni ten niezwykle skomplikowamy mechanizm. Koniec zartow, do k...y nedzy, nie dosyc, ze przez jakiegos Mumina trzeba wybulic 38 melonow, to za malo, trzeba pozwalac, aby bogate koncerny jeszcze bardziej sie wzbogacaly, nie miasto !!! A Jupitera sciga ludzi za dorsze. na boga chinskiego czy te przewaly sie kiedys skoncza ??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mdn Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 00:55 flaga piwa w miejsce flagii narodowej? Nawet ja zaprawiony liberał, demokrata i osoba tolerancyjne twierdzę że to niedopuszczalne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.t-mobile.co.uk 05.06.08, 01:06 ZDiTM nie wie od kiedy zajęty jest pas drogowy - skandal !!!!!!! Za co te nieroby biorą publiczne( nasze ) pieniądze. Krzystek - otwórz w końcu oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli ja tyskie rozlewają w poznaniu a prawdziwy IP: *.astermedia.pl 05.06.08, 01:34 szczecinianin nie napije się tego sikacza. Tylko Bosman!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy TYLKO BOSMAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 06:40 Precz z sikaczem poznanskim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: TYLKO BOSMAN IP: *.chello.pl 05.06.08, 07:33 Pijąc lecha ,tyskie,warkę, wzbogacasz kasę Kulczyka. Jak zdarzyło ci sie wypić lecha to idź to wyrzygać. Najlepiej wyrzygać do kieszeni Muszyńskiego z PO, który kreci ten lód. Ludzie jak można propagować sport , przez reklamę alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc jak można propagować sport przez reklamę alkoholu? IP: 195.124.114.* 05.06.08, 07:46 tu jest Polska, tu wszystko mozna, to jest kraj wielkich mozliwosci, prawie dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tho Re: TYLKO BOSMAN IP: 83.168.82.* 05.06.08, 10:38 tyskie, lech, debowe czy zubr to moze i tak jednak warka nie jest od kulczyka, ale niech Ci bedzie, choc nie wiem co w tym wszytkim ma kulczyk do tego... zazdroscisz mu czy co? co do samej warki to napewno jest smaczniejsza niz nasz bosman, bo ten w zaleznosci od partii czasem jest tak ohydny, ze sie tego pic nie da... co do promocji tyskiego w miescie - ladnie wyglada, a ze miast dalo ciala to inna sprawa... inne miasta moze i placa, ale za przystrajanie bez zadnych znakow firmowych, a tu KP jeszcze reklamuje swoj produkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: TYLKO BOSMAN IP: 195.205.242.* 05.06.08, 08:08 Może masz rację, ale dyplomatycznie mówiąc bosman jest najbardziej niesmacznym piwem jakie znam a w szczególności czerwony, jest gorszy w smaku nawet od mózgotrzepów z lidla i netta po 1,29 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belus. prosze zbadac kompetencje tej pani. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 08:49 skoro twierdzi, że: "w innych miastach to władze płacą organizatorowi za takie eventy, zapewniają ochronę i ewentualne służby ratownicze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy w przyrodzie nic nie ginie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:06 jesli miasto na tym nie zarabia to zarabia ktos "z miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glögg Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.chrobry.pl 05.06.08, 09:25 Weźcie poniedziałkową GW i zajrzyjcie do naszej lokalnej części. Tam na bodaj 3 stronie jest anons Tyskiego który reklamuje piwomiot w parku Kasprowicza. W anonsie pojawia się piękne nowe logo miasta z podpisem - Miasto Szczecin objęło mecenat nad tą imprezą!!! Niech żyje mecenat! zamierzam zimą sprzedawać glögg w parku, też liczę na mecenat miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-Szuja Re: Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.chello.pl 05.06.08, 09:32 złodzieje i łapówkarze z Platformy kręcą coraz śmielej te swoje lody, już powiedzieć do organizatora żeby dał 10 tysięcy bokiem za zgodę to standard. Przyzwyczaili się przez te paręnaście miesięcy sku.r.wys.yny z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as moze obowiazuje opłata indywidualna urzednicza IP: 85.219.206.* 05.06.08, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 09:36 Moim zdaniem sprawa kwalifikuje się dla CBA, bo po prostu nie wierze że nasi miejscy włodarze są aż tak głupi (wiem że to niezgodne z zasadą brzytwy Hanlona, ale trudno). ZA DARMO oddali pod użytkowanie fragment terenu w parku kasprowicza, Zezwolili na rozwieszenie reklam i zajęcie pasa drogowego PRZED wydaniem decyzji. Przecież to jakiś skandal!!! Zaprosić CBA do Szczecina i pozamykać tych złodziei i łapówkarzy. A jeśli to są po prostu idioci, ale uczciwi, to też trzeba ich wyrzucić , żeby więcej szkód nie narobili. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 09:45 .. już o tym pisałem ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=79741184&v=2&s=0 .. jak miasto może propagować sport i grę drużyny narowodej poprzez picie alkoholu, co na to Zarząd, Rada Miasta !! .. wstyd i żenada .. Enancjo - każdy kij ma dwa końce i dopiero to jest demokracja! - czas nadszedł organizowac referendum o odwołaniu Zarządu Miasta i oddzielnie Radnych ... dlaczego ... to nie warto nawet mówić .. bo w tych okolicznościach to oczywista oczywistość jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 alkohol+sport 05.06.08, 09:58 mysle, ze ten patronat, miasta nad sprzedaza piwa został uzgodniony z władzami koscielnymi PO bratersku! Moga nastepowac rózne darowizny... wte i wewte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: alkohol+sport IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.08, 14:56 A propos darowizn wte i wewte... : www.nie.com.pl/art10664.htm Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 sołtys moze wprowadzi sprzedaz piwa na stadionie? 05.06.08, 10:09 nalezy zupełnie POwaznie rozwazyc sprzedaz piwa na stadionie podczas meczów, Szczecin w ten sposób byłby zauwazony przez media... byłaby to duża promocja miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 10:23 Zna ktoś telefon do jakiś ludzi z tego działu promocji? Też bym chętnie psią polanę zajął na kilka letnich weekendów, za darmo oczywiście. Nawet psie kupy wcześniej posprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.chello.pl 08.06.08, 19:26 bez problemu znajdziesz wszystkie telefony i emaile w necie! życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Wybitna indolencja i sku..synstwo magistratu IP: 212.14.54.* 05.06.08, 10:31 Jak mozna pozwolic bandzi oszolomow zdwastowac miaso tymi flagami na autach przeciez to niebezpieczne , co robi policja jak jedza te pojebusy oflagowane lacznie z taksowkami!!!!!!!. Taksowka to musi byc elegancka rzecz a nie smietnik. Czyzby policja tez byla skorumpowana jak magistrat???? Skandal skandal skandal A co z ustawa o wychowaniu w trzezwosci czy ktos panuje na d tym miaste Czy ci rozpaezncy z Wydz, promocji mista juz nie ni mysla pensje ladne biora a nic mistao z nich nie ma a panienka Skrobisz co slepa , glucha??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Wybitna indolencja i sku..synstwo magistratu IP: *.centertel.pl 05.06.08, 12:52 POLAK- Ty to masz nasrane w tej głowie jak flaga naszego panstwa nawet na samochodzie może byc niebezpieczna?.To tylko sie trzeba cieszyć ze przed Euro tyle Polaków pokazuje ze bedzie wspierać naszych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 10:34 wojtasmagoria napisał: > inne miasta placa za takie eventy?????? porabalo ta pania? Skoro miasto ma płacić za event piwny, to może browary będą płacić odwiedzającym NAMIOTY za picie piwa? Bo jeśli wszystko odwracamy, to konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Panowie Golemowie zajmujcie Wały Chrobrego 05.06.08, 10:53 Panowie Golemowie zajmujcie Wały Chrobrego - JEST ZA DARMO! Chyba najlepszy ogródek piwny z telebimem byłby na Wałach Chrobrego! Ja nie zartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumny Gorzowiak brechtam z was śmierdzące matołki szczecińskie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:18 a ja popijam sobie redbullka i brechtam z was niedorobione śmierdzące matołki szczecińskie. Chcieliście Platformę - to macie - syf, korupcja i cały ten bajzel wam zafundowali. Nawet mi was nie żal cieniasy, bo sami takich włodarzy wybraliście bo mieli ładne kolorowe plakaty za lewą kasę. Jesteście ciemniakami! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: brechtam z was śmierdzące matołki szczeciński 05.06.08, 13:28 a ja popijam Jack Daniel's i tez brechtam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. hahaha - siedzac IP: 80.53.41.* 05.06.08, 22:54 w kaciku piwnym obok Gorzowskiej filharmonii... tratatata - sewendejs presentuja... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Panowie Golemowie zajmujcie Wały Chrobrego 05.06.08, 13:35 przeciez to okazja - za darmo ogrodek piwny w miescie, a jeszcze po patronatem miasta! Pijmy, pijmy, pijmy... ku chwale naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Golemowie zajeli Waly Chrobrego,od konca do konca 05.06.08, 23:09 moze niech jeszcze ogrodek w fontannie na dole zorganizuja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaspis Re: Golemowie zajmujcie Wały Chrobrego/nie bój IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.08, 21:12 Nie dygaj o Golemów też ich dofinansowujesz : bip.um.szczecin.pl/icorumfiles/29E5EE5F_Pomoc_Szczecin_2005.xls Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ile miasto płaci za wystawienie sie na Dni Morza? 05.06.08, 14:15 "tłumaczy Marcin Adamczyk. Uważa, że umowa jest korzystna. - W innych miastach to władze płacą organizatorowi za takie eventy, zapewniają ochronę i ewentualne służby ratownicze. W Szczecinie organizator płaci za to sam." ============= Ile miasto płaci za wystawienie sie na Dni Morza, bo pani z MTS informuje akurat, ze to im trzeba płacic? Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie 05.06.08, 15:05 Na pijanych głupkach łatwo zarobić. Piłka nożna to dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ze szczecina wstyd i hańba IP: 195.215.5.* 05.06.08, 16:12 Żenada , wstyd i hańba. Kibice Pogoni pomagają ustawiać namioty Warki w Parku Kasprowicza( widziałem na własne oczy) Na stronie kibiców pogon.v.pl reklama Warki.Nigdy w tym mieście nie zbudujemy nic dobrego, jeśli będziemy zdradzać swoje Miasto, swój Klub. Poznaniak jak przyjeżdża nad szczecińskie morze to pije Lecha, Slązak Tyskiego. A my plujemy na swoje Miasto, zdradzamy swój Klub, plujemy na naszego Bosmanika z którego możemy być dumni. Ja tam lubię Bosmana, szczególnie Zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogon z bosmanem Re: wstyd i hańba IP: *.cable.smsnet.pl 05.06.08, 17:02 to prawda, i oni nazywaja sie prawdziwymi kibicami krzyczac pogon forever itp. banda sprzedawczykow... odkad pamietam Bosman zawsze wspieral pogon i sport w szczecinie i nalezy sie mu wieksze wsparcie i oddanie ze strony szczecinian. Z pogonia byl w dobrych i zlych chwilach, przy awansie i przy spadku. Jednak panowi z v.pl polecieli na kaske i darmowe browary warki - jestescie cieniasy!!! Wstyd mi za was. Plazowe chlopaki na bosmanie - kpina! - Słomiane dupki na warce. Szkoda ze zapominacie kto wspiera wasz ukochany klub. Pogon z Bosmanem na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska debile albo skorumpowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:07 Sam już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaspis Re: debile albo skorumpowani? IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.08, 21:15 Pozycje : to spólki The best Restaurants - Golema i partnerzy kilkaset baniek z kasy miasta do prywatnej kieszeni , wspacie ubogich restauratorów : bip.um.szczecin.pl/icorumfiles/29E5EE5F_Pomoc_Szczecin_2005.xls 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasko Pismak Re: debile albo skorumpowani/ wsparcie z miasta - IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.08, 21:19 Na liście dofinsowań z naszej kasy są min: Biedni wymagajacy wsparcia- spółki Golemy , DDB Bogaccy(Mercedes salony) Fiat Piatek i wielu innych biedaków wymagajacych pomocy bip.um.szczecin.pl/icorumfiles/29E5EE5F_Pomoc_Szczecin_2005.xls Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: debile albo skorumpowani/ wsparcie z miasta - 05.06.08, 23:06 brak slow, po prostu brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nie wiem czy sie zbijacie czy nie IP: 80.53.41.* 05.06.08, 22:58 ale Bosman nie jest zly - po Lechu boli mnie leb tak jak po Sprite'cie a po Bosmanie nie, smakowo zielony nawiazuje do mojego ulubionego Palm'a. Jak moge to pije Bosmana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Polskiej R Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: 217.98.81.* 06.06.08, 12:29 Polecam piwo "biało czerwone" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazenowany Piwo zarabia na piłkarskim Euro. A miasto nie IP: *.globalconnect.pl 06.06.08, 12:35 No tak z takim podejsciem i z takim pisaniem artykułów to naprawdę Szczecin osiągnie dużo... wystarczy spojrzeć tylko na ton artykułu z Poznania traktujący o tym samym: miasta.gazeta.pl/poznan/1,80199,5134848.html Chyba dobrze ze firma chce cos zrobic w tym miescie. Za reklame i ustawienie dobrze zrobionego "miasteczka" w kilku punktach miasta. Zarobi na tym, fakt? Ale dlaczego miała by nie zarobić??!! Szkoda Państwu czy jak?? Bosman widocznie nie miał ochoty na stawianie czegoś podobnego. Zresztą należący do Calsberga Bosman także w Poznaniu wycofał się ze złożonej oferty. A tak kilkaset osob ktore maja ochote pojda sobie na wyzwolenia, jasne blonia, rayskiego zeby napic sie piwa i obejrzec mecz w duzym skupisku. Jesli Panstwo nie maja takiej ochoty to przeciez nie ma musu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 chciałem tez ustawic stoisko a mi kazali płacic 06.06.08, 13:30 masz racje - chciałem na Dni Morza ustawic wlasnie takie stoisko, zeby ludzie mogli sobie poogladac fajne produkty, dostac gadzety, byłyby rózne konkursy - no zeby ludzie fajnie sie bawili, TO WIESZ CO MI BABA Z MTS POWIEDZIAŁA - KAZAŁA MI PŁACIC! Ja mowie, ze to stoisko firmowe, zeby jak ktos chce obejrzał produkty, zeby gadzety rozdawac - a ona KASE CHCE ZA TO! TO JAKIS SKANDAL... przeciez ja tam bym nic nie zarabiał, nie sprzedawal, a na piwie zaranbiaja przeciez, a mi kaza płacic! Podłość ludzka nie ma granic... Jak bym wiedział, to bym na Wałach namówił firme do postawienia namiotu iwnego teraz, to ZA DARMO BY BYŁO i jeszcze na sprzedazy piwa bysmy zarobili... ale nie wiem czy ja bym dostał taka zgode... ;)))) Zreszta watpie by z oplat na czas meczy zwolnili ogródki piwne, ktore maja plazmy czy inne ekrany i mecze beda leciały! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: chciałem tez ustawic stoisko a mi kazali płac 06.06.08, 13:34 Ciekawe czy posredniczaca miedzy browarem a miastem firma, robi to za darmo... pewnie browar placi, a miasto nie bierze, a prywatna firma z pieniedzmi moze zrobic co chce... dac nawet panu.... ktoremu ktos byl cos winien... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chciałem tez ustawic stoisko a mi kazali płac IP: *.cable.smsnet.pl 06.06.08, 13:42 Podobno dostali po zgrzewce piwa na urzędnika, a dla prezia i wicków po bilecie na mecz Tyskie - Niemcy, oczywiście z narodowymi flagami tyskiego i innymi duperelami. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: chciałem tez ustawic stoisko a mi kazali płac 06.06.08, 14:16 ale zby za jedno małe miejsce brac 4 tysiace! Przeciez to dla mieszkancow chciałem zrobic, zeby spbie chodzili, ogladali, brali gadzety... takie rózne zawieszki, czapeczki, koszulki - a oni mki 4 tysiace! A jak pytałem czy na miescie mógłbym pozawieszac na znakach, takie reklamy, to mowili, ze mam isc do zarzadu drog i ze tez sie placi! A mnie chodzilo, zeby Dni Morza byly atrakcyjniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość w niedziele mecz! Tyskie - Niemcy, jaki wynik? IP: *.cable.smsnet.pl 06.06.08, 13:40 Andre - Tyskie to już narodowe piwo, tak w ogóle słyszałem, że w niedziele jest meczyk: Tyskie - Niemcy, prawda to? Chyba jestem za Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wszystki sie zdawało... 06.06.08, 13:52 „Tu przerwał (...) wszystkim się zdawało, że Polska wciąż gra jeszcze, a to TYSKIE grało”. Odpowiedz Link Zgłoś